FOREX TRADING ESSENTIALS

Nalika sampeyan miwiti lelungan dagang, sampeyan kudu ngerti
kanthi keuntungan dagang ECN, lan kita kene kanggo mbantu sampeyan.

Apa sampeyan kudu ngerti nalika dagang Forex

Jelajahi dhasar forex lan entuk dhuwit kanggo nemtokake dagang pinter

apa
ECN?

Sinau kok ECN minangka masa depan Pasar Dagangan Manca.

LEARN MORE
ECN vs. Dealing Desk

Apa bedane antarane rong model lan keuntungan ECN ndadekke marang pedagang?

LEARN MORE
Pasangan Dasar
Trading

Delengen karo pasangan mata uang dhasar lan ciri-cirine.

LEARN MORE
rollover
(Swaps)

Pangerten rollover penting banget kanggo nggawe kalkulasi sing bener.

LEARN MORE
slippage

Sinau nalika kerlip kedadeyan lan ing ngendi bisa ndarbeni dagang.

LEARN MORE
wates

Apa sing penting kanggo ngerti konsep margin nalika trading Forex?

LEARN MORE
Pangguna Panuntun

Sinau babagan carane ngatur kasil karo FXCC lan mangerteni produk kita.

LEARN MORE

EBuku Pendidikan Forex

Ngapikake dagang karo pilihan ebooks forex, nyediakake panuntun dhumateng pangerten saka konsep dagang tombol

Ngedownload ALL eBOOKS

Bukak FREE ECN Account Today! Mulai dagang karo Broker ing Sisi Panjenengan!

LIVE DEMO
Currency

Dagang dagang beresiko.
Sampeyan bisa ngalahake kabeh modal sing ditabuh.

Indikator Utama Ekonomi

Apa sing nyebabake pasar? Delengen karo perekonomian global sing mengaruhi gerakan pasar.

FXCC Academy

A jumlah gedhe liwat iki Applied menyang pusat forex pendidikan supaya
kanggo mesthekake nduweni titik prabédan lan ningkatake kawruh klien kita.

Pembelajaran Forex Trading

Glosarium Forex

FAQs FXCC

Njaluk jawaban kanggo pitakonan sing paling kerep takon babagan model bisnis utawa dagang ing umum.

Merek FXCC minangka merek internasional sing kadhaptar lan diatur ing macem-macem yurisdiksi lan setya menehi pengalaman dagang sing paling apik.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) perusahaan sing kudu didaftar ing Nevis miturut perusahaan No C 55272. Alamat kadhaptar: Suite 7, Gedung Henville, Main Street, Charlestown, Nevis.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.eu) perusahaan sing didaftar ing Siprus kanthi nomer registrasi HE258741 lan diatur dening CySEC miturut nomer lisensi 121/10.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

Informasi ing situs iki ora diarahake menyang residents saka negara EEA utawa Amerika Serikat lan ora dimaksudaké kanggo distribusi kanggo, utawa digunakake dening, sapa wae ing negara utawa yurisdiksi ngendi distribusi utawa nggunakake kuwi bakal nalisir hukum utawa peraturan lokal. .

Hak cipta © 2023 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.