Aplikasi kanggo Account Forex Trading Perusahaan kudu diajukake nalika Perusahaan utawa Perusahaan sing Didaftar sing duwe maksud mbukak akun.

Ing formulir Aplikasi Korporat, sampeyan bakal nemokake wilayah sing dirancang kanggo menehi Perwakilan, utawa perdagangan, simpenan utawa penarikan atas jenenge pemohon.

Mbukak Akun Trading Perusahaan kanthi FXCC minangka prosedur langsung:

02

Lengkap lan bali iki bebarengan karo informasi sing ndhukung kanggo FXCC, uga dening Fax utawa email.

FAX: + 44 203 150 1475
email: accounts@fxcc.net

Sawise aplikasi akun sampeyan wis ditampa lan diproses, rincian mlebu bakal dikirim menyang sampeyan dening departemen akun FXCC.

Yakinake sampeyan wis maca lan mangerteni dokumentasi ing ngisor iki:

Ketentuan Umum Layanan Investasi
Perjanjian Pelanggan CFD

Merek FXCC minangka merek internasional sing kadhaptar lan diatur ing macem-macem yurisdiksi lan setya menehi pengalaman dagang sing paling apik.

Central Clearing LLC (www.fxcc.com) digabungake ing St. Vincent & the Grenadines minangka Perusahaan Tanggung Jawab Terbatas lan didaftarkan dening Otoritas Jasa Keuangan (SVG FSA) kanthi nomer registrasi 2726 LLC 2022. Alamat kadhaptar: Suite 305, Griffith Corporate Pusat, Beachmont, Kingstown, St Vincent lan Grenadines.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.eu) kadhaptar minangka Perusahaan Investasi Siprus (CIF) kanthi nomer registrasi HE258741 lan diatur dening Komisi Sekuritas lan Bursa Siprus (CySEC) miturut nomer lisensi 121/10 sesuai karo Pasar ing Instrumen Keuangan Direktif (MiFID).

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

Central Clearing LLC (www.fxcc.com) ora nyedhiyakake layanan kanggo warga negara EEA, AS lan sawetara negara liyane.

Hak cipta © 2022 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.