Ngunduh Free eBook Gratis

Koleksi lengkap forex eBooks diwenehake dening FXCC. Dianggep minangka sumber pendidikan sing paling populer online sing cocok kanggo kabeh pedagang tanpa mangerteni tingkat pengalaman.

Saben eBuku minangka panuntun lengkap sing mbantu sampeyan mangerteni konsep dagang tombol lan nggawe strategi dagang Forex sing cocog karo tujuan individu. FXCC minangka bagéan saka program pendidikan, nawakake saben eBuku kanggo FREE.

Strategi Trading Tengen kanggo Cocog Gaya Hidupmu Ngunduh eBOOK Read More

EBuku iki fokus ing babagan mitos sing cocog karo pribadine kanggo dagang. Kanthi nggunakake strategi sing ditindakake kanthi bener lan dites, saran wis digawe babagan carane njamin yen dagang sampeyan cocog karo strategi sing dipilih lan cara nyetel mindset supaya bisa digunakake.

Pedagang pikiran Ngunduh eBOOK Read More

Apa sing paling penting nalika dagang Forex iku kanggo ngontrol emosi sampeyan. Ebook iki usaha kanggo njlèntrèhaké langkah-langkah saka carane nggayuh pikiran sing ing ngendi bisa ngilangi kaputusan emosional sing bisa nyebabake kerugian dagang lan nggambarake nilai-nilai sing kudu dilakoni kanggo ngembangake rencana dagang sing sukses.

Money Management Ngunduh eBOOK Read More

EBuku iki nggambarake pentinge nyampurnakake dhuwit minangka bagian integral saka rencana dagang. Conto wis kasedhiya ing asil lan akibat saka manajemen risiko sing bener lan salah, uga cara sing bisa njaga akun dagang lan nylametake kerugian.

Sakcara Lurus Processing Ngunduh eBOOK Read More

Pasar forex eceran wis berkembang ing taun-taun pungkasan lan sawetara jinis broker wis muncul. EBuku iki bakal fokus ing STP-Straight Through Processing lan keuntungan saka model iki kanggo para klien.

Cara Nggawe Rencana Dagangan Menang Ngunduh eBOOK Read More

Salah siji saka aspek sing paling penting ing dagang yaiku nggawe rencana dagang padat, ing endi yayasan pangembangan lan kasil individu bakal dibangun. Apa wae tingkat pengalaman kita, lan manawa kita nemtokake kemampuan lan kemampuan, tanpa rencana dagang kanggo ngrujuk lan tetep, kita mung seneng banget ing peteng lan njupuk acak, guesses sing dipikir-pikir.

Analisis Teknikal lan Fundamental Ngunduh eBOOK Read More

Dadi banget pinter ing analisis pasar sing ditampa dening pedagang individu sing nduweni rasa penasaran intelektual lan pengabdian menyang ambisi dagang. Buku iki minangka ringkesan ringkes saka macem-macem aspek perdagangan dhasar lan teknis.

Panggunaan Stop Orders Ngunduh eBOOK Read More

Pasar FX cenderung duwe gerakan sing ora bisa ditebak lan siji kudu duwe kontrol sing tepat ing panggon supaya nyegah kamungkinan perdagangan siji kanggo ngarah nyuda pengalaman dagang. Sinau babagan carane mbatesi lan ngontrol kerugian sampeyan kanthi nggunakake stop order efektif.

Rencana Trading Sampeyan Ngunduh eBOOK Read More

Rencana dagang sampeyan mbentuk basis karir dagang, mesthine kudu ngemot elemen kritis sing bakal ndhukung usaha dagang lan ambisi. Rencana kasebut ora kudu dadi dokumen sing paling kompleks ing wiwitan. Sinau carane nggawe rencana dagang sampeyan.

Pengantar Dasar Trading Price Action Ngunduh eBOOK Read More

Alesan utama, akeh pedagang sing ngalami pengaruhe bakal ndadeake perdagangan PA, amarga nganggep rega minangka singular, indikator sing paling penting, ing tangga lagu lan bingkai wektu. Padha nganggep rega lan ajeg rega sing dadi konsekuensi, minangka indikator utama, ora minangka indikator lagging.

Scalping minangka Strategi Trading Ngunduh eBOOK Read More

Scalping minangka gaya dagang sing dikritik lan disalahake. Akeh pedagang ora duwe pengalaman bakal kelas minangka mung nyoba kanggo bank cilik gain pip, liwat wektu cendhak. Nanging, iki minangka mistranslasi asal-usule scalping minangka fenomena lan ngungkapake babagan deskripsi sing wis berkembang liwat wektu, utamane nalika ngembangake perdagangan internet basis.

Dagang dagang minangka gaya dagang Ngunduh eBOOK Read More

Minangka gaya lan cara dagang, dagang dinten menika minangka salah satunggaling gaya dagang ingkang paling populer lan mungkin gaya dagang ingkang mayoritas pedagang ritel ngajeng-ajeng pungkasanipun aktif, utawi minggah, sapisan (lan menawi) saged nggantos pekerjaan lan pungkasanipun nyedianake awake dhewe, kanggo pendhudhuk lan industri.

Bukak FREE ECN Account Today!

LIVE DEMO
Currency

Dagang dagang beresiko.
Sampeyan bisa ngalahake kabeh modal sing ditabuh.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.