FOREX TRADING ESSENTIALS

Nalika sampeyan miwiti lelungan dagang, sampeyan kudu ngerti
kanthi keuntungan dagang ECN, lan kita kene kanggo mbantu sampeyan.

Apa sampeyan kudu ngerti nalika dagang Forex

Jelajahi dhasar forex lan entuk dhuwit kanggo nemtokake dagang pinter

apa
ECN?

Sinau kok ECN minangka masa depan Pasar Dagangan Manca.

LEARN MORE
ECN vs. Dealing Desk

Apa bedane antarane rong model lan keuntungan ECN ndadekke marang pedagang?

LEARN MORE
Pasangan Dasar
Trading

Delengen karo pasangan mata uang dhasar lan ciri-cirine.

LEARN MORE
rollover
(Swaps)

Pangerten rollover penting banget kanggo nggawe kalkulasi sing bener.

LEARN MORE
slippage

Sinau nalika kerlip kedadeyan lan ing ngendi bisa ndarbeni dagang.

LEARN MORE
wates

Apa sing penting kanggo ngerti konsep margin nalika trading Forex?

LEARN MORE
Pangguna Panuntun

Sinau babagan carane ngatur kasil karo FXCC lan mangerteni produk kita.

LEARN MORE

EBuku Pendidikan Forex

Ngapikake dagang karo pilihan ebooks forex, nyediakake panuntun dhumateng pangerten saka konsep dagang tombol

Ngedownload ALL eBOOKS

Bukak FREE ECN Account Today! Mulai dagang karo Broker ing Sisi Panjenengan!

LIVE DEMO
Currency

Dagang dagang beresiko.
Sampeyan bisa ngalahake kabeh modal sing ditabuh.

Indikator Utama Ekonomi

Apa sing nyebabake pasar? Delengen karo perekonomian global sing mengaruhi gerakan pasar.

FXCC Academy

A jumlah gedhe liwat iki Applied menyang pusat forex pendidikan supaya
kanggo mesthekake nduweni titik prabédan lan ningkatake kawruh klien kita.

Artikel Forex

Kita nyedhiyakake analisis unik lan artikel menarik, kalebu jangkoan subyek lengkap.

Pembelajaran Forex Trading

Piwulangan FXCC kalebu akeh aspek penting sing dibutuhake nalika ngarahake kanggo ngembangake trader sukses.

Glosarium Forex

Temokake dhewe karo basa Forex karo FXCC forex lengkap.

FAQs FXCC

Njaluk jawaban kanggo pitakonan sing paling kerep takon babagan model bisnis utawa dagang ing umum.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.