Karakteristik dhasar dagang EUR / USD

Rong kakuwasan ekonomi paling gedhé ing donya sing dipisahaké Uni Eropa lan Amérika Sarékat. Dolar, uga disebut Greenback, minangka mata uang sing paling diperdagangkan ing donya uga sing paling akèh ditindakake, nggawe pasangan mata uang sing paling populer lan didol EUR / USD.

Amarga kondisi likuiditas sing wis ana, pasangan iki menehi panyebaran sing rada murah minangka pilihan kapindho pedagang sing nggoleki keuntungan saka nandur modal ing pasar finansial. Panyabelan dagang sing dikepalini lan strategi perdagangan sing akeh bisa ditrapake kanggo pasangan iki, amerga sumber data ekonomi lan finansial sing sugih mengaruhi arah rega pasar. Mulane, akeh kesempatan sing mbukak kanggo nggawe bathi ageng gedhe sing muncul saka tingkat volatilitas sing terus berubah iki pasangan iki ditondoi.

Dhasar rega pasar dagang EUR / USD didiktikiake dening kekuatan komparatif saka loro ekonomi utama. Mung dijlèntrèhaké, yen kabeh liya tetep terus-terusan lan ekonomi Amerika nyatakake pertumbuhan kanthi cepet, iku bakal nyebabake Dollar bisa ngiyatake Euro sing luwih lemah. Ing antarané bener yen zona Euro ngalami pangembangan ekonomi, sing bakal mimpin Euro menyang negara kuwat, ing comparison karo Dollar sing bakal ngurangi.

Salah sawijining pangaruh utama ing owah-owahan kekuatan relatif iku tingkat kapentingan. Nalika suku bunga mata uang Amerika luwih kuwat tinimbang ekonomi Eropa, iku minangka akun mata uang Amerika Serikat marang Euro. Yen tingkat kapentingan ing Euro kuwat, Dollar asring mudhun. Sawise nyatakake, tingkat bunga wae ora ndikte pergerakan harga pasar mata uang.

Dinamika EUR / USD dikuwatake banget dening ketidakstabilan politik saka Eurozone, amarga kasunyatan sing diakoni mayoritas zona euro minangka papan pangujian kanggo kawicaksanan ekonomi lan moneter. Variasi perubahan sing ora diduga lan beda antarane negara sing nyakup akun EU kanggo Dollar sing kuwat marang Euro.

Iki minangka fitur dagang EUR / USD sampeyan kudu ngerti sadurunge nandur modal ing pasangan mata uang sing paling populer ing pasar.

Karakteristik dhasar dagang GBP / USD

GBP sing uga diarani Cable, British Pound utawa malah pound sterling, cenderung kanggo perdagangan ing sawetara sing luwih akeh sak dina. GBP / USD dikenal minangka pasangan mata uang sing paling ora mathuk lan molah malih amarga ora aneh kanggo ndeleng warta palsu lan obahe sing ora bisa ditebak. Kanthi owah-owahan sing ora bisa diremehake ing rega kasebut, daya tarik utama kanggo para pedagang pengalaman bebarengan karo investasi sing tantangan kanggo pemula.

Pemanfaatan Analisis Teknis lan kabar dhasar sing teka saka Britania Raya lan AS iku alasan sing umum kanggo dagang pasangan kasebut kanthi cara sing bisa mbantu sampeyan nambah kesempatan sampeyan duwe untung. Ana sawetara tip apik sing kudu ditimbang yen sampeyan milih dagang GBP / USD. Nggawe strategi dagang sing apik tenan adhedhasar tansah netepi kabar kababar ing loro ekonomi, utamane kanggo ngenali lan ngestokake rilis warta ekonomi sing ora dikarepake sing bisa nimbulaké prilaku kritis ing rega pasar pasangan kasebut.

Dagang utama dagang USD / JPY

Yen mata uang sing paling cair ing kabeh ekonomi Asia uga dadi proksi kanggo kabeh ekonomi Asia. Nalika ketidakstabilan diamati ing sektor Asia, pedagang umume nanggapi kanthi ngedol utawa tuku yen minangka panggantos kanggo mata uang negara-negara Asia liyane sing ora kaya perdagangan. Sampeyan uga kudu nyebutke yen ekonomi Jepang kadhaptar wektu rekaman wutah ekonomi lan tarif kapentingan sing relatif murah. Nalika dagang USD / JPY, indikator utama arah rega mangsa iku ekonomi Jepang sing kudu kita waca.

Akeh macem-macem forex ngenali pengaruh Yen ing peran dagang. Amarga kawicaksanan suku bunga Jepang banget sing wis dianut kanggo sebagéyan gedhé 1990s kanggo 2000s, para pedagang nyilih mata uang Jepang kanthi biaya cilik lan banjur digunakake kanggo nandur modal ing mata uang liya sing luwih apik. Iki nggawe keuntungan saka differentials tarif.

Mangkono ing konteks global, utang sing tetep saka Yen mbuktekake apresiasi dadi tugas sing tantangan. Senajan mangkono, yen dagang nganggo dhasar dasar dhasar sing padha karo mata uang liya.

Salah sijine pengaruh gedhe ing nilai mata uang Jepang yaiku Dolar AS. Prilaku sing ora bisa ditebak iki minangka alasan para pedagang forex nggunakake analisis teknis kanggo mangerteni dinamika pasangan iki, kanthi perspektif jangka panjang. Regane dagang reguler bisa beda-beda saka 30 utawa 40 nganti paling dhuwur ing 150.

Bukak FREE ECN Account Today!

LIVE DEMO
Currency

Dagang dagang beresiko.
Sampeyan bisa ngalahake kabeh modal sing ditabuh.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.