Energi Dagang

Perdagangan Minyak Mentah lan Gas Alam kanthi kontrak tunai utawa berjangka
Harga sing paling competitive lan eksekusi paling apik.

instrument Description Fluktuasi rega Min Ukuran kontrak Ukuran perdagangan minimal pengaruh Komisi Trading wektu
WTI Titik Minyak Mentah AS 0.001 1000 Barel 0.01 lot 1: 500 $0 01: 00 - 23: 55
BUKU Lenga Brent Inggris 0.001 1000 Barel 0.01 lot 1: 500 $0 01: 00 - 23: 55

Saben dina Jumuah wiwit jam 22:00 nganti 24:00 wektu server, pengaruh maksimal kanggo posisi sing dibukak anyar bakal dikurangi dadi 1: 100

Merek FXCC minangka merek internasional sing kadhaptar lan diatur ing macem-macem yurisdiksi lan setya menehi pengalaman dagang sing paling apik.

Central Clearing LLC (www.fxcc.com) digabungake ing St. Vincent & the Grenadines minangka Perusahaan Tanggung Jawab Terbatas lan didaftarkan dening Otoritas Jasa Keuangan (SVG FSA) kanthi nomer registrasi 2726 LLC 2022. Alamat kadhaptar: Suite 305, Griffith Corporate Pusat, Beachmont, Kingstown, St Vincent lan Grenadines.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.eu) kadhaptar minangka Perusahaan Investasi Siprus (CIF) kanthi nomer registrasi HE258741 lan diatur dening Komisi Sekuritas lan Bursa Siprus (CySEC) miturut nomer lisensi 121/10 sesuai karo Pasar ing Instrumen Keuangan Direktif (MiFID).

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

Central Clearing LLC (www.fxcc.com) ora nyedhiyakake layanan kanggo warga negara EEA, AS lan sawetara negara liyane.

Hak cipta © 2022 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.