Syarat FXCC 200% Bonus Deposit & Ketentuan (KADALUWARSA)

Sampeyan setuju yen sampeyan melu ing tawaran iki ("Tawaran"), sampeyan bakal diwajibake dening syarat lan katemtuan kasebut ("Sarat") uga syarat umum sing ditrapake kanggo akun dagang sampeyan. Sampeyan kudu maca Katentuan kasebut kanthi teliti lan ngenali dhewe karo kita kabar pambuka risiko.

  • Klien sing layak:
    • Klien Anyar lan Saiki FXCC. (Sing duwe akun standar utawa XL) sing milih milih kanggo melu ing Offer kanthi ngonfirmasi keputusane kanthi ngirim panjaluk kanthi email ing finance@fxcc.net.
    • Klien ora melu ing promosi liyane karo FXCC.
  • Pengaruh: Maksimum Pengaruh Akun sing melu promosi iki yaiku 1: 100
  • Deposit Kualifikasi: Operasi dhuwit sing nambah dana anyar kanggo dompet Klien Klien liwat pembayaran sing ditawakake FXCC lan banjur ditransfer menyang akun dagang Pelanggan sing Layak. Pangaturan imbangan, mundur imbangan sing kasedhiya lan dikirim maneh, Rebat utawa komisi Partai Affiliate / Afiliasi / komisi ora bakal dianggep dana anyar.
  • Bonus Deposit 200%: Kanggo saben Deposit sing Kualitas sing digawe dening Klien sing Layak ing akun dagang masing-masing karo FXCC sajrone wektu promosi Klien sing Layak bakal nampa 200% simpenan Bonus sajrone rong puluh papat (24) jam kerja sawise nggawe simpenan. (Minimal simpenan tundhuk karo jinis akun lan kahanan)
  • Maksimum Jumlah total Bonus: The maksimum jumlah kabeh Bonus sing diakreditasi dening FXCC kanggo Klien Layak tartamtu sawayah-wayah ora bisa ngluwihi total $ 10,000 US (utawa padha karo).
    Conto
    Skenario A
    Klien 'A' nggawe simpenan anyar $ 1,500 ▶ Klien 'A' bakal nampa kredit dagang $ 3,000 minangka 200% Bonus Deposit; Bonus iki bakal nggambarake akun Client minangka nderek:

    Balance Equity Kredit (Bonus Available) Kasedhiya (Free) Margin
    $ 1,500 $ 4,500 $ 3,000 $ 4,500
    Banjur, Klien 'A' nggawe simpenan liya $ 2,000 ▶ Klien 'A' bakal nampa kredit dagang $ 4,000 minangka 200% Bonus Deposit
    Bonus iki bakal nggambarake akun Client minangka nderek:
    Balance Equity Kredit (Bonus Available) Kasedhiya (Free) Margin
    $ 3,500 $ 10,500 $ 7,000 $ 10,500
    Skenario B
    Klien 'B' nggawe simpenan anyar saka $ 3,000 ▶ Klien 'B' bakal nampa kredit perdagangan $ 6,000 minangka 200% Bonus Deposit. Bonus iki bakal nggambarake akun Client minangka nderek:

    Balance Equity Kredit (Bonus Available) Kasedhiya (Free) Margin
    $ 3,000 $ 9,000 $ 6,000 $ 9,000
    Banjur, Klien 'B' nggawe simpenan dhuwit saka $ 2,500 ▶ Klien 'B' bakal nampa mung bonus tambahan $ 4,000 amarga wates maksimum total bonus yaiku $ 10,000 Bonus iki bakal nggambarake akun Klien kaya mangkene:

    Balance Equity Kredit (Bonus Available) Kasedhiya (Free) Margin
    $ 5,500 $ 15,500 $ 10,000 $ 15,500
    Max Total Bonus ora bisa ngluwihi $ 10,000
  • FXCC nduweni hak kanggo nolak panjalukan Bonus ing discretion tunggal, tanpa perlu nyedhiyani sabdhoning utawa njelasake alasan kanggo penurunan kasebut.
  • Bonus bakal ditambahake menyang akun dagang Klien sing Layak minangka kredit, Bonus sing dimaksud kanggo tujuan perdagangan lan ora bisa ilang.
  • Pengeluaran saka akun dagang Pelanggan sing Layak lan / utawa transfer internal saka akun dagang Pelanggan sing Layak menyang Dompet, bakal nggawe Bonus dibatal kanthi otomatis lan diilangi kanthi total
    Conto

    Klien 'C' nduweni saldo ing ngisor iki sing kasedhiya ing akunnya:

    Balance Equity Kredit (Bonus Available) Kasedhiya (Free) Margin
    $ 2,500 $ 7,500 $ 5,000 $ 7,500
    Skenario A

    Klien 'C' njaluk mundur $ 1,000 ▶ Bonus sing ditampa bakal dibatalake kanthi otomatis lan diilangi kanthi total.

    Iki bakal nggambarake akun Klien kaya mangkene:

    Balance Equity Kredit (Bonus Available) Kasedhiya (Free) Margin
    $ 1,500 $ 1,500 $ 0.00 $ 1,500
    Skenario B

    Klien 'C' njaluk njaluk total ($ 2,500) ▶ Bonus sing ditampa bakal dibatalake kanthi otomatis lan diilangi kanthi total.

    Iki bakal nggambarake akun Klien kaya mangkene:

    Balance Equity Kredit (Bonus Available) Kasedhiya (Free) Margin
    $0 $0 $0 $0
  • Cashback: Kridit Bonus bakal ditanggepi sebagian lan diowahi dadi ditolak Balance sakcepete sawise nutup perdagangan saben-saben ora ukuran dagang lan per paragraf (11) kene ing ngisor iki.
  • Pelaksanaan standar 1 babak kaping pindho bakal nransfer jumlah $ 1.0 (utawa padha karo) saka Bonus Credit kanggo Balance sing ditarik
    Conto

    Klien 'D' nduweni saldo ing ngisor iki sing kasedhiya ing akun dagang:

    Balance Equity Kredit (Bonus Available) Kasedhiya (Free) Margin
    $ 500 $ 1,500 $ 1,000 $ 1,500

    Klien 'D' ngetungake transaksi lengkap 1 standar lotane EURUSD (ie dibukak lan ditutup), kanthi keuntungan $ 100 ▶ Iki nambahake tambahan rong entri ing ngisor iki ing riwayat akun:

    • Kredit Metu - $ 1.0 (ie jumlah bonus dijupuk saka Kredit)
    • Deposit Bonus $ 1.0 ( yakuwi jumlah bonus diowahi dadi dhuwit nyata lan ditambah ing saldo akun). Lan dibayangke ing saldo akun kaya ing ngisor iki:
    Balance Equity Kredit (Bonus Available) Kasedhiya (Free) Margin
    $ 601 $ 1,600 $ 999 $ 1,600
  • Kredit Bonus bisa digunakake minangka kredit dagang lan bakal kasedhiya ing akun dagang 50 dina tanggalan wiwit tanggal nampa Bonus ("wektu nduweni hak"). Sawise tanggal iki, sisa Bonus Kredit bakal dibusak saka akun kasebut.
  • Sajrone periode nduweni hak yen kertu akun Klien sing Layak (klebu keuntungan lan kerugian sing ngambang) tekan tingkat sing padha utawa ing ngisor iki 30% saka Bonus Credit sing kasedhiya (kanthi tembung liya: ekuitas akun wis mencapai level sing padha utawa ing ngisor iki 130% Bonus sing kasedhiya kredit), Nomer Kredit Bonus sing kasedhiya bakal kanthi otomatis dibusak (metu kredit), disimpen ing "Simpenan akun" sing kapisah lan bakal digunakake kanggo nompo Klien sing Layak kasebut kanggo perdagangan liya sing kaleksanan karo keseimbangan akun kasebut paragraf 10 nganti pungkasan periode hak pilih.
    Conto

    Klien 'D' nduweni saldo ing ngisor iki sing kasedhiya ing akun dagang:

    Balance Equity Kredit (Bonus Available) Kasedhiya (Free) Margin
    $ 1,000 $ 3,000 $ 2,000 $ 3,000

    - 30% saka Bonus sing kasedhiya (kredit) = $ 600

    Assuming Klien 'D' duwe perdagangan mbukak 1 lot EURUSD kanthi jumlah total ngambang kanti $ 400, iki tegese ▶ Balance + Floating profit & loss = $ 1,000 - $ 400 = $ 600

    Ing kasus iki, bonus bakal dibusak kanthi otomatis lan bakal nggambarake akun kasebut kaya mangkene:

    Balance Equity Kredit (Bonus Available) Kasedhiya (Free) Margin
    $ 1,000 $ 600 $0 Ora Ana Margin Gratis

    Kanggo dagang saiki lan mangsa ing periode sing nduweni hak, Klien bakal nampa setoran $ 1.0 saben lot sing bakal dijupuk saka akun nyimpen.

    PEMBERITAHUAN PENTING:

    - Amarga kahanan pasar sing molah-malih bisa terus, bisa uga ora tansah bisa mbusak Bonus (kredit) kanthi persis 30%.

    - Tingkat telpon watesan normal bakal tetep ing efek sawayah-wayah manawa kredit isih ana ing akun customer utawa ora.

  • FXCC ora bakal tanggung jawab tumrap telpon utawa rugi watesan sing bisa sangsi dening Klien, kalebu nanging ora diwatesi karo kerugian amarga Stop-out Level, yen Bonus ditarik kanggo alasan apa wae miturut Ketentuan lan Ketentuan sing kasedhiya ing kene.
  • FXCC migunaake hak, kanthi tujuwan tunggal, kanggo mbatalake sapa wae sing nglanggar Ketentuan Penawaran lan / utawa apa waé FXCC Terms and Policies.
  • Sembarang indikasi manipulasi utawa wangun cidra utawa penipuan liyane ing akun dagang Klien utawa sing gegandhengan utawa disambungake menyang Bonus Credit bakal mbatalake kabeh Bonus Client.
  • Sembarang sengketa, salah tafsir saka Katentuan lan Ketentuan sing ditrapake ing ndhuwur utawa kahanan sing muncul lan ora diliputi dening Ketentuan lan Ketentuan Pangaturan iki, perselisihan utawa misinterpretasi kasebut bakal diatasi dening FXCC kanthi cara sing dianggap paling adil kanggo kabeh pihak. Keputusan sing bakal dadi final lan / utawa ngiket ing kabeh peserta. Ora ana korespondensi.
  • FXCC nduweni hak, saupama ing sawijine pratelan anggepane cocok, kanggo ngowahi, ndandani, nanggepi, mbatalake utawa mungkasi Penawaran, utawa aspek Penawaran, sawayah-wayah kanthi menehi kabar liwat surat internal liwat Online Trading System kita, utawa liwat email utawa kanthi menehi kabar ing situs web kita. Kita bakal usaha kanggo nyedhiyani paling sethithik telung (3) Business Days kanggo amandemen kasebut kajaba yen ora bisa digunakake kanggo kita.
  • Klien bakal dianggep minangka nampa owah-owahan kajaba Klien ngandhani Company yen Klien ora nampa owah-owahan lan kepéngin mbatalake tawaran kasebut. Klien ora kudu mbayar biaya sajrone ngilangi kasus iki, kajaba biaya sing kena dibayar lan dibayar kanggo Layanan sing ditawakake nganti saiki.
  • Ora ana kalane FXCC bakal tanggung jawab marang akibat apa wae owahan, amandemen, penundaan, pambatalane utawa pambatalaken Promosi.
  • Penawaran iki diatur lan dikelola dening Central Clearing Ltd, Law Partners House, Kumul Highway, Port Vila, Vanuatu lan kasedhiya kanggo klien sing manggon ing Badan Bukan Eropa.

Pengungkapan Risiko

  • Klien kudu ngatur akun dagang sing konsisten karo level comfort dagang. Penawaran promosi ora dirancang kanggo ngowahi utawa ngowahi preferensi resiko klien utawa nyengkuyung pelanggan kanggo dagang kanthi cara sing ora konsisten karo strategi investasi klien.
  • Produk FXCC diperdagangkan ing wates, sing nduwe risiko dhuwur lan ora cocok kanggo kabeh klien. Sadurunge panentu kanggo ndandani produk FXCC, klien kudu kasebut kanthi teliti manawa target investasi, tingkat pengalaman, lan napsu resiko. Sampeyan bisa nyegah mundhake luwih saka investasi awal. Klien ngirim ora nyimpang saka pilihan dagang sing khas kanggo nyukupi kabutuhan minimal perdagangan kasebut ing Ketentuan lan Ketentuan iki.
  • Gagal kanggo netepi Syarat lan Ketentuan iki bakal nyebabake klien dadi ora sah kanggo tawaran kasebut. Nanging, ora nduweni hak ora duwe pangaruh ing kemampuan klien kanggo dagang ing platform dagang FXCC lan ora ana cara nyedhiyakake klien kanggo ningkatake risiko utawa pamindhahan pasar.
  • Syarat lan Ketentuan iki ora nyatakake kabeh risiko sing digandhengake karo investasi ing produk FXCC. Klien kudu kasebut kanthi teliti maneh Review Agreement FXCC lan Risk Disclosure Statement ing kabehane sadurunge nemtokake kanggo mbukak akun FXCC lan nimbang risiko sing diterangake ing saben target klien tartamtu lan kondisi finansial kanggo nemtokake investasi kasebut cocok kanggo wong kasebut. Perjanjian lan Risk Disclosure kasedhiya ing situs web FXCC ing www.fxcc.com

(Versi 2.1 - Paling pungkasan: April 2020)

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2020 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.