100% Ketentuan & Ketentuan Bonus Setor Pertama

Sampeyan setuju yen sampeyan melu ing tawaran iki ("Tawaran"), sampeyan bakal diwajibake dening syarat lan katemtuan kasebut ("Sarat") uga syarat umum sing ditrapake kanggo akun dagang sampeyan. Sampeyan kudu maca Katentuan kasebut kanthi teliti lan ngenali dhewe karo kita kabar pambuka risiko.

  • Klien sing layak: Klien FXCC Anyar lan Saiki sing:
    • terus akun ECN XL
    • nggawe celengan kualifikasi pertama.
    • milih milih melu ing Tawaran kanthi negesake keputusan kanthi ngirim panjaluk liwat email ing dhukungan@fxcc.net.
  • Deposit Kualifikasi: Operasi deposit pertama sing nambah dana anyar menyang dompet Klien sing Layak liwat cara pembayaran sing ditawakake FXCC. Pangaturan imbangan, mundur imbangan sing kasedhiya lan dikirim maneh, Rebat utawa komisi Partai Affiliate / Afiliasi / komisi ora bakal dianggep dana anyar.
  • Bonus Deposit 100%: Kanggo Deposit Kualifikasi pertama sing digawe dening Klien sing Layak ing dompet masing-masing karo FXCC sajrone promosi Klien sing Layak bakal nampa Bonus Simpenan 100% sajrone rong puluh papat (24) jam kerja sawise deposit digawe. Bonus bisa ditemokake ing bagean "Saldo Dompetku" ing kabinet klien lan bisa ditransfer menyang akun dagang lan bali menyang dompet kanthi proporsi sing padha karo saldo kapan wae.
  • Jumlah Maksimal Bonus Simpenan Pertama: The maksimum jumlah Bonus Simpenan Pertama sing dikreditake dening FXCC menyang Klien Layak tartamtu kapan wae ora bisa ngluwihi $ 2,000 US (utawa padha karo).

    Conto

    Skenario A

    Klien 'A' nggawe setoran pertama $ 1,500 ▶ Klien 'A' bakal nampa kredit dagang $ 1,500 minangka Bonus Deposit 100%; Sawise dana ditransfer saka dompet menyang akun dagang, bonus iki bakal ditampilake ing akun Klien kaya ing ngisor iki:

    Balance

    Equity

    Kredit (Bonus Available)

    Kasedhiya (Free) Margin

    $ 1,500

    $ 3,000

    $ 1,500

    $ 3,000

    Skenario B

    Klien 'B' nggawe celengan pertama $ 3,000 ▶ Klien 'B' bakal nampa kredit dagang $ 2,000 dadi Bonus Simpenan 100%. Sawise dana ditransfer saka dompet menyang akun dagang, bonus iki bakal ditampilake ing akun Klien kaya ing ngisor iki:

    Balance

    Equity

    Kredit (Bonus Available)

    Kasedhiya (Free) Margin

    $ 3,000

    $ 5,000

    $ 2,000

    $ 5,000

  • FXCC nduweni hak kanggo nolak panjalukan Bonus ing discretion tunggal, tanpa perlu nyedhiyani sabdhoning utawa njelasake alasan kanggo penurunan kasebut.
  • Bonus bakal ditambahake ing akun dagang ECN XL Klien sing Layak minangka kredit, Bonus kasebut dimaksudake kanggo tujuan perdagangan lan ora bisa ilang.
  • Penarikan saka Dompet Klien sing Layak, bakal nggawe Bonus bakal dibatalake kanthi otomatis lan dicopot kanthi proporsi sing padha karo jumlah sing ditarik.

    Conto

    Klien 'C' duwe saldo ing ngisor iki sing kasedhiya ing Dompet:

    Balance

    Kredit (Bonus Available)

    $ 2,500

    $ 2,000

    Klien 'C' njaluk panjaluk mundur $ 1,000 Bonus sing ditampa bakal dibatalake kanthi otomatis lan dicopot kanthi jumlah $ 1,000 sawise panjaluk penarikan disetujoni.

    Iki bakal nggambarake ing Dompet Klien kaya ing ngisor iki:

    Balance

    Kredit (Bonus Available)

    $ 1,500

    $ 1,000

  • Yen saldo akun Klien sing Layak (kalebu bathi lan kerugian ngambang) tekan level sing padha utawa kurang saka 50% saka Kredit Bonus sing kasedhiya (kanthi tembung liya: ekuitas akun entuk level sing padha utawa ngisor 150% saka kredit Bonus sing kasedhiya), jumlah Kredit Bonus sing kasedhiya bakal dicopot kanthi otomatis (kredit) saka akun kasebut.

    Conto

    Klien 'D' duwe saldo ing ngisor iki sing kasedhiya ing akun dagang ECN XL:

    Balance

    Equity

    Kredit (Bonus Available)

    Kasedhiya (Free) Margin

    $ 500

    $ 1,000

    $ 500

    $ 1,000

    • 50% Bonus sing kasedhiya (kredit) = $ 250

    Assuming Klien 'D' duwe perdagangan mbukak 1 lot EURUSD kanthi total kerugian ngambang saiki $ 250, iki tegese ▶ Saldo + Untung & kerugian Floating = $ 500 - $ 250 = $ 250

    Ing kasus iki, bonus bakal dibusak kanthi otomatis lan bakal nggambarake akun kasebut kaya mangkene:

    Balance

    Equity

    Kredit (Bonus Available)

    Kasedhiya (Free) Margin

    $ 500

    $ 250

    $0

    Ora Ana Margin Gratis

    PEMBERITAHUAN PENTING:

    - Amarga kahanan pasar sing molah-malih bisa terus, bisa uga ora tansah bisa mbusak Bonus (kredit) kanthi persis 50%.

    - Tingkat mandheg akun dagang bakal tetep ditrapake sawayah-wayah preduli manawa kredit isih ana ing akun pelanggan utawa ora lan bisa uga ora ana tandha-tandha telpon wates.

  • FXCC ora bakal tanggung jawab tumrap telpon utawa rugi watesan sing bisa sangsi dening Klien, kalebu nanging ora diwatesi karo kerugian amarga Stop-out Level, yen Bonus ditarik kanggo alasan apa wae miturut Ketentuan lan Ketentuan sing kasedhiya ing kene.
  • FXCC migunaake hak, kanthi tujuwan tunggal, kanggo mbatalake sapa wae sing nglanggar Ketentuan Penawaran lan / utawa apa waé FXCC Terms and Policies.
  • Sembarang indikasi manipulasi utawa wangun cidra utawa penipuan liyane ing akun dagang Klien utawa sing gegandhengan utawa disambungake menyang Bonus Credit bakal mbatalake kabeh Bonus Client.
  • Sembarang sengketa, salah tafsir saka Katentuan lan Ketentuan sing ditrapake ing ndhuwur utawa kahanan sing muncul lan ora diliputi dening Ketentuan lan Ketentuan Pangaturan iki, perselisihan utawa misinterpretasi kasebut bakal diatasi dening FXCC kanthi cara sing dianggap paling adil kanggo kabeh pihak. Keputusan sing bakal dadi final lan / utawa ngiket ing kabeh peserta. Ora ana korespondensi.
  • FXCC nduweni hak, saupama ing sawijine pratelan anggepane cocok, kanggo ngowahi, ndandani, nanggepi, mbatalake utawa mungkasi Penawaran, utawa aspek Penawaran, sawayah-wayah kanthi menehi kabar liwat surat internal liwat Online Trading System kita, utawa liwat email utawa kanthi menehi kabar ing situs web kita. Kita bakal usaha kanggo nyedhiyani paling sethithik telung (3) Business Days kanggo amandemen kasebut kajaba yen ora bisa digunakake kanggo kita.
  • Klien bakal dianggep minangka nampa owah-owahan kajaba Klien ngandhani Company yen Klien ora nampa owah-owahan lan kepéngin mbatalake tawaran kasebut. Klien ora kudu mbayar biaya sajrone ngilangi kasus iki, kajaba biaya sing kena dibayar lan dibayar kanggo Layanan sing ditawakake nganti saiki.
  • Ora ana kalane FXCC bakal tanggung jawab marang akibat apa wae owahan, amandemen, penundaan, pambatalane utawa pambatalaken Promosi.
  • Penawaran iki diatur lan dikelola dening Central Clearing Ltd, Level 1 Icount House, Kumul Highway, Port Vila, Vanuatu lan kasedhiya kanggo klien sing manggon ing Yurisdiksi non-Eropa.

Pengungkapan Risiko

  • Klien kudu ngatur akun dagang sing konsisten karo level comfort dagang. Penawaran promosi ora dirancang kanggo ngowahi utawa ngowahi preferensi resiko klien utawa nyengkuyung pelanggan kanggo dagang kanthi cara sing ora konsisten karo strategi investasi klien.
  • Produk FXCC diperdagangkan ing wates, sing nduwe risiko dhuwur lan ora cocok kanggo kabeh klien. Sadurunge panentu kanggo ndandani produk FXCC, klien kudu kasebut kanthi teliti manawa target investasi, tingkat pengalaman, lan napsu resiko. Sampeyan bisa nyegah mundhake luwih saka investasi awal. Klien ngirim ora nyimpang saka pilihan dagang sing khas kanggo nyukupi kabutuhan minimal perdagangan kasebut ing Ketentuan lan Ketentuan iki.
  • Gagal tundhuk karo Syarat lan Ketentuan iki bakal nyebabake klien dadi ora memenuhi syarat kanggo tawaran kasebut.
  • Syarat lan Ketentuan iki ora nyatakake kabeh risiko sing digandhengake karo investasi ing produk FXCC. Klien kudu kasebut kanthi teliti maneh Review Agreement FXCC lan Risk Disclosure Statement ing kabehane sadurunge nemtokake kanggo mbukak akun FXCC lan nimbang risiko sing diterangake ing saben target klien tartamtu lan kondisi finansial kanggo nemtokake investasi kasebut cocok kanggo wong kasebut. Perjanjian lan Risk Disclosure kasedhiya ing situs web FXCC ing fxcc.com

(Versi 4.0 - Dianyari pungkasan: Maret 2021)

 

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) kadaptar miturut Undhang-undhang Perusahaan Internasional [CAP 222] Republik Vanuatu kanthi nomer registrasi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2022 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.