Range Kalkulator Forex

Kita wis ngembangake kalkulator unik sing bakal nulung kinerja para pedagang kita. Saben uwong wis kanthi teliti dikembangake kanthi kabutuhan pedagang ing ngarep gol pembangunan kita. Ing koleksi iki ana: kalkulator ukuran posisi, kalkulator margin, kalkulator pips, kalkulator pangsi lan kalkulator mata uang. Iku penting yen para pedagang bisa ngenalake awake dhewe karo sawetara kalkulator kasebut, amarga bisa mbantu ngembangake rencana dagang lan strategi, kanthi risiko lan eksposur ing ngarep rencana kasebut. Kalkulator iki uga bisa nulung para pedagang kanggo ngilangi kesalahan dhasar, contone; Miscalculating posisi sizing dening mung siji titik desimal bisa nambah risiko saben dagang secara signifikan.

Kalkulator margin

Piranti sing bisa dipercaya kanggo ngontrol paprangan pasar karo perdagangan sing diwenehake, fitur iki ngidini sampeyan ngetung dhuwit sing sampeyan kudu mbutuhake supaya bisa ndadekake perdagangan menyang pasar.

  • Currency Pasangan
  • Ukuran Perdagangan
  • pengaruh
input output
Perangkat wates sing dibutuhake

Conto: yen sampeyan pengin ndagang pasangan mata uang EUR / USD, ing rega 1.04275, ing ukuran dagang 10,000 *, nggunakake leverage 1: 200, sampeyan kudu $ dolanan 52.14 ing akun kanggo nutupi cahya.

* satunggal kathah sami kaliyan unit 100,000.

Kalkulator Pip

Alat prasaja iki bakal mbiyantu pedagang, utamane pedagang anyar, ngitung pips saben perdagangan.

  • Currency Pasangan
  • Ukuran Perdagangan
input output
Value Pip

Conto: Kita bakal nggunakake conto EUR / USD maneh; yen sampeyan pengin ndagang pasangan mata uang utama EUR / USD, ing rega sing dikutip saka 1.04275, kanthi ukuran dagang 10,000, banjur padha karo siji pip. Mulane sampeyan ngresiki siji pip saben poin.

* satunggal kathah sami kaliyan unit 100,000.

Kalkulator kalkulator

Akeh platform dagang kanthi otomatis bakal ngitung poin pivot saben dina, kanthi pedagang alat iki bisa ngetung poin pangreksan dhewe; pivot point saben dina, resistance lan level support. Sampeyan mung ngetik dhuwur dina sadurunge, rega sing kurang lan nutup kanggo keamanan apa wae. Kalkulator banjur bakal kanthi otomatis nemtokake maneka titik poros. Wilayah utama iki minangka titik kritis ing ngendi akeh pedagang bakal nganggep, senadyan ing: entri, mandheg lan njupuk watesan watesan keuntungan.

Kalkulator posisi

Piranti sing penting banget kanggo pedagang ngalami, utawa wong anyar, kalkulator iki penting kanggo ngatur resiko saben dagang lan ngawasi ekspos pamindhahan sampeyan menyang pasar.

  • Currency Pasangan
  • Risk (%)
  • Akun Equity
  • Stop- Loss
input output
Ukuran Posisi

Conto: Sakdurunge nggunakake pasangan mata uang EUR / USD sing standar. Sampeyan mung bakal nemok ngatur akun 1% per akun. Sampeyan pengin njaluk stop sampeyan mung 25 pips adoh saka rega saiki. Sampeyan duwe ukuran akun $ 50,000, mula sampeyan bakal nggunakake ukuran posisi rong loteng. Ing efek sampeyan bakal risking $ 500 ing perdagangan, kudu mundhut mandheg aktif iki bakal mundhut.

* satunggal kathah sami kaliyan unit 100,000.

Konverter mata uang

Mbok menawa sing paling gampang lan paling ora mesthine saka piranti dagang, konversi mata uang sing ngidini para pedagang supaya bisa ngowahi dhuwit domestik menyang mata uang liyane.

Conto: Yen sampeyan pengin ngonversi € 10,000 menyang $ 10,000 hasile yaiku 10,437.21USD. Ing basis sing 1 EUR = 1.04372 USD lan 1 USD = 0.958111 EUR.

Kalkulator iki bisa diakses liwat Traders Hub kanggo pemegang akun FXCC.

Login kanggo ngakses FREE trading tools

Kanggo ngaplikasi alat gratis, cukup mlebu menyang Traders Hub maca
Sarat & Ketentuan lan nggawe panjaluk sampeyan.

Kalkulator Forex

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.