2018-09-07 Apa gerakan ing pasangan Forex lan pasar mata uang, luwih acak tinimbang piranti dagang liyane?

Iku referensi umum, kang kita maca lan krungu sing ana hubungane karo dagang mata uang; yen pasangan mata uang mindhah alam sing luwih acak tinimbang karo sekuritase liyane, kayata; equities, precious metals and commodities. Keyakinan iki kerep dipérang dadi siji tahapan, amarga akèh pedagang sing mratélakaké menawa pasangan mata uang tartamtu ora mung dipindhah ing pola sing luwih acak tinimbang wong liya, nanging nduwèni sipat lan kebiasaan sing khas kanggo pasangan mata uang kasebut. Loro-lorone klaim kasebut palsu.

2018-09-07 Apa gerakan ing pasar forex acak?

Randomness bisa ditemtokake minangka lack pola utawa predictability ing seri acara. Urutan acak saka acara, simbol utawa langkah-langkah, katon tanpa urutan lan gagal ngetutake pola sing bisa dipahami, utawa kombinasi apa wae.

2018-09-07 A Course refresher candlestick, looking for action action

OK, supaya paling kita pedagang forex ngerti apa candlesticks lan apa padha mestine kanggo makili ing kita grafik. Kita bakal ngindhari piwulang sejarah, kanthi menehi ringkesan iki cepet lan pangeling saka tegese candlestick awak lan bayangan dhasar.

Grafik candlestick diduga wis dikembangake ing abad 18 dening Munehisa Homma, tukang dagang beras Jepang instrumen finansial. Dheweke banjur dikenalake ing donya dagang dening Steve Nison liwat buku (saiki sing misuwur), Techniques Charting Candlestick Japanese.

2018-09-07 200 Simple Moving Average, indikator umum kanggo pedagang lan analis

Salah siji saka kesalahan umum sing dianggep wong-wong tradhisi tingkat tengah lan intermediate yaiku kanthi nyenengake grafis (kanthi meh saben indikator sing diciptakake), banjur (kanthi ora sengaja disain), nemokake apa sing dianggo lan sing luwih penting kanggo wong-wong mau.

Bukak FREE ECN Account Today!

LIVE DEMO
Currency

Dagang dagang beresiko.
Sampeyan bisa ngalahake kabeh modal sing ditabuh.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.