Layanan pendidikan kanggo pedagang wong anyar

Temokake aspèk penting sing dadi pedagang sukses. Akeh sing gedhe wis
diterapake supaya njamin titik panyimpenan karo pelajaran dagang FXCC.

Pambuka pasar Forex
  • Apa pasar Forex?
  • Apa pasar Forex dianggep unik?
  • Sapa sing dadi peserta pasar?
Karakteristik utama pasar Forex
  • Carane pasar Forex beda-beda
    saka pasar finansial liyane?
  • Kaluwihan saka
    Pasar Forex.
  • Apa pasar Forex?
    kalebu?
Apa sing nggawe harga Forex dipindhah?
  • Sapa sing dadi pangaruh saka
    rega gerakan?
  • Apa lan pentinge
    tanggalan ekonomi?
  • Sapa sing dadi peserta utama ing
    Pasar Forex?
Milih broker tengen penting kanggo pedagang forex
  • Carane milih Broker tengen?
  • Model bisnis broker ECN.
  • Bentenipun antarane broker ECN
    lan Maker Pasar.
Leverage, Margin and Pip value
  • Konsep leverage.
  • Apa watesan?
  • Pentingnya ngerti nilai pip.
Kesempatan lan risiko ing pasar Forex
  • Apa kesempatan sing nawakake pasar Forex?
  • Cara kanggo nyegah risiko nalika dagang?
Analisis dhasar
  • Apa analisis dhasar?
  • Carane data makro-ekonomi ngetokake pasar?
Analysis Technical
  • Apa Technical Analysis?
  • Prinsip dhasar ing ngenali
    kesempatan dagang.
  • Pambuka kanggo ndhukung lan
    tingkat perlawanan.
pratondho Technical
  • Apa Indikator Teknis
  • Carane Technical Indicators bisa digunakake
  • Papat grup utama Indikator Teknis

Bukak FREE ECN Account Today!

LIVE DEMO
Currency

Dagang dagang beresiko.
Sampeyan bisa ngalahake kabeh modal sing ditabuh.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2020 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.