Komoditas Trading

Trade komoditas alus (Gula, Kopi lan Kakao)
Harga industri-leading lan kecepatan eksekusi kilat-cepet.

instrument Description Currency nyebar Persentase Margin Fluktuasi rega Min Stop / Watesan Tingkat pt Spesifikasi Kontrak Max Trade Size Trading Steps (Lots) Sesi dagang (Server wektu) Akun sing didhukung
LCC.f London Cocoa Futures GBP ngambang 10% 1 1 1 lot = 1 ton metrik 50 1 Mon.-Fri. 11: 30-18: 55 Advanced Account Only
LRC.f London Coffee Futures USD ngambang 10% 1 1 1 lot = 1 ton metrik 50 1 Mon.-Fri. 11: 00-19: 30 Advanced Account Only
LSU.f London Sugar Futures USD ngambang 10% 0.1 1 1 lot = 10 ton metrik 50 1 Mon.-Fri. 10: 45-20: 00 Advanced Account Only
CC.f US Cocoa Futures USD ngambang 10% 0.01 1 1 lot = 1 ton metrik 50 1 Mon.-Fri. 11: 45-20: 30 Advanced Account Only
KC.f US Coffee Futures USD ngambang 10% 0.01 1 1 lot = 1,000 LBS 50 1 Mon.-Fri. 11: 15-20: 30 Advanced Account Only
CT.f US Cotton Futures USD ngambang 10% 0.01 1 1 lot = 10,000 LBS 50 1 Mon.-Fri. 04: 00-21: 20 Advanced Account Only
SB.f US Sugar Futures USD ngambang 10% 0.01 1 1 lot = 10,000 LBS 50 1 Mon.-Fri. 10: 30-20: 00 Advanced Account Only

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.