50 Pips a day forex strategy

A well concise trading strategy is very important for profitability in forex trading. A trading strategy is a set of rules that determines the precise time to enter and exit a trade based on certain conditions in price movement. It is commonly believed that failure to plan means a plan to fail, of which forex trading is no exception.

There are a lot of profitable forex trading strategies that can be used inorder to get different trading results. This article details a unique 50 pips a day trading strategy.

1 minute scalping strategy

Scalping involves trading to profit from small price changes within the 1 to 15 minutes timeframe with the aim of accumulating as many small profits as possible into a cumulatively large profit. Some traders prefer to trade forex pairs on the 1 Minutes (60 seconds) timeframe where they can capitalize and profit from relatively small price movements of the 1 Minutes chart. Every day has 1440 minutes and total trading minutes of 1170 to extract enormous amounts of pips each day from the forex market.

Apa dagang forex lan cara kerjane

Dagang Forex (Cekak) mung tegese ijol-ijolan mata uang asing menyang mata uang liyane kanthi tujuan entuk bathi saka gerakan rega relatif.

Pangerten babagan cara kerja dagang forex diwiwiti kanthi sinau dhasar lan duwe kawruh latar mburi sing kuat babagan forex.

Tutor dhasar sing komprehensif penting banget ing odyssey kanggo nggayuh tingkat bathi sing konsisten.

Cara mbukak akun dagang forex

Potensi keuntungan finansial sing gedhe lan kasenengan saka bathi whooping wis nggawe dagang forex dadi profesi sing populer banget. Mbukak akun forex dina iki minangka hak istimewa lan kesempatan kanggo sapa wae sing duwe akses menyang internet, pedagang cilik (eceran) lan investor sing gelem melu transaksi valuta asing ing antarane bank institusi, dana pager lan pemain gedhe liyane sing nindakake transaksi jutaan dolar. saben dina ing pasar finansial

Carane miwiti dagang forex

Forex minangka pasar finansial paling gedhe lan paling cair ing donya kanthi omzet saben dina rata-rata $6.5B. Iki pancen nyenengake lan pitakon sabanjure yaiku kepiye carane entuk dhuwit saben dina iki ing pasar finansial?

Iki minangka papan dagang forex, papan ing meja bank institusi, dana pager, pager komersial lan liya-liyane, sing nyedhiyakake entri alangan sing sithik kanggo pemain cilik sing dikenal minangka pedagang eceran kanggo melu lan entuk bathi saka transaksi finansial bebarengan karo pemain gedhe.

Carane nggawe perdagangan ing MT4

Saiki akun MT4 sampeyan (demo utawa nyata) wis disetel lan disambungake menyang platform dagang MT4 sampeyan. Penting sinau macem-macem cara mbukak lan nempatake perdagangan ing platform MT4.

Mesthi wae, bisa uga rada rumit ing wiwitan kanggo pamula nanging gampang banget, intuisi lan cepet.

Artikel iki bakal ngupayakake dhasar babagan cara nggawe dagang ing MT4. Dasar kalebu

Cara Ngundhuh Metatrader4 ing PC

MetaTrader 4, disingkat MT4, minangka salah sawijining platform dagang forex sing paling populer ing donya saiki.

MetaTrader dadi umum banget lan populer ing antarane pedagang FX amarga katon minangka platform dagang forex sing paling gampang lan gampang digunakake kanthi akeh keuntungan sing luar biasa sing ditawakake para pedagang FX.

Sampeyan meh ora bisa nemokake pedagang forex sing ora duwe utawa nggunakake aplikasi dagang MetaTrader 4 ing pirantine.

Apa indikator paling apik ing ngisor iki

Pasar finansial duwe macem-macem indikator dagang sing duwe macem-macem tujuan. Indikator kasebut migunani kanggo nganalisa, dagang lan entuk bathi saka kahanan rega sing terus-terusan.

Penting banget kanggo nggolongake indikator kasebut adhedhasar tujuan sing dilayani lan kondisi pasar sing paling migunani kanggo analisis gerakan rega lan sinyal dagang.

Apa faktor kunci sing mengaruhi kurs mata uang

Pasar finansial sacara sakabèhané ana ing tekanan munggah lan mudhun sing tetep, kanthi gerakan rega sing fluktuatif bolak-balik amarga macem-macem faktor ekonomi, lingkungan lan institusi sing bakal diterangake kanthi rinci ing artikel iki.

Antarane kelas aset finansial liyane kayata saham, indeks, komoditas, obligasi, lan cryptocurrencies. Mata uang minangka kelas aset utama sing bisa digunakake ing saben aspek ekonomi global minangka alat ijol-ijolan lan pambayaran barang, lan layanan, ing tingkat internasional lan lokal.

Cara nggunakake MetaTrader 5

Kanggo dadi pedagang sing sukses, platform dagang sing kuat kanthi fungsi dagang canggih - matematika, teknis, lan analitis dibutuhake kanggo nemtokake titik entri lan metu sing luwih apik lan entuk wektu sing luwih tepat.

Maca artikel iki, minangka pamula utawa pedagang forex profesional, sampeyan butuh jaminan yen sampeyan lagi dagang ing lingkungan dagang sing paling apik. Sampeyan mung kudu milih platform dagang sing dipercaya, mantep, lan cepet, kaya MetaTrader 5 (MT5).

Apa pengaruh sing kudu digunakake kanggo Forex

Sinau babagan cara dagang forex bisa nyenengake banget lan sing paling nggumunake, utamane kanggo pedagang anyar lan pemula yaiku kesempatan pengaruh, kesempatan sing ora kaetung kanggo nyekel sawetara pips lan bathi sing bisa dipikolehi kanthi kawruh lan dagang sing mentas dipikolehi. strategi nanging ing ngendi umume pedagang pemula ambruk utawa mandheg nalika wiwitan dagang, pasar forex luwih akeh nggunakake perdagangan.

Ekuitas ing dagang forex

Dasar dagang forex minangka bagean penting saka pendidikan dagang forex. Pedagang forex kabeh jinis kudu ngerti dhasar dagang forex kanggo mesthekake manajemen risiko efektif dana langsung nyata nalika dagang. Aspek dhasar dagang forex iki sing ana hubungane karo dana urip nyata yaiku konsep ekuitas.

 

Ichimoku Cloud Trading Strategy

Ora diragukan manawa Jepang wis menehi pengaruh lan inovasi sing luar biasa kanggo industri dagang pasar finansial kanthi desain alat kreatif sing nggawe kabeh bentuk dagang, investasi, analisis teknis lan dhasar kabeh aset ing pasar finansial luwih gampang lan luwih apik kanggo para pedagang. , investor lan analis teknis.

Strategi dagang orderblock

Minangka pedagang sing wis sawetara wektu ing industri dagang forex, dogma pasokan lan panjaluk mesthi dudu konsep anyar. Mesthine, ana aspek tartamtu kanggo gerakan rega ing pasar finansial sing diatur dening faktor pasokan lan panjaluk nanging ora bisa teka ing dhasar apa sing ditindakake institusi babagan tuku lan adol.

Kajaba saka zona pasokan lan panjaluk sing umum digunakake, pamblokiran pesenan minangka tingkat gerakan rega sing spesifik banget sing bisa ditapis kanggo tingkat rega sing tepat (ora minangka kisaran utawa zona sing amba) ing jangka waktu sing luwih murah.

Strategi forex RSI

Antarane osilator diklompokaké pratondho sing ngandhani akèh bab momentum lan kondisi saka gerakan rega punika Indikator anjog khusus dikenal minangka "indikator RSI".

RSI minangka akronim kanggo Relative Strength Index. Indikator sing dikembangake dening analis teknis sing misuwur kanthi jeneng Jay Wells Wielder kanggo tujuan ngenali kahanan overbought lan oversold sementara, dagang momentum lan identifikasi nilai ing antarane pasangan mata uang utawa instrumen finansial sing didagang.

Strategi forex EMA

Moving average, uga dikenal minangka Moving mean, minangka alat analisis teknis sing sacara statistik ngukur owah-owahan rata-rata ing gerakan rega sajrone wektu tartamtu.

Rata-rata obah minangka indikator dagang forex sing paling gampang lan gampang digunakake amarga kesederhanaan visual lan wawasan sing diwenehake babagan gerakan rega nalika nindakake analisis teknis. Mulane, rata-rata obah bisa uga minangka indikator sing paling umum, populer lan paling akeh digunakake ing antarane pedagang forex.

strategi saluran Keltner

Artikel iki dipusatake ing babagan strategi dagang adhedhasar indikator sing migunani banget sing sinyal kasebut wis kabukten sajrone wektu dadi efektif banget lan kemungkinan banget. Indikator kasebut dikenal minangka saluran Keltner: Indikator adhedhasar volatilitas sing nutupi loro-lorone gerakan rega ing grafik rega kanthi garis ngisor lan ndhuwur, mbentuk struktur kaya saluran ing sekitar gerakan rega pasangan mata uang.

Pedagang nggunakake indikator iki minangka bagean utama analisis teknis kanggo nemtokake arah tren rega lan perdagangan bebarengan karo bias.

Strategi forex mumbul

Pinggiran strategi dagang forex sing mumbul luwih saka akeh strategi dagang forex yaiku mbantu para pedagang forex kanthi tepat prédhiksi puncak lan ngisor gerakan rega sing tepat lan banjur mlebu awal banget ing perdagangan supaya bisa nangkep akeh pamindhahan rega apa wae. akèh bathi. Iki bisa ditindakake ing macem-macem kelas aset pasar finansial kaya saham, obligasi, indeks, opsi lan liya-liyane.

Strategi forex fractals

Nalika ndeleng grafik rega saka macem-macem pasangan forex, gerakan rega bisa uga katon acak ing sembarang jenis grafik salah siji bagan garis, bagan bar utawa bagan candlestick nanging nalika nliti ing grafik candlestick, macem-macem pola candlestick mbaleni bisa dingerteni kanthi jelas.

Salah sawijining pola candlestick sing biasane digunakake nalika nggawe grafik lan nindakake analisis teknis pasar finansial lan forex, utamane, yaiku Fractals.

Strategi Forex Fibonacci

Ing dagang forex, Fibonacci bisa uga minangka alat sing paling populer lan paling akeh digunakake ing analisis teknis pasar forex. Iki nyedhiyakake pedagang lan analis forex kanthi pirang-pirang cara kayata nyedhiyakake kerangka kerja sing ndhukung kanggo macem-macem strategi dagang, identifikasi tingkat rega sing akurat lan tepat ing ngendi owah-owahan arah gerakan rega kudu kedadeyan lan liya-liyane.

Alat Fibonacci sing digunakake kanggo analisis teknis ing pasar forex nduweni blok bangunan saka urutan Fibonacci sing dikenalake ing Kulon ing abad kaping 13 dening Leonardo Pisano Bogollo, ahli matematika Italia. Urutan kasebut minangka senar nomer sing nduweni sifat lan rasio matematika sing ditemokake ing arsitektur, biologi lan alam.

Strategi Indikator Momentum

Momentum minangka konsep sing penting banget ing pasar forex mula nggabungake indikator momentum minangka bagéan integral saka analisis teknis minangka cara sing becik kanggo mbangun strategi dagang sing kuwat sing nyilikake risiko lan ngoptimalake bali sakabèhé utawa bathi portofolio dagang.

Antarane indikator klompok osilator liyane sing digunakake kanggo ngukur kekuatan utawa kacepetan gerakan rega yaiku 'Indikator Momentum'.

Bladerunner Strategy Forex

Istilah 'Bladerunner' banget sugestif saka film sci-fi populer dikenal minangka Bladerunner. Jeneng 'Bladerunner' teka kanthi rasa penasaran banget marang jagad dagang forex, luwih-luwih, kanggo para pedagang forex sing penggemar klasik sci-fi populer.

A 'Blade' umume dikenal minangka obyek pemotong sing landhep utawa bagean pemotong sing landhep saka piranti utawa senjata. Mula, kanthi naluriah kita ngerti yen istilah 'Bladerunner' nuduhake gagasan alat pemotong sing obah. Gagasan sing terus-terusan iki sinonim banget karo operasi strategi dagang Bladerunner ing forex.

Apa strategi MACD

Tembung "MACD" minangka akronim kanggo indikator jinis osilator sing dikenal minangka Moving Average Convergence Divergence. Iki diciptakake dening Gerald Appel ing taun 1979 lan wiwit iku minangka salah sawijining indikator teknis paling kuat sing digunakake para pedagang kanggo ngenali momentum rega lan kesempatan tren ing pasar finansial.

Strategi forex bollinger band

Salah sawijining alat metodologis sing paling diakoni digunakake dening pedagang finansial minangka komponen analisis teknis, utamane kanggo ngandhani keputusan dagang, ngontrol sistem dagang otomatis lan macem-macem tujuan sing gegandhengan karo dagang yaiku Bollinger band.

Iki dirancang dening John Bollinger ing taun 1980-an kanggo prédhiksi lan perdagangan kesempatan sing kemungkinan banget babagan kahanan pasar sing oversold lan overbought.

Apa strategi dagang pin bar ing forex

 Pola pembalikan candlestick sing paling narik kawigaten kanthi kemungkinan pemicu rega paling dhuwur yaiku candlestick pin bar. Ing artikel iki, kita bakal pindhah langkah demi langkah liwat kabeh teori pin bar.

Sepisanan jeneng "Pin bar" diciptakake dening Martin Print saka tembung, Pinocchio bar, nuduhake irung Pinokio amarga saben Pinokio ngapusi, irunge tambah dawa, mula istilah "pin bar" amarga ngapusi babagan arah. saka rega ing candlestick.

Apa strategi hedging ing forex

Strategi hedging ing forex minangka praktik manajemen risiko sing identik karo asuransi lan konsep diversifikasi amarga mbutuhake mbukak posisi anyar ing pasangan sing raket, hubungane (korelasi positif utawa negatif) kanggo nyuda paparan risiko lan uga njamin perdagangan sing nguntungake saka pengaruh ora dikarepake, volatilitas pasar sing ora bisa diramal kayata volatilitas ing rilis ekonomi, kesenjangan pasar lan liya-liyane. Cara manajemen risiko iki, umume, ora mbutuhake panggunaan stop loss.

Apa overbought lan oversold ing forex

Ing pasar forex, swings rega relatif kanggo timeframe sembarang tansah ngluwihi kanggo titik overbought lan oversold nemen preduli saka pola pasar (uptrend, downtrend utawa consolidation) ie iki extremes saka pasar utawa bandhulan rega relatif uga tundhuk sembarang profil pasar lan wektu apa wae pasar.

Mulane, kawruh saka profil pasar iki lan carane operate pasang ing kahanan overbought lan oversold iku pojok utama saka skill set pedagang kang.

Apa Strategi breakout ing Forex?

Strategi forex breakout kalebu kapitalisasi ing gerakan rega bullish utawa bearish dadakan sing digawe pasangan mata uang amarga metu saka pola dagang sing terus-terusan - pola sing biasane ana ing antarane level support lan resistance.

Ing kene kita bakal ngrembug babagan dhasar lan mekanisme strategi breakout lan teknik paling gampang sing bisa sampeyan kumpulake kanggo njupuk kauntungan saka fenomena breakout. Kita uga bakal menehi sawetara saran kanggo ngetrapake teori dagang kasebut.

Apa perdagangan mawa ing forex?

Perdagangan mawa ing forex minangka salah sawijining bentuk dagang lan investasi mata uang paling tuwa. Strategi perdagangan posisi jangka sing langsung lan luwih dawa sadurunge dadi pedagang internet online.

Dagang mawa perdagangan mata uang kalebu nggunakake beda suku bunga bank sentral kanggo entuk bathi saka macem-macem gerakan mata uang. Sampeyan nggunakake mata uang sing duwe suku bunga murah kanggo tuku mata uang sing nggawa suku bunga sing luwih dhuwur.

Apa tren dagang ing forex?

Dagang tren minangka salah sawijining cara dagang paling populer ing pasar forex amarga macem-macem alasan. Ing artikel iki, kita bakal nerangake babagan daya tarik nalika nyinaoni babagan tren dagang.

Kita bakal ngrembug cara paling gampang kanggo nemokake tren, kayata nggunakake garis tren lan aksi rega lilin lan nuduhake sampeyan carane nyusun strategi dagang tren sing kuat.

Apa macem-macem dagang ing forex?

Kawicaksanan dagang konvensional nuduhake manawa pasar forex udakara 70-80% wektu. Kanthi dipikirake, sampeyan kudu ngerti apa sawetara perdagangan lan cara dagang pasar FX sing ngalami kahanan kaya ngono.

Artikel iki bakal nuduhake sampeyan cara kanggo nemokake pasar sing beda-beda lan alat analisis teknis apa sing bisa mbantu sampeyan nemokake rentang.

Apa sing diarani tumindak dagang rega?

Dagang tumindak rega minangka bentuk paling gampang ing pasar finansial dagang. Pedagang aksi rega luwih seneng gumantung karo rega minangka indikator sentimen pasar utama kanggo njupuk keputusan dagang.

Ing kene, kita bakal ngrembug pirang-pirang aspek dagang tumindak rega, kalebu netepake, nemokake, lan nggawe strategi tumindak rega sing bisa dipercaya.

Apa posisi dagang ing forex?

Dagang posisi ing forex kalebu njupuk posisi dagang jangka panjang. Dibandhingake karo dagang awan utawa dagang ayunan, sampeyan bakal tetep dagang mata uang nganti pirang-pirang minggu utawa bisa uga pirang-pirang wulan kanthi dagang posisi.

Kaya pedagang ayunan, pedagang posisi nggoleki tren lan nggunakake kombinasi analisis dhasar lan teknis kanggo nemokake entri lan metu.

Apa analisis dhasar ing forex?

Analisis dhasar katon ing pasar forex kanthi nganalisa kekuwatan ekonomi, sosial, lan politik sing mengaruhi rega mata uang global.
Analisis dhasar penting kanggo para pedagang forex amarga faktor sing kasebut ing ndhuwur bakal mengaruhi rega pasangan mata uang apa wae.

Apa akun ECN?

Dagang ECN diklasifikasikake minangka standar emas kanggo pedagang forex ritel. Ing kene, kita bakal njlentrehake proses ECN, sing makelar nawakake akun dagang ECN, lan kepiye supaya entuk kesempatan paling apik.

Kita uga bakal ngrembug fitur lan keuntungan tartamtu saka akun ECN, beda antarane versi ECN lan akun dagang standar, lan cara nggoleki makelar ECN sing terkenal.

Apa pengaruh ing dagang forex?

Nggunakake leverage misuwur ing dagang forex. Pedagang nggunakake kekuwatan tuku kanthi nyilih dhuwit saka makelar kanggo dagang posisi sing luwih penting ing mata uang.

Yen sampeyan duwe wates sing cukup ing akun, maklar bakal ngidini sampeyan ngakses leverage, nanging ana watesan jumlah sing bisa digunakake gumantung ing ngendi sampeyan adhedhasar lan pasangan mata uang apa sing pengin didagang.

Apa indikator forex?

Nalika ngrungokake utawa maca tembung "Indikator forex", kita sanalika mikir babagan indikator teknis. Iki minangka alat grafis, matematika sing diselehake ing grafik kanggo njupuk keputusan dagang forex sing luwih apik.

Ing kene, kita bakal ngrembug macem-macem jinis indikator forex teknis sing kasedhiya kanggo sampeyan, lan bakal dibagi dadi papat klompok utama lan menehi conto cara kerjane.

Apa Elliott Wave ing Forex Trading

Teori Elliott Wave dikembangake dening Ralph Nelson Elliott ing taun 1930-an. Dheweke nantang kapercayan sing ditampa nalika pasar finansial nindakake gerakan acak lan semrawut.

Elliott percaya sentimen lan psikologi minangka pendorong lan pengaruh paling penting tumrap prilaku pasar. Mula, miturut panemune, bisa ditemokake struktur lan pola ing pasar.

Strategi manajemen risiko paling dhuwur ing dagang forex

Manajemen risiko minangka salah sawijining konsep dagang forex sing paling ora diabaikan lan dingerteni.

Yen sampeyan gagal ngembangake strategi manajemen risiko sing ketat ing dagang forex, sampeyan bakal entuk dhuwit luwih akeh tinimbang sing sampeyan butuhake.

Sampeyan bakal frustasi, njupuk keputusan sing impulsif, nglanggar rencana sampeyan lan nggawe kabeh proses dagang FX dadi luwih angel tinimbang sadurunge.

Cara golek dhuwit ing forex

Kanggo ngasilake dhuwit ing dagang forex, sampeyan mbukak akun karo makelar, sukses pasangan pasangan mata uang, bathi bathi, lan banjur sukses kanthi cepet saka dek kapal pesiar motor mewah karo kanca-kanca apik (sing anyar ditemokake). Sigh, yen mung iku gampang.

Boulevard impen forex sing rusak dawa lan dawa, amarga akeh mobil kecelakaan mobil ditinggal ing pinggir dalan. Tingkat kasuksesan ing dagang forex kurang disayangake amarga ana kegagalan sing gampang dihindari.

Kesalahan dagang forex paling dhuwur; lan carane ngindhari

Kesalahan saka dagang forex iku penting yen sampeyan kudu maju, nanging luwih dhisik, sampeyan kudu ngenali kemungkinan kesalahan lan mbusak utawa nyegah.

Ing kene, bakal dibahas babagan kesalahan sing jelas sing digawe para pedagang. Sawetara sing, yen ora ditantang, bisa nyebabake efek sing nyebabake lan ngrugekake.

Cara dadi pedagang forex sing sukses

Pedagang forex sing sukses digawe, ora lair. Warta sing apik yaiku kabeh bisa dadi pedagang FX sing sukses.

Pedagang forex paling apik ora duwe DNA utawa kauntungan genetik sing unik. Ora ana sing diarani ahli wicaksana dagang sing ndeleng pola lan tren ing grafik sing ora bisa ditemokake wong liya.

Sampeyan dadi pedagang FX sing luwih apik lan sukses liwat dedikasi lan praktik disiplin nalika tetep ing rencana perdagangan sing rinci, kalebu aspek kritis strategi lan manajemen dhuwit.

Ing kene, kita bakal ngrembug babagan pitung blok dhasar sing kudu sampeyan pasang kanggo madeg dhasar sing cocog kanggo sukses dagang.

Apa sing diarani Swing Trade ing Forex?

Kanthi rutin, pasar forex nyekseni macem-macem strategi strategi dagang. Masing-masing duwe kaluwihan lan kekurangan dhewe, nanging sawetara taktik duwe rekam jejak sing luwih kuwat tinimbang liyane nalika entuk kinerja.

Perdagangan ayunan entuk popularitas gedhe ing antarane para pedagang forex amarga bisa misahake gandum saka gandum. Sawetara nganggep minangka wujud dhasar saka dagang forex.

Nanging apa sing diarani swing trading, lan kenapa kita ngomong babagan iki?

Apa ekuitas ing forex?

Apa sing dadi pikirane sampeyan nalika krungu tembung "Ekuitas"?

"Katon kaya persamaan Einstein kanggo aku".

Ya, wangsulan sing salah!

Ekuitas luwih gampang tinimbang persamaan kompleks.

Ayo nyoba golek apa sing padha karo ekuitas ing forex.

Pira dhuwit sing dibutuhake kanggo miwiti Forex Trading?

Salah sawijining pitakon umum sing digoleki para pedagang anyar yaiku pinten modal dagang sing dibutuhake kanggo miwiti dagang forex.

Apa mayuta-yuta dolar, utawa sampeyan bisa miwiti kanthi $ 100?

Kita bakal njawab pitakonan iki ing pandhuan iki.

Dadi, yen sampeyan pengin miwiti lelungan dagang, priksa manawa tetep nganti pungkasan.

Apa Strategi Trading Forex sing paling apik?

Nggawe pips, njaga, lan mbaleni proses kasebut minangka kunci supaya bisa nguntungake ing dagang forex.

Sayange, ora gampang kaya sing dideleng.

Sampeyan kudu nggawe strategi dagang sing menehi kauntungan kompetitif ing pasar, manajemen risiko sing kuwat, lan pemahaman psikologi dagang sing kuwat.

Nanging apa sing jenenge strategi dagang forex ing asmane Gusti Allah, lan kenapa kita ngomong babagan iki?

Ya, ayo goleki!

Kepiye cara nyetop stop loss lan entuk bathi ing Forex?

Aspek paling penting kanggo sudagar yaiku nglumpukake lan ngreksa bathi dagang.

Yen sampeyan kelangan kabeh dana, sampeyan ora bisa mbayar maneh; sampeyan metu saka game.

Yen sampeyan nggawe pips, sampeyan kudu njaga tinimbang menehi bali menyang pasar.

Isih, ayo jujur. Pasar mesthi nindakake apa sing dikarepake lan ganti arah sing dikarepake.

Apa Margin Gratis ing Forex

Mungkin sampeyan wis nate krungu tembung "wates gratis" ing dagang forex sadurunge, utawa bisa uga istilah sing anyar banget kanggo sampeyan. Cara liya, dadi topik penting sing kudu dingerteni kanggo dadi pedagang forex sing apik.

Ing pandhuan iki, kita bakal ngrampungake wates apa sing ana ing forex, cara ngetung, kepiye hubungane karo pengaruh, lan liya-liyane.

Dadi, priksa manawa tetep nganti pungkasan!

Apa dagang dina ing forex

Ing jagad adrenalin dagang dina forex, apa wae bisa kedadeyan kanthi cepet.

Dagang dina Forex bisa dadi bisnis sing duwe bathi (sajrone sampeyan nindakake kanthi cara sing bener). Nanging, bisa dadi angel kanggo pamula, utamane sing durung siyap kanthi strategi sing wis direncanakake kanthi apik.

Malah pedagang dina sing paling berpengalaman bakal nemoni masalah lan kelangan dhuwit.

Dadi, apa sejatine perdagangan dina lan kepiye cara kerjane? Ayo coba goleki!

Apa Akun Demo ing Forex?

Yen kowe anyar kanggo dagang forex, banjur ana pitakonan sing jelas bakal muncul ing pikirane yaiku a forex demo account, lan kepiye sampeyan bisa dagang? 

Akeh pamula ora ngerti babagan akun demo lan cara kerjane. 

Ing pandhuan iki, kita bakal mangsuli pitakon kasebut lan mbukak kenapa sampeyan kudu miwiti dagang karo akun demo. 

Artikel-artikel wonten

Bukak FREE ECN Account Today!

LIVE DEMO
Currency

Dagang dagang beresiko.
Sampeyan bisa ngalahake kabeh modal sing ditabuh.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) kadaptar miturut Undhang-undhang Perusahaan Internasional [CAP 222] Republik Vanuatu kanthi nomer registrasi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2022 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.