Bonus Deposit 100%

Miwiti dagang lan nampa nganti $ 2,000

Miwiti saiki

Akun Perdagangan Dunia paling apik

Akun FXCC XL

Miwiti saiki

Akun FXCC XL

  • Komisi perdagangan $ 0
  • Spread diwiwiti saka 0.0 pips
Miwiti saiki
0.0 pips
Nyebar saka
0 $
Komisi perdagangan
1: 500
Leverage maksimal
Ora simpenan minimal
0 $
Ora dikenani biaya setoran
Dhukungan 24 / 5

Bukak FREE Account Dina iki! Ndhaftar kanggo Mlebu Akses Lengkap

LIVE DEMO

Pedagang #1 Pilihan
Akun ECN XL

Dipilih dening pedagang & profesional industri
  • Komisi Zero
  • Biaya simpenan Zero
KALENDRA EKONOMI Kalender Penuh
Paling anyar FOREX PAWARTA Kabeh Kabar

Platform dagang forex

  • Dagang ing MetaTrader 4 tanpa sarat.
  • Kasedhiya kanggo kabeh sistem operasi - Windows, Mac OS, iOS utawa Android.
  • Indikator analisis teknis, obyek analitik, lan alat grafik.
  • Kanthi kompatibel karo EAs (Expert Advisors) lan hedging sing diijini.
MetaTrader4 mobile

Platform seluler MetaTrader 4 ngluwihi standar aplikasi seluler liyane

download

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Penyedia Layanan Pembayaran, mangga kunjungi cara simpenan kaca.

Merek FXCC minangka merek internasional sing kadhaptar lan diatur ing macem-macem yurisdiksi lan setya menehi pengalaman dagang sing paling apik.

Central Clearing LLC (www.fxcc.com) digabungake ing St. Vincent & the Grenadines minangka Perusahaan Tanggung Jawab Terbatas lan didaftarkan dening Otoritas Jasa Keuangan (SVG FSA) kanthi nomer registrasi 2726 LLC 2022. Alamat kadhaptar: Suite 305, Griffith Corporate Pusat, Beachmont, Kingstown, St Vincent lan Grenadines.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.eu) kadhaptar minangka Perusahaan Investasi Siprus (CIF) kanthi nomer registrasi HE258741 lan diatur dening Komisi Sekuritas lan Bursa Siprus (CySEC) miturut nomer lisensi 121/10 sesuai karo Pasar ing Instrumen Keuangan Direktif (MiFID).

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

Central Clearing LLC (www.fxcc.com) ora nyedhiyakake layanan kanggo warga negara EEA, AS lan sawetara negara liyane.

Hak cipta © 2022 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.