Company News & Trading Announcements


FXCC seneng ngumumake terus-terusan kampanye Promosi kita

Amarga kepentingan dhuwur ing kampanye promosi, FXCC seneng matur marang klien lan mitra supaya penawaran Bonus bakal dilanjutake ing saindhenging Oktober.

Promosi bonus ditemtokake kanggo nompo pelanggan anyar lan klien setya kanthi nggabungake 100% Start-Up bonus karo 50% Funding bonus kanggo saben deposit digawe ing sasi! Lan sing ora kabeh - kanggo saben perdagangan digawe pelanggan kita entuk rabat, ngendi kita pahala pedagang manut kita karo nyata, cash ditarik.

Apa sampeyan siap nggunakake keuntungan promosi iki? Klik kene kanggo miwiti yen sampeyan durung duwe akun.

Klien sing wis duwe akun FXCC lan pengin gabung promosi diajeni kapan wae kanggo ngeklaim bonus!

* Mangga waca Ketentuan lan Katentuan kanggo rincian promosi Bonus.

FXCC ngluncurake situs anyar kanggo nikmati klien non EU

Minangka bagéan saka drive terus-terusan kita kanggo nggedhekake jangkauan internasional kita lan ngluwihi layanan kita menyang pamirsa global, FXCC wis mbukak situs web dagang anyar sing bakal ngladeni klien non EU kita, utawa klien Eropa ora dagang saka Uni Eropa. nyedhiyakake akses luwih gampang marang produk lan layanan, nalika tetep njaga lingkungan dagang kanggo klien.

Nemtokake akeh pedagang sing ngetokake pasar forex, kita njupuk tugas kanggo ngaktifake kondhisi perdagangan, nawakake macem-macem alat dagang lan produk, nalika nerangake transparansi lan kejujuran ing kabeh wektu.

Minangka salah sawijining perusahaan sing paling nyenengake lan dipercaya ing industri, tujuan kita yaiku kanggo ngakses akses klien kita menyang pasar forex nalika dagang karo broker sing diatur.

Peluncuran China Union Pay kanggo pedagang forex Cina

Kita wis bubar ngenalake pilihan ekstra lan pendanaan akun liwat hubungan kita karo China Union Pay. Kanggo nggawe hubungan anyar iki, kita mbukak gerbang, ngidini pedagang FX anyar lan berpengalaman saka negara-negara Asia kayata China, kanggo ndagang langsung liwat model dagang ECN FX FXCC.

China UnionPay didegaké ing 2002, perusahaan saiki wis berkembang sacara wiyar sajrone limalas taun. China Union Pay rangking minangka pihak minangka panyedhiya layanan pembayaran, miturut syarat-syarat transaksi sing ditindakake saben taun, ing antarane MasterCard lan Visa. Amarga dukungan saka CUP pemerintah Cina dadi panyedhiya layanan pembayaran sing disenengi kanggo papat bank lokal China.

Minangka luwih dikenal lan asring disebut "Union Pay" utawa "CUP", panyedhiya layanan saiki wis ngetokake cedhak limang milyar kartu global. China Union Pay saiki cara pembayaran sing ditampa ing negara-negara 150 lan wiwit kertu 2009 Union Pay bisa ngakses mesin Link ing Inggris lan nggunakake kertu kanggo gampang mundur ing saindhenging Eropah.

China Union Pay cepet dadi cara pembayaran domestik sing disenengi lan ditampa kanggo warga Cina kanggo ngakses pasar transaksional internasional. China Union Pay dadi pusat lan bagean penting saka industri bank ing China. Dheweke uga duwe peran penting ing perkembangan industri kertu ing China.

Ing FXCC kita tansah berjuang kanggo ngirimake perbaikan ing kabeh aspèk bisnis fokus klien kita. Kanthi mangkono, kita terus ngawasi industri keuangan kanggo cara pembayaran akun anyar, supaya klien bisa kanthi gampang mbangun akun, utawa mbukak akun anyar, supaya bisa ngetokake FX liwat platform MetaTrader sing canggih.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.