Trading Forex

Trade pasangan sing paling populer saka 0.1 pipa
Pasangan pasangan 70 + FX antarane jurusan, bocah cilik lan eksotis.

Instrumen Pasangan Mata Uang Description Contract Size (1 Lot) nyebar Persentase Margin Fluktuasi rega Min Digit Stop / Watesan Tingkat pt Ukuran Perdagangan Minimal Sesi dagang (Server wektu) Akun sing didhukung
AUDCAD Dolar Australia vs Canadian Dollar AUD 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 XL, Standar lan Lanjut
AUDCHF Dolar Australia vs Swiss Franc AUD 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 XL, Standar lan Lanjut
AUDJPY Dolar Australia vs Yen Jepang AUD 100,000 ngambang 100% 0.001 3 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 XL, Standar lan Lanjut
AUDNOK Dolar Australia vs Norwegian Krone AUD 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
AUDNZD Dolar Australia vs Dolar Selandia Anyar AUD 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 XL, Standar lan Lanjut
AUDSEK Dolar Australia vs Swedia Krona AUD 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
AUDSGD Dolar Australia vs Dolar Singapura AUD 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
AUDUSD Dolar Australia vs Dolar Amerika Serikat AUD 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 XL, Standar lan Lanjut
CADCHF Dollar Kanada vs Swiss Franc CAD 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 XL, Standar lan Lanjut
CADJPY Dollar Kanada vs Yen Jepang CAD 100,000 ngambang 100% 0.001 3 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 XL, Standar lan Lanjut
CHFDKK Swiss Franc vs Danish krone CHF 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
CHFJPY Swiss Franc vs Yen Jepang CHF 100,000 ngambang 100% 0.001 3 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 XL, Standar lan Lanjut
CHFNOK Swiss Franc vs Dolar Selandia Anyar CHF 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
CHFPLN Swiss vs vs Polandia Zloty CHF 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
CHFSGD Swiss Franc vs Dolar Singapura CHF 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
EURAUD Euro vs Dolar Australia EUR 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 XL, Standar lan Lanjut
EURCAD Euro vs Canadian Dollar EUR 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 XL, Standar lan Lanjut
EURCHF Euro vs Swiss Franc EUR 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 XL, Standar lan Lanjut
EURGBP Euro vs British Pound EUR 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 XL, Standar lan Lanjut
EURHKD Euro vs Hong Kong Dollar EUR 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
EURHUF Euro vs Hungarian Forint EUR 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
EURJPY Euro vs Yen Jepang EUR 100,000 ngambang 100% 0.001 3 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 XL, Standar lan Lanjut
EURMXN Euro vs Mexican Oeso EUR 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
EURNOK Euro vs Krone Norwegia EUR 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
EURNZD Euro vs Dolar Selandia Anyar EUR 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 XL, Standar lan Lanjut
EURPLN Euro vs Polish Zloty EUR 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
EURSEK Euro vs Swedish Krona EUR 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
EURSGD Euro vs Dolar Singapura EUR 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
EUR Euro vs Lira Turki EUR 100,000 ngambang 1000% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
EURUSD Euro vs Dolar Amerika Serikat EUR 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 XL, Standar lan Lanjut
GBPAUD Pound Inggris vs Dolar Australia GBP 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 XL, Standar lan Lanjut
GBPCAD Pound Inggris vs Canadian Dollar GBP 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 XL, Standar lan Lanjut
GBPCHF Pound Inggris vs Swiss Franc GBP 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 XL, Standar lan Lanjut
GBPDKK British Pound vs Danish krone GBP 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
GBPJPY Pound Inggris vs Yen Jepang GBP 100,000 ngambang 100% 0.001 3 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 XL, Standar lan Lanjut
GBPNOK Pound Inggris vs Krone Norwegia GBP 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
GBPNZD Pound Inggris vs Dolar Selandia Anyar GBP 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 XL, Standar lan Lanjut
GBPPLN Pound Inggris vs Polandia Zloty GBP 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
GBPSEK Pound Inggris vs Swedia Krona GBP 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
GBPSGD Pound Inggris vs Dolar Singapura GBP 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
GBPUSD Pound Inggris vs Dolar Amerika Serikat GBP 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 XL, Standar lan Lanjut
GBPZAR Pound Inggris vs Rand Afrika Selatan GBP 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
HKDJPY Hong Kong Dollar vs Yen Jepang HKD 100,000 ngambang 100% 0.001 3 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
MXNJPY Peso Meksiko vs Yen Jepang MXN 100,000 ngambang 100% 0.001 3 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
NOKJPY Norwegian Kroner vs Yen Jepang NOK 100,000 ngambang 100% 0.001 3 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
NOKSEK Norwegian Kroner vs Swedish Krona NOK 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
NZDCAD Dolar Selandia Baru vs Dolar Kanada NZD 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 XL, Standar lan Lanjut
NZDCHF Dolar Selandia Anyar vs Swiss Franc NZD 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 XL, Standar lan Lanjut
NZDJPY Dolar Selandia Baru vs Yen Jepang NZD 100,000 ngambang 100% 0.001 3 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 XL, Standar lan Lanjut
NZDSGD Dolar Selandia Baru vs Dolar Singapura NZD 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
NZDUSD Dolar Selandia Anyar vs Dolar AS NZD 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 XL, Standar lan Lanjut
SEKJPY Swedish Krona vs Japanese Yen £ 100,000 ngambang 100% 0.001 3 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
SGDJPY Dolar Singapura vs Jepang Yen SGD 100,000 ngambang 100% 0.001 3 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
TRYJPY Turkish Lira vs Jepang Yen Coba 100,000 ngambang 1000% 0.001 3 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
USDCAD Dolar AS vs Dolar Kanada USD 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 XL, Standar lan Lanjut
USDCHF Dolar Amerika Serikat vs Swiss Franc USD 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 XL, Standar lan Lanjut
USDCNH Dolar Amerika Serikat vs Cina Yuan USD 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 02: 00 - Ana 23: 30 Advanced Account Only
USDCZK Dolar Amerika Serikat vs Republik Ceko Koruna USD 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
USDDKK US Dollar vs Danish Krone USD 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
USDHKD Dollar AS vs Dolar Hong Kong USD 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
USDHUF Dolar Amerika Serikat vs Forint Hungaria USD 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
USDJPY Dolar Amerika Serikat vs Yen Jepang USD 100,000 ngambang 100% 0.001 3 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 XL, Standar lan Lanjut
USDMXN Dolar Amerika Serikat vs Peso Meksiko USD 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
USDNOK US Dollar vs Norwegian Kroner USD 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
USDPLN US Dollar vs Polish Zloty USD 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
USDRUB Dolar Amerika Serikat vs Ruble Rusia USD 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 09: 05 - Ana 22: 25 Advanced Account Only
USDSEK US Dollar vs Swedish Krona USD 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
USDSGD Dolar Amerika Serikat vs Dolar Singapura USD 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
USDTRY Dolar Amerika Serikat vs Lira Turki USD 100,000 ngambang 1000% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
USDZAR Dolar Amerika Serikat vs Rand Afrika Selatan USD 100,000 ngambang 100% 0.00001 5 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only
ZARJPY Rand Afrika Selatan vs Yen Jepang ZAR 100,000 ngambang 100% 0.001 3 1 0.01 lot Senen 00: 05 - Ana 23: 55 Advanced Account Only

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.