Trading Cryptocurrencies

Tuku lan ngedol cryptocurrencies paling populer kanthi cepet ing platform MT4
Eksekusi paling apik ing kelas lan nyebar paling kompetitif.

instrument Description Currency nyebar Persentase Margin Fluktuasi rega Min Stop / Watesan Tingkat pt Ukuran Perdagangan Minimal Sesi dagang (Server wektu) Akun sing didhukung
BTCUSD Bitcoin vs Dolar Amerika Serikat USD ngambang 20% 0.01 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
BTCEUR Bitcoin vs Euro EUR ngambang 20% 0.01 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
BTCCNH Bitcoin vs Chinese Yuan CNH ngambang 20% 0.01 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
BTCGBP Bitcoin vs British Pound GBP ngambang 20% 0.001 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
ETHUSD Ethereum vs Dolar Amerika Serikat USD ngambang 20% 0.01 1 0.10 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
ETHEUR Ethereum vs Euro EUR ngambang 20% 0.01 1 0.10 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
ETHCNH Ethereum vs Chinese Yuan CNH ngambang 20% 0.01 1 0.10 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
LTCEUR Litecoin vs Euro EUR ngambang 20% 0.001 1 1 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
LTCUSD Litecoin vs Chinese Yuan USD ngambang 20% 0.01 1 1 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
LTCCNH Litecoin vs Dolar Amerika Serikat CNH ngambang 20% 0.01 1 1 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
DSHUSD Dash vs Dolar Amerika Serikat USD ngambang 20% 0.0001 1 1 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
XRPUSD Ripple vs Dolar Amerika Serikat USD ngambang 20% 0.0001 1 0.10 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.