Trading
akun
jinis

Ing FXCC, kita nawakake macem-macem ECN
akun sing cocog karo kabeh pedagang.

Apa wae level dagang sampeyan
pengalaman utawa panjaluk, kita pitados
kita duwe akun sing pas kanggo sampeyan

AKUN AKTIF ECN SAIKI
Ndeleng rincian
ECN XL
Nyebar Variabel Saka 0.0 Pips Ora ana komisi
Ora Ana Deposit minimal 0.01 Lot Size 1: 500 Maksimum Pengaruh free Pendanaan 100% Simpenan Pertama bonus ECN Jinis Eksekusi EA kasedhiya Islam akun Hedging diijini
Promo ECN
Nyebar Variabel Saka 0.0 Pips Ora ana komisi
Ora Ana Deposit minimal 0.01 Lot Size 1: 500 Maksimum Pengaruh free Pendanaan 100% Simpenan Pertama bonus ECN Jinis Eksekusi EA kasedhiya Islam akun Hedging diijini
teka rauh

Fitur Akun

ECN XL
Trading Platform
MT4
nyebar
Ngambang Saka 0.0 pips
Komisi Trading
$ 0.0
Deposit minimal
Ora Simpenan Minimal
Ukuran Lengkap Minimal
0.01 Lot
Maksimum Pengaruh
1: 500
Perlindungan Keseimbangan Negatif
Loyalty Program
Bonus 100% ing Deposit Pertama *
Currency Base sing kasedhiya
USD, EUR, GBP
Biaya Pendanaan
Disirep
Stop Out Level
50%
Lokasi server
New York, London, Jerman, Hong Kong
Pasar sing kasedhiya
Forex, Logam, Energi, Indeks
EA Diijini
Scalping Diijini
Dagang Warta Diijini
Akun Islam Bebas Swap
Kasedhiya Miturut Panjaluk
Ora Min. Stop Jarak Mundur

Miwiti karo akun Trading Risk-Free Demo

Apa pedagang anyar utawa wis berpengalaman, akun demo gratis tanpa risiko minangka cara sing apik kanggo ngrasakake mupangat dagang ECN karo FXCC. Praktik katrampilan dagang forex utawa nyoba strategi anyar kanthi investasi nol.

Harga riil-wektu lan volatilitas pasar forex nyata Ndeleng grafik, berita lan analisis
Ngakses platform dagang Metatrader4 kanthi lengkap Praktek dagang karo dana virtual $ 10.000
AKUN DEMO ECN OPEN
XL

Akun ECN XL kita duwe kabeh fitur lan keuntungan sing bakal ditindakake lan dikarepake saka makelar ECN / STP sing tansah ana ing pinggiran nggedhekake pangembangan industri. A broker sing wis mbantu mbentuk masa depan industri. Ing kasunyatan ing FXCC, kita yakin akun ECN iki ora dhasar. Iku salah siji saka akun dagang paling maju, dikemas kanthi fitur lan manfaat, saiki kasedhiya ing industri forex.

Ing FXCC, kita asring nggunakake motto sing wis ditindakake sajrone pirang-pirang taun; "saka wit cilik oak gedhe bakal tuwuh". Saben pedagang ECN diwiwiti ing sawijining panggonan, mula saben klien FXCC dianggep minangka individu, VIP, sing bakal nikmati level layanan pribadi lan ora ana tandhingane. Klien bisa mbukak akun ECN XL lan nikmati dhukungan lan layanan lengkap sing padha kaya klien VIP. Sampeyan bakal seneng nggunakake pengaruh nganti 1: 500 lan sampeyan bakal bisa njupuk kauntungan saka model dagang forex ECN / STP sing dibantu kanggo ngrintis.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) kadaptar miturut Undhang-undhang Perusahaan Internasional [CAP 222] Republik Vanuatu kanthi nomer registrasi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2021 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.