Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) kadaptar miturut Undhang-undhang Perusahaan Internasional [CAP 222] Republik Vanuatu kanthi nomer registrasi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2020 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.