A pendekatan disiplin kanggo dagang Forex bisa ngilangi risiko jangka pendek

Minangka pedagang kita bangga bisa nggawe rencana dagang bukti peluru sing duwe kontrol dhuwit / kontrol resiko lan disiplin. Nanging, saran saka judhul, yaiku yen ana wektu nalika kita nonton laba ngluwari kita, kita kanthi sengaja nyegah, tanpa nyoba kanggo njupuk keuntungan tambahan.

Prima alpha mandate. Tembung kasebut asal saka industri investasi finansial, sing nyatakake manawa klien nduwe kepercayaan lengkap marang manajer dhuwit, nggunakake kapercayan sing paling dhuwur, kanggo nandur modal kapan wae lan ing ngendi wae sing dikarepake, tanpa watesan. Nanging, ukara iki umume misinterpreted, amarga ora ana siji manawa kita bakal percaya manawa dhéwé, utawa manajer dhuwit, sing bakal nemtokake samubarang ing salah siji gulungan dadu, utawa siji-sijine roda rolet, sanajan ana lima puluh lima puluh taruhan , ing werna abang utawa ireng.

Operasi mandat alpha isih duwe watesan kanggo ngoperasikake, nanging ora kanthi gamblang karo aset klien. Wong-wong bakal tetep ngoperasikake aturan sing ketat, dhuwur lan disiplin lan mandat sing disepakati, nanging mbok menawi bisa mbentengi watesan rencana dagang perusahaan, kanggo nyepetake laba maksimal saka strategi dagang. Deskripsi sakabèhé iki uga kudu digunakake kanggo dagang ritual pribadhi dhewe, yaiku apa sing bakal ditindakake ing kiwa ing lapangan lan kudu cepet adaptasi lan sinau kanggo ngapa untung sing ora bisa mbayar.

Sapa sing ngira-ngira keuntungan sing ora kejawab iku umume pedagang anyar, sing durung teka kanthi istilah yen pasar bakal ana ing kono, mesthi ana kesempatan liya kanggo perdagangan lan kauntungan. Nanging, yen strategi dagang sampeyan tuwuh, liwat medium kanggo jangka panjang, sampeyan kudu nampa sing ora mung sampeyan milih kanggo ora nggunakake titik, sampeyan kudu nggunakke watesan watesan keuntungan lan kanthi sifat lan deskripsi sing banget, bakal mbatesi keuntungan sampeyan.

Mbatesaken laba sampeyan uga minangka kontèks lan konsep intuitif kontra, yakuwe mbatesi laba, kok ora bisa dadi watesan? Kita mbatesi laba amarga kita cepet ngerti yen tren jangka panjang bisa ditemtokake dening faktor mikro lan makro-ekonomi utama, gerakan intraday, sok-sok gangguan acak, bisa nyebabake drastis ing garis ngisor lan keuntungan potensial per perdagangan. Mulane, kita bisa dagang karo agresi, nanging konservatif; kita ngarahake kanggo ningkatake rasio kerugian tinimbang 2: 1 lan risiko kita mbok menawa 0.5% saka akun kita, kanggo gain 1%. Kita nindakake iki amarga Sajarah mulang kita sing ambisi nggegirisi bakal cepet banget mateni akun, karir lan semangat watu mati.

Ana uga liyane latihan mental sing prasaja sing patut dipertimbangkan nalika sampeyan nonton perdagangan pasangan mata uang sing mbedakake arah sing bener, sampeyan entuk keuntungan amarga sampeyan njupuk watesan keuntungan, nanging lintasan terus kanthi momentum sing cepet, ninggalaké keuntungan sing bisa sampeyan duwe dijupuk.

Pangeling dhisik dhisik dhisik; sampeyan pancen bener lan sampeyan pancen bisa nggoleki keuntungan minangka bagian saka rencana dagang lengkap. Kaping pindho; ngenali manawa spike langka ing industri. Pangeran; sing ana bakal, minangka wengi nderek dina, dadi retracement (wektu kang bakal angel kanggo prédhiksi). Lan pungkasanipun, sampeyan saiki bisa dilakoni kanggo dina iki; sampeyan mbokmenawa nyiyapake platform sampeyan kanggo njupuk perdagangan, wis nggarap, sampeyan wis mbayar laba, lan sampeyan ana ing kahanan sing apik kanggo perdagangan maneh dina esuk. Sampeyan wis tumindak kaya profesional sing lengkap, ndhelikake pendekatan sing paling disiplin kanggo dagang forex, nolak ngrusak rencana dagang, kanggo risiko jangka pendek.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) kadaptar miturut Undhang-undhang Perusahaan Internasional [CAP 222] Republik Vanuatu kanthi nomer registrasi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2021 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.