Energi Perdagangan

Perdagangan Minyak Mentah lan Gas Alam kanthi kontrak tunai utawa berjangka
Harga sing paling competitive lan eksekusi paling apik.

instrument Description Currency nyebar Persentase Margin Fluktuasi rega Min Stop / Watesan Tingkat pt Spesifikasi Kontrak Max Trade Size Trading Steps (Lots) Sesi dagang (Server wektu) Akun sing didhukung
UKOIL.f Minyak mentah Brent Futures USD ngambang 1000% 0.01 1 1 lot = 100 barel 200 1 Mon. 01: 00 -24: 00
Tues.-Fri 00:00-01:00 / 03:00-24:00
Advanced Account Only
USOIL.f West Texas Intermediate Crude Oil Futures USD ngambang 1000% 0.01 1 1 lot = 100 barel 200 1 Mon.-Fri. 01: 00-24: 00 Advanced Account Only
NGAS.f Natural Gas Futures USD ngambang 10% 0.001 1 1 lot = 1,000 MMBtu 200 1 Mon.- Thurs. 01: 00-24: 00
Fri. 01: 00 - 23: 45
Advanced Account Only
WTI_OIL Awis minyak Texas West Oil Intermediate USD ngambang 1% 0.001 1 1 lot = 1 barel 10000 1 Mon. 01: 00 - Fri. 00: 00 Advanced Account Only
UKOIL.c Minyak mentah Brent Cash USD ngambang 1% 0.001 1 1 lot = 1 barel 10000 1 Mon. 03: 00 - Fri. 00: 00 Advanced Account Only

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.