Aplikasi kanggo Account Forex Trading Perusahaan kudu diajukake nalika Perusahaan utawa Perusahaan sing Didaftar sing duwe maksud mbukak akun.

Ing formulir Aplikasi Korporat, sampeyan bakal nemokake wilayah sing dirancang kanggo menehi Perwakilan, utawa perdagangan, simpenan utawa penarikan atas jenenge pemohon.

Mbukak Akun Trading Perusahaan kanthi FXCC minangka prosedur langsung:

02

Lengkap lan bali iki bebarengan karo informasi sing ndhukung kanggo FXCC, uga dening Fax utawa email.

FAX: + 44 203 150 1475
email: accounts@fxcc.net

Sawise aplikasi akun sampeyan wis ditampa lan diproses, rincian mlebu bakal dikirim menyang sampeyan dening departemen akun FXCC.

Yakinake sampeyan wis maca lan mangerteni dokumentasi ing ngisor iki:

Ketentuan Umum Layanan Investasi
Perjanjian Pelanggan CFD

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.