A Broker Ing Sisihmu

Prakawis FXCC

FXCC diadegake ing 2010 dening klompok profesional pasar valuta asing, ngembangake pengalaman dawa ing pasar finansial, padha ngupayakake nggawe layanan adhedhasar standar sing dhuwur sing bakal dikarepake minangka pelanggan. Perusahaan iki kalebu tim profesional sing dodolan karo pengalaman akeh ing industri finansial.

Mission

Kanggo nyedhiyakake proposisi centric sing paling customer ing industri. We are committed to the success of our clients, by delivering competitive pricing, via process order fairest and most transparent in market forex trading. Tujuan utamané FXCC yaiku kanggo nguatake para klien karo kabeh alat sing dibutuhake, kanggo ngembangake kemampuan, nalika nglangi pengalaman dagang sing ora bisa diluwari, ing saben langkah perjalanan.

Dipercaya, Transparent and Fair

Model ECN / STP FXCC nyedhiyakake profesional, pedagang aktif, manajer dana pager, lan klien perusahaan kanthi akses menyang streaming wektu nyata lan harga kompetitif langsung saka panyedhiya likuiditas multibank.

Model ECN / STP menehi klien FXCC kebebasan kanggo perdagangan ing lapangan sing luwih tuwa. FXCC wis kerja keras kanggo nggawe donya Forex luwih transparan kanthi tingkat kontrol luwih akeh kanggo pedagang.

Model bisnis mbandhingake adhedhasar nggunakake Straight Through Processing (STP), ngendi kabeh pesenan klien FXCC dikirim menyang Institusi Financial sing kompetitif lan mumpuni, ngilangi potensial kanggo tandha-tandha rega, utawa kepentingan konflik antarane klien.

Model eksekusi 'No No Dealing Desk' FXCC teka tanpa intervensi pedagang lan ora ana tanda kutip maneh. Tren kliente digawe ing rega kasedhiya kanggo FXCC dening panyedhiya likuiditas. Aggregator Price kanthi otomatis nyelehake supaya tradhisi kasebut pancen mung nampa kombinasi kombinasi Bid / Ask paling apik, supaya kabeh pesenan dieksekusi kanthi cara sing saingan lan transparan.

Apa Nganti Standar nalika sampeyan bisa
nemu prabédan?

Experienced & Established

Ing sisih Traders wiwit 2010, miturut prosedur lan pangolahan sing paling apik kanggo ketemu pangarepan sampeyan

Duwe tingkat pengalaman lan kawruh sing dhuwur, kita kanthi becik disetel kanggo mangerteni kabutuhan klien lan ndhukung pedagang kanggo nampa ambisi lan tujuan investasi. Kanthi nyedhiyakake sumber daya sing unik, tingkat layanan VIP, dikombinasikake karo dhukungan kelas donya 24 / 5, lingkungan dagang biaya sing murah menehi basis becik kanggo sukses.

Leres STP Execution

Mesthekake yen kabeh pesenan dieksekusi kanthi cara sing saingan lan transparan

Kesempatan dagang lan kesuksesan potensial kanthi otomatis ditingkatake kanthi nggunakake pemrosesan urutan langsung liwat kita, ing lingkungan ECN (jaringan komunikasi elektronik).

Klien FXCC bisa perdagangan forex cepet, njupuk keuntungan saka live streaming, prices bisa dieksekusi paling apik ing pasar, kanthi konfirmasi langsung. Ora ana meja dealing kanggo ngintervensi, ora ana tanda kutip maneh.

Centric Customer

Fokusake ngurangi biaya dagang menyang nol lan maksimalake potensial dagang

We are committed to the success of our clients, by delivering competitive pricing, via process order fairest and most transparent in market forex trading. ECN XL, uga dikenal minangka akun ZERO yaiku salah sawijining akun dagang paling efektif.

Seneng keuntungan lan miwiti dagang karo spreads wiwit saka asiling 0.0 pipa, komisi nol, swap nol, nol tandha munggah lan nol simpenan bea.

Lingkungan Regulasi Padat

CENTRAL CLEARING LLC
www.fxcc.com
Incorporated in St. Vincent & the Grenadines as a
Limited Liability Company and registered by the
Financial Services Authority (SVG FSA) with
registration number 2726 LLC 2022.

FX CENTRAL CLEARING Ltd
www.fxcc.eu
Authorised and regulated by the Cyprus
Komisi Sekuritas lan Bursa (CySEC)
minangka Perusahaan Investment Cyprus (CIF)
kanthi Lisensi Nomor 121 / 10.

Ndeleng kabeh Keanggotaan lan Pendaftar

Pedagang '#1 Choice
Akun ECN XL

Dipilih dening pedagang & profesional industri
  • Komisi Zero
  • Biaya simpenan Zero

Sembarang Pitakonan?

Siap ngewangi saben langkah pengalaman dagang, pelanggan 24h
dhukungan karo Dedicated Account Managers.

Merek FXCC minangka merek internasional sing kadhaptar lan diatur ing macem-macem yurisdiksi lan setya menehi pengalaman dagang sing paling apik.

Central Clearing LLC (www.fxcc.com) digabungake ing St. Vincent & the Grenadines minangka Perusahaan Tanggung Jawab Terbatas lan didaftarkan dening Otoritas Jasa Keuangan (SVG FSA) kanthi nomer registrasi 2726 LLC 2022. Alamat kadhaptar: Suite 305, Griffith Corporate Pusat, Beachmont, Kingstown, St Vincent lan Grenadines.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.eu) kadhaptar minangka Perusahaan Investasi Siprus (CIF) kanthi nomer registrasi HE258741 lan diatur dening Komisi Sekuritas lan Bursa Siprus (CySEC) miturut nomer lisensi 121/10 sesuai karo Pasar ing Instrumen Keuangan Direktif (MiFID).

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

Central Clearing LLC (www.fxcc.com) ora nyedhiyakake layanan kanggo warga negara EEA, AS lan sawetara negara liyane.

Hak cipta © 2022 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.