Trading Cryptocurrencies

Tuku lan ngedol cryptocurrencies paling populer kanthi cepet ing platform MT4
Eksekusi paling apik ing kelas lan nyebar paling kompetitif.

instrument Description Fluktuasi rega Min Ukuran kontrak Ukuran perdagangan minimal pengaruh Komisi Trading wektu
BTCUSD Bitcoin 0.01 1 BTC 0.01 1: 10 $0 00: 00 -24: 00
BCHUSD Bitcoin Cash 0.01 1 BCH 0.01 1: 5 $0 00: 00 -24: 00
ETHUSD Ethereum 0.01 1 ETH 0.01 1: 5 $0 00: 00 -24: 00
LTCUSD Litecoin 0.01 1 LTC 0.01 1: 5 $0 00: 00 -24: 00
XMRUSD Monero 0.01 1 XMR 0.01 1: 5 $0 00: 00 -24: 00
ZECUSD ZCash 0.01 1 ZEC 0.01 1: 5 $0 00: 00 -24: 00
DASHUSD Dash 0.01 1 DAS 0.01 1: 5 $0 00: 00 -24: 00
XRPUSD Ripple 0.00001 100 XRP 0.01 1: 5 $0 00: 00 -24: 00

Merek FXCC minangka merek internasional sing kadhaptar lan diatur ing macem-macem yurisdiksi lan setya menehi pengalaman dagang sing paling apik.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) perusahaan sing kudu didaftar ing Nevis miturut perusahaan No C 55272. Alamat kadhaptar: Suite 7, Gedung Henville, Main Street, Charlestown, Nevis.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.eu) perusahaan sing didaftar ing Siprus kanthi nomer registrasi HE258741 lan diatur dening CySEC miturut nomer lisensi 121/10.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

Informasi ing situs iki ora diarahake menyang residents saka negara EEA utawa Amerika Serikat lan ora dimaksudaké kanggo distribusi kanggo, utawa digunakake dening, sapa wae ing negara utawa yurisdiksi ngendi distribusi utawa nggunakake kuwi bakal nalisir hukum utawa peraturan lokal. .

Hak cipta © 2023 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.