Mitos dagang sawetara Forex; rembugan lan debunked - Part 1

Apa kita nemokake aktivitas dagang forex kanthi ora sengaja utawa ngrancang, kita dadi kewan sosial lan ing donya media sosial saiki kita manggon, akhire kita bakal nemokake forum lan cara media sosial liyane, kanggo nuduhake lan ngrembug gagasan dagang kita. Nalika kita nemokake forum lan papan diskusi liyane, kita bakal mangerteni manawa bias tartamtu bisa ngatasi. Sawijining klompok mikir bakal berkembang lan ngatasi subyek tartamtu; "Iki dienggo, iki ora, nglakoni iki, ora nglakoni iki, ora ditolak, mbayar manungsa waé iki" ...

Klompok iki mikir bisa dadi banget nyebarake lan persuasif lan ing wektu, yen peserta cukup ndhukung gagasan tartamtu, utawa diakoni dening para kontributor sing kuwatir kanggo nglakoni, banjur sampeyan bisa diapura yen pracaya yen ireng ing kasunyatane putih lan munggah mudhun. Yen wong nyoba nglangi babar pisan pendapat, sanajan padha tengen, padha bisa ditemokake karo volute invective, utamane yen dheweke anyar ing debat.

Entri luwih penting tinimbang tutup, utawa kosok balene

Pedagang anyar bakal dikalahake ing strategi entri, mbok menawa iku bakal dadi kombinasi teknis indikator sing, nalika kedadeyan kanthi lengkap, bakal nggawe sinyal sing sampurna. Supaya apa sing bakal kedadeyan? Nalika sampeyan metu, ngendi sampeyan target rega, apa resiko sing njupuk saben perdagangan / ngendi sampeyan manggonake mandheg?

Sapa wae bisa ngarahake pimpinan saiki balapan, ora ana sing nduweni kepraktisan, bisa prediksi sing bakal menang lomba nalika setengah dalan. Papan pamrentahan uga ana ing wigati tumrap metu, sing uga pangkat kanthi manawa manajemen dagang sakabèhé. Kita kudu duwe alasan kanggo ngetik pasar lan kudu duwe alasan kanggo metu. Apa sing bakal narik kawigaten kita; sinyal entri bisa uga padha (ing arah sakbanjure) kanggo sinyal metu.

Ora mungkin kanggo mrédhiksi arah rega

Ya lan ora, yen pasar forex kita bisa ditemtokake kanthi sampurna banjur ora bakal dadi pasar, mesthi dadi dhuwit dhuwit sing bisa diuripake utawa dipateni. Kita bisa nggawe pengadilan sing cukup adhedhasar, contone, bukti historis, pola anyar sing ditampilake ing grafik, analisa dhasar lan teknis. Adhedhasar pengadilan sing cukup, kita kudu bisa nyimpulake ing ngendi rega bisa dipimpin liwat jangka pendek lan menengah. Prediksi kita babagan rega sing dipimpin, ora kudu dadi koin, bisa didhasarake ing alat lan ilmu sing kasedhiya kanggo kita.

Tingkat menang dhuwur njamin sukses

Manawa tingkat menang sing luwih dhuwur ora kudu migunani, yen kita menang enem saka saben sepuluh dagang, kita kalah, kalah telung malah bisa ngalahake siji, nanging kerugian kita kaping pindho utawa luwih, kita bakal kanthi efektif , utawa ilang dhuwit. Minangka kasebut kaping pirang-pirang; Malah 50: 50 tingkat menang / mundhut bisa dadi efektif yen kita gain, contone, € 200 ing saben perdagangan sing menang, nanging mung ilang € 100 ing saben perdagangan sing kalah.

Ganjaran resiko dhuwur bakal entuk manfaat luwih akeh

Kita kudu ngenali apa kemungkinan, apa sing bisa lan apa sing paling ora mungkin lan mbangun strategi kita miturut fenomena kasebut. Kanggo pasangan mata uang forex mindhah 1% ing dina ora kedadeyan biasa. Iku mung bisa kedadean seminggu; ing basis rilis kalender dhasar sing ilang utawa ora bakal diprakirake, utawa acara pulitik luar sing dumadi. Mulane, dikarepake kanggo operate strategi dagang dina saben dina, kanggo gain saka 1 pasar mindhah yen kita dagang siji pasangan itungan, nalika mung makarya risiko 0.5, wis luwih optimistis. Kita kudu ngetrapake perilaku lan kita ngerti manawa pasar luwih akeh tinimbang tren, saéngga pasar% 3 pindhah ing jero mbok menawa sasi bakal signifikan, saéngga kita bisa nimbang risiko 1.5% saka ukuran akun kita kanggo ngasilake 3% wutah, utawa kudu kita ngancam 1: 1?

Mung eksperimen bakal nampilake tingkat comfort kita, nanging sacara statistik ora ana bukti yen risiko sing luwih gedhe bakal ganjarane sing luwih gedhe. 

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) kadaptar miturut Undhang-undhang Perusahaan Internasional [CAP 222] Republik Vanuatu kanthi nomer registrasi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2021 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.