Trading Forex ECN Trading Model vs Fixed Spread Forex Broker Trading

Mulane, apa bedane kritik antarane makelar ECN / STP lan makelar meja dealing, sing asring diarani minangka "pembuat pasar"? Kita wis nyusun tabel pro lan kontra prasaja, kanggo njelaske titik-titik kunci sing beda antarane ECN / STP makelar lan dealing desk / makelar nggawe pasar, nanging kita panginten kita uga bisa mbukak mil ekstra kanggo njelasake prabédan ing luwih rinci.

Feature Panjelasan Model Perdagangan ECN Platform Distribusi Piranti Tetap
Anonymity

Ing platform dagang forex dealer, bakul mangerténi posisi mbukak, gaya dagang lan taktik lan bisa nggunakake informasi iki kanggo kauntungan.

Klien-Kanggo-Likuiditas
Trading

Ing FXCC ECN, sampeyan bisa perdagangan langsung ing prices diiringi dening Institusi Financial anjog.

Re-quotes

Re-quotes umum ing dagang nyebar tradisional. FXCC ora re-quote. Teknologi platform lan protokol dealing price / wektu sing kuat dirancang kanggo ngisi perdagangan sampeyan ing rega pasar saiki.

Konflik Kepentingan

FXCC ora njupuk posisi marang klien.

Perdagangan Sajrone Perekonomian

FXCC ngidini kabeh klien tanpa memperhitungake ukuran dagang forex kanggo perdagangan lan dilebokake ing pesenan anyar sajrone rilis ekonomi utama. Sak iki rilis, lan ing mangsa volatility pasar sing ora umum, panyebaran tawaran / tawaran luwih akeh tinimbang sing kasedhiya ing kondisi pasar 'normal'.

Tipe trader kuwi sampeyan?

Apa wae jenis tradhisi sing dianggep sampeyan yaiku: paruh wektu, wektu lengkap, utawa hobbyist lan apa wae level pengalaman sampeyan ana sing pancet sing ditrapake kanggo dagang, sing cocog karo pedagang anyar kaya sing dialami banget; sikap profesional marang dagang tansah menang liwat. Para pedagang kudu tansah, manawa ora pengalaman dagang, nyedhaki disiplin dagang kanthi rajin lan profesionalisme sing paling apik.

Milih Broker tengen pancen penting banget

Jenis broker sing dipilih minangka keputusan kritis, sing bakal nduwe pengaruh sing kuat marang potensi sukses panjenengan. Apa sampeyan milih sing dealing desk broker, utawa ora dealing desk broker? Iku pilihan langsung lan pitakonan, lan siji kita bakal nampa langsung. Saliyane, para pedagang, sing wis ngembangake prospek lan pendekatan profesional, mung kudu milih model dagang ECN / STP saben wektu lan kita bakal njlentrehake sawetara alasan ngapa.

Kawitane, mayoritas pedagang FX yaiku pedagang utawa skalper dina - sing bisa bertahan nganti pirang-pirang detik, menit, utawa jam kasebut, tradhisi FX iki jarang nahan perdagangan FX ing wayah wengi. Mulane kudu dadi keputusan prasaja kanggo nemtokake manawa sampeyan luwih seneng nyebarake manawa, nanging mbayar komisi per perdagangan karo broker ECN / STP, luwih akeh nyebarake lan (miturut teoritis) ora mbayar komisi.

Ngurusi para pedagang meja "nggawe pasar", pasar dhewe. Padha kanthi bebas ngutip rega tiron dhewe (gumantung marang daftar kondisi variabel) sing bisa nyakup likuiditas sing tipis, adhedhasar volume bisnis sing dipimpin dening para pelanggan. Mulane kuotasi kasebut minangka kuotasi buatan.

Spread spreadsheet dealing often fxed, kang bisa katon atraktif yen lagi ngutip panyebaran tetep, contone, siji pip ing EUR / USD. Nanging, para pedagang bisa uga ngalami kacilakan lan ora ngemot, tegese yen kasunyatane lagi dipenuhi adoh saka rega pasar sing bener yen panyebaran luwih saka loro, utawa telung pips saben transaksi. Broker mejet dealing uga bisa nolak ngisi pesanan supaya bisa ngolehake rega paling apik kanggo broker kasebut.

Nanging, prabédan sing paling gedhe antarane makelar meja dealing lan makelar ECN / STP yaiku nyathet makelar meja dealing ing efek marang para pelanggan. Yen klien meja dealing menang banjur broker entuk, padha efektif nebus marang klien. Saiki nalika argumen bisa diajukake yen kanthi volume gedhe broker meja dealing iku netral babagan syarat, kasunyatan tetep yen broker meja dealing njupuk posisi looking kanggo ngolehake yen klien ilang.

Kanthi model ECN / STP nyebarake variable, gumantung marang kondisi pasar sing bener ing wektu tartamtu lan kuotasi sing diwenehake dening panyedhiya likuiditas; dumadi saka bank-bank lan institusi utama sing nyumbang kanggo jaringan sing dikonfigurasi elektronik. Pedagang mbayar biaya transaksi cilik saben perdagangan lan ora umum ana komisi sing dibutuhake. Kanthi makelar ECN / STP padha dadi jembatan, dadi kondhisi antarane pedagang lan pasar. Pedagang nemu langsung menyang pasar liwat pasar elektronik sing dikonfigurasi kanthi ora ana watesan, ora ana gangguan lan ora ana intervensi. Prices teka saka jaringan, blumbang likuiditas sing digawe dening para kontributor.

Kanthi model ECN / STP ora ana maneh tanda kutip, kabeh pesenan dipenuhi ing rega sing paling apik kapan wae. Kadhangkala, sebut kasebut bisa dadi nilai sing luar biasa, sethithik persentase cilik saka pip, mbok menawa 0.1 gumantung marang volume aktivitas ing ECN lan sing ndadekake kita entuk manfaat utama dagang liwat broker ECN / STP; ambane pasar.

Bukak FREE ECN Account Today!

LIVE DEMO
Currency

Dagang dagang beresiko.
Sampeyan bisa ngalahake kabeh modal sing ditabuh.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.