Making Latency A Thing Of Past

Supaya sampeyan entuk PC paling anyar lan paling gedhe. Tons of speed processor, gunung RAM lan ibu kabeh koneksi internet. Masalahe, dagang forex sampeyan gumantung teknologi sing digunakake dening broker forex kanggo ngirim pesen menyang lan saka pasar. Kacepetan lan latensi server sing alon bisa nyebabake keuntungan dagang potensial sampeyan. Ing pasar iki, wektu tenan dhuwit.

Equinix Data Center, Trading Forex, FXCC NY4 Equinix MT4 server

Kene ing FXCC kita bangga nyedhiyakake infrastruktur sing paling apik kanggo klien kita kanggo perdagangan. Mil ekstra ing infrastruktur yaiku server FXCC NY4 Equinix MT4.

Fasilitas server Equinix NY4 dumunung ing hop lan mlayu saka Wall Street, ing jantung New York. Liwat teknologi server, FXCC forex ECN makili ikut ing Equinix Financial Exchange. Perdagangan sampeyan saiki dadi bagéan saka jaringan pusat dagang lan server bank, dumunung ing pusat data Equinix.

Wektu tenan dhuwit ing pasar mata uang lan sing duwe wektu kanggo ngenteni server alon ngeksekusi pesenan sampeyan?

Equinex NY4 Data Center saka FXCC. Daya Kanggo Nggawe Sampeyan Sebagean Pasar Forex.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.