Akun Rekening Forex

Ing FXCC kita nawakake macem-macem akun ECN kanggo kabeh pedagang. Apa wae tingkat dagang sampeyan
pengalaman utawa panjaluk, pracaya kita duwe akun sing bener kanggo sampeyan.

ECN Standard akun
simpenan minimal 10,000 - 100,000 Kasedhiya dhuwit basis EUR, USD, GBP Instruments 30 Nyebar saka 0.1 Pengaruh nganti 1: 200 Luwih akeh 0.01 Kapabilitas Hedging Expert Advisors Notifikasi SMS gratis Gratis VPS Kalender Ekonomi Gratis Analisis Teknis Gratis Free Trading Tools Manager akun pribadi
AKUN AKTIF ECN SAIKI
ECN XL akun
simpenan minimal 100 - 10,000 Kasedhiya dhuwit basis EUR, USD, GBP Instruments 30 Nyebar saka 0.1 Pengaruh nganti 1: 300 Luwih akeh 0.01 Kapabilitas Hedging Expert Advisors Notifikasi SMS gratis Gratis VPS Kalender Ekonomi Gratis Analisis Teknis Gratis Free Trading Tools Manager akun pribadi
Manfaat Ekstra
  • SWASTA ZERO
  • KOMENTAR NOLO *
  • ZERO MARKUP
  • NON DEPOSIT FEES
AKUN AKTIF ECN SAIKI
ECN Linuwih akun
simpenan minimal 100,000 + Kasedhiya dhuwit basis EUR, USD, GBP Instruments 200 + Nyebar saka 0.1 Pengaruh nganti 1: 100 Luwih akeh 0.01 Kapabilitas Hedging Expert Advisors Notifikasi SMS gratis Gratis VPS Kalender Ekonomi Gratis Analisis Teknis Gratis Free Trading Tools Manager akun pribadi
AKUN AKTIF ECN SAIKI

Miwiti karo akun Trading Risk-Free Demo

Apa tradhisi anyar utawa sing ngalami, akun demo resiko gratis iku cara sing apik kanggo nemu keuntungan saka
Perdagangan ECN karo FXCC.
Laku skills dagang forex utawa nyoba strategi anyar nganggo investasi nol.

  • Harga riil-wektu lan volatilitas pasar forex nyata
  • Ngakses platform dagang Metatrader4 kanthi lengkap
  • Ndeleng grafik, berita lan analisis
  • Praktek dagang karo dana virtual $ 10.000

Akun ECN XL kita duwe kabeh fitur lan keuntungan sing bakal ditindakake lan dikarepake saka makelar ECN / STP sing tansah ana ing pinggiran nggedhekake pangembangan industri. A broker sing wis mbantu mbentuk masa depan industri. Ing kasunyatan ing FXCC, kita yakin akun ECN iki ora dhasar. Iku salah siji saka akun dagang paling maju, dikemas kanthi fitur lan manfaat, saiki kasedhiya ing industri forex.

Ing FXCC kita kerep nggunakake motto sing kita wis diadopsi liwat taun; "saka oaks gedhe, oaks bakal tuwuh". Saben pedagang ECN wiwit ing ngendi wae, sebabe saben klien FXCC dianggep minangka individu, VIP, sing bakal nikmati tingkat layanan sing ora ana guna. Klien bisa mbukak akun XLN XL kanthi mung $ 500 lan seneng kanthi dhukungan penuh lan layanan sing padha kanthi ngadhepi kaya klien VIP. Sampeyan bakal ningkatake nganti 1: 200 lan sampeyan bakal bisa njupuk kauntungan saka model ECN / STP forex trading kita mbantu pelopor.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.