Trading Bonds

Perdagangan obligasi pemerintah lan perusahaan sing paling populer
Harga jaminan paling apik lan akses pasar langsung.

instrument Description Currency nyebar Persentase Margin Fluktuasi rega Min Stop / Watesan Tingkat pt Spesifikasi Kontrak Max Trade Size Trading Steps (Lots) Sesi dagang (Server wektu) Akun sing didhukung
FGBL.f Euro-Bund Futures EUR ngambang 5% 0.01 1 1 lot = Titik indeks 1 500 1 Mon.-Fri. 10: 00-24: 00 Advanced Account Only
FLG.f UK Long Gilt Futures GBP ngambang 5% 0.01 1 1 lot = Titik indeks 1 500 1 Mon.-Fri. 10: 00-20: 00 Advanced Account Only
TY.f US 10yr T-Note Futures USD ngambang 5% 0.01 1 1 lot = Titik indeks 1 500 1 Mon.01: 00 - 24: 00, Tues. - Fri. 24: 00 - 01: 00 / 02: 00 - 24: 00 Advanced Account Only
CHINA50.f China A50 Futures USD ngambang 5% 0.1 1 1 lot = Titik indeks 1 100 1 Mon.-Fri. 03:00-10:30 / 11:00-22:45 Advanced Account Only
CHINAH.f China H-Saham HKD ngambang 5% 1 1 1 lot = Titik indeks 1 100 1 Mon.- Fri. 04:15-07:00 / 08:00-11.30/12.15-20:00 Advanced Account Only
DX.f Index dollar USD ngambang 5% 0.001 1 1 lot = Titik indeks 1 100 1 Mon.-Fri. 03: 00-24: 00 Advanced Account Only
MDE50.f Jerman Mid-Cap EUR ngambang 5% 1 1 1 lot = Titik indeks 1 100 1 Mon.-Fri. 11: 00-24: 00 Advanced Account Only
DETEC30.f Jerman Tech 30 EUR ngambang 5% 0.01 1 1 lot = Titik indeks 1 100 1 Mon.-Fri. 11: 00-24: 00 Advanced Account Only
HK50.f Hong Kong HKD ngambang 5% 0.01 1 1 lot = Titik indeks 1 100 1 Mon.-Fri. 03:15-06:00 / 07:00-10:30 / 11:15-19:00 Advanced Account Only
SING.f Futures Blue Chip Singapore SGD ngambang 5% 0.01 1 1 lot = Titik indeks 1 100 1 Mon.-Fri. 03:30-12:10 / 13:15-21:00 Advanced Account Only

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.