Client Money Protection

FXCC tansah setya marang standar sing paling dhuwur saka kepatenane hukum internasional, lan tansah looking kanggo menehi tentrem pikiran lengkap kanggo pedagang kita, saben perdagangan lan ing ngendi wae basis. Mulane, amergo tekan global kita ing bawana sing berkembang, perusahaan wis mesthekake yen kerangka hukume wis netepi syarat sing perlu ora mung Eropa, nanging uga kanggo ruang lingkup internasional.

Akeh tata cara sing diadopsi dening FXCC ngluwihi persyaratan legal dhasar sing ditindakake kanggo operate ing maneka negara. Kita nindakake iki kanggo nyedhiyakake klien kita karo kabeh kenyamanan lan kapercayan, supaya tansah aran rampung kanthi aman ing dealingings karo kita.

Kanthi model bisnis, kesuksesan kita langsung disambungake karo sukses klien, lan liwat kepercayaan lan transparan, minangka nilai-nilai inti kita, kita bisa nduwe hubungan sing kuat karo klien kita, tansah nduweni kapentingan sing paling apik.

Nyedhiyani Safety is Our Goal

Keamanan lan Pemantauan

FXCC njamin keamanan lan keamanan akun dagang klien kita. Salajengipun, kabeh panjalukan keuangan diawasi rapet kanggo njamin keamanan dana lan njamin prosedur operasional sing alus.

Diatur lan Licensed

Dadi broker sing dikelola kanthi lengkap wiwit 2010, kita tundhuk nangani klien kita kanthi fokus nyedhiyakake perlindungan pelanggan lan keamanan dagang.

Kepercayaan lan Transparan

Kerjasama jangka panjang lan sukses dibangun ing babagan kepercayaan. Kanthi tujuan kanggo nyedhiyakake tradhisi dagang sing ditemoni para pedagang, kanggo menehi rasa lan kapercayan marang klien, saéngga njamin kapentingan sing paling apik, FXCC ngoperasikake model STP / ECN sing bener. Kanthi mengkono, kita njamin transparansi lan ora ana konflik kepentingan.

Perlindungan Data Pribadi

Kanthi protokol keamanan jaringan Secure Sockets Layer (SSL) negara kita, kabeh informasi pribadi klien kita tetep aman.

Risk Management

FXCC tetep netepake, nganalisa lan ngontrol saben jinis risiko sing ana hubungane karo operasi.

Pengasingan Dana Klien

Kabeh dana klien dianakake ing akun sing wis dipisahake, sing kapisah saka kabeh akun perusahaan FXCC.

Leading International Banks

Minangka kita darmabakti kanggo duwe dana klien kita aman, padha aman ing Leading International bank.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.