Kalender Ekonomi Forex

Kalender ekonomi minangka alat dagang sing ora pantes sing asring diabaikan lan dikalahake dening pedagang. Kang ahead saka kurva; ngerti jadwal rilis ekonomi kanthi cara kalender, minangka aspek sing pancen penting kanggo ndhukung kinerja dagang. Duwe akses menyang kalkulus ekonomi sing lengkap, lengkap lan rinci, penting banget lan para pedagang FX nilai iki njupuk tambah penekanan.

Carane njupuk keuntungan saka Calendar

  • Setel tanggal kanggo tanggalan
  • Pilih benua data sing ana hubungane karo
  • Pilih negara sing data hubungane
  • Batasi tanggalan kanggo nyorot publikasi lan rilis tartamtu
  • Pilih level impact; dhuwur, sedheng utawa kurang

Peristiwa ekonomi makro, laporan lan data sing diluncurake, diterbitake dening: pemerintah, departemen pemerintah lan organisasi pribadi tartamtu; kayata Markit karo PMI sing disegani lan diantisipasi, bisa nyedhaki dhuwure nilai mata uang sacara dramatis, utamané yen ditimbang mandhiri mata uang liya.

Kanthi iki, FXCC wis nambahake kalkulasi ekonomi interaktif lan intuisi kanggo klien sing dihargai. Minangka akeh kalender ekonomi, kabeh fitur lan manfaat sing prasaja kita wis nyana saka tanggalan dhasar. Nanging, kita wis nambah sawetara isi lan konteks ekstra kanggo njamin tanggalan kita tambah relevansi kanggo klien kita. Kalender uga nduweni fitur sing nggambarake tingkat impact pasar sing wis diluncurake.

Nalika milih parameter warna kanthi cara tombol, klien FXCC bakal bisa milih preferensi.




Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.