Apa Pip ing Forex?

Yen sampeyan kepincut babagan forex lan maca artikel analitis lan warta, sampeyan bisa uga nemokake istilah utawa pip. Iki amarga pip minangka istilah umum ing dagang forex. Nanging apa pip lan titik ing Forex?

Ing artikel iki, kita bakal mangsuli pitakon apa pip ing pasar forex lan cara konsep iki digunakake ing perdagangan Forex. Dadi, mung maca artikel iki kanggo ngerteni apa pips ing forex.

Apa sing nyebar ing Dagang Forex?

Semalat minangka salah sawijining istilah sing paling umum digunakake ing dunia Trading Forex. Dhéfinisi konsep kasebut cukup prasaja. Kita duwe rong rega ing pasangan mata uang. Salah sijine yaiku rega Bid lan liyane rega Ask. Semalat yaiku prabédan Bid (rega adol) lan rega (rega tuku).

Kanthi sudut pandang bisnis, para makelar kudu golek dhuwit nglawan layanane.

Sinau langkah dagang Forex langkah demi langkah

Antarane akeh instrumen investasi, Dagang Forex minangka cara sing menarik kanggo nambah modal kanthi gampang. Miturut survey Bank Triennial Central 2019 dening Bank for International Settlement (BIS), statistik nuduhake yen Trading ing pasar FX udakara $ 6.6 triliun saben dina ing April 2019, saka $ 5.1 triliun telung taun sadurunge.

Nanging kepiye kabeh karya iki, lan kepiye sampeyan bisa sinau langkah forex?

Cara maca grafik Forex

Ing jagad dagang Forex, sampeyan kudu sinau grafik sadurunge miwiti dagang. Minangka basis kanggo umume tarif ijol-ijolan lan prakiraan nganalisa, mula iku minangka alat pedagang sing paling penting. Ing grafik Forex, sampeyan bakal bisa ndeleng prabédan mata uang lan tarif ijol-ijolan lan kepiye rega saiki ganti karo wektu. Harga kasebut kalebu saka GBP / JPY (kilogram Inggris nganti yen Jepang) nganti EUR / USD (Euros menyang Dolar AS) lan pasangan mata uang liyane sing bisa dideleng.

Apa sapa bisa dadi pedagang Forex sukses?

Tanpa pedagang tradhisi ritel sing kasedhiya teka ing kabeh wangun lan ukuran, saka kabeh sudhut planet. Sawetara njupuk kanggo tugas cepet banget, sawetara njupuk maneh, sawetara nglakoni partai, liyane lengkap, sawetara sing becike duwe wektu kanggo ngatur kanggo apa tantangan banget Komplek, liyane ora.

Mitos dagang sawetara Forex; rembugan lan debunked - Part 2

Mung porsi cilik pedagang ritel sing bakal nggawe

Ana akeh informasi, data lan panemu ing subyek iki, nanging ora ana sing mesthine utawa definitif. Kita maca yen pedagang 95% gagal, mung 1% pedagang forex nggawe perdagangan sing urip lan mayoritas pedagang nyerah sawise telung sasi lan rata-rata mundhut € 10k. Angka kasebut bisa uga bener, nanging kudu mbutuhake analisis luwih dhisik sadurunge nrima minangka bebener.

Mitos dagang sawetara Forex; rembugan lan debunked - Part 1

Apa kita nemokake aktivitas dagang forex kanthi ora sengaja utawa ngrancang, kita dadi kewan sosial lan ing donya media sosial saiki kita manggon, akhire kita bakal nemokake forum lan cara media sosial liyane, kanggo nuduhake lan ngrembug gagasan dagang kita. Nalika kita nemokake forum lan papan diskusi liyane, kita bakal mangerteni manawa bias tartamtu bisa ngatasi. Sawijining klompok mikir bakal berkembang lan ngatasi subyek tartamtu; "Iki dienggo, iki ora, nglakoni iki, ora nglakoni iki, ora ditolak, mbayar manungsa waé iki" ...

A pendekatan disiplin kanggo dagang Forex bisa ngilangi risiko jangka pendek

Minangka pedagang kita bangga bisa nggawe rencana dagang bukti peluru sing duwe kontrol dhuwit / kontrol resiko lan disiplin. Nanging, saran saka judhul, yaiku yen ana wektu nalika kita nonton laba ngluwari kita, kita kanthi sengaja nyegah, tanpa nyoba kanggo njupuk keuntungan tambahan.

Bukak FREE ECN Account Today!

LIVE DEMO
Currency

Dagang dagang beresiko.
Sampeyan bisa ngalahake kabeh modal sing ditabuh.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) kadaptar miturut Undhang-undhang Perusahaan Internasional [CAP 222] Republik Vanuatu kanthi nomer registrasi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2020 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.