APA TEGESÉ PIN BAR TRADING STRATEGY ING BASA INGGRIS

 Pola pembalikan candlestick sing paling narik kawigaten kanthi kemungkinan pemicu rega paling dhuwur yaiku candlestick pin bar. Ing artikel iki, kita bakal pindhah langkah demi langkah liwat kabeh teori pin bar.

Sepisanan jeneng "Pin bar" diciptakake dening Martin Print saka tembung, Pinocchio bar, nuduhake irung Pinokio amarga saben Pinokio ngapusi, irunge tambah dawa, mula istilah "pin bar" amarga ngapusi babagan arah. saka rega ing candlestick.

APA TEGESÉ HEDGING STRATEGY ING BASA INGGRIS

Strategi hedging ing forex minangka praktik manajemen risiko sing identik karo asuransi lan konsep diversifikasi amarga mbutuhake mbukak posisi anyar ing pasangan sing raket, hubungane (korelasi positif utawa negatif) kanggo nyuda paparan risiko lan uga njamin perdagangan sing nguntungake saka pengaruh ora dikarepake, volatilitas pasar sing ora bisa diramal kayata volatilitas ing rilis ekonomi, kesenjangan pasar lan liya-liyane. Cara manajemen risiko iki, umume, ora mbutuhake panggunaan stop loss.

APA TEGESÉ OVERBOUGHT AND OVERSOLD ING FOREX

Ing pasar forex, swings rega relatif kanggo timeframe sembarang tansah ngluwihi kanggo titik overbought lan oversold nemen preduli saka pola pasar (uptrend, downtrend utawa consolidation) ie iki extremes saka pasar utawa bandhulan rega relatif uga tundhuk sembarang profil pasar lan wektu apa wae pasar.

Mulane, kawruh saka profil pasar iki lan carane operate pasang ing kahanan overbought lan oversold iku pojok utama saka skill set pedagang kang.

Apa Strategi breakout ing Forex?

Strategi forex breakout kalebu kapitalisasi ing gerakan rega bullish utawa bearish dadakan sing digawe pasangan mata uang amarga metu saka pola dagang sing terus-terusan - pola sing biasane ana ing antarane level support lan resistance.

Ing kene kita bakal ngrembug babagan dhasar lan mekanisme strategi breakout lan teknik paling gampang sing bisa sampeyan kumpulake kanggo njupuk kauntungan saka fenomena breakout. Kita uga bakal menehi sawetara saran kanggo ngetrapake teori dagang kasebut.

Apa perdagangan mawa ing forex?

Perdagangan mawa ing forex minangka salah sawijining bentuk dagang lan investasi mata uang paling tuwa. Strategi perdagangan posisi jangka sing langsung lan luwih dawa sadurunge dadi pedagang internet online.

Dagang mawa perdagangan mata uang kalebu nggunakake beda suku bunga bank sentral kanggo entuk bathi saka macem-macem gerakan mata uang. Sampeyan nggunakake mata uang sing duwe suku bunga murah kanggo tuku mata uang sing nggawa suku bunga sing luwih dhuwur.

Apa tren dagang ing forex?

Dagang tren minangka salah sawijining cara dagang paling populer ing pasar forex amarga macem-macem alasan. Ing artikel iki, kita bakal nerangake babagan daya tarik nalika nyinaoni babagan tren dagang.

Kita bakal ngrembug cara paling gampang kanggo nemokake tren, kayata nggunakake garis tren lan aksi rega lilin lan nuduhake sampeyan carane nyusun strategi dagang tren sing kuat.

Apa macem-macem dagang ing forex?

Kawicaksanan dagang konvensional nuduhake manawa pasar forex udakara 70-80% wektu. Kanthi dipikirake, sampeyan kudu ngerti apa sawetara perdagangan lan cara dagang pasar FX sing ngalami kahanan kaya ngono.

Artikel iki bakal nuduhake sampeyan cara kanggo nemokake pasar sing beda-beda lan alat analisis teknis apa sing bisa mbantu sampeyan nemokake rentang.

Apa sing diarani tumindak dagang rega?

Dagang tumindak rega minangka bentuk paling gampang ing pasar finansial dagang. Pedagang aksi rega luwih seneng gumantung karo rega minangka indikator sentimen pasar utama kanggo njupuk keputusan dagang.

Ing kene, kita bakal ngrembug pirang-pirang aspek dagang tumindak rega, kalebu netepake, nemokake, lan nggawe strategi tumindak rega sing bisa dipercaya.

Apa posisi dagang ing forex?

Dagang posisi ing forex kalebu njupuk posisi dagang jangka panjang. Dibandhingake karo dagang awan utawa dagang ayunan, sampeyan bakal tetep dagang mata uang nganti pirang-pirang minggu utawa bisa uga pirang-pirang wulan kanthi dagang posisi.

Kaya pedagang ayunan, pedagang posisi nggoleki tren lan nggunakake kombinasi analisis dhasar lan teknis kanggo nemokake entri lan metu.

Apa analisis dhasar ing forex?

Analisis dhasar katon ing pasar forex kanthi nganalisa kekuwatan ekonomi, sosial, lan politik sing mengaruhi rega mata uang global.
Analisis dhasar penting kanggo para pedagang forex amarga faktor sing kasebut ing ndhuwur bakal mengaruhi rega pasangan mata uang apa wae.

Apa akun ECN?

Dagang ECN diklasifikasikake minangka standar emas kanggo pedagang forex ritel. Ing kene, kita bakal njlentrehake proses ECN, sing makelar nawakake akun dagang ECN, lan kepiye supaya entuk kesempatan paling apik.

Kita uga bakal ngrembug fitur lan keuntungan tartamtu saka akun ECN, beda antarane versi ECN lan akun dagang standar, lan cara nggoleki makelar ECN sing terkenal.

Apa pengaruh ing dagang forex?

Nggunakake leverage misuwur ing dagang forex. Pedagang nggunakake kekuwatan tuku kanthi nyilih dhuwit saka makelar kanggo dagang posisi sing luwih penting ing mata uang.

Yen sampeyan duwe wates sing cukup ing akun, maklar bakal ngidini sampeyan ngakses leverage, nanging ana watesan jumlah sing bisa digunakake gumantung ing ngendi sampeyan adhedhasar lan pasangan mata uang apa sing pengin didagang.

Apa indikator forex?

Nalika ngrungokake utawa maca tembung "Indikator forex", kita sanalika mikir babagan indikator teknis. Iki minangka alat grafis, matematika sing diselehake ing grafik kanggo njupuk keputusan dagang forex sing luwih apik.

Ing kene, kita bakal ngrembug macem-macem jinis indikator forex teknis sing kasedhiya kanggo sampeyan, lan bakal dibagi dadi papat klompok utama lan menehi conto cara kerjane.

Apa Elliott Wave ing Forex Trading

Teori Elliott Wave dikembangake dening Ralph Nelson Elliott ing taun 1930-an. Dheweke nantang kapercayan sing ditampa nalika pasar finansial nindakake gerakan acak lan semrawut.

Elliott percaya sentimen lan psikologi minangka pendorong lan pengaruh paling penting tumrap prilaku pasar. Mula, miturut panemune, bisa ditemokake struktur lan pola ing pasar.

Strategi manajemen risiko paling dhuwur ing dagang forex

Manajemen risiko minangka salah sawijining konsep dagang forex sing paling ora diabaikan lan dingerteni.

Yen sampeyan gagal ngembangake strategi manajemen risiko sing ketat ing dagang forex, sampeyan bakal entuk dhuwit luwih akeh tinimbang sing sampeyan butuhake.

Sampeyan bakal frustasi, njupuk keputusan sing impulsif, nglanggar rencana sampeyan lan nggawe kabeh proses dagang FX dadi luwih angel tinimbang sadurunge.

Cara golek dhuwit ing forex

Kanggo ngasilake dhuwit ing dagang forex, sampeyan mbukak akun karo makelar, sukses pasangan pasangan mata uang, bathi bathi, lan banjur sukses kanthi cepet saka dek kapal pesiar motor mewah karo kanca-kanca apik (sing anyar ditemokake). Sigh, yen mung iku gampang.

Boulevard impen forex sing rusak dawa lan dawa, amarga akeh mobil kecelakaan mobil ditinggal ing pinggir dalan. Tingkat kasuksesan ing dagang forex kurang disayangake amarga ana kegagalan sing gampang dihindari.

Kesalahan dagang forex paling dhuwur; lan carane ngindhari

Kesalahan saka dagang forex iku penting yen sampeyan kudu maju, nanging luwih dhisik, sampeyan kudu ngenali kemungkinan kesalahan lan mbusak utawa nyegah.

Ing kene, bakal dibahas babagan kesalahan sing jelas sing digawe para pedagang. Sawetara sing, yen ora ditantang, bisa nyebabake efek sing nyebabake lan ngrugekake.

Cara dadi pedagang forex sing sukses

Pedagang forex sing sukses digawe, ora lair. Warta sing apik yaiku kabeh bisa dadi pedagang FX sing sukses.

Pedagang forex paling apik ora duwe DNA utawa kauntungan genetik sing unik. Ora ana sing diarani ahli wicaksana dagang sing ndeleng pola lan tren ing grafik sing ora bisa ditemokake wong liya.

Sampeyan dadi pedagang FX sing luwih apik lan sukses liwat dedikasi lan praktik disiplin nalika tetep ing rencana perdagangan sing rinci, kalebu aspek kritis strategi lan manajemen dhuwit.

Ing kene, kita bakal ngrembug babagan pitung blok dhasar sing kudu sampeyan pasang kanggo madeg dhasar sing cocog kanggo sukses dagang.

Apa sing diarani Swing Trade ing Forex?

Kanthi rutin, pasar forex nyekseni macem-macem strategi strategi dagang. Masing-masing duwe kaluwihan lan kekurangan dhewe, nanging sawetara taktik duwe rekam jejak sing luwih kuwat tinimbang liyane nalika entuk kinerja.

Perdagangan ayunan entuk popularitas gedhe ing antarane para pedagang forex amarga bisa misahake gandum saka gandum. Sawetara nganggep minangka wujud dhasar saka dagang forex.

Nanging apa sing diarani swing trading, lan kenapa kita ngomong babagan iki?

Apa ekuitas ing forex?

Apa sing dadi pikirane sampeyan nalika krungu tembung "Ekuitas"?

"Katon kaya persamaan Einstein kanggo aku".

Ya, wangsulan sing salah!

Ekuitas luwih gampang tinimbang persamaan kompleks.

Ayo nyoba golek apa sing padha karo ekuitas ing forex.

Pira dhuwit sing dibutuhake kanggo miwiti Forex Trading?

Salah sawijining pitakon umum sing digoleki para pedagang anyar yaiku pinten modal dagang sing dibutuhake kanggo miwiti dagang forex.

Apa mayuta-yuta dolar, utawa sampeyan bisa miwiti kanthi $ 100?

Kita bakal njawab pitakonan iki ing pandhuan iki.

Dadi, yen sampeyan pengin miwiti lelungan dagang, priksa manawa tetep nganti pungkasan.

Apa Strategi Trading Forex sing paling apik?

Nggawe pips, njaga, lan mbaleni proses kasebut minangka kunci supaya bisa nguntungake ing dagang forex.

Sayange, ora gampang kaya sing dideleng.

Sampeyan kudu nggawe strategi dagang sing menehi kauntungan kompetitif ing pasar, manajemen risiko sing kuwat, lan pemahaman psikologi dagang sing kuwat.

Nanging apa sing jenenge strategi dagang forex ing asmane Gusti Allah, lan kenapa kita ngomong babagan iki?

Ya, ayo goleki!

Kepiye cara nyetop stop loss lan entuk bathi ing Forex?

Aspek paling penting kanggo sudagar yaiku nglumpukake lan ngreksa bathi dagang.

Yen sampeyan kelangan kabeh dana, sampeyan ora bisa mbayar maneh; sampeyan metu saka game.

Yen sampeyan nggawe pips, sampeyan kudu njaga tinimbang menehi bali menyang pasar.

Isih, ayo jujur. Pasar mesthi nindakake apa sing dikarepake lan ganti arah sing dikarepake.

Apa Margin Gratis ing Forex

Mungkin sampeyan wis nate krungu tembung "wates gratis" ing dagang forex sadurunge, utawa bisa uga istilah sing anyar banget kanggo sampeyan. Cara liya, dadi topik penting sing kudu dingerteni kanggo dadi pedagang forex sing apik.

Ing pandhuan iki, kita bakal ngrampungake wates apa sing ana ing forex, cara ngetung, kepiye hubungane karo pengaruh, lan liya-liyane.

Dadi, priksa manawa tetep nganti pungkasan!

Apa dagang dina ing forex

Ing jagad adrenalin dagang dina forex, apa wae bisa kedadeyan kanthi cepet.

Dagang dina Forex bisa dadi bisnis sing duwe bathi (sajrone sampeyan nindakake kanthi cara sing bener). Nanging, bisa dadi angel kanggo pamula, utamane sing durung siyap kanthi strategi sing wis direncanakake kanthi apik.

Malah pedagang dina sing paling berpengalaman bakal nemoni masalah lan kelangan dhuwit.

Dadi, apa sejatine perdagangan dina lan kepiye cara kerjane? Ayo coba goleki!

Apa Akun Demo ing Forex?

Yen kowe anyar kanggo dagang forex, banjur ana pitakonan sing jelas bakal muncul ing pikirane yaiku a forex demo account, lan kepiye sampeyan bisa dagang? 

Akeh pamula ora ngerti babagan akun demo lan cara kerjane. 

Ing pandhuan iki, kita bakal mangsuli pitakon kasebut lan mbukak kenapa sampeyan kudu miwiti dagang karo akun demo. 

Forex vs Dagang Saham

Saiki para pedagang duwe akses menyang instrumen dagang sing saya akeh, wiwit saka saham FAANG (Facebook, Apple, Amazon, Netflix, lan Google) menyang jagad forex sing cepet.

Milih ing antarane pasar apa sing bisa didol bisa rumit, lan akeh faktor sing kudu dipikirake kanggo nggawe pilihan sing paling apik.

Mula, penting banget kanggo ngerti bedane ing antarane rong pasar lan sing endi sing kudu dipilih kanggo dagang.

Yen sampeyan bocah anyar sing pengin miwiti lelungan dagang, pandhuan iki bakal mbantu sampeyan.

Pasangan Forex Paling Dagang

Kanthi akeh pasangan sing bisa dipilih, kepiye sampeyan bisa milih pasangan forex sing paling apik kanggo dagang?

Ya, iki sing bakal ditemokake ing pandhuan iki.

Kita bakal ngrampungake macem-macem jinis pasangan mata uang, lan sing endi sing bisa nambah bathi sampeyan.

Dadi, ayo miwiti!

Apa Platform Dagang Forex Paling Apik?

Bingung apa platform dagang forex paling apik?

Aja speculate maneh, kaya ing pandhuan iki; kita bakal ngandhani platform forex paling apik lan sing siji sing kudu dipilih kanggo usaha dagang.

Kepiye cara nggunakake MetaTrader 4?

Yen sampeyan kaping pisanan nggunakake platform MT4, tab, windows, lan tombol sing akeh banget bisa ditemokake.

Nanging aja padha sumelang, amarga, ing pandhuan iki, kita bakal ngrusak cara nggunakake MetaTrader 4 lan cara nggunakake fitur kasebut.

Wektu Paling Entuk kanggo Dagang Forex

Akeh wong anyar sing langsung mlebu pasar forex. Dheweke ngawasi beda-beda tanggalan ekonomi lan dagang kanthi kuat ing saben nganyari data, ndeleng pasar forex, sing mbukak 24 jam saben dina, limang dina seminggu, minangka papan sing trep kanggo dagang sedina muput.

Teknik iki ora mung bisa nyuda cadangan sudagar, nanging uga bisa ngobong sanajan pedagang sing paling terus-terusan.

Apa Scalping ing Forex?

Yen sampeyan duwe mung miwiti dagang forex, sampeyan bisa uga nemoni istilah "Scalping." Ing pandhuan iki, kita bakal ngrembug babagan scalping ing forex lan apa sebabe dadi scalper.

Scalping minangka istilah sing nuduhake praktik nyuda bathi cilik saben dina kanthi mlebu lan metu saka posisi kaping pirang-pirang saben dina.

Apa Tindakan rega ing Forex?

Bisa uga, sampeyan wis ngrungokake istilah "aksi rega" ing kegiatan dagang saben dina, nanging kanggo sawetara, bisa uga kaya ngrampungake persamaan aljabar rumit. Aja rame; kaya ing pandhuan iki, kita bakal nyoba babagan tumindak rega ing forex. Dadi, yen sampeyan pamula, sampeyan bakal nemokake pandhuan iki menarik.

Apa Pip ing Forex?

Yen sampeyan kepincut babagan forex lan maca artikel analitis lan warta, sampeyan bisa uga nemokake istilah utawa pip. Iki amarga pip minangka istilah umum ing dagang forex. Nanging apa pip lan titik ing Forex?

Ing artikel iki, kita bakal mangsuli pitakon apa pip ing pasar forex lan cara konsep iki digunakake ing perdagangan Forex. Dadi, mung maca artikel iki kanggo ngerteni apa pips ing forex.

Apa sing nyebar ing Dagang Forex?

Semalat minangka salah sawijining istilah sing paling umum digunakake ing dunia Trading Forex. Dhéfinisi konsep kasebut cukup prasaja. Kita duwe rong rega ing pasangan mata uang. Salah sijine yaiku rega Bid lan liyane rega Ask. Semalat yaiku prabédan Bid (rega adol) lan rega (rega tuku).

Kanthi sudut pandang bisnis, para makelar kudu golek dhuwit nglawan layanane.

Sinau langkah dagang Forex langkah demi langkah

Antarane akeh instrumen investasi, Dagang Forex minangka cara sing menarik kanggo nambah modal kanthi gampang. Miturut survey Bank Triennial Central 2019 dening Bank for International Settlement (BIS), statistik nuduhake yen Trading ing pasar FX udakara $ 6.6 triliun saben dina ing April 2019, saka $ 5.1 triliun telung taun sadurunge.

Nanging kepiye kabeh karya iki, lan kepiye sampeyan bisa sinau langkah forex?

Cara maca grafik Forex

Ing jagad dagang Forex, sampeyan kudu sinau grafik sadurunge miwiti dagang. Minangka basis kanggo umume tarif ijol-ijolan lan prakiraan nganalisa, mula iku minangka alat pedagang sing paling penting. Ing grafik Forex, sampeyan bakal bisa ndeleng prabédan mata uang lan tarif ijol-ijolan lan kepiye rega saiki ganti karo wektu. Harga kasebut kalebu saka GBP / JPY (kilogram Inggris nganti yen Jepang) nganti EUR / USD (Euros menyang Dolar AS) lan pasangan mata uang liyane sing bisa dideleng.

Apa sapa bisa dadi pedagang Forex sukses?

Tanpa pedagang tradhisi ritel sing kasedhiya teka ing kabeh wangun lan ukuran, saka kabeh sudhut planet. Sawetara njupuk kanggo tugas cepet banget, sawetara njupuk maneh, sawetara nglakoni partai, liyane lengkap, sawetara sing becike duwe wektu kanggo ngatur kanggo apa tantangan banget Komplek, liyane ora.

Mitos dagang sawetara Forex; rembugan lan debunked - Part 2

Mung porsi cilik pedagang ritel sing bakal nggawe

Ana akeh informasi, data lan panemu ing subyek iki, nanging ora ana sing mesthine utawa definitif. Kita maca yen pedagang 95% gagal, mung 1% pedagang forex nggawe perdagangan sing urip lan mayoritas pedagang nyerah sawise telung sasi lan rata-rata mundhut € 10k. Angka kasebut bisa uga bener, nanging kudu mbutuhake analisis luwih dhisik sadurunge nrima minangka bebener.

Mitos dagang sawetara Forex; rembugan lan debunked - Part 1

Apa kita nemokake aktivitas dagang forex kanthi ora sengaja utawa ngrancang, kita dadi kewan sosial lan ing donya media sosial saiki kita manggon, akhire kita bakal nemokake forum lan cara media sosial liyane, kanggo nuduhake lan ngrembug gagasan dagang kita. Nalika kita nemokake forum lan papan diskusi liyane, kita bakal mangerteni manawa bias tartamtu bisa ngatasi. Sawijining klompok mikir bakal berkembang lan ngatasi subyek tartamtu; "Iki dienggo, iki ora, nglakoni iki, ora nglakoni iki, ora ditolak, mbayar manungsa waé iki" ...

A pendekatan disiplin kanggo dagang Forex bisa ngilangi risiko jangka pendek

Minangka pedagang kita bangga bisa nggawe rencana dagang bukti peluru sing duwe kontrol dhuwit / kontrol resiko lan disiplin. Nanging, saran saka judhul, yaiku yen ana wektu nalika kita nonton laba ngluwari kita, kita kanthi sengaja nyegah, tanpa nyoba kanggo njupuk keuntungan tambahan.

Bukak FREE ECN Account Today!

LIVE DEMO
Currency

Dagang dagang beresiko.
Sampeyan bisa ngalahake kabeh modal sing ditabuh.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) kadaptar miturut Undhang-undhang Perusahaan Internasional [CAP 222] Republik Vanuatu kanthi nomer registrasi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2022 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.