Panjenengan dhuwit

Poll Prakiraan minangka alat sentimen sing nyorot babagan ekspektasi rega jangka cedhak kanggo jangka menengah saka para ahli pasar sing diselidiki.

Indikator sentimen penolakan mata uang didhisiki karo riwayat lima taun sing terkait karo sepuluh pasangan mata uang utama FX. Survey dilakokaké saben Jumat lan diterbitake ing 15: 00 GMT. Survei diterbitake ing kabeh periode wektu: siji minggu, siji sasi, separo lan kalebu rega rata-rata kanggo saben wektu. Jajak pendapat iki bisa diterusake dening pedagang, komentator pasar, lan akademisi.

Kanthi widget iki, klien kita duwe akses menyang produk sing unik. Iku indikator sentimen sing nyoroti para ahli sing dipilih 'swasana cedhak lan jangka menengah' lan ngetung tren. Sampeyan kudu ora bisa dijupuk minangka sinyal utawa target final, nanging minangka tukar saka peta panas ing ngendi sentimen lan ekspektasi arep.

Ora ana lag ing data; ramalan sing diklumpukake lan banjur dirilis kanthi cepet, minangka indikator ora lag, ora ana wektu tundha. Minangka kaya mangkene alat sing migunani banget nalika dikombinasikake karo data analisis teknis, utawa asline.

Jajak pendapat ramalan iki nyedhiyakake data sentimen, adhedhasar sampel wakil rong puluh lima nganti lima puluh penasihat dagang sing utama, liwat jendhela limang taun.

Pedagang nuduhake ciri sing padha karo prilaku manungsa ing pirang-pirang lapangan; instinctively impuls iku ngetutake akeh wong pasar. Indikator sentimen bisa, nanging, ningkatake pamikiran kontrarian. Nggunakake alat iki, klien bisa ngenali babagan sentimen lan supaya ora bisa ditindakake kanthi mentalitas.

Alat iki bisa diakses liwat Traders Hub kanggo pemegang akun FXCC.

Login kanggo ngakses FREE trading tools

Kanggo ngaplikasi alat gratis, cukup mlebu menyang Traders Hub maca
Sarat & Ketentuan lan nggawe panjaluk sampeyan.

Jajak Pendapat Wigati

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.