What is an Entry Order in Forex Trading

Opening trade positions in the forex market requires the use of entry orders provided by forex trading platforms. It is possible for traders to perform technical and fundamental analysis on price movement and deduce many trading strategies, but without an entry order to trade potential price movements, all that work becomes unprofitable. The foreign exchange market is open 24 hours a day, typically from Monday through Friday, but can also be open all through the week depending on the asset class. Is it good for a trader to sit through and watch all the price movement for a whole 24hrs?

What is slippage in Forex Trading

Although you may have been trading forex for years, it may be the first time you are reading about 'slippage'. Slippage is a common occurrence in forex trading, often talked about, but fairly misunderstood by many. It doesn't matter the asset class you trade, whether it's stock, forex, indices or futures, slippage occurs everywhere. Forex traders must be aware of slippage in order to minimize the negative effect while potentially maximizing positive effect.

Jenis Pesenan Forex

In Forex Trading, ‘orders’ refers to a trade offer or set of instructions issued through a broker’s trading platform to buy and sell currency pairs. The term ‘order’ also refers to the set of instructions put in place to open and manage trade positions from the point of entry to exit.

Apa Indikator Teknis Forex Paling apik

Kabeh platform Dagang duwe macem-macem alat lan indikator sing diwenehake kanggo pedagang lan analis teknis. Secara harfiah ana ewonan indikator teknis Forex sing kasedhiya kanggo digunakake ing platform dagang (Mt4, Mt5, tradingview) lan liya-liyane sing bisa diundhuh saka internet.

Sing anyar kanggo dagang Forex bungah banget nalika ndeleng atusan indikator teknis sing bisa digunakake kanggo nindakake analisis teknis.

 

Apa pola grafik sing paling umum digunakake ing Dagang Forex

Kanggo entuk pangerten babagan gerakan rega pasangan forex, saham lan aset finansial liyane, studi sing ati-ati kudu ditindakake babagan obahe rega historis lan pola ambalan sing bisa dideleng ing grafik rega. Grafik rega forex minangka alat sing digunakake saben pedagang lan analis forex kanggo nyinaoni gerakan rega pasangan forex. Dheweke diwakili kanthi visual kanthi telung jinis grafik lan bisa disetel menyang wektu tartamtu sing bisa dadi saben wulan, mingguan, saben dina, saben jam lan malah detik.

 

Indikator volatilitas Forex paling apik lan Cara nggunakake

Pedagang forex kudu nimbang konsep tartamtu nalika dagang mata uang asing. Pangertosan volatilitas lan cara mengaruhi gerakan rega mata uang forex minangka salah sawijining aspek dhasar dhasar dagang forex.

Pemahaman apa tegese volatilitas beda-beda saka pedagang menyang pedagang. Contone, pedagang sing duwe spesialisasi ing dagang jangka pendek bisa ngukur volatilitas kanthi kacepetan perdagangan bisa nguntungake lan nggayuh tujuan bathi. Kanggo wong liya, volatilitas minangka ukuran likuiditas pasar lan kacepetan owah-owahan rega.

Apa indikator ATR ing Forex lan Cara nggunakake

Antarane analis teknis sing paling misuwur ing lapangan sing wis nulis babagan volatilitas yaiku J Welles Wilder. Dheweke ngenalake akeh indikator teknis ing bukune taun 1978 kanthi judhul 'Konsep Anyar ing Perdagangan Teknis', sing isih relevan banget ing analisis teknis modern saiki. Sawetara kalebu Indikator Parabolic SAR (PSAR), Indikator Range Sejati Rata-rata (utawa indikator ATR) lan Indeks Kekuatan Relatif (RSI).

Top 10 Rahasia Trading Forex

Sampeyan wis nemokake jawaban kanggo salah sawijining frasa sing paling digoleki babagan dagang forex ing internet, biasane dening pedagang pemula lan sing berjuang golek untung ing dagang pasar forex.

Statistik kasebut digawe kanthi jelas lan dibukak dening situs web makelar forex kanggo umum yen 80% pedagang eceran kelangan dhuwit. Sawetara wis nerbitake tingkat kerugian nganti 90% nanging preduli saka nomer nyata lan statistik sing beda-beda, angka kasebut ora adoh. Mulane, para pamula dagang forex golek informasi babagan carane rangking ing antarane 5 - 10% paling dhuwur saka pedagang sing duwe bathi lan uga, pedagang sing berjuang golek bathi golek informasi sing bakal mbantu dheweke maju teknik dagang lan ngembangake pinggiran dagang sing duwe bathi.

Cara Golek Sinyal Dagang Forex Gratis Gratis

Apa sampeyan anyar kanggo dagang forex? Jawaban 'Ya' utawa 'Ora' ora penting. Keuntungan saka sinyal dagang forex gratis minangka cara sing cerdas lan cerdas kanggo perdagangan pasar forex kanthi bathi lan entuk dhuwit kanthi gampang.

Apa level stop out ing Forex

Salah sawijining tujuan praktik manajemen risiko lan papan ing dagang forex yaiku supaya ora kedadeyan sing ora nyenengake lan surem.

Apa persis stop-out ing forex? Ing artikel iki, kita bakal ngerti babagan level stop out ing forex

 

Stop-out Forex dumadi nalika broker kanthi otomatis nutup kabeh utawa sawetara posisi aktif pedagang ing pasar valuta asing.

Apa sinyal forex

Ngenali kesempatan dagang sing nguntungake lan nglakokake tumindak sing bener ing wektu sing tepat minangka kegiatan sing paling nggegirisi sing nyebabake akeh pedagang, biasane pemula. Tantangan kaya iki nyebabake pranata sinyal dagang forex. Sinyal Forex minangka ide dagang lan rekomendasi saka analis finansial pakar, pedagang profesional, organisasi dagang, piranti lunak dagang lan indikator. Sinyal kasebut kalebu rencana entri lan metu tartamtu (ing babagan angka utawa tingkat rega) ing pasangan forex utawa instrumen dagang.

Strategi perdagangan forex GBP USD

Salah sawijining ekonomi paling gedhe ing donya yaiku Inggris. Mata uang kasebut, Great British Pound (GBP), mata uang sing populer banget, ndadekake dhaptar mata uang utama ing donya lan uga minangka salah sawijining instrumen forex sing paling didagang amarga likuiditas lan volatilitas sing cukup.

Ing pasar dagang forex, saben pasangan forex duwe ciri dhewe. GBPUSD kondhang ing antarane pedagang Forex minangka mata uang utama sing paling molah malih uga pasangan GBP liyane.

Apa forex swap

Topik sing ora umum babagan keuangan lan pasar valuta asing (forex) yaiku gagasan Swap. Apa tegese swap ing forex?

Swap minangka jinis persetujuan biasane antarane rong entitas manca sing dirancang kanggo entuk silihan nggunakake mata uang negara pihak liyane lan banjur ngganti biaya kapentingan ing silihan antarane loro pihak.

Proses iki kalebu tuku lan adol volume sing padha karo rong mata uang asing sing beda bebarengan karo swap awal ing rega entri utawa titik lan banjur final (swap metu) kanthi rega maju.

 

 

Ngerti kabeh babagan jam pasar forex lan Sesi Dagang

Wektu minangka faktor penting lan komponen strategis utama ing saben aspek urip. Pepatah sing misuwur "Kanggo kabeh, ana musim" tegese nindakake perkara sing bener ing wektu sing tepat.

Kabeh ing donya keuangan kalebu pasar finansial ora muter wektu lan rega. Umume ngerti yen rega barang, umume, biasane kena pengaruh musim, mula istilah 'Wektu lan Rega'.

50 Pips strategi forex dina

Strategi dagang sing ringkes penting banget kanggo entuk bathi ing dagang forex. Strategi dagang minangka sakumpulan aturan sing nemtokake wektu sing tepat kanggo mlebu lan metu saka perdagangan adhedhasar kahanan tartamtu ing gerakan rega. Umume dipercaya manawa gagal ngrancang tegese rencana gagal, sing ora ana pengecualian dagang forex.

Ana akeh strategi dagang forex sing duwe bathi sing bisa digunakake supaya entuk asil dagang sing beda. Artikel iki rincian 50 pips unik strategi dagang dina.

1 strategi scalping menit

Scalping melu dagang kanggo entuk bathi saka owah-owahan rega cilik sajrone wektu 1 nganti 15 menit kanthi tujuan nglumpukake bathi cilik sabisa dadi bathi kumulatif gedhe. Sawetara pedagang luwih seneng dagang pasangan forex ing wektu 1 Menit (60 detik) ing ngendi dheweke bisa nggedhekake lan entuk bathi saka gerakan rega sing relatif cilik ing grafik 1 Menit. Saben dina duwe menit 1440 lan total menit dagang 1170 kanggo ngekstrak pips saben dina saka pasar forex.

Apa dagang forex lan cara kerjane

Dagang Forex (Cekak) mung tegese ijol-ijolan mata uang asing menyang mata uang liyane kanthi tujuan entuk bathi saka gerakan rega relatif.

Pangerten babagan cara kerja dagang forex diwiwiti kanthi sinau dhasar lan duwe kawruh latar mburi sing kuat babagan forex.

Tutor dhasar sing komprehensif penting banget ing odyssey kanggo nggayuh tingkat bathi sing konsisten.

Cara mbukak akun dagang forex

Potensi keuntungan finansial sing gedhe lan kasenengan saka bathi whooping wis nggawe dagang forex dadi profesi sing populer banget. Mbukak akun forex dina iki minangka hak istimewa lan kesempatan kanggo sapa wae sing duwe akses menyang internet, pedagang cilik (eceran) lan investor sing gelem melu transaksi valuta asing ing antarane bank institusi, dana pager lan pemain gedhe liyane sing nindakake transaksi jutaan dolar. saben dina ing pasar finansial

Carane miwiti dagang forex

Forex minangka pasar finansial paling gedhe lan paling cair ing donya kanthi omzet saben dina rata-rata $6.5B. Iki pancen nyenengake lan pitakon sabanjure yaiku kepiye carane entuk dhuwit saben dina iki ing pasar finansial?

Iki minangka papan dagang forex, papan ing meja bank institusi, dana pager, pager komersial lan liya-liyane, sing nyedhiyakake entri alangan sing sithik kanggo pemain cilik sing dikenal minangka pedagang eceran kanggo melu lan entuk bathi saka transaksi finansial bebarengan karo pemain gedhe.

Carane nggawe perdagangan ing MT4

Saiki akun MT4 sampeyan (demo utawa nyata) wis disetel lan disambungake menyang platform dagang MT4 sampeyan. Penting sinau macem-macem cara mbukak lan nempatake perdagangan ing platform MT4.

Mesthi wae, bisa uga rada rumit ing wiwitan kanggo pamula nanging gampang banget, intuisi lan cepet.

Artikel iki bakal ngupayakake dhasar babagan cara nggawe dagang ing MT4. Dasar kalebu

Cara Ngundhuh Metatrader4 ing PC

MetaTrader 4, disingkat MT4, minangka salah sawijining platform dagang forex sing paling populer ing donya saiki.

MetaTrader dadi umum banget lan populer ing antarane pedagang FX amarga katon minangka platform dagang forex sing paling gampang lan gampang digunakake kanthi akeh keuntungan sing luar biasa sing ditawakake para pedagang FX.

Sampeyan meh ora bisa nemokake pedagang forex sing ora duwe utawa nggunakake aplikasi dagang MetaTrader 4 ing pirantine.

Apa indikator paling apik ing ngisor iki

Pasar finansial duwe macem-macem indikator dagang sing duwe macem-macem tujuan. Indikator kasebut migunani kanggo nganalisa, dagang lan entuk bathi saka kahanan rega sing terus-terusan.

Penting banget kanggo nggolongake indikator kasebut adhedhasar tujuan sing dilayani lan kondisi pasar sing paling migunani kanggo analisis gerakan rega lan sinyal dagang.

Apa faktor kunci sing mengaruhi kurs mata uang

Pasar finansial sacara sakabèhané ana ing tekanan munggah lan mudhun sing tetep, kanthi gerakan rega sing fluktuatif bolak-balik amarga macem-macem faktor ekonomi, lingkungan lan institusi sing bakal diterangake kanthi rinci ing artikel iki.

Antarane kelas aset finansial liyane kayata saham, indeks, komoditas, obligasi, lan cryptocurrencies. Mata uang minangka kelas aset utama sing bisa digunakake ing saben aspek ekonomi global minangka alat ijol-ijolan lan pambayaran barang, lan layanan, ing tingkat internasional lan lokal.

Cara nggunakake MetaTrader 5

Kanggo dadi pedagang sing sukses, platform dagang sing kuat kanthi fungsi dagang canggih - matematika, teknis, lan analitis dibutuhake kanggo nemtokake titik entri lan metu sing luwih apik lan entuk wektu sing luwih tepat.

Maca artikel iki, minangka pamula utawa pedagang forex profesional, sampeyan butuh jaminan yen sampeyan lagi dagang ing lingkungan dagang sing paling apik. Sampeyan mung kudu milih platform dagang sing dipercaya, mantep, lan cepet, kaya MetaTrader 5 (MT5).

Apa pengaruh sing kudu digunakake kanggo Forex

Sinau babagan cara dagang forex bisa nyenengake banget lan sing paling nggumunake, utamane kanggo pedagang anyar lan pemula yaiku kesempatan pengaruh, kesempatan sing ora kaetung kanggo nyekel sawetara pips lan bathi sing bisa dipikolehi kanthi kawruh lan dagang sing mentas dipikolehi. strategi nanging ing ngendi umume pedagang pemula ambruk utawa mandheg nalika wiwitan dagang, pasar forex luwih akeh nggunakake perdagangan.

Ekuitas ing dagang forex

Dasar dagang forex minangka bagean penting saka pendidikan dagang forex. Pedagang forex kabeh jinis kudu ngerti dhasar dagang forex kanggo mesthekake manajemen risiko efektif dana langsung nyata nalika dagang. Aspek dhasar dagang forex iki sing ana hubungane karo dana urip nyata yaiku konsep ekuitas.

 

Ichimoku Cloud Trading Strategy

Ora diragukan manawa Jepang wis menehi pengaruh lan inovasi sing luar biasa kanggo industri dagang pasar finansial kanthi desain alat kreatif sing nggawe kabeh bentuk dagang, investasi, analisis teknis lan dhasar kabeh aset ing pasar finansial luwih gampang lan luwih apik kanggo para pedagang. , investor lan analis teknis.

Strategi dagang orderblock

Minangka pedagang sing wis sawetara wektu ing industri dagang forex, dogma pasokan lan panjaluk mesthi dudu konsep anyar. Mesthine, ana aspek tartamtu kanggo gerakan rega ing pasar finansial sing diatur dening faktor pasokan lan panjaluk nanging ora bisa teka ing dhasar apa sing ditindakake institusi babagan tuku lan adol.

Kajaba saka zona pasokan lan panjaluk sing umum digunakake, pamblokiran pesenan minangka tingkat gerakan rega sing spesifik banget sing bisa ditapis kanggo tingkat rega sing tepat (ora minangka kisaran utawa zona sing amba) ing jangka waktu sing luwih murah.

Strategi forex RSI

Antarane osilator diklompokaké pratondho sing ngandhani akèh bab momentum lan kondisi saka gerakan rega punika Indikator anjog khusus dikenal minangka "indikator RSI".

RSI minangka akronim kanggo Relative Strength Index. Indikator sing dikembangake dening analis teknis sing misuwur kanthi jeneng Jay Wells Wielder kanggo tujuan ngenali kahanan overbought lan oversold sementara, dagang momentum lan identifikasi nilai ing antarane pasangan mata uang utawa instrumen finansial sing didagang.

Strategi forex EMA

Moving average, uga dikenal minangka Moving mean, minangka alat analisis teknis sing sacara statistik ngukur owah-owahan rata-rata ing gerakan rega sajrone wektu tartamtu.

Rata-rata obah minangka indikator dagang forex sing paling gampang lan gampang digunakake amarga kesederhanaan visual lan wawasan sing diwenehake babagan gerakan rega nalika nindakake analisis teknis. Mulane, rata-rata obah bisa uga minangka indikator sing paling umum, populer lan paling akeh digunakake ing antarane pedagang forex.

strategi saluran Keltner

Artikel iki dipusatake ing babagan strategi dagang adhedhasar indikator sing migunani banget sing sinyal kasebut wis kabukten sajrone wektu dadi efektif banget lan kemungkinan banget. Indikator kasebut dikenal minangka saluran Keltner: Indikator adhedhasar volatilitas sing nutupi loro-lorone gerakan rega ing grafik rega kanthi garis ngisor lan ndhuwur, mbentuk struktur kaya saluran ing sekitar gerakan rega pasangan mata uang.

Pedagang nggunakake indikator iki minangka bagean utama analisis teknis kanggo nemtokake arah tren rega lan perdagangan bebarengan karo bias.

Strategi forex mumbul

Pinggiran strategi dagang forex sing mumbul luwih saka akeh strategi dagang forex yaiku mbantu para pedagang forex kanthi tepat prédhiksi puncak lan ngisor gerakan rega sing tepat lan banjur mlebu awal banget ing perdagangan supaya bisa nangkep akeh pamindhahan rega apa wae. akèh bathi. Iki bisa ditindakake ing macem-macem kelas aset pasar finansial kaya saham, obligasi, indeks, opsi lan liya-liyane.

Strategi forex fractals

Nalika ndeleng grafik rega saka macem-macem pasangan forex, gerakan rega bisa uga katon acak ing sembarang jenis grafik salah siji bagan garis, bagan bar utawa bagan candlestick nanging nalika nliti ing grafik candlestick, macem-macem pola candlestick mbaleni bisa dingerteni kanthi jelas.

Salah sawijining pola candlestick sing biasane digunakake nalika nggawe grafik lan nindakake analisis teknis pasar finansial lan forex, utamane, yaiku Fractals.

Strategi Forex Fibonacci

Ing dagang forex, Fibonacci bisa uga minangka alat sing paling populer lan paling akeh digunakake ing analisis teknis pasar forex. Iki nyedhiyakake pedagang lan analis forex kanthi pirang-pirang cara kayata nyedhiyakake kerangka kerja sing ndhukung kanggo macem-macem strategi dagang, identifikasi tingkat rega sing akurat lan tepat ing ngendi owah-owahan arah gerakan rega kudu kedadeyan lan liya-liyane.

Alat Fibonacci sing digunakake kanggo analisis teknis ing pasar forex nduweni blok bangunan saka urutan Fibonacci sing dikenalake ing Kulon ing abad kaping 13 dening Leonardo Pisano Bogollo, ahli matematika Italia. Urutan kasebut minangka senar nomer sing nduweni sifat lan rasio matematika sing ditemokake ing arsitektur, biologi lan alam.

Strategi Indikator Momentum

Momentum minangka konsep sing penting banget ing pasar forex mula nggabungake indikator momentum minangka bagéan integral saka analisis teknis minangka cara sing becik kanggo mbangun strategi dagang sing kuwat sing nyilikake risiko lan ngoptimalake bali sakabèhé utawa bathi portofolio dagang.

Antarane indikator klompok osilator liyane sing digunakake kanggo ngukur kekuatan utawa kacepetan gerakan rega yaiku 'Indikator Momentum'.

Bladerunner Strategy Forex

Istilah 'Bladerunner' banget sugestif saka film sci-fi populer dikenal minangka Bladerunner. Jeneng 'Bladerunner' teka kanthi rasa penasaran banget marang jagad dagang forex, luwih-luwih, kanggo para pedagang forex sing penggemar klasik sci-fi populer.

A 'Blade' umume dikenal minangka obyek pemotong sing landhep utawa bagean pemotong sing landhep saka piranti utawa senjata. Mula, kanthi naluriah kita ngerti yen istilah 'Bladerunner' nuduhake gagasan alat pemotong sing obah. Gagasan sing terus-terusan iki sinonim banget karo operasi strategi dagang Bladerunner ing forex.

Apa strategi MACD

Tembung "MACD" minangka akronim kanggo indikator jinis osilator sing dikenal minangka Moving Average Convergence Divergence. Iki diciptakake dening Gerald Appel ing taun 1979 lan wiwit iku minangka salah sawijining indikator teknis paling kuat sing digunakake para pedagang kanggo ngenali momentum rega lan kesempatan tren ing pasar finansial.

Strategi forex bollinger band

Salah sawijining alat metodologis sing paling diakoni digunakake dening pedagang finansial minangka komponen analisis teknis, utamane kanggo ngandhani keputusan dagang, ngontrol sistem dagang otomatis lan macem-macem tujuan sing gegandhengan karo dagang yaiku Bollinger band.

Iki dirancang dening John Bollinger ing taun 1980-an kanggo prédhiksi lan perdagangan kesempatan sing kemungkinan banget babagan kahanan pasar sing oversold lan overbought.

Apa strategi dagang pin bar ing forex

 Pola pembalikan candlestick sing paling narik kawigaten kanthi kemungkinan pemicu rega paling dhuwur yaiku candlestick pin bar. Ing artikel iki, kita bakal pindhah langkah demi langkah liwat kabeh teori pin bar.

Sepisanan jeneng "Pin bar" diciptakake dening Martin Print saka tembung, Pinocchio bar, nuduhake irung Pinokio amarga saben Pinokio ngapusi, irunge tambah dawa, mula istilah "pin bar" amarga ngapusi babagan arah. saka rega ing candlestick.

Apa strategi hedging ing forex

Strategi hedging ing forex minangka praktik manajemen risiko sing identik karo asuransi lan konsep diversifikasi amarga mbutuhake mbukak posisi anyar ing pasangan sing raket, hubungane (korelasi positif utawa negatif) kanggo nyuda paparan risiko lan uga njamin perdagangan sing nguntungake saka pengaruh ora dikarepake, volatilitas pasar sing ora bisa diramal kayata volatilitas ing rilis ekonomi, kesenjangan pasar lan liya-liyane. Cara manajemen risiko iki, umume, ora mbutuhake panggunaan stop loss.

Apa overbought lan oversold ing forex

Ing pasar forex, swings rega relatif kanggo timeframe sembarang tansah ngluwihi kanggo titik overbought lan oversold nemen preduli saka pola pasar (uptrend, downtrend utawa consolidation) ie iki extremes saka pasar utawa bandhulan rega relatif uga tundhuk sembarang profil pasar lan wektu apa wae pasar.

Mulane, kawruh saka profil pasar iki lan carane operate pasang ing kahanan overbought lan oversold iku pojok utama saka skill set pedagang kang.

Apa Strategi breakout ing Forex?

Strategi forex breakout kalebu kapitalisasi ing gerakan rega bullish utawa bearish dadakan sing digawe pasangan mata uang amarga metu saka pola dagang sing terus-terusan - pola sing biasane ana ing antarane level support lan resistance.

Ing kene kita bakal ngrembug babagan dhasar lan mekanisme strategi breakout lan teknik paling gampang sing bisa sampeyan kumpulake kanggo njupuk kauntungan saka fenomena breakout. Kita uga bakal menehi sawetara saran kanggo ngetrapake teori dagang kasebut.

Apa perdagangan mawa ing forex?

Perdagangan mawa ing forex minangka salah sawijining bentuk dagang lan investasi mata uang paling tuwa. Strategi perdagangan posisi jangka sing langsung lan luwih dawa sadurunge dadi pedagang internet online.

Dagang mawa perdagangan mata uang kalebu nggunakake beda suku bunga bank sentral kanggo entuk bathi saka macem-macem gerakan mata uang. Sampeyan nggunakake mata uang sing duwe suku bunga murah kanggo tuku mata uang sing nggawa suku bunga sing luwih dhuwur.

Apa tren dagang ing forex?

Dagang tren minangka salah sawijining cara dagang paling populer ing pasar forex amarga macem-macem alasan. Ing artikel iki, kita bakal nerangake babagan daya tarik nalika nyinaoni babagan tren dagang.

Kita bakal ngrembug cara paling gampang kanggo nemokake tren, kayata nggunakake garis tren lan aksi rega lilin lan nuduhake sampeyan carane nyusun strategi dagang tren sing kuat.

Apa macem-macem dagang ing forex?

Kawicaksanan dagang konvensional nuduhake manawa pasar forex udakara 70-80% wektu. Kanthi dipikirake, sampeyan kudu ngerti apa sawetara perdagangan lan cara dagang pasar FX sing ngalami kahanan kaya ngono.

Artikel iki bakal nuduhake sampeyan cara kanggo nemokake pasar sing beda-beda lan alat analisis teknis apa sing bisa mbantu sampeyan nemokake rentang.

Apa sing diarani tumindak dagang rega?

Dagang tumindak rega minangka bentuk paling gampang ing pasar finansial dagang. Pedagang aksi rega luwih seneng gumantung karo rega minangka indikator sentimen pasar utama kanggo njupuk keputusan dagang.

Ing kene, kita bakal ngrembug pirang-pirang aspek dagang tumindak rega, kalebu netepake, nemokake, lan nggawe strategi tumindak rega sing bisa dipercaya.

Apa posisi dagang ing forex?

Dagang posisi ing forex kalebu njupuk posisi dagang jangka panjang. Dibandhingake karo dagang awan utawa dagang ayunan, sampeyan bakal tetep dagang mata uang nganti pirang-pirang minggu utawa bisa uga pirang-pirang wulan kanthi dagang posisi.

Kaya pedagang ayunan, pedagang posisi nggoleki tren lan nggunakake kombinasi analisis dhasar lan teknis kanggo nemokake entri lan metu.

Apa analisis dhasar ing forex?

Analisis dhasar katon ing pasar forex kanthi nganalisa kekuwatan ekonomi, sosial, lan politik sing mengaruhi rega mata uang global.
Analisis dhasar penting kanggo para pedagang forex amarga faktor sing kasebut ing ndhuwur bakal mengaruhi rega pasangan mata uang apa wae.

Apa akun ECN?

Dagang ECN diklasifikasikake minangka standar emas kanggo pedagang forex ritel. Ing kene, kita bakal njlentrehake proses ECN, sing makelar nawakake akun dagang ECN, lan kepiye supaya entuk kesempatan paling apik.

Kita uga bakal ngrembug fitur lan keuntungan tartamtu saka akun ECN, beda antarane versi ECN lan akun dagang standar, lan cara nggoleki makelar ECN sing terkenal.

Apa pengaruh ing dagang forex?

Nggunakake leverage misuwur ing dagang forex. Pedagang nggunakake kekuwatan tuku kanthi nyilih dhuwit saka makelar kanggo dagang posisi sing luwih penting ing mata uang.

Yen sampeyan duwe wates sing cukup ing akun, maklar bakal ngidini sampeyan ngakses leverage, nanging ana watesan jumlah sing bisa digunakake gumantung ing ngendi sampeyan adhedhasar lan pasangan mata uang apa sing pengin didagang.

Artikel-artikel wonten

Bukak FREE ECN Account Today!

LIVE DEMO
Currency

Dagang dagang beresiko.
Sampeyan bisa ngalahake kabeh modal sing ditabuh.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) kadaptar miturut Undhang-undhang Perusahaan Internasional [CAP 222] Republik Vanuatu kanthi nomer registrasi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2022 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.