Nyebar Efektif Rata-rata kanggo eksekusi

Transparansi minangka landesan layanan sing ditawakake, mula keterbukaan bisa ditindakake kanggo kabeh sing ditindakake.
Kita pancen setya marang sukses sampeyan, kita nyedhiyakake akeh alat sing dudu makelar pesaing.

Piranti panyebaran rata-rata nuduhake rata-rata panyebaran klien sajrone sesi pungkasan. Sampeyan bisa nggunakake menu molor kanggo milih instruksi sing pengin ditliti. Sumbu Y nuduhake panyebaran, sumbu-X wektu.

Gambar garis nggambarake panyebaran sing kasedhiya ing wektu tartamtu, lan sampeyan bisa ndeleng rata-rata nilai nyebar bobot 15 menit. Sampeyan bisa kanthi cepet ngenali lunjakan lan periode volatilitas sing tambah, bisa uga nalika ana kedadeyan warta sing penting.

OPEN AKUN SAIKI

Informasi migunani

Apa nyebar?

Penyebaran minangka bedane rega instrumen finansial lan tuku (adol lan tawaran) instrumen finansial. Ana rong jinis nyebar: tetep lan ngambang. Penyebaran sing tetep ora owah miturut kahanan lan wektu pasar dina. Penyebaran ngambang bakal ganti gumantung saka rong faktor kasebut. Penyebaran ngambang kabukten luwih larang regane amarga para pedagang entuk rega pasar paling apik kapan wae ing pasar. Spread fix bakal duwe unsur asuransi sing ditambahake ing pethikan kasebut amarga makelar bisa uga kudu nglindhungi pajanan kasebut.Waca liyane

Maca informasi grafik

Sampeyan bisa milih wektu sing cendhak utawa luwih dawa kanthi ngeklik fitur zoom sing ana ing pojok sisih tengen grafik. Yen nglewati pucuk, sampeyan bisa ndeleng wektu nalika nambah volatilitas pasar nyebabake paningkatan. Tambah panyebaran bisa uga amarga ana warta, data sing diterbitake utawa acara makroekonomi.

Login & Dana Akun Sampeyan Kanthi SIFAR SIFAR

Minangka bagean saka pengabdian sing terus-terusan kanggo klien kita, kita nawakake promosi "nol simpenan"!

  • Amanen
  • Gampang
  • Cepet
REGISTER NOW

Wis kagungan akun? Mlebu

Sembarang Pitakonan?

Siap ngewangi saben langkah pengalaman dagang, pelanggan 24h
dhukungan karo Dedicated Account Managers.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) kadaptar miturut Undhang-undhang Perusahaan Internasional [CAP 222] Republik Vanuatu kanthi nomer registrasi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2021 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.