Client Money Protection

FXCC tansah setya marang standar sing paling dhuwur saka kepatenane hukum internasional, lan tansah looking kanggo menehi tentrem pikiran lengkap kanggo pedagang kita, saben perdagangan lan ing ngendi wae basis. Mulane, amergo tekan global kita ing bawana sing berkembang, perusahaan wis mesthekake yen kerangka hukume wis netepi syarat sing perlu ora mung Eropa, nanging uga kanggo ruang lingkup internasional.

Akeh tata cara sing diadopsi dening FXCC ngluwihi persyaratan legal dhasar sing ditindakake kanggo operate ing maneka negara. Kita nindakake iki kanggo nyedhiyakake klien kita karo kabeh kenyamanan lan kapercayan, supaya tansah aran rampung kanthi aman ing dealingings karo kita.

Kanthi model bisnis, kesuksesan kita langsung disambungake karo sukses klien, lan liwat kepercayaan lan transparan, minangka nilai-nilai inti kita, kita bisa nduwe hubungan sing kuat karo klien kita, tansah nduweni kapentingan sing paling apik.

Nyedhiyani Safety is Our Goal

Keamanan lan Pemantauan

FXCC njamin keamanan lan keamanan akun dagang klien kita. Salajengipun, kabeh panjalukan keuangan diawasi rapet kanggo njamin keamanan dana lan njamin prosedur operasional sing alus.

Diatur lan Licensed

Dadi broker sing dikelola kanthi lengkap wiwit 2010, kita tundhuk nangani klien kita kanthi fokus nyedhiyakake perlindungan pelanggan lan keamanan dagang.

Kepercayaan lan Transparan

Kerjasama jangka panjang lan sukses dibangun ing babagan kepercayaan. Kanthi tujuan kanggo nyedhiyakake tradhisi dagang sing ditemoni para pedagang, kanggo menehi rasa lan kapercayan marang klien, saéngga njamin kapentingan sing paling apik, FXCC ngoperasikake model STP / ECN sing bener. Kanthi mengkono, kita njamin transparansi lan ora ana konflik kepentingan.

Perlindungan Data Pribadi

Kanthi protokol keamanan jaringan Secure Sockets Layer (SSL) negara kita, kabeh informasi pribadi klien kita tetep aman.

Risk Management

FXCC tetep netepake, nganalisa lan ngontrol saben jinis risiko sing ana hubungane karo operasi.

Leading International Banks

Minangka kita darmabakti kanggo duwe dana klien kita aman, padha aman ing Leading International bank.

Merek FXCC minangka merek internasional sing kadhaptar lan diatur ing macem-macem yurisdiksi lan setya menehi pengalaman dagang sing paling apik.

Azarya: Kabeh layanan lan produk sing bisa diakses liwat situs www.fxcc.com diwenehake dening Central Clearing Ltd Perusahaan sing kadhaptar ing Pulo Mwali kanthi nomer Perusahaan HA00424753.

LEGAL:
Central Clearing Ltd (KM) wis sah lan diatur dening Mwali International Services Panguwasa (MISA) miturut Brokerage Internasional lan Clearing House License no. BFX2024085. Alamat kadhaptar Perusahaan yaiku Bonovo Road – Fomboni, Pulo Mohéli – Comoros Union.
Central Clearing Ltd (KN) kadhaftar ing Nevis ing Company No C 55272. Alamat kedhaftar: Suite 7, Henville Building, Main Street, Charlestown, Nevis.
Central Clearing Ltd (VC) kadhaptar miturut hukum Saint Vincent lan Grenadines miturut nomer registrasi 2726 LLC 2022.
FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) perusahaan sing didaftar ing Siprus kanthi nomer registrasi HE258741 lan diatur dening CySEC miturut nomer lisensi 121/10.

KANGGO RISIKO: Dagang ing Forex lan Contracts for Difference (CFDs), sing minangka produk leverage, banget spekulatif lan duwe risiko kerugian sing signifikan. Sampeyan bisa ilang kabeh modal dhisikan nandur modhal. Mula, Forex lan CFD bisa uga ora cocog kanggo kabeh investor. Mung nandur modal kanthi dhuwit sing bisa ilang. Dadi priksa manawa sampeyan ngerti kanthi lengkap risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

WILAYAH WATES: Central Clearing Ltd ora nyedhiyakake layanan kanggo warga negara EEA, AS lan sawetara negara liyane. Layanan kita ora dimaksudake kanggo distribusi menyang, utawa digunakake dening, sapa wae ing negara utawa yurisdiksi sing distribusi utawa panggunaan kasebut bakal nalisir karo hukum utawa peraturan lokal.

Hak cipta © 2024 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.