Alat Panggonan Trading Saiki

Posisi Perdagangan Saiki (CTP) nawakake informasi babagan pasangan telung digit lan titik emas. Sinyal dagang dikombinasikake karo kapentingan Buy / Sell wis dikumpulake kanggo nemokake cluster likuiditas. Informasi iki dianyari kaping pirang-pirang ing saindhenging sesi dagang kanthi posisi paling anyar sing diidentifikasi. Posisi otomatis diverifikasi saben menit 15 lan banjur dibusak saka sistem nalika diselidiki dening gerakan pasar.

CTP minangka Perangkat Lunak Bebas

Kanthi widget iki klien bisa njupuk kauntungan saka informasi sing bisa ditindakake; klien duwe akses menyang indikator posisi sing nuduhake tingkat rega, kayata tuku rata-rata lan rata-rata prodhuk jual. Data kasebut akurat; iku diklumpukake lan dirilis karo meh ora lag kanthi publikasi saka Rekomendasi dagang.

CTP minangka bagéan saka Kombinasi

Widget iki bisa mbuktekake minangka alat sing paling migunani nalika digabung karo analisis dhukungan lan resistance. Posisi sing dilapurake lan tuku / ngedol kapentingan dijupuk saka penasihat dagang sing duwur karo pemirsa gedhe sing menehi reaksi marang level kasebut, nggawe tingkat rega luwih dipercaya.

Alat iki bisa diakses liwat Traders Hub kita kanggo pemegang akun FXCC.

Login kanggo ngakses FREE trading tools

Kanggo ngaplikasi alat gratis, cukup mlebu menyang Traders Hub maca
Sarat & Ketentuan lan nggawe panjaluk sampeyan.

Posisi Trading Saiki

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.