ALL
A
Laporan Statement Akun

Laporan pernyataan akun FXCC nuduhake kabeh transaksi digawe ing akun dagang sajrone periode wektu. Tuladhane; saben dhuwit (order) klien njupuk / lumebu ing pasar, biaya saben pesenan, imbangan akun ing wektu tartamtu lan saldo rolling sawise saben tumindak ing akun dianggep.

Nilai akun

Nilai saiki akun klien, kalebu total usaha (jumlah dhuwit netepake / disimpen ing akun) lan owah-owahan amarga: Keuntungan lan kerugian saka posisi sing ana lan ditutup, kridit lan debit saka rollovers saben dina, bebarengan karo tagihan saka kegiatan kayata: komisi, biaya transfer, utawa biaya sing gegandhengan karo bank, yen biaya kuwi awujud.

AdjustablePeg

Kebijakan dhuwit sing diadopsi dening bank-bank pusat. Mata uang nasional "pegged" (tetep) menyang mata uang utama (mata uang kuwat, kayata dollar AS utawa Euro). Conto anyar yaiku panci franc Swiss kanggo euro. Puncak bisa diatur, umumé minangka pangembangan posisi saing negara ing pasar ekspor.

ADX; rata-rata arah indeks

Index Rata-rata Gerakan Langsung (ADX) dirancang minangka indikator dagang kanggo ngetrapake kekuatan tren kanthi ngukur gerakan rega ing arah siji. ADX minangka bagéan saka sistem Gerakan Gerakan sing digawé lan diterbitake dening J. Welles Wilder lan rata-rata asil saka Indikator Gerakan arah.

Agreement

Iki gegayutan karo Perjanjian Pelanggan FXCC. Kabeh klien kudu maca lan nampa syarat bisnis kanthi menehi tandha (yen elektronik yen perlu) Perjanjian Pelanggan FXCC, sadurunge mbukak akun FXCC.

aplikasi

Platform dagang FXCC.

Aplikasi Programming Interface - API

Iki minangka antarmuka sing nyediakake program lunak kanggo komunikasi karo program piranti lunak liyane. Kanthi referensi kanggo dagang forex, API nuduhake antarmuka, mbisakake platform kanggo nyambungake karo pasar Forex. API ngandhut fitur pangembangan sing ngidini sharing informasi, kayata: kutipan rega dhuwit wektu nyata lan pesenan perdagangan / eksekusi.

penghargaan

Nilai mata uang mundhak, utawa nguatake, kanggo nanggepi perkembangan ekonomi lan mulane reaksi pasar.

Arbitrage

Iku istilah sing diguna nalika pedagang forex bebarengan bisa ngedol lan tuku instrumen finansial sing padha (utawa padha karo tujuan) kanggo ngasilake saka rega utawa / lan gerakan mata uang.

Nuwun Price

Rega ing itungan, utawa instrument sing didol dening FXCC, utawa pihak liya. Rega tuku utawa tawaran kanthi efektif rega klien bakal dikutip nalika dheweke nyoba tuku utawa dawa posisi.

Asset

Sembarang kabutuhan sing nduweni nilai ijol-ijolan dhasar.

ATR; rata-rata bener

Indikator Rata-rata Benih Range (ATR) ngukur ukuran periode kasebut sajrone observasi, kanthi njupuk celah manawa saka cedhak periode dagang sadurungé.

Aussie (AUD)

Dagang lan simbol sing ditampa ing internasional, kanggo pasangan mata uang AUD / USD.

Perwakilan resmi

Iki minangka pihak katelu sing klien menehi wewenang dagang kanggo, utawa nawakake kontrol liwat akun klien. FXCC ora, kanthi implikasi utawa liya, nyetujui utawa nyetujoni metode operasi wakil sing sah. FXCC mulane ora tanggung jawab marang perwakilan resmi.

Auto - Trading

Iki minangka strategi dagang sing ditrapake kanthi otomatis dening sistem, utawa program, sing kerep diarani minangka nggunakake penasehat ahli utawa EAs, sawayah-wayah karo klien kanthi manual nglebokake dagangan / pesenan menyang pasar liwat platform. Pesenan tuku utawa didol dikirim menyang pasar dening program sing bakal dileksanakake nalika paramèter ditrapake dening program tradhisi, pungkasanipun ketemu.

Rata-rata saben jam

Iki nuduhake jumlah rata-rata sing dibayar karyawan saben jam kanggo sasi.

B
Kantor Back

Departemen FXCC Backpacks ngurus persiyapan akun, transfer dana menyang akun klien, masalah rekonsiliasi perdagangan, pertanyaan klien lan aktivitas liyane sing umum bab kegiatan sing ora langsung melu tuku utawa ngedol pasangan mata uang.

Backtest

Iku cara sing strategi dagang diuji nggunakake data historis kanggo ngonfirmasi yen sistem dagang bisa dimanfaatake, supaya bisa dadi risiko perdagangan modal ibukutha.

Imbangan Pembayaran

Iki minangka statement sing ngringkes prabédan ing total nilai antarane pembayaran ing lan metu saka negara kanggo periode wektu tartamtu. Iki uga dikenal minangka imbangan saka pembayaran internasional amarga nggabungake transaksi antarane warga negara lan non-penduduk.

Balance of Trade, utawa Balance Trade

Iku beda antarane impor negara lan ekspor kanggo periode wektu tartamtu. Sampeyan uga minangka bagéan paling penting saka akun akun bangsa. Ing kasus sing ekspor negara luwih gedhe tinimbang impor, negara kasebut duwe keluwihan perdagangan, lan kosok balene, yen sawijining negara ing kondisi defisit perdagangan sing suwe (trade gap), mata uang mandhiri mitra dagang bakal nolak, utawa ngremekake, nggawe biaya impor luwih larang lan ekspor luwih murah kanggo mitra dagang.

Bank kanggo International Settlements (BIS)

Iki minangka organisasi finansial internasional sing nyengkuyung kerja sama bank-bank pusat kanthi tujuan kanggo nyengkuyung stabilitas lan sharing informasi antarane bank-bank pusat ing donya. Tujuan liyane minangka pusat kunci kanggo kabeh riset ekonomi.

Bank Line

Ditetepake minangka garis kredit sing diwenehake dening bank menyang klien, iki uga asring diarani minangka "baris".

Dina Perbankan (utawa dina Business)

Dina perbankan yaiku dina bisnis bank. Iku kalebu kabeh dina nalika kantor bank mbukak kanggo bisnis kanggo umum, ngendi bisnis kalebu kabeh fungsi perbankan. Biasane dina perbankan kabeh dino kajaba liburan sing ditetepake Sabtu, Minggu lan sah.

Bank Jepang (BOJ)

Bank sentral Jepang.

Cathetan Bank

Padha bisa digunakake minangka ekuivalen awis lan minangka kertas sing diterbitake dening bank sentral minangka jinis instrumen negotiable (promissory note), sing kudu dibayar marang sing dibutuhake.

Rate Bank

Iku tingkat kapentingan adhedhasar kang bank sentral ngutangi dhuwit kanggo sistem perbankan domestik.

Currency Base

Iki diarani minangka mata uang pisanan ing pasangan mata uang. Mata uang dhasar uga minangka mata uang ing ngendi investor (sing ngetokake sekuritas), njaga akun buku kasebut. Ing pasar FX, Dolar AS biasane dianggep minangka mata uang dhasar kanggo mayoritas penawaran FX; kuotasi ditulis minangka unit $ 1 USD, versus mata uang liyane sing dipetik ing pasangan kasebut. Pengecualian kanggo konvensi iki yaiku: British Pound, Euro lan Dolar Australia.

Tingkat Dasar

Tingkat basa iku tingkat kapentingan sing ditrapake ing bank pusat, kaya Bank of England utawa Federal Reserve, sing bakal ngetokake dhuwit kanggo bank komersial. Peminjam risiko sing luwih apik bakal mbayar dhuwit luwih cilik tinimbang tingkat basis, peminjam kualitas sing luwih murah bakal mbayar tingkat sing luwih dhuwur, ing ndhuwur tingkat basa.

Basis Point

Siji sen persen saka siji persen. Tuladhane; beda antarane 3.75% lan 3.76%.

Dasar Price

Rega ditulis ing tingkat taunan bali utawa ing syarat-syarat menehi tandha tinimbang rega ing syarat-syarat itungan.

Market bear

Bear ing pasar iku kondisi pasar sing ana wektu terus (umume) mandhiri kanggo produk investasi tartamtu.

Bear Squeeze

A pangowahan ing kondisi pasar ing ngendi investor lan / utawa pedagang, sing cendhak ing produk investasi, kudu tuku maneh investasi kanthi rega sing luwih dhuwur tinimbang sing didol, utawa yen kondisi pasar sing mundhak bakal nimbulake mundhut akun, utawa perdagangan individu / s. A squeeze bear bisa dadi acara internasional sing digawe ing pasar investasi, biasane dening bank sentral utawa pembuat pasar.

bear

Investor sing pracaya yen rega saka produk investasi bakal tiba.

Beige Book

A Beige Book minangka jeneng umum kanggo laporan Fed, diterbitake sadurunge rapat FOMC ing tingkat kapentingan. Saiki kasedhiya ing wolung publik (8) taun.

Price Bid

Rega sing FXCC (utawa partai counter liyane) nawakake kanggo tuku pasangan itungan saka klien. Iku rega klien bakal dipetik nalika pengin ngedol (cendhak) posisi.

Ngisi / Nglampahi

Bentenane bid lan takon rega.

Big Figure

Nuduhake biasane kanggo loro utawa telung digit saka rega mata uang. Tuladhane; Nilai tukar EUR / USD .9630 nyebabake '0' minangka tokoh pisanan. Mulane rega bakal dadi 0.9630, kanthi "tokoh gedhe" dadi 0.96.

Bollinger Band (BBANDS)

Indikator teknis sing ngukur volatility, digawe dening John Bollinger. Padha nyedhiyakake definisi relatif saka dhuwur lan kurang, ngendi kita bisa mirsani prices minangka dhuwur ing band ndhuwur lan minangka kurang ing band ngisor.

Break, utawa Break metu

Break metu minangka istilah sing dipigunakaké kanggo njlèntrèhaké kanthi cepet, kanthi cepet (utawa tiba) kanthi rega instrumen sing nyebabaké break liwat level dhukungan utawa resistance sing wis ditemtokake.

Perjanjian Bretton Woods saka 1944

Iki kirim 'Persetujuan WWII sing ngasilake tarif tukar tetep lan ngetokake rega emas. Persetujuan iki digawe antarane delegasi saka macem-macem bangsa-negara sing makili minangka ekonomi utama ing donya.

broker

Agen, kayata FXCC, sing ngetrapake pesenan kanggo tuku lan ngedol produk-produk finansial, kayata: mata uang lan instrumen sing gegandhengan, kanggo komisi, utawa keuntungan ing panyebaran.

Perijinan Bangunan (Perumahan)

Jumlah proyek konstruksi sing diwenehake diwenehake dening pamarentah utawa badan pangaturan liyane sadurunge konstruksi sing nyata bisa diwiwiti kanthi sah.

Bull Market

Periode sing terus-terusan kena rugi kanggo produk investasi tartamtu.

Bull

Investor sing pracaya prices barang tartamtu bakal munggah.

Bundesbank

Bank Sentral Jerman.

Business Day

Sembarang dina nalika bank komersial mbukak kanggo bisnis, liyane saka Sabtu utawa Minggu, ing pusat financial utama negara.

BuyLimit Order

Pesanan sing kalebu instruksi khusus kanggo nglakokaké transaksi kanggo tuku aset ing rega utawa ngisor sing ditemtokake. Sampeyan ora aktif nganti rega pasar ing (utawa ngisor) rega watesan. Urutan watesan buy sawise dipicu, dadi tatanan pasar tuku ing rega pasar saiki.

Tuku StopOrder

Mungkasi tuku yaiku stop order kang dilebokake ing ndhuwur tandhingan panuku saiki, ora diaktifake nganti rega tuku pasar ing (utawa ndhuwur) regane mandeg. Pesenan stop kontak sakwise dipicu, dadi tatanan pasar tuku ing rega pasar saiki.

C
kabel

Iki istilah sing digunakake ing pasar valuta asing kanggo tingkat USD / GBP.

Cabang Candlestick

A jinis grafik sing kasusun saka blok sing meh padhang karo candlesticks. Iki nuduhake dhuwur lan rega sing kurang, uga harga pambuka lan penutupan.

nindakake

Jumlah sing dikreditake utawa di-debit saka akun kanggo nyekel pasangan mata uang ing ngendi kapentingan tarif ndasari sapanunggalane beda-beda.

Carry Trade

Ing sajrone transaksi Forex, perdagangan nindakake minangka strategi sing ngetokake investor kanggo ngasilake dhuwit ing tingkat kapentingan sing kurang, supaya bisa nandur modal ing aset sing cenderung kanggo menehi bali sing luwih dhuwur. Strategi iki banget umum ing pasar ijol-ijolan, nalika tingkat peminjaman bank-bank tengah diverge.

Pengiriman Tunai

Iki minangka pemukiman dina sing padha karo kewajiban.

awis

Referensi menyang transaksi ijol-ijolan ditransfer ing dina transaksi disepakati marang.

Cash on Deposit

Awis ing simpenan cocog karo jumlah dana sing disimpen ing akun kasebut, kanthi nambah utawa nambah minane posisi, keuntungan lan mundhut, lan uga debit, utawa kridit, kayata rollovers, lan komisi (yen ana ditrapake).

CCI, Indeks Kanal Komoditas

Indeks Commodity Channel (CCI) membandingkan harga rata-rata saat ini di pasar dengan rata-rata harga rata-rata diamati atas jendela khas periode 20.

Central Bank

A bank, sing tanggung jawab kanggo ngontrol kebijakan moneter negara utawa wilayah. Federal Reserve minangka bank sentral kanggo Amerika Serikat, Bank Sentral Eropah minangka bank sentral Eropah, Bank Inggris minangka bank sentral Inggris lan Bank Jepang minangka bank sentral Jepang.

Campur Bank Sentral

Tindakan sing ditrapake dening bank sentral, utawa bank sentral ing pasar valuta asing ing upaya kanggo ngedhunake supply lan demand sing ora stabil, kanthi langsung nuku (utawa ngedol) ijol-ijolan manca.

CFTC

Komisi Perdagangan Komoditas Berjangka, iki minangka badan pangaturan Federal Amerika Serikat kanggo berjangka sing didol ing pasar komoditas, kalebu futures financial.

Saluran

Istilah sing dipigunakaké nalika rega kasebut ana ing antarane rong garis paralel (tingkat dhukungan lan resistance) kanggo wektu tartamtu.

Chartist

Iki dianggep dadi individu sing nyinaoni informasi grafis lan grafik data historis, supaya bisa nemtokake tren, utawa pola gerakan rega, sing bakal ngramal arah lan volatilitas produk investasi tartamtu. Iki minangka jinis praktisi saka analisis teknis.

CHF

CHF yaiku singkatan saka Swiss franc, mata uang Swiss lan Liechtenstein. Franc Swiss diarani minangka "Swissie" dening pedagang mata uang.

Mbusak Dana

Dana sing kasedhiya kanthi bebas, amarga saka pemukiman perdagangan, utawa dagang.

Klien utawa pelanggan

Sing nduweni akun FXCC. Klien, utawa nduwèni akun bisa dadi: individu, manajer dhuwit, entitas perusahaan, akun amanah, utawa entitas hukum sing nduweni kepentingan ing nilai lan kinerja akun kasebut.

Posisi Tertutup

Posisi tertutup ngrujuk marang posisi sing ora ana maneh nalika pedagang metu saka pasaran miturut kaprigelan dhewe. Contone, posisi jual bakal diimbangi dening posisi tuku lan kosok balene.

CME

Chicago Mercantile Exchange.

Komisi

Biaya sing makili kaya FXCC bisa ngisi saben dagang.

Pasangan Komoditas

Ana telung pasangan forex sing kalebu mata uang saka negara-negara sing duwe komoditas gedhe / cadangan mineral alam. Pasangan komoditas yaiku: USD / CAD, USD / AUD, USD / NZD. Pasangan komoditas sing banget gegayutan karo owah-owahan ing prices komoditas. Pedagang looking kanggo gain cahya kanggo pasar komoditas 'owahan, asring katon perdagangan pasangan iki.

konfirmasi

Dokumen elektronik utawa dicithak ditukar dening mitra sing nggambarake kabeh rincian sing cocog kanggo transaksi finansial.

Pengukuhan

Konsolidasi minangka istilah sing dipigunakaké kanggo njlèntrèhaké wektu nalika rega kurang volatil lan obah.

Kapercayan Consumer

A langkah saka sakabèhé optimisme ing lingkungan kahanan financial ing kahanan ekonomi lan konsumen pribadi.

Index Consumer Price

Iki ditetepake minangka langkah saben wulan saka owah-owahan tingkat rega bakul saka barang konsumen, biasane kalebu: pangan, sandhangan, lan transportasi. Negara beda-beda ing pendekatan kanggo nyewa lan hipotek.

Kelanjutan

Sambungake iku istilah umum sing dipigunakaké nalika samesthine tren bakal nglangkahi dalane.

Contract

Persetujuan OTC (Over the Counter) rampung karo FXCC kanggo tuku utawa ngedol dhuwit tartamtu saka mata uang tartamtu, kanggo jumlah mata uang sing wis ditemtokake, ing ngendi pemukiman kasebut disetel ing tanggal nilai kasebut (biasane tanggal titik). Nilai kurs valuta asing sing dikontrak kanggo pihak loro bakal nemtokake jumlah sing dikontrak.

Tingkat Konversi

Tingkat digunakake kanggo ngowahi keuntungan / kerugian dollar ing pasangan tartamtu tartamtu menyang dolar, ing pungkasan saben dina dagang.

Currency Convertible

Mata uang sing bisa didol kanthi bebas kanggo mata uang liya tanpa larangan regulasi. Padha umume digandhengake karo ekonomi sing mbukak lan stabil, lan rega kasebut biasane ditemtokake liwat supply lan demand ing pasar valuta asing.

Koreksi

Iku gerakan mundur lan istilah digunakake kanggo njlèntrèhaké aksi rega sajrone pambalikan saka sebagéyan gaya.

Bank Wartawan

Wakil bank asing, sing nyedhiyakake layanan atas jenenge lembaga keuangan liyane, sing ora duwe cabang ing pusat finansial sing relevan, contone; kanggo nggampangake transfer dana utawa nindakake transaksi bisnis.

Counter Currency

Mata uang sing kapindho ing pasangan mata uang. Tuladhane; ing pasangan mata uang EUR / USD, itungan counter yaiku USD.

Pesta Counter

Individu utawa bank sing melu tukar finansial internasional lan minangka underwriter kontrak kayata etangan.

Resiko negara

Iku nuduhake kemungkinan saka negara kanggo arbitrase utawa pangaruh nilai mata uang. Rega wates ing urutan watesan jual kudu luwih dhuwur tinimbang rega tawaran saiki sing nyakup pemeriksa faktor ekonomi, politik lan geografis negara tartamtu, kanggo nemtokake kestabilan sakabèhé.

Tutup

Nggawe transaksi sing pungkasane nutup posisi.

Crawling Peg

Iki uga disebut minangka "pancet sing luwes". Iki ditetepake minangka level kurs sawijining negara sing disetel, ing hubungan karo mata uang liyane.

Cross Currency Contract

A kontrak titik kanggo tuku, utawa ngedol siji mata uang manca, minangka ijol kanggo mata uang asing liyane sing spesifik. Mata uang sing diijolake ora Dolar AS.

Pair Salib

Mata uang sing ora kalebu USD.

Cross Rate

Rata-rata kurs antarane rong mata uang, ora ana sing minangka mata uang resmi negara lan loro kasebut ditulis ing istilah mata uang katelu.

Cryptocurrency

Cryptocurrencies minangka digital, mata uang virtual kanthi nggunakake cryptography kanggo keamanan transaksi. Minangka ora ditanggepi dening bank-bank pusat, utawa pemerintah kasebut diarani sifat organik, sing ing teori nggawe kekebalan marang pamrentah pemerintah, utawa manipulasi, kayata Bitcoin.

Currency

Iku medium logam utawa kertas, nalika nggunakake utawa sirkulasi asline, minangka tegese ijol-ijolan, dhuwit khusus lan koin.

Basket Bakal

Iki umume digunakake kanggo ngurangi risiko ragad osilasi, lan kasebut minangka pilihan mata uang ing ngendi rata-rata bobot basket digunakake kanggo ngukur nilai komitmen financial.

Panggantos Arta

Iku program elektronik sing digunakake kanggo konversi mata uang; kalkulator sing ngowahi nilai siji mata uang menyang nilai mata uang liyane. Tuladhane; dolar kanggo euro. Konverter kudu nggunakake kuotasi pasar paling anyar sing kasedhiya ing pasar valuta asing.

Pilihan Currency

Pilihan dhuwit maringi dhasaring hak, nanging ora prasetya, kanggo ngganti jumlah tetep dana ing mata uang siji menyang rega sing tetep ing tanggal sing ditemtokake.

Currency Pasangan

Ditetepake minangka rong mata uang sajrone transaksi valuta asing. 'EUR / USD' minangka conto pasangan mata uang.

Risiko Currency

Risiko fluktuasi ing tingkat tukar.

Simbol mata uang

Iki minangka identifiers telung huruf sing digawe dening ISO (Organisasi internasional kanggo standarisasi) lan biasane digunakake ing panggonan jeneng mata uang lengkap. Contone: USD, JPY, GBP, EUR, lan CHF.

Union Currency

Uni Eropa sing paling diarani Uni Sovyèt. Iki minangka persetujuan antarane rong negara utawa luwih kanggo nduduhake mata uang umum (utawa keplok), supaya bisa njaga tukar mata uang kanggo njaga nilai mata uang kasebut ing tingkat tartamtu. Anggota saka serikat buruh uga mbagi kawicaksanan dhuwit moneter lan manca.

Aplikasi akun pelanggan

Proses aplikasi FXCC sing kabeh klien kudu ngrampungake lan ngirim kanggo ditampa dening FXCC, sadurunge transaksi bisa ditindakake.

D
Saben Cut Off (cedhak dina bisnis)

Iki minangka titik tunggal ing wektu, sajrone dina bisnis tartamtu, makili pungkasan dina sing bisnis. Tanggal dagang apa wae kontrak sing ditindakake sawisé dipotong saben dina, dianggep kaleksanan ing dinten sabanjure.

Dina Urutan

A tuku utawa tuku supaya yen ora dileksanakake ing dina tartamtu, banjur dibatalake kanthi otomatis.

Dina Perdagangan

Iku nuduhake perdagangan karo wis dibukak lan ditutup ing dina sing padha.

Dina Pedagang

Spekulan lan pedagang sing njupuk posisi ing produk investasi, sing banjur dibubarake sadurunge penutupan hari dagang sing padha, sing ditemtokake minangka pedagang dina.

Deal Blotter

Pedagang luwih seneng nyimpen rekaman kabeh transaksi sing dileksanakake sajrone periode tartamtu. Blotter transaksi pribadi ngemot kabeh informasi dhasar sing cocog kanggo transaksi. Pedagang forex sing ngetokake blotter bisa nyakup informasi kayata posisi pambuka lan penutupan mata uang, sing diwiwiti dening pedagang.

Tanggal Urip

Iki tanggal sing disepakati.

Dealing Desk

Pasar Forex mbukak 24 / 5, mulane akeh lembaga sing duwe meja ing macem-macem lokasi. Dealing desks uga ditemokake ing njaba pasar forex; ing bank-bank lan perusahaan-perusahaan finansial, supaya bisa nglakoni perdagangan akeh sekuritase. Dhuwit dhuwit ing perusahaan broker, nalika dagang forex minangka pedagang eceran, asring nyetel sebut harga dhewe lan nyebar nalika kurban forex dagang menyang klien, contone ngakses pasar langsung, sanadyan, contone, langsung liwat cara pangolahan.

Tiket Deal

Iki minangka cara utama ngrekam informasi dhasar sing ana hubungane karo transaksi keuangan.

Bakul

Individu (utawa perusahaan) tumindak minangka prinsipal, tinimbang minangka agen, ing transaksi ijol-ijolan manca (tuku utawa ngedol). Dealer dagang kanggo entuk manfaat dhewe, perdagangan akun dhewe / njupuk risiko dhewe.

Default

Iki ditemtokake minangka nerbitake kontrak financial.

defisit

Balance of trade negatif.

DEMA, (rata-rata pindho eksponensial)

Digawé dening teknisi Patrick Mulloy, Double Exponential Moving Average (DEMA) ngupaya nyedhiyakake rata-rata sing diukur kanthi ngitung metodologi rata-rata luwih cepet, duweni potensi sing kurang saka rata-rata standar sing rata-rata eksponensial. Angka uga luwih rumit tinimbang rata-rata obah.

Panyusutan

Punika ngurangi nilai mata uang relatif menyang mata uang liya, amarga pasukan pasar.

Ambane Pasar

Iki ukuran ukuran volume lan minangka indikator saka likuiditas sing kasedhiya kanggo tujuan transaksi (minangka conto) pasangan mata uang tartamtu, ing titik tartamtu ing wektu.

Details

Ing babagan dagang mata uang iki informasi sing dibutuhake kanggo ngrampungake transaksi ijol-ijolan, umpamane; jeneng, tarif, lan tanggal.

Devaluation

Devaluation minangka pangaji mudhun mata uang negara tinimbang: mata uang liyane, grup mata uang, utawa minangka standar. Devaluation minangka program kawicaksanan moneter sing dipigunakaké déning negara-negara sing nduwe kurs tetep, utawa kurs rata-rata. Devaluasi diayahi dening pemerintah lan bank sentral sing nerbitake mata uang. Negara bisa uga ngetokake dhuwit kanggo, contone, pertempuran ora seimbang perdagangan.

Pendapatan Diskretionary

Iki minangka tokoh sing diitung minangka net tax lan sembarang komitmen mbuwang pribadi tetep.

Divergence

Divergensi bisa positif utawa negatif lan minangka sinyal shift ing tren gerakan rega.

DM, DMark

Deutsche Mark. Mata uang mantan Jerman sadurunge diganti dening euro.

DMI, indeks gerakan arah

Indikator Gerakan Indikator (DMI) minangka komponen Indikator Gerakan indikator Gerakan sing digawe lan diterbitake dening pendiri akeh indikator dagang, J. Welles Wilder. Padha diitung kanthi tandha karo Index Movement Movement Rata-rata (ADX). Kaloro pratondho diuripake, Pos DI (+ DI) lan DI negatif (-DI).

Doji

A candlestick sing bentuk nalika rega mbukak lan cedhak meh padha. Iki nuduhake jangkoan sing dhuwur banget antarane dhuwur lan kurang, nanging beda banget antarane rega mbukak lan nutup lan katon minangka salib utawa salib kuwalik.

Tingkat dollar

Tingkat dollar ditetepake minangka kurs mata uang tartamtu mungsuh dolar (USD). Sebagéan tukar exchange nggunakake dhuwit minangka mata uang dhasar lan mata uang liya minangka mata uang dhuwit.

Tarif Domestik

Iki ditetepake minangka tingkat kapentingan sing ditrapake kanggo deposito, utawa nandur modal ing negara asal.

Done

Istilah sing digunakake dening perwakilan FXCC kanggo nunjukake yen ditrapake lisan wis dileksanakake lan saiki minangka perjanjian ngiket.

Kaping pindho

Digunakake ing analisis technical minangka pola grafik sing bisa nunjukake kemungkinan bullish bullish mangsa ngarep

Kaping pindho

Digunakake ing analisis teknis minangka bagéan pola grafik sing bisa nunjukake pergerakan harga bearish mangsa ngarep.

Dovish

Dovish nuduhake sentimen utawa nada basa sing dipigunakaké nalika bank sentral ngupaya ngrangsang perekonomian lan ora bisa njupuk tindakan agresif babagan inflasi.

Pesenan Barang Tahan Lama

Iku minangka indikator ékonomi sing nggambaraké pesenan anyar sing diselehake karo manufaktur domestik ing mangsa sing cedhak. Ngukur kekuwatan manufaktur lan mbantu investor ngakoni tren ing perkembangan ekonomi.

E
easing

Ditrapake minangka tumindak sing ditindakake dening bank sentral, kanthi niat ningkatake dhuwit dhuwit, kanthi tujuan ngrangsang kegiatan ekonomi, utamané kanthi nyengkuyung kenaikan inflasi.

Calendar ekonomi

Iki minangka kalender sing digunakake kanggo ngawasi indikator ekonomi, metrik, data lan laporan amarga bakal dirilis dening negara, wilayah lan analisis analisis ekonomi independen. Gumantung marang impact sing ana ing pasar, rilis data biasane diarani kanthi saksama; sing diprakirakaké duwé pangaruh paling gedhé biasane ditetepake minangka "dampak dhuwur".

Indikator Ekonomi

A statistic umum ditanggepi dening pemerintah negara, nuduhake wutah ekonomi saiki cocog kanggo indikator.

Nilai Tukar Efektif

Indèks iki njlèntrèhaké kekuwatan komparatif mata uang menyang dhuwit saka mata uang liya. Sampeyan uga bisa ditemokake minangka upaya kanggo ngringkes efek ing imbangan perdagangan negara owahan mata uang kasebut marang mata uang liya.

EFT

Transfer Dana Elektronik.

EMA, Exponential Moving Average

Exponential Moving Average (EMA) nuduhake rata-rata prabandhingan, nempatake bobot matematika luwih akeh ing harga sing luwih anyar. Bobot sing ditrapake kanggo rega paling anyar gumantung ing periode sing dipilih rata-rata sing dipilih dening pangguna. Wektu sing luwih cendhek kanggo EMA, bobot luwih ditrapake ing rega paling anyar.

Indeks Employment Cost (ECI)

Indikator ekonomi AS sing ngukur tingkat pertumbuhan lan inflasi biaya tenaga kerja.

TUTUP Super Kumpulan Tembung-tembung Final Day Order (EOD)

Iki ditetepake minangka urutan kanggo tuku, utawa ngedol instrument financial ing rega sing ditemtokake, urutan tetep mbukak nganti pungkasan perdagangan.

Siji Way Market

Ditetepake minangka kahanan sing kedadeyan ing pasar simpan dhuwit Euro Interbank, nalika tawaran lan tarif tawaran kanggo periode tartamtu, padha karo sing padha.

Electronic Currency Trading

Dagang dagang liwat akun broker online. Dagang mata uang elektronik kalebu konversi mata uang dhasar menyang mata uang asing, ing tingkat tukar pasar sing kasedhiya, liwat akun broker online. Liwat teknologi informasi, ndadekke para panuku lan pedagang bebarengan lan nggunakake platform dagang elektronik sing nggawe panggonan pasar virtual.

Euro

Iki minangka tukar mata uang siji ing blok Uni Eropa.

European Central Bank (ECB)

Bank sentral Uni Eropa.

European Currency Unit (ECU)

Kranjang saka mata uang anggota Uni Eropa.

European Union Monetary Union (EMU)

Minangka sistem integrasi antarané anggota Uni Éropah, kasebut minangka koordinasi kawicaksanan ékonomi lan fiskal, lan mata uang umum 'euro.

Euro ETF

Iki ditemtokake minangka dana ijol ijol-ijolan sing ngetokake mata uang euro, kanthi langsung, utawa kanthi cara instrumen utang jangka pendek euro.

Tarif Euro

Iki tingkat kapentingan sing dikutip kanggo mata uang Euro sajrone wektu tartamtu.

Eurocurrency

Eurocurrency minangka dhuwit sing diset ing luar pasar asalé déning pemerintah utawa perusahaan nasional. Iki ditrapake kanggo sembarang mata uang lan bank ing sembarang negara. Minangka conto; Korea Selatan menang setor ing bank ing Afrika Kidul, banjur dianggep "eurocurrency". Uga dikenal minangka "euromoney."

Eurodollars

Eurodollars ditemtokake minangka deposito wektu sing diukur ing dolar AS, ing bank-bank njaba Amerika Serikat, mula ora ana ing sangisoré yurisdiksi Federal Reserve. Minangka konsekuensi cendhek kasebut tundhuk marang peraturan sing kurang saka, contone, simpenan sing padha ing Amerika Serikat

Uni-Eropa

Uni Eropa (UE) minangka grup negara 28 sing ngoperasikake blok ekonomi lan politik. Sembilan belas negara saiki nggunakake euro minangka mata uang resmi. Pasar Tunggal Éropah didegaké déning negara 12 ing 1993, kanggo ngetrapaké kebebasan utama papat; gerakan: barang, layanan, wong lan dhuwit.

Simpenan Margin Margin

Dhuwit dideposisi karo FXCC sing ora digunakake kanggo wates marang posisi mbukak sing ana.

Exchange

Kanggo nggayuh transaksi keuangan, ijol-ijolan ditemtokake minangka lokasi fisik ing ngendi instrumen diperdagangkan lan asring diatur. Conto: Bursa Saham New York, Papan Perdagangan Chicago.

Kontrol Exchange

Sawijining sistem ditetepake dening pemerintah lan bank pusat kanggo tujuan ngontrol arus masuk lan outflows saka valuta asing lan piranti, kanggo kalebu: lisensi sawetara mata uang, kuota, auctions, watesan, pungutan lan surcharges.

Mekanisme Exchange Rate - ERM

Mekanisme kurs rata-rata yaiku konsep jumlahe kurs mata uang dhasar - sistem sing dirancang kanggo ngontrol kurs mata uang relatif menyang mata uang liyane. Ana variasi tukar mata uang ing watesan saka watesan. Mekanisme kurs mata uang sering disebut minangka sistem mata uang semi pegged.

Mata eksotis

Deskripsi pertukaran manca kanggo mata uang sing kurang didol lan ditransfer. Mata uang eksotik cenderung kurang lan ora ana kedadeyan pasar, contone, euro lan kui didol ing volume sing luwih murah. Dagang lan mata uang sing endah bisa asring luwih larang minangka kuotasi - bid / ask spread, kanthi konsisten luwih akeh. Exotika ora gampang didagang (utawa kasedhiya) ing akun broker perantara standar. Conto mata uang eksotik kalebu baht Thailand lan dinar Irak.

cahya

Iku nuduhake risiko sing gegayutan karo fluktasi ing rega pasar sing bisa nyebabake keuntungan utawa mundhut potensial.

F
pabrik pesenan

Iki minangka laporan sing digawe dening Biro Sensus AS sing nyedhiyakake katrangan babagan statistik manufaktur sing ora langgeng lan awet pesenan lan ngukur pengiriman, pesenan tanpa syarat, lan inventori manufaktur domestik.

Cepet Market

Pergerakan harga sing cepet, utawa tarif ing pasar sing disebabake kahanan ora nyedhiyani syarat-syarat penawaran lan panyedhiya saka panuku lan / utawa panyedhiya, uga dikenal kondisi nalika pasar finansial ngalami volatilitas sing luar biasa dhuwur, dikombinasikake karo dagang sing luar biasa abot. Ing kahanan kaya mengkono, utawa rega, bisa uga ora kasedhiya kanggo klien nganti pasar luwih tundha diterusake.

Rate Dana Fed

Iku tingkat kapentingan ing ngendi organisasi depository ngutangi dana sing dianakaké ing Federal Reserve menyang organisasi simpenan liya sewengi. Iki digunakake kanggo tumindak kebijakan moneter lan mengaruhi owah-owahan dhuwit dhuwit sing nyebabake owah-owahan ing tingkat aktivitas ing perekonomian Amerika Serikat.

Dana Fed

Saldo awis sing dianakaké dening bank-bank ing kontrol Federal Reserve Bank lokal.

panganan

Iki minangka singkatan kanggo Federal Reserve Bank Amerika Serikat.

Komite Pasar Bukak Federal

Uga dikenal minangka FOMC. Iki minangka bagéan saka individu sing bakal netepake kebijakan moneter sing bakal dilakoni ing Amerika Serikat. FOMC pancen tanggung jawab langsung kanggo federal dana lan tarif diskon. Loro-lorone tarif iki duweni pengaruh kanggo ngontrol tingkat pangembangan dhuwit dhuwit lan tingkat aktivitas ekonomi ing Amerika Serikat.

Federal Reserve Board

Papan Federal Reserve System, ditunjuk dening Presiden AS kanggo istilah taun 14, siji saka dewan uga ditunjuk kanggo papat taun minangka ketua.

Federal Reserve System

Sistem perbankan pusat Amerika Serikat, yaiku 12 Federal Reserve Banks, ngontrol distrik 12 ing kontrol langsung Federal Reserve Board. Keanggotaan Fed diwajibake kanggo bank-bank sing disewa dening Comptroller of Currency lan opsional kanggo bank chartered negara.

Fibonacci retracement

Punika istilah ingkang dipunginakaken ing analisis tèknis ingkang ngrujuk dhukungan lan tingkat perlawanan ingkang saged dipuntindakaken koreksi sadèrèngipun wangsul dhumateng dhasar gerakan rega utami.

Isi, utawa diisi

Iki minangka transaksi sing dileksanakake kanggo jeneng / akun klien minangka asil saka urutan klien. Sawise dipenuhi, urutan kasebut ora bisa dibatalake, diowahi, utawa dibusak dening klien.

Isi Price

Iku rega ing pesenan klien supaya dawa utawa cendhak dileksanakake.

Pratelan Sajak

Iki ditemtokake minangka penawaran rega, dikirim minangka respon kanggo panjalukan kanggo tarif tenan, sing njamin bid utawa takon rega nganti jumlah sing dipetik. Iku rega ing ngendi partai kuot mau arep ngetokake deal, kanggo titik pemukiman.

Kebijakan Fiskal

Penggunaan pajak lan / utawa rangsangan minangka alat, kanggo ngetrapake kebijakan moneter.

Tanggal Tetep

Iki minangka tanggal kalender saben wulan sing padha karo titik kasebut. Ana rong pengecualian. Kanggo katrangan luwih rinci ndeleng informasi tanggal nilai.

Exchange Rate Tetap

Iki minangka tingkat resmi sing diatur dening panguwasa dhuwit. Iku tingkat mata uang sing disetel marang mata uang utawa mata uang liyane.

Mbenakake

Iki ditemtokake minangka cara kanggo nemtokake tarif kanthi netepake tingkat sing saldo panuku menyang panyedhiya. Proses iki kedadeyan sepisan, utawa kaping pindho saben dina ing wektu tartamtu. Digunakake dening sawetara mata uang, utamane kanggo ngetokake tarif wisata.

Ndandani protokol

Protokol Informasi Financial Exchange (FIX) didegaké ing 1992 lan minangka standar olahpesen sing didhukung industri kanggo ijol-ijolan informasi sing ana hubungane karo transaksi sekuritas lan pasar.

Nilai tukar ngambang

Ditetepake minangka kurs yen rega mata uang disetel dening pasukan pasar sing didhekake ing dhuwit lan dikarepake dipadukan karo mata uang liya. Mata uang terapung bisa kena intervensi dening panguwasa dhuwit. Nalika kegiatan kasebut kerep, float dikenal minangka float kotor.

FOMC

Komite Pasar Bukak Federal, minangka panitia ing Sistem Federal Reserve sing dumadi saka anggota 12 sing nyetel arah kebijakan moneter. Pengumuman informasine babagan pancasan sing digawe ing tingkat bunga.

Foreign Exchange

Istilah "valuta asing" kasebut nuduhake dagang ijol-ijolan ing mata uang asing, ora ana ijol-ijolan tunggal, terpusat, sah, lan diakoni kanggo forex dagang. Istilah kasebut uga bisa kasebut dagang mata uang ing ijol-ijolan kayata IMM ing Chicago Mercantile Exchange.

Swap Foreign Exchange

Transaksi sing melu tuku lan ngedol dhuwit saka rong mata uang ing tanggal tartamtu ing tingkat sing disepakati ing wektu kesimpulan saka kontrak, uga dikenal minangka 'short leg', ing tanggal luwih ing mangsa ing tingkat sing disepakati wektu kontrak - 'leg sing dawa'.

forex

"Forex" iku jeneng cekak kanggo ijol-ijolan manca lan umum nuduhake perdagangan ijol-ijolan ing mata uang asing.

forex Arbitrage

Strategi dagang sing digunakake dening pedagang forex nyoba ngeksploitasi prabédan ing ragad pasangan mata uang. Iku njupuk kauntungan saka nyebar beda sing ditawakake dening broker kanggo pasangan tartamtu. Strategi kasebut mbutuhake reaksi cepet ing kesempatan.

Jam pasar Forex

Ditetepake minangka jam nalika peserta pasar forex bisa: tuku, ngedol, ngganti lan ngira-ngira ing mata uang. Pasar forex mbukak jam 24 saben dina, limang dina seminggu. Pasar valuta gabungan: bank, perusahaan komersial, bank sentral, perusahaan manajemen investasi, dana pager, pialang forex lan investor. Pasar mata uang internasional ora duwe ijol-ijolan tengah, iku kalebu jaringan ijol-ijolan lan pialang global. Jam dagang Forex adhedhasar nalika dagang mbukak ing saben negara sing melu. Nalika pasar utama tumpang tindih; Asia, Eropa lan ing Amerika Serikat, volume perdagangan sing paling dhuwur.

Poin Pivot Forex

Iki nuduhake pratelan saka pratondho, umum digunakake dening pedagang dina kanggo nemtokake cepet yen sentimen pasar bisa ganti saka bullish menyang bearish lan kosok balene. Ing tembung liya, digunakake kanggo nemtokake tingkat dhukungan lan resistance. Titik pangsi Forex diitung minangka rata-rata: dhuwur, kurang, lan cedhak (HLC), saka sesi dagang dina sadurunge.

Spread Betting Forex

Nyebar taruhan nglibatno taruhan ing gerakan rega pasangan mata uang, bid lan rega tanya.

Nyebarke perusahaan taruhan sing nyedhiyakake tontonan taruhan mata uang sing nyatakake loro prabandhingan, tawaran lan rega tuku - panyebaran. Pedagang entuk yen rega pasangan mata uang bakal luwih murah tinimbang rega tawaran, utawa luwih dhuwur tinimbang rega tuku.

Forex Trading Robot

Program dagang perangkat lunak komputer adhedhasar sinyal dagang teknis, sing mbantu nemtokake manawa arep nglebokake perdagangan kanggo pasangan mata uang tartamtu ing sembarang wektu tartamtu. Robot Forex, kanggo pedagang eceran khusus, asring mbiyantu njabut unsur psikologis dagang.

Trading System Forex

Iki bakal ditemtokake minangka dagang adhedhasar analisis kanggo nemtokake manawa tuku, utawa ngedol pasangan mata uang ing wektu tartamtu, asring adhedhasar sinyal sing disedhiyakake dening alat analisis grafik teknis, utawa acara lan data warta asline. Sistem dagang trader biasane kawangun dening sinyal teknis nggawe tuku utawa jual keputusan, sing historis nyebabake dagang untung.

Maju Contract

Kadhangkala dipigunakaké minangka ungkapan alternatif kanggo 'forward deal' utawa 'mangsa'. Luwih khusus kanggo pengaturan kanthi efek sing padha minangka transaksi sing diterusake antarane bank lan customer.

Nerusake Rate

Tarif sing diterusake dipetik saka segi titik-titik maju, nuduhake beda antarane tingkat maju lan titik. Kanggo nggoleki tarif sing diterusake, saimbang karo nilai tukar nyata, poin maju sing ditambahake, utawa dikurangi saka kurs. Kaputusan kanggo nyuda utawa nambah poin ditemtokake dening diferensial antarane tingkat simpenan kanggo loro mata uang sing ana ing transaksi kasebut. Mata uang dhasar kanthi tingkat kapentingan sing luwih dhuwur wis dikurangi karo mata uang sing dipetik dhuwit sing luwih murah ing pasar sing maju. Titik nerusake dikurangi saka tingkat titik. Dhuwit basa tingkat kapital dhuwure ana ing premi, titik-titik nerusake ditambahake ing tingkat titik, supaya bisa diterusake.

Fundamentals

Iki minangka faktor ekonomi macro ing tingkat regional utawa nasional, sing ditampa minangka pondasi kanggo nilai relatif saka mata uang, iki bakal kalebu faktor kayata: inflasi, pertumbuhan, imbangan dagang, defisit pamaréntah, lan tingkat bunga. Faktor kasebut duweni pengaruh marang populasi gedhe tinimbang sawetara individu sing dipilih.

Analysis dhasar

A metode sing digunakake kanggo ngukur nilai dhasar mata uang tartamtu sing adhedhasar warta utama bab indikator ekonomi, kawicaksanan pemerintah, lan acara sing duwe efek ing negara mata uang.

FX

Iki minangka akronim kanggo ijol-ijolan manca, sing digunakake kanthi wiyar saiki.

FXCC

FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing manéka warna yurisdiksi, kalebu loro èntitas: FX Central Clearing Ltd lan Central Clearing Ltd.

FXCC Demo Trading Platform

FXCC nyedhiyakake program platform demo demo, sing minangka fitur lengkap replika platform dagang FXCC kanggo perdagangan nyata. Platform dagang demo ngidini klien FXCC dadi akrab karo fungsionalitas lan fitur platform dagang sing nyata, tanpa mbebasake modal apa wae kanthi ngeksekusi dagang dikontrak. Platform ora nyakup transaksi utawa kontrak nyata, saéngga sembarang keuntungan, utawa rugi sing diduwèni kanthi nggunakake platform iku maya. Iku pancen mung kanggo tujuan demo.

Document Risk Disclosure FXCC

FXCC Risk Disclosure ngandharake risiko-risiko sing gegayutan nalika ngatasi CFD lan ngewangi klien nalika njupuk keputusan investasi kanthi basis.

G
G7

Ditemtokake minangka pitu negara industri indhustri: Amérika Sarékat, Jerman, Jepang, Prancis, Inggris, Kanada lan Italia.

G10

Iki tambah G7: Belgia, Walanda lan Swedia, sawijining klompok sing ana hubungane karo diskusi IMF. Swiss kadhangkala (rada cilik).

GBP

Cendhak kanggo Great Britain Pound.

Going Long

Ditetepake minangka tindakan kanggo tuku pasangan mata uang. Tuladhane; yen klien tuku EUR / USD, bakal dadi 'arep' ing Euro.

Going Short

Iki minangka tumindak sade pasangan mata uang. Tuladhane; yen klien sing didol EUR / USD, bakal dadi 'cendhak' ing Euro.

Emas Standar

Iki ditetepake minangka sistem moneter tetep, ing ngendi pemerintah lan utawa bank sentral, mbenerake mata uang sing bisa diowahi kanthi bebas dadi emas amarga sifat dhasar kasebut. Nduweni panggunaan non-moneter, mula dijaluk supaya tingkat permintaan minimum. Iku uga nuduhake sistem monetèr sing kompetitif kanthi bebas, ing ngendi emas, utawa kuitansi bank kanggo emas, tumindak minangka piranti ijol-ijolan utama.

Good 'til Canceled (GTC order)

Pesenan kanggo tuku utawa ngedol ing rega tetep sing terus aktif nganti bisa dileksanakake utawa dibatalake dening pedagang.

Greenback

Istilah kasebut digunakake ing jargon sing nggambarake dolar AS.

Produk Domestik Bruto (PDB)

Ditetepake minangka nilai total kabeh barang lan layanan sing diprodhuksi ing negara sajrone wektu tartamtu.

Produk Nasional Bruto (GNP)

Iki minangka angka ekonomi sing padha karo GDP ditambah pendapatan sing ditampa saka output, pendapatan, utawa investasi sing ditampa ing luar negeri.

GTC

NDELENG: Good 'til dibatalake.

H
Hammer

A candlestick sing ditondoi dening kothak kaya awak karo whisker dawa menyang ngisor.

nangani

Genggeman ditemtokake minangka bagean total saka penawaran rega, ngilangake desimal. Ing pasar ijol-ijolan manca, genggeman uga nuduhake bagean rega sing ditutake sing katon ing rega tawaran lan rega tawaran kanggo mata uang. Tuladhane; yen pasangan mata uang EUR / USD duwe bid sing 1.0737 lan takon 1.0740, gagang bakal 1.07; Kutipan padha karo bid lan rega sing ditampa. Uga kerep diarani minangka "tokoh gedhe" genggeman asring digunakake minangka ukara kanggo njlèntrèhaké tingkat sing penting, kayata DJIA nyedhaki 20,000.

Hard Currency

Mata uang sing kuat uga dikenal minangka mata uang sing kuwat lan minangka wujud mata uang sing paling penting ing perdagangan internasional. Iku mata uang sacara wiyar diakui sacara global minangka bentuk pembayaran barang lan jasa. Hard mata umum njaga kestabilan sak suwene wektu cendhak lan cairan banget ing pasar forex. Hard mata uang diprodhuksi saka negara-negara kanthi lingkungan ekonomi lan politik sing kuwat.

Hawkish

Sentimen bank sentral nalika arep nambah tarif kapentingan, sing bisa ngasilake asil positif ing mata uang.

Kepala lan Dompna

Pola grafik sing digunakake ing analisis tèknis sing ngusulake pambalikan saka gaya, umpamane, saka bullish kanggo pambalikan tren bearish.

Posisi sing dijenengi

Iku nyakup posisi posisi dawa lan cendhak aset asline sing padha.

High Frequency Trading (HFT)

Iki minangka jenis transaksi algoritma kanthi volume pesenan bebarengan sing cepet, dilakoni kanthi cepet banget.

Dhuwur / Kurang

Rega dhuwit sing paling dhuwur utawa rega paling murah kanggo instrumen sing ndarbeni kanggo dina dagang saiki.

Hit Bid

Iki minangka istilah sing dipigunakaké kanggo njlèntrèhaké aksi penjual pasangan mata uang, nalika didol ing pasar bidaan.

HKD

Iki singkatan mata uang Hong Kong dollar (HKD), itungan Hong Kong. Iki dibangun saka sen 100, asring diwakili simbol $, utawa HK $. Telung bank-bank penerbit China sing nduweni wewenang kanggo ngetokake dhuwit Hong Kong, miturut kawicaksanan pamaréntah Hong Kong. HK $ pindhah liwat dana ijol-ijolan pamaréntah nyekel US dollar ing cadangan.

Nduwèni

Ing babagan dagang mata uang, iki ditemtokake minangka panuku pasangan mata uang.

Indikator Pasar Omah

Pasar obah indikator ekonomi sing ana hubungane karo omah, utamané ing AS lan UK, adhedhasar data omah sing diterbitake.

Wiwit Housing

Iki minangka nomer saka proyèk konstruksi omah (omah pribadi) sing wis diwiwiti sajrone wektu tartamtu, biasane dipetik saben wulan utawa tahunan.

I
Ichimoku, (ICH)

Ichimoku wis dirancang sadurungé Perang Donya II, minangka model peramalan pasar finansial, indikator minangka indikator tren sing ngenali titik-titik paling ageng ing dhuwur sajarah lan paling ngisor ing wektu-wektu. Tujuan indikator kasebut yaiku kanggo ngasilake sinyal dagang kaya sing digawe kanthi rata-rata obah, utawa kanthi gabungan MACD. Garis-garis grafik Ichimoku dipindhah nerusake wektu, nggawe dhukungan lan area perlawanan sing luwih akeh, duweni potensi ngurangi risiko jeblakan palsu.

IMF

Dana Monetér Internasional didegaké ing 1946 kanggo nyedhiyakake silihan internasional jangka pendek lan menengah.

Ora ditemokake Tarif

Iku tingkat asil saka beda antarane tingkat titik lan tingkat mangsa ing transaksi.

Currency Currency

Mata uang sing amarga peraturan ijol-ijolan manca utawa alangan fisik ora bisa diijolake kanggo itungan liyane. Mata uang ora bisa dipisahake bisa diduweni saka dagang, amarga utamane dhuwur volatility, utawa sanksi politik.

Kutipan ora langsung

Kutipan ora langsung nalika USD iku mata uang pasangan lan ora minangka mata uang kutipan. Wiwit USD iku mata uang sing dominan ing pasar ijol-ijolan manca global, biasane digunakake minangka mata uang dhasar lan mata uang liya, kayata yen Jepang utawa dolar Kanada digunakake minangka mata uang.

Indeks Produksi Industri (IPI)

Indikator ekonomi sing ngukur aktivitas pasar. Iki diterbitake dening Federal Reserve Board of USA saben wulan lan ngukur output produksi pertambangan, manufaktur, lan keperluan.

Inflasi

Ditetepake minangka kenaikan harga barang konsumsi, kanthi langsung ana hubungane karo pangurangan daya beli.

Requirement Margin Initial

Iki ditetepake minangka wates minimal dhuwit sing kudu, supaya bisa nggawe posisi mbukak anyar, ing ngendi wates awal kudu kurang saka utawa padha karo wates sing wis ana. Syarat margin dhisikan bisa dituduhake minangka persentasi (contone; 1% saka jumlah posisi dollar AS), utawa bisa diwilang dening rasio pengaruh.

Pasar Interbank

Pasar antar bank kasebut ditemtokake minangka luwih saka pasar counter dealer, ing perdagangan FX, bakal nyedhiyakake nggawe pasar ijol-ijolan manca.

Interbank Rates

Tarif tukar mata uang sing ditutake antarane bank-bank internasional.

Inter Dealer Broker

Iki minangka perusahaan perantara sing dumadi ing pasar obligasi (utawa OTC derivatives), minangka mediator antarane pedagang utama lan dagang pedagang antar. Tuladhane; anggota Bursa Saham London, sing mung ngidini nangani para pembuat pasar, minangka oposisi kanggo masarakat umum.

Tarif Minat

Jumlah ditrapake kanggo nggunakake dhuwit. Tingkat bunga dipengaruhi dening tarif sing diatur dening Fed.

Paritas Tingkat Bunga

Minangka akibat saka fenomena iki, tarif tingkat kapentingan lan diferensial antarane tingkat kurs lan titik ing antarane rong negara padha. Paritas tingkat bunga nyambung: suku bunga, kurs titik lan kurs valuta asing.

Campur tangan

Iku tumindak dening pusat sing mengaruhi nilai mata uang kasebut, kanthi ngedol utawa tuku mata uang asing minangka ijol-ijolan kanggo domestik dhewe, minangka upaya kanggo ngasilake kurs.

Posisi Intraday

Diklasifikasikake minangka posisi sing dikelola dening klien FXCC ing dina. Biasane kuadrat kanthi cedhak.

Introducing Broker

Diarani minangka wong, utawa entitas hukum sing ngenalake pelanggan menyang FXCC, asring minangka ganti rugi ing syarat-syarat ragad. Introducer dicegah saka nampa dana sing diasilake saka klien.

J
Nggabungake Peserta

Iki ditemtokake minangka menehi hasil kang klompok mata uang tetep hubungan sesambetan relatif marang siji-sijine, ing pundhi mata uang kasebut pindhah bebarengan relatif karo mata uang liya sing sarat karo kondisi penawaran lan pituwas ing pasar ijol-ijolan. Bank-bank pusat sing melu ing persetujuan iki njaga float bebarengan liwat tuku lan ngedol dhuwit saben liyane.

JPY

Iki singkatan mata uang yen yen (JPY), itungan Jepang. Ing yen dumadi saka 100 sen, utawa 1000 uga. Yen asring diwakili (minangka simbol) dening huruf kapital Y, kanthi rong garis horisontal liwat tengah.

K
Key Currency

Ditetepake minangka mata uang sing digunakake minangka referensi ing transaksi internasional lan nalika ngatur kurs. Bank-bank tengah nyimpen mata uang utama ing cadangan lan dollar AS katon minangka mata uang utama sing paling dominan ing donya.

Keltner Channel (KC)

The Keltner Channel dikembangake lan digawe ing 1960 dening Chester W. Keltner lan ditampilake ing bukunipun "How To Make Money in Commodities". Keltner Channels ngrancang telung baris, kalebu: rata-rata obah sing prasaja, kanthi band ndhuwur lan ngisor sing dilabelake ing dhuwur rata-rata lan ngisor iki. Jembar band (nggawe saluran), didhasarake faktor sing disetel pangguna sing dileksanakake kanggo Rata Rata Rata. Hasil kasebut ditambah lan dikurangi saka rata-rata baris rata-rata obah.

Kiwi

Slang kanggo Dolar Selandia Anyar.

KYC

Ngenal Nasabah, iki minangka prosedur kepatuhan sing diikuti dening perusahaan broker kaya FXCC.

L
Indikator unggas lan lagging

Saklawasé kabeh (yen ora kabeh) indikator teknis sithik, ora mimpin; padha ora menehi bukti yen, contone, pasangan mata uang bakal nindakake kanthi cara tartamtu. Sawetara analisis dhasar bisa mimpin, diwenehake manawa bisa dadi indikasi nerusake acara. Survey saka kabiasaan tuku konsumen ing mangsa ngarep bisa nunjukake kesehatan sektor ritel. Survey saka awak konstruksi omah bisa nyedhiyani bukti-bukti anggone mimpin anggota kanggo mbangun omah luwih akeh. Survei CBOT nunjukake para pedagang komitmen wis ngetokake lan nuku instrumen finansial tartamtu.

Sisih kiwa

Ngedol dhuwit sing dicutat, uga dikenal minangka njupuk rega tawaran saka penawaran kasebut.

Tender Hukum

Nilai mata uang negara sing wis diakoni minangka hukum minangka pambayaran resmi. Mata uang nasional dianggep dadi tender sing sah ing sawetawis negara, lan digunakake kanggo mbayar tanggung jawab pribadi utawa umum, uga kanggo netepi komitmen finansial. Pemrotes kudu diwenehake kanthi tundhuk legal marang repayment utang. Tender hukum ditanggepi dening badan nasional sing sah, kayata US Treasury ing Amerika Serikat lan Bank Inggris ing Inggris.

pengaruh

Iki minangka kontrol posisi ora resmi gedhe, kanthi nggunakake modal cilik.

Tanggung Jawab

Tanggung jawab minangka kewajiban kanggo ngirim jumlah mata uang ing tanggal sing ditemtokake ing mangsa ngarep kanggo counterparty.

LIBOR

Rate London Inter-Bank.

Bates Urutan

Urutan watesan bisa digunakake kanggo nempatake perdagangan kanggo ngetik pasar kanthi rega sing wis ditemtokake. Sawise rega pasar tekan rega sing wis ditemtokake, urutan bisa dipicu (urutan watesan ora njamin supaya urutane bakal dieksekusi) ing rega watesan kasebut. Bisa kedadeyan, amarga volatility ing pasar sing pasar tekan rega wates lan langsung mundur saka level rega wates, karo volume cilik banget. Banjur, watesan kasebut ora bisa dipicu lan bakal tetep ditindakake nganti wekdal bisa dieksekusi utawa nganti klien ninggalake pesanan kasebut kanthi sukarela.

Watesan Price

Iki rega sing ditrapake klien nalika nempatake urutan watesan.

Line Line

Bagan baris prasaja nyambungake harga siji kanggo periode wektu sing dipilih.

Liquid

Iki minangka kondisi ing pasar sing ana volume volume sing cukup, supaya bisa tuku, utawa ngedol instrumen sacara umum ing (utawa cedhak) harga sing dipetik.

Liquidation

Ditetepake minangka transaksi sing ngilangi, utawa nutup posisi sadurunge.

Tingkat likuidasi

Sawise akun klien ora duwe dana cukup kanggo nahan posisi sing dibukak, likuidasi bakal kedadeyan adhedhasar tingkat akun tartamtu sing bakal ngeculake posisi sing dibukak kanthi rega paling apik sing kasedhiya ing wektu sing diwenehake. Klien bisa nyegah likuidasi akun lan posisi kanthi nyetupke wates tambahan menyang akun kasebut, utawa kanthi nutup posisi sing wis ana.

likuiditas

Iki minangka istilah sing dipigunakaké kanggo njlèntrèhaké jumlah volume sing kasedhiya kanggo tuku, utawa ngedol ing sawijining titik ing wektu.

London Spot Fix

Minangka asil saka telpon konferensi London Gold Pool (Scotia-Mocatta, Deutsche Bank, Barclays Capital, Societe Generale, lan HSBC), rega per ons saka logam mulia, kayata emas, perak, platinum lan palladium disetel ing saben dina basis ing 10: 30 (fix London) lan 15: 00 GMT (London fix). Rega fix spot London dianggep bakal ditrapake sawisé telpon konferensi berakhir.

Long

Nalika klien mbukak posisi anyar kanggo tuku pasangan mata uang, dheweke dianggep minangka 'dawa'.

Loonie

Dealer lan istilah slang kanggo pasangan mata uang USD / CAD.

Lot

Ditetepake minangka unit sing digunakake kanggo ngukur nilai transaksi. Transaksi diarani kanthi persentasi dhuwit, tinimbang kanthi nilai moneter. Iki minangka istilah dagang standar sing ngandhut urutan kanggo unit 100,000.

M
MACD, Ngalih Rata-rata Konvergensi lan Perbedaan

Punika minangka indikator sing nuduhake hubungan antarane rong rata-rata obah lan carane wong interaksi nalika rega owahan. Indikator iki minangka indikator tren.

Margin Pangopènan

Iki wates paling cendhak sing dibutuhake, sing kudu duwe klien ing FXCC, supaya bisa mbukak, utawa nylametake posisi mbukak.

Pasangan utama

Pasangan utama nuduhake pasangan mata uang sing paling diperdagangkan ing pasar forex, kayata EUR / USD, USD / JPY, GBP / USD, USD / CHF. Pasangan mata uang utama iki ndorong pasar forex global, pasangan USD / CAD lan AUD / USD uga bisa dianggep minangka jurusan, sanajan pasangan kasebut umum dikenal minangka "pasangan komoditas".

Produksi Pabrik

Punika output total sektor manufaktur saka tokoh Produksi Industri.

Akun Forex Terjaga

Istilah sing digunakake nalika manajer dhuwit bakal kanggo perdagangan ragad ing akun klien kanthi cara sing padha kanggo njupuk penasehat investasi, supaya bisa ngatur akun investasi, umpamane, ekuitas.

Margin Call

Margin Call occurs nalika tingkat margin klien mudhun menyang 100% sing disetel dening FXCC. Klien nduweni pilihan kanggo nambah dana supaya bisa memenuhi syarat watesan lan supaya Stop Out utawa bisa nutup dagang paling duwe bathi.

wates

Iki ditemtokake minangka jumlah total awis pelanggan sing dijanjeni marang posisi mbukak gabungan.

Margin lan pengaruh sing saling gegandhèngan. Yaiku, sing luwih murah, sing luwih dhuwur ing margin

Dibutuhake kanggo njaga posisi sing kabuka lan kosok balene. Matématis sing dikepalake; rasio = rasio mbukak / rasio maksimal dagang. Tuladhane; posisi USD / CHF 100,000 USD ing rasio pengembalian maksimum 100: 1, bakal mbutuhake wates padha karo 100,000 / 100 utawa $ 1,000. Kanggo ngetung dhuwit kanggo pasangan mata uang, ing pundhi USD ora minangka mata uang dhasar (eg EUR / USD, GBP / USD) lan ngliwati (EUR / JPY, GBP / JPY) kanthi nggunakake rata-rata kurs (s). Conto; manawa pelanggan tuku 1 kathah EUR / USD, nalika regane 1.0600. Mulane, 100,000 EUR entuk 100,600 USD. Rasio pengaruh $ 100,600 / 100 = $ 1,006.00

Pasar Tutup

Tembung digunakake kanggo wektu tartamtu ing dina nalika pasar nutup, yaiku 5 PM EST ana kanggo titik forex makelar.

Pasar Kedadean

Iki nuduhake pesenan tuku / jual ing pasar kanggo instrumen tartamtu.

Execution Market

Umumé digunakake dening pialang STP lan ECN, iki minangka cara eksekusi nalika pedagang ora dijamin kanggo entuk rega sing diamati ing layar terminal, nanging wis nampa perdagangan sing dileksanakake. Ora ana maneh tanda kutip karo eksekusi jenis iki.

Pasar Nikmat

Prodhuk pasar ditemtokake minangka wong, utawa perusahaan sing sah kanggo nggawe lan njaga pasar sajrone instrumen.

Order Market

Urutan pasar dianggep minangka tatanan kanggo tuku, utawa ngedol pasangan pinilih sing dipilih, ing rega pasar saiki. Pesenan pasar dieksekusi ing rega sing ditampilake ing wektu kasebut pangguna ngeklik tombol 'BUY / SELL'.

Tingkat Pasar

Iki minangka penawaran saiki pasangan tukar mata uang sing bisa ditransfer kanggo siji liyane ing wektu nyata.

Risiko Pasar

Iku nuduhake risiko sing bisa njedhul saka pasukan pasar, contone, pasokan lan pamindhahan, kang minangka asil nyebabake nilai saka investasi kanggo fluktuasi.

Trading Market

Iki minangka istilah sing digunakna kanggo nggambarake sesambungan total ekuitas, babagan usaha gratis.

kadewasan

Ditetepake minangka tanggal pemukiman kanggo transaksi sing wis ditemtokake nalika ngirim kontrak.

Rasio Trading Leverage Maksimum

Leverage dianggep minangka rasio, kasedhiya kanggo mbukak posisi anyar. Iki ngidini para pedagang ngetik pasar nganggo volume volume sing luwih dhuwur tinimbang simpenan dhisikan piyambak sing bakal ngidini. Tuladhane; rasio pengaruh 100: 1 ngidini klien kemampuan ngontrol posisi lotus $ 100,000, kanthi $ 1,000 margin ($ 100,000 / 100 = $ 1,000).

Micro Lot

Ukuran unit kontrak paling cilik ing perdagangan Forex sing padha karo unit dhasar 1,000.

Gunggung mikro ngaktifake tradhisi sing anyar kanggo perdagangan ing tambahan sing luwih cilik lan kanthi mangkono ngurangi risiko sing signifikan.

akun Micro

Ing akun mikro, klien bisa ngetrapake lotre mikro, saéngga jinis akun iki biasane misuwur ing para pedagang anyar, saengga bisa ngetokake sekuritas cilik.

Mini Forex Account

Jenis akun iki ngidini para pedagang ngetik pasar kanthi posisi 1 / 10 ukuran lot standar.

Mini Lot

Loteng mini duwé ukuran dagang mata uang 0.10, ing ngendi nilai siji pip yen adhedhasar ing USD cocog karo $ 1.

Pasangan mata uang cilik

Pasangan mata uang cilik, utawa "bocah cilik" kalebu akeh pasangan mata uang lan mata uang salib. Contone, kita bakal ngelasake Euro nglawan pound UK (EUR / GBP) minangka pasangan mata uang cilik, senadyan dagangan kasebut akeh banget lan panyebaran sing terus-terusan kurang. Dolar Selandia Anyar versus Dolar AS (NZD / USD) uga bisa diklasifikasikake minangka pasangan mata uang cilik, sanajan uga dianggep minangka "pasangan komoditas".

Mirror Trading

Iku strategi dagang sing ngijini investor kanggo 'perdagangan cermin' liyane pedagang forex lan investor. Bakal padha nyalin perdagangan investor liyane sing bakal nggambarake ing akun dagang dhewe.

MoM

Wulan sasi. Singkatan digunakake kanggo ngitung persentasi owahan indeks sajrone periode saben wulan.

MOMO Trading

Istilah iki digunakake nalika pedagang nganggep mung arah jangka pendek saka gerakan rega, ora dhasar. Strategi mung adhedhasar momentum.

Hedge Market Market

Pager pasar uang minangka cara kanggo nglindhungi owah-owahan mata uang lan ngidini perusahaan kanggo ngurangi risiko mata uang nalika nglakoni bisnis karo perusahaan manca. Sadurunge ngoperasikake, nilai mata uang perusahaan manca bakal dikunci, supaya bisa njamin biaya transaksi mangsa lan njamin perusahaan domestik bakal duwe rega sing bisa lan arep mbayar.

Ngalih Rata-rata (MA)

Ditetepake minangka metode ngapusi data tarif / tarif kanthi njupuk rega rata-rata saka sawetara nilai data.

N
Pasar Seger

Iki occurs nalika ana likuiditas kurang ing pasar nanging gedhe oscillations ing prices lan nyebar dhuwur. Ing pasar sempit umume ana jumlah tawaran tawaran sing murah.

Roll negatif

Ditetepake minangka kapentingan negatif (SWAP) sing digulung ing posisi sewengi.

Neckline

Ing formasi pola charting, dasar Head lan Shoulder utawa sebaliknya.

Differential Rate Bunga Sisa

Iki prabédan ing tingkat kapentingan saka negara loro mata uang sing beda-beda. Contone, yen pedagang wis dawa ing EUR / USD, dheweke ndarbeni Euro lan ngutangi mata uang AS. Yen tingkat sabanjure kanggo Euro iku 3.25% lan angka / angka sabanjure ing AS iku 1.75%, banjur differential interest yaiku 1.50% (3.25% - 1.75% = 1.50%).

Netting

Ditetepake minangka metode penyelesaian, ing ngendi mung beda ing mata uang sing dilebokake ing posisi kasebut.

Posisi Net

Posisi bersih yaiku jumlah sing didol utawa didol sing ora diimbangi dening posisi ukuran sing padha.

Net Worth

Iki ditetepake minangka aset minus liabilities. Bisa uga diarani minangka aset net.

Sesi New York

Sesi dagang antarane 8: 00 AM EST '5: 00 PM EST. (New York Time).

Pawarta

Dianggep minangka format data sing digunakake ing platform dagang kanggo nyedhiyakake pangguna sing isi sing kerep dianyari.

Ora Dealing Desk (NDD)

FXCC minangka "ora ana desk dagang" forex broker. NDD ditemtokake minangka akses tanpa kendhali menyang pasar antar bank, ing ngendi dhuwit manca perdagangan. Pialang Forex nggunakake pesenan rute modhèrn kanggo mlebu panyedhiya likuiditas, tinimbang ngatasi panyedhiya likuiditas tunggal. Pesenan pedagang ditawarake marang panyedhiya, supaya bisa entuk tawaran sing paling competitive lan prelu tuku.

Noise

Iku istilah sing digunakake kanggo nemtokake gerakan rega tartamtu sing ora bisa diterangake dening faktor dhasar utawa teknis.

Payroll Non-Farm

Statistik data sing diklumpukake dening Biro Statistik Buruh AS, sing cocog karo data upah kanggo mayoritas Amerika Serikat. Ora kalebu: buruh petani, karyawan rumah tangga pribadi, utawa organisasi organisasi nirlaba. Iku indikator dhasar sing diluncurake saben wulan.

Nilai Ora Ana

Nilai nominal ing instrumen finansial yaiku nilai saka posisi ing istilah dolar.

NZD / USD

Iku singkatan kanggo Dolar Selandia Anyar lan pasangan mata uang dolar AS. Iki nuduhake pedagang jumlah dolar AS sing dibutuhake nanging siji dollar Selandia Baru. Dagang pasangan mata uang NZD / USD asring diarani minangka "dagang Kiwi".

O
OCO Order (Siji Mbusak Order Liyane)

Tipe jinis sing mandheg lan watesan diwatesi bebarengan lan manawa perdagangan dieksekusi, sing siji bakal dibatalake.

Offer

Iki rega sing bisa dituku dening pedagang kanggo ngedol dhuwit. Tawaran kasebut uga disebut rega tanya.

Pasar Ana

Iku kahanan sing bisa kedadeyan ing pasar forex, sing biasane sementara lan nggambarake kedadeyan ing ngendi pedagang sing ngedol piranti ngluwihi jumlah pedagang sing arep tuku.

Transaksi Offsetting

Iki minangka perdagangan sing nyisihake, utawa nyuda sawetara, utawa kabeh risiko pasar ing posisi mbukak.

Lawas Lady

Old Lady of Threadneedle Street, istilah kanggo bank sentral Inggris.

Akun Omnibus

Iku akun ing antarane rong makelar ngendi akun individu lan transaksi disambungake ing akun omnibus, tinimbang ditetepake dhewe. Sauntara dagang bakal mbukak akun iki karo perusahaan liyane, ing ngendi proses transaksi lan operasi ing jeneng sing nduweni akun dileksanakake.

Exchange Online

Ditetepake minangka sistem online sing ngidini ijol-ijolan mata uang bangsa. Pasar Forex wis disentralisasi lan jaringan komputer sing nyambung bank, pertukaran mata uang online lan makelar forex sing ngidini pengiriman duit.

Ing ndhuwur

Nyoba kanggo cendhak pasar, ing rega pasar saiki.

Open Interest

Total jumlah kontrak sing ora ditampa dening peserta pasar ing pungkasan saben dina dagang.

Bukak Order

Iki ditemtokake minangka urutan sing bakal kaleksanan sawisé pasar mindhah lan tekan rega kasebut.

Bukak Posisi

Sembarang posisi sing wis kabuka dening pedagang sing durung ditutup dening kesepakatan sing padha utawa ngelawan karo ukuran sing padha.

Jendhela Bukak Posisi

Jendela FXCC sing nduduhake kabeh posisi klien saiki sing mbukak.

Pesenan

Urutan ditemtokake minangka instruksi saka klien kanggo tuku utawa ngedol pasangan tuku tartamtu, liwat platform dagang FXCC. Pesenan bisa disetel supaya bisa dipicu uga, yen rega pasar tekan rega sing wis ditemtokake klien.

OTC Margined Foreign Exchange

Loro-lorone counter (pasar ijol-ijolan) pasar ijol-ijolan manca, ing ngendi partisipan pasar, kayata FXCC lan klien, entuk kontrak pribadi sing diregani, utawa transaksi liya langsung siji-sijine, amarga margin wis disetujoni lan dijaluk posisi sing pinunjul.

Ekonomi overheated

Kejadian nalika negara berkembang kanthi cepet ing wektu sing suwe, nyebabake permintaan agregat sing akeh ora bisa didhukung karo kapasitas produktif sing bisa ngadhepi ekonomi sing wis suwe, sing biasane minangka asil tambah tarif lan inflasi sing luwih dhuwur.

Posisi Urip

Ditetepake minangka hasil saka dina iki nganti dino sabanjuré.

P
Parity

Paritas occurs nalika rega aset cocog karo rega aset liyane, umpamane; yen siji euro padha karo siji dolar AS. Konsep "paritas rega" uga digunakake kanggo sekuritas lan komoditas, yen loro aset duwe nilai sing padha. Pedagang jaminan konversi lan investor bisa nggunakake konsep rega keseimbangn, kanggo nemtokake kapan iku bermanfaat kanggo ngonversi ikatan menyang saham.

Pip

A pip ditetepake minangka gerakan rega paling cilik sing ndadekake tingkat ijolane, miturut konvensi pasar. Pasangan mata uang utama sing diprediksi dadi papat desimal panggonan, owahan paling cilik saka titik desimal pungkasan. Kanggo paling pasangan, iki setara karo 1 / 100 saka 1%, utawa siji basis basis.

Value Pip

Nilai saben pip ing perdagangan tartamtu, sing diowahi dadi mata uang akun pedagang.

Pip value = (siji pip / kurs).

Kampung Pulau Hilir pesenan

Iki dianggep minangka pesenan sing durung ditemtokake isih ditundha lan nunggu kanggo kaleksanan, kanthi rega ditemtokake dening klien.

Risiko Politik

Pajanan kanggo owah-owahan ing kawicaksanan pamaréntah sing bisa duwe konsekuensi sing nentang ing posisi investor.

Point

Minimal osilasi utawa mundhak paling cilik ing gerakan rega.

posisi

Ditetepake minangka kesepakatan total netted ing mata uang sing diwenehi. Posisi bisa dadi warata, utawa kothak (ora ana pajanan), dawa, (tuku luwih murah tinimbang didol), utawa cendhak (tuku liyane sing didol saka tuku).

Gulung Positif

Net positif (SWAP) kapentingan tetep posisi sing dibuwang ing wayah wengi.

Pound Sterling (Kabel)

Referensi liyane kanggo pasangan GBP / USD.

price

Rega sing bisa dituku utawa dituku minangka aset utawa mata uang ndasari.

price Channel

Saluran rega ditemokake kanthi nempatake loro garis sejajar ing grafik kanggo instrumen sing dikarepake. Gumantung apa gerakan pasar, saluran bisa munggah, mudhun utawa horisontal. Garis digunakake kanggo nyambung dhuwur lan ngisor, ing ngendi baris ndhuwur nggambarake level resistance lan garis ngisor nglambangake level support.

Feed Price

Iki aliran data pasar (wektu nyata, utawa ditundha).

Presisi Transparansi

Nuduhake penawaran pasar sing saben peserta pasar duwe akses sing padha.

price Trend

Dianggep minangka gerakan sing tetep ing arah tartamtu.

Prime Rate

Iku tingkat sing digunakake kanggo ngetung tarif kredit dening bank-bank ing AS.

Indeks Price Produser (PPI)

PPI ngukur owah-owahan rega ing tingkat borongan saka pasar modal tetep, prodhuksi prodhuksi apik konsumen sing diprodhuksi dening prodhusèn, lan tumindak minangka indikator saka owah-owahan rega eceran.

Taking Profit

Tutup utawa ngeculake posisi supaya bisa mangerteni untung.

Purchasing Managers Index (PMI)

Indikator ekonomi sing ngukur kekuatan ekonomi sektor manufaktur. Kanthi ngumpulake survey saben wulan saka kira-kira. Eksekutif purchasing 300, menehi informasi kahanan bisnis lan tumindak minangka alat kanggo nggawe keputusan kanggo manajer.

PSAR, Stop lan Reverse Parabolic (SAR)

Punika minangka indikator sing dipigunakaké kanggo nemtokake titik mandhiri kanggo posisi cendhak lan dawa. SAR yaiku sistem tren ing ngisor iki.

Q
QoQ

Quarter-on-kuartal. Singkatan digunakake kanggo ngitung owahan persentasi ing macem-macem indeks.

Easing kuantitatif

Iku minangka kebijakan moneter sing dipigunakaké déning Bank Sentral kanggo ngurangi tingkat bunga lan nambah dhuwit dhuwit kanthi mundhut sekuritase saka pasar. Proses iki nduweni tujuan kanggo langsung ningkatake belanja sektor swasta ing ekonomi lan inflasi bali kanggo target.

penawaran

Kasedhiya ing bid lan nyuwun pasangan mata uang.

Kutip Kutipan

Nalika dagang Forex nyakup pasangan mata uang, itungan mata uang nggantosi mata uang liyane ing pasangan kasebut.

Tuladhane; karo EUR / GBP, pound Inggris iku mata uang kutipan lan euro minangka mata uang dhasar. Ing kutipan langsung, itungan mata uang sing disebut tansah mata uang asing. Ing kutipan ora langsung, itungan mata uang tansah mata uang domestik.

R
Rally

Iku wektu terus saka nambah rega aset.

Range

Range bisa ditemtokake minangka bedane antarane dhuwur lan rega sing kurang saka mata uang, kontrak mangsa utawa indeks sajrone wektu tartamtu. Iku uga indikasi saka volatility rega aset.

Range Trading

Perdagangan Range ngenali yen rega fluktuatif ing saluran lan nggunakake analisis teknis, dhukungan utama lan tingkat resistance bisa diidentifikasi, ngidini pedagang gaya kanggo nggawe keputusan saka salah siji tuku utawa sade lan instrumen gumantung yen rega kasebut cedhak dhasar saluran utawa cedhak ndhuwur.

limpa

Ditetepake minangka rega siji mata uang sajrone liyane, biasane marang USD.

Diramalake P / L

Iki minangka untung lan rugi sing diduweni saka posisi tertutup.

Rebate

Ditetepake minangka pengembalian bagéan saka pambayaran asli kanggo sawetara layanan (eg rebate Komisi / panyebaran).

resesi

Resesi nuduhake dumadiné nalika ekonomi negara saya lèrèn lan panjenengan mundhut kegiatan bisnis.

Pasar diatur

Iki minangka pasar sing diatur, biasane dening lembaga pemerintah sing ngetokake sawetara pedoman lan watesan sing dirancang kanggo nglindhungi investor.

Paritas Daya Relatif

Nalika harga ing negara beda-beda kanggo produk padha ing tingkat sing padha ing wektu sing padha. Alesan kanggo prabédane rega bisa kalebu: pajak, biaya kapal lan variasi kualitas produk.

Indeks kekuatan relatif (RSI)

Osilator momok, sing minangka indikator utama. Ngukur kekuatan lan kelemahan miturut prices nutup ing periode dagang sing ditemtokake.

Reserve Bank of Australia (RBA)

Bank Sentral Australia.

Reserve Bank of New Zealand (RBNZ)

Bank Sentral Selandia Anyar.

Re-quote

Kahanan pasar sing dumadi nalika investor nglakokake perdagangan ing rega tartamtu, nanging broker ngasilake panjalukan karo penawaran sing beda. FXCC nyedhiyakake klien kanthi akses langsung menyang model ECN Forex cairan kang kabeh klien bisa ngakses akses sing padha menyang pasar cairan sing padha lan perdagangan dieksekusi instan, tanpa wektu tundha utawa re-quotes.

Aset cadangan

Asring diarani minangka "cadangan" iki bisa dianggep: mata uang, komoditas, utawa ibukutha liyane sing dianakake dening panguwasa dhuwit. Tuladhane; bank-bank tengah bisa nggunakake cadangan kanggo mbantu: ora seimbang perdagangan, ngontrol dampak fluktuasi FX lan alamat masalah liyane bank sentral wis ngirim. Aset cadangan biasane cair lan langsung miturut kontrol wewenang moneter.

Simpenan

Dianggep uga minangka mata uang sing aman. Biasane dianakake kanthi jumlah paling gedhe dening bank-bank pusat supaya bisa digunakake kanggo mbayar komitmen utang internasional.

Resistance Point, utawa Level

Iki digunakake ing analisis technical lan salah siji rega utawa tingkat sing bakal mungkasi gerakan saka kurs manca sing luwih dhuwur. Yen level dilanggar, mula bisa diarani yen rega instrumen bakal terus luwih dhuwur.

Dealer Dagang Eceran - RFED

Ing kasus sing tuku utawa ngedol dhuwit financial ora nyedhiyakake pertukaran apa wae, individu utawa organisasi dibutuhake minangka counter-party. RFED tumindak ing transaksi sing nglibatake kontrak berjangka, opsi kontrak berjangka lan opsi kontrak karo peserta sing ora layak dadi peserta kontrak.

Eceran Investor & Retail Trader

Nalika investor / pedagang tuku utawa ngedol sekuritase, CFD, currencies, equities, lan liya-liyane kanggo akun pribadhi, dheweke dianggep minangka investor / pedagang eceran.

Indeks Price Retail (RPI)

Iki minangka ukuran owah-owahan biaya barang lan layanan. Saliyane CPI, RPI uga ukuran inflasi saka negara kasebut.

Sales Retail

Minangka dhasar ukuran ekonomi konsumsi lan indikator kekuatan ékonomi.

Tarif révisi

Iki minangka pasar mata uang (saka titik ing wektu) digunakake minangka nilai basis dening pedagang mata uang kanggo nemtokake utawa ora duwe keuntungan, utawa mundhut wis diwujudake ing dina. Tingkat révaluasi dianggep minangka tingkat penutupan saka dina dagang sadurungé.

Tangan tengen Tangan

Sesambungan karo sing takon, utawa nawakake rega saka kurs valuta asing. Tuladhane; ing EUR / GBP yen kita weruh rega 0.86334 - 0.86349, sisih tengen iku 0.86349. Sisih tengen iku sisih sing klien bakal tuku ing.

Risk

Ditemtokake minangka cahya ora mesthi owah-owahan, variasi ngasilake, utawa kemungkinan kurang saka reaksi sing diduga.

Capital Risiko

Nalika dagang forex, pedagang kudu nggawe manawa dheweke ora duwe risiko luwih akeh tinimbang dana cair sing disisihake kanggo dagang. Ibukutha resiko nuduhake jumlah pedagang sing seneng nyedhaki investasi nalika nggawe spekulasi ing pasangan mata uang.

Risk Management

Iki dianggep minangka nganalisa pasar forex lan ngenali kerugian potensial sing bisa kedadeyan karo investasi, kanthi mangkono nglamar teknik dagang sing bisa mbantu ngurangi risiko investasi.

Premium Risk

Premium resiko minangka istilah sing dipigunakaké kanggo biaya utawa biaya sing digayut sing digunakake kanggo ngimbangi partai kanggo ngadopsi risiko tartamtu.

Rollover (SWAP)

Nalika posisi dianakaké sewengi, lan kapentingan ana ing ngendi klien bisa mbayar utawa entuk posisi mbukak, gumantung marang tingkat kapentingan sing digandhengake. FXCC bakal debit utawa kredit akun klien gumantung marang tingkat kapentingan tarif antarane mata uang dhasar lan mata uang pambalik lan arah posisi klien. Tuladhane; yen klien dawa pasangan mata uang minangka tingkat dhuwure kanggo mata uang dhasar luwih dhuwur tinimbang dhuwit counter, klien bakal entuk kredit cilik kanggo posisi sing ditahan sewengi. Yen ana kahanan sing kuwat, akun klien bakal didiskriminasi kanggo beda prabédan tarif kapentingan. Yen klien dawa dhuwit sing ngasilake sing luwih dhuwur, kudu entuk manfaat saka bisa nandur modal lan entuk dhuwit sing luwih dhuwur tinimbang sing padha kudu mbayar kanggo sing cendhek dhuwit sing ngasilake ngisor.

Nggawe Posisi

Ditetepake minangka tindakan tetep mbukak posisi mbukak, ing antisipasi gain spekulatif.

S
Kothak Aman Haven

Ing mangsa kerusuhan pasar utawa geopolitical turmoil, investasi sing diantisipasi kanggo njaga utawa ningkatake nilainya, diarani minangka 'Aman Haven'.

Same Day Transaction

Ditetepake minangka transaksi sing matures ing dina transaksi njupuk Panggonan.

Scalping

Ditetepake minangka strategi nggunakake owah-owahan cilik ing rega. Pedagang bisa nggoleki kanthi cepet mbukak lan nutup akeh posisi saka sesi perdagangan.

Jual Limit

Iki nemtokake rega paling murah ing ngendi dhuwit dhasar ing pasangan mata uang bisa dieksekusi. Iku minangka pesanan kanggo ngedol pasar kanthi rega sing luwih dhuwur tinimbang rega saiki.

Jual Stop

Ngedol dhuwit mandheg pesenan diselehake ing ngisor iki rega tawaran sing saiki lan ora diaktifake nganti rega tawaran pasar ing, utawa ing ngisor rega stop. Ngedol stop orders, sapisan dipicu, dadi pesenan pasar kanggo ngedol ing rega pasar saiki.

Sade Short

Iki minangka bagéan saka mata uang sing ora dimupangatake dening penjual.

Tanggal Pemukiman

Iki tanggal sing ngirim pesen sing dileksanakake miturut transfer instrumen, utawa duit lan dana antarane panuku lan penjual.

short

Nuduhake posisi sing dibukak sing digawe kanthi nuku mata uang.

slippage

Iku occurs nalika ana volatility dhuwur ing pasar lan ditetepake minangka beda antarane rega sing dikarepake lan rega sing kasedhiya ing pasar lan digunakake kanggo nglakokaké perdagangan. Slippage ora kudu tansah negatif, lan karo klien FXCC bisa nemu slippage positif, uga dikenal minangka perbaikan dandan.

Society of Worldwide Financial Telecommunications (Swift).

Transfer uang lan operasi finansial liyane rampung liwat Swift, amarga iku platform komunikasi kanggo pertukaran informasi finansial.

Soft Market

Kajaba nalika ana penjual sing luwih akeh tinimbang para panuku, sing ndadekake harga murah amarga surplus pasokan sing dikarepake.

Investor Tukaran Asor Canggih

Nalika investor duwe pengalaman lan kawruh sing cukup kanggo pasar ijol-ijolan manca, dheweke dijaluk kanggo netepake risiko kesempatan investasi.

Risiko Allah

Iki diarani risiko yen pemerintah ora bisa utawa ora olèh repayment utang.

Spekulatif

Dagang, umpamane, ijol-ijolan manca iku spekulatif; ora ana sing njamin yen wong sing nandur modal ing FX bakal entuk keuntungan saka pengalaman kasebut. Klien bisa ilang kabeh dhuwit setor, nggawe dhuwit FX banget spekulatif. Bursa manca sing dagang kudu mung resiko ibukutha sing dianggep minangka ibukutha resiko, sing ditemtokake minangka jumlah sing yen ilang ora bakal ngganti gaya urip klien, utawa gaya urip kulawarga.

spike

A dumunung ing pasar Forex ditetepake minangka gerakan positif utawa negatif ing ajeg rega, sing biasane cendhak.

Spot Market

Pasar titik wis dibangun ing mekanisme kanggo instrumen finansial sing didagang kanthi cepet lan pesenan ditampung langsung, amarga peserta ing pasar forex ora nampa utawa ngirim mata uang fisik sing lagi didol.

Titik rega / tingkat

Iku rega saka piranti sing bisa didol utawa dituku ing pasar titik.

Spot Settlement Basis

Iki minangka prosedur standar kanggo pemukiman transaksi valuta asing ing ngendi tanggal nilai kasebut disetel dina bisnis 2 sing diterusake saka Tanggal Perdagangan.

nyebar

Bentenane antarane harga sing diwenehake kanggo order langsung (rega tuku) lan Advertisement langsung (rega bid) kanggo pasangan mata uang.

Stagflasi

Iku masalah ekonomi ing negara ngendi ana inflasi dhuwur bebarengan karo masalah pengangguran dhuwur, nyebabake wutah ekonomi alon lan mundhak harga.

Square

Kondisi nalika ora ana posisi mbukak lan mundhut lan mundhut klien.

Standard Lot

A akèh dhasar ing istilah dagang forex, minangka setara karo unit 100,000 saka mata uang dhasar ing pasangan mata uang dagang forex. Leladhan standar minangka salah siji saka telung ukuran sing umum dikenal, loro liyane yaiku: mini-lot lan mikro-akèh. Lobana standar yaiku unit 100,000 saka pasangan mata uang, sawijining lot mini nggambarake 10,000, sawijining unit mikro sing nggambarake unit-unit 1,000 saka sembarang mata uang. Gerakan siji-pip kanggo lot standar cocok karo owah-owahan $ 10.

Sterilisasi

Sterilisasi ditemtokake minangka jinis kebijakan moneter, ing ngendi bank sentral mbatesi efek arus masuk lan montor modal ing dhuwit dhuwit domestik. Sterilisasi kalebu pamindahan utawa penjualan aset finansial dening bank sentral, ngatasi efek intervensi pertukaran manca. Proses sterilisasi ngolah nilai mata uang domestik relatif marang liyane, wis diprakirakake ing pasar ijol-ijolan manca.

Sterling

Pound Inggris, dikenal minangka kabel nalika dagang pasangan mata uang GBP / USD.

stokastik

Stochastic (Stoch) usaha kanggo ngormati rega minangka persentase antarane 0 lan 100. Kanthi garis stokastik, loro garis sing direncanakake, garis cepet lan garis stokastik alon. Punika minangka indikator teknis ingkang populer ingkang dipunginakaken dening pedagang kangge ngupados kekiyatan tren.

Stop Loss Order

Iki minangka tatanan tartamtu sing diselehake dening klien kanggo nutup posisi kasebut yen rega nerusake arah sing ngelawan posisi kanthi jumlah pips tartamtu. Ing sawetara kahanan, mandhek mundhut pesenan sing dileksanakake sawisé pasar tekan, utawa ngliwati level stop set klien. Sawise ditanggepi, pesenan mandeg bakal ditahan nganti regane mandeg tekan. Stop pesenan bisa digunakake kanggo nutup posisi (stop loss), kanggo ngowahi posisi, utawa mbukak posisi anyar. Panggunaan paling mandheg mandheg kanggo njaga posisi sing wis ana (kanthi matesi kerugian, utawa nglindhungi keuntungan sing durung direalisasi). Sawise pasar mencet, utawa ngliwati rega stop, urutane diaktifake (dipicu) lan FXCC bakal ngetokake order kasebut ing rega kasedhiya sabanjure. Mungkasi pesenan ora njamin eksekusi ing regane mandeg. Kahanan pasar kalebu volatility lan volume ora bisa nyebabake supaya bisa mandhekake supaya bisa dieksekusi kanthi rega sing beda tinimbang urutane.

Stop Level Price

Iki ditetepake minangka rega ing ngendi klien ngetik rega sing ngaktifake urutan mundhut mandheg.

Pengangguran Struktural

Nalika ing perekonomian ana wujud pengangguran sing langgeng, kasebut minangka Pengangguran Struktural. Alesan kasebut bisa amarga owah-owahan dhasar ing ékonomi sing disebabaké déning maneka faktor, kayata teknologi, kompetisi lan kawicaksanan pamaréntah.

Dhukungan tingkat

Iki digunakake ing analisis technical kanggo nuduhake tingkat kanggo aset ngendi rega wis samesthine kanggo ngalami kasalahan kanggo nerbitake lan bakal kanthi otomatis bener dhewe.

Swap

Swap mata uang yaiku peminjaman lan peminjaman simultan sing padha karo mata uang sing diwenehi ing tingkat tukar liwati.

Sweep / Sweeping

Nalika klien FXCC duwe P / L ing mata uang liya liyane saka dolar AS, P / L kudu diowahi ing cedhak saben dinten bisnis dadi dolar AS, kanthi kurs sing berlaku ing wektu kasebut (dikenal minangka tingkat konversi ). Proses iki diarani nyapu. Nganti P / L disapu, nilai akun klien bakal owah-owahan rada (munggah utawa mudhun), minangka kurs kanggo laba lan mundhut lan owah-owahan mata uang. Tuladhane; Yen klien duwe keuntungan ing yen yen nilai yen mundhak sawise posisi ditutup, nanging sadurunge keuntungan wis disapu ing dolar, nilai akun bakal berubah. Owah-owahan mung ana ing jumlah laba / mundhut, mula efek kasebut minimal.

SWIFT

Masyarakat Telekomunikasi World Interbank yaiku perusahaan sing berbasis ing Belgia sing nyedhiyakake jaringan elektronik global kanggo pemukiman transaksi ijol-ijolan manca. Masyarakat uga tanggung jawab kanggo standardisasi kode-kode mata uang sing digunakake kanggo konfirmasi lan tujuan identifikasi (ie USD = Dolar AS, EUR = Euro, JPY = Yen Jepang)

Swing dagang

Iki minangka versi strategi dagang spekulatif sing nyekel posisi sing mbukak saka siji (nganti pirang-pirang dina) kanthi usaha kanggo nggoleki owah-owahan rega, sing asring disebut 'swings'.

Swissy

Pasar slang kanggo Franc Swiss, CHF.

T
Take Profit Order

Punika pesenan sing disetujoni dening klien karo rega sing wis ditemtokake sing yen pasar tiba ing level sing dikarepake, urutane bakal ditutup. Sawise pesanan diwujudake, bakal ngasilake bathi kanggo perdagangan tartamtu.

Analysis Technical

Analisis teknis migunakake tren lan pola rega historis kanggo nyoba prakiran arah rega.

Koreksi Teknis

Iki ditemtokake minangka kedadeyan penurunan pasar nalika ora ana alesan dhasar kanggo ngurangi. Conto bakal nalika rega bali menyang resistance substansial sawise ngeculake.

Katentuan Pangguna

Rasio indeks rega ekspor lan impor negara.

Indikator Teknis

Indikator teknis digunakake minangka usaha kanggo prédhiksi tren pasar mangsa ngarep. Iki minangka bagean penting saka analisis teknis digunakake minangka pola grafik lan dirancang kanggo nganalisis obyek-obyek rega jangka pendek.

Pasar Tipis

Iki ditemtokake minangka pasar ing ngendi ora akeh pedagang lan panuku, sing minangka konsekuensiné nduwèni volume dagang sing kurang lan likuiditas sakabèhé instrumen dagang kurang.

Tick

Iki ditetepake minangka pangowahan minimal ing rega, munggah utawa mudhun.

Tomorrow next (Tom sabanjuré)

Esuk sabanjuré nyangkut posisi ditutup ing dina bisnis tartamtu ing tingkat penutupan lan banjur dibukak maneh dina sabanjure. Pangiriman iku rong (2) dina sawise tanggal transaksi. Iki minangka tuku lan jual sajrone mata uang supaya ora ana pangiriman nyata mata uang.

Cathetan trek

Sajarah kinerja dagang, biasane diterangake minangka kurva panurunan.

Tanggal Perdagangan

Iki tanggal sing dagang ditindakake.

Defisit Trade

Defisit dagang occurs nalika negara wis luwih saka impor. Iki minangka ukuran ékonomi saka kasaimbangan negatif lan nyatakaké aliran keluar domestik menyang pasar manca.

Trading

Tuku utawa sade barang, layanan lan instrumen karo pihak liyane. Dagang Forex bisa ditemtokake minangka spekulasi babagan owah-owahan dhuwit mata uang asing.

Trading Desk

Meja dagang uga dikenal minangka 'dealing desks'. Ana ing ngendi transaksi jual lan tuku bisa ditemokake lan bisa ditemokake ing bank, perusahaan keuangan, lan liya-liyane.

Platforms Trading

Aplikasi piranti lunak ing ngendi klien bisa menehi order kanggo nglakokaké transaksi ing jeneng customer. FXCC-MT4 (MetaTrader 4) minangka conto platform dagang.

mburine Stop

Stop trailing dipigunakaké kanggo nglindhungi dhuwit sing ditindakake saka perdagangan tartamtu kanthi njaga perdagangan sing dibukak lan ngijini sambungan saka gain (keuntungan) kanggo anggere rega obah ing arah sing dikarepake. Sampeyan ora disetel ing jumlah siji nanging persentasi sing ditemtokake.

transaksi

Iki tuku, utawa sade, umpamane, jumlah valuta asing sing metu saka eksekusi urutan.

Biaya Transaksi

Iki biaya kanggo tuku, utawa sade instrumen finansial.

Tanggal Transaksi

Iki tanggal sing dadi perdagangan.

Transaksi Transaksi

Nalika perusahaan nggabung ing perdagangan internasional, risiko sing ditangani yaiku pajanan transaksi, yen kurs mata uang bakal ngowahi sawisé entitas wis entuk komitmen finansial.

Trend

Arah pasar utawa rega, biasane sing ana hubungane karo tembung: "bullish, bearish, utawa sideways" (kisaran) lan bisa dadi short term, jangka panjang utawa langsung.

Trend line

Iki minangka wangun analisis teknis (indikator), uga diarani linear regression. Garis tren bisa dadi alat statistika sing prasaja, nemokake tren kanthi ngrancang baris sing paling tepat ing antarane: paling murah, paling dhuwur, utawa nutup lan mbukak prices.

Nikung

Angka penggantose mirip karo definisi volume lan nggambarake total dhuwit kabeh transaksi sing dileksanakake sajrone wektu tartamtu.

Price Two-Way

Iki minangka kutipan sing nuduhake bid lan takon rega ing pasar valuta asing.

U
Posisi sing ora ditemokake

Iki minangka istilah kanggo posisi mbukak.

Ing Nilai

Nalika kurs mata uang sing ana ing sangisore paritas daya beli, iku dianggep undervalued.

tingkat pengangguran

Kapasitas tenaga kerja sing saiki metu saka pekerjaan.

Unrealized P / L

Iki minangka istilah kanggo laba utawa rugi wektu nyata sing diwenehake ing kurs saiki. Contone, yen klien nemtokake kanggo mlebu log kanggo pasangan mata uang tartamtu, dheweke bakal kudu ngedol ing rega tawaran lan P / L ora direksa tetep nganti posisi diwenehake. Sawise ditutup, P / L bakal ditambah utawa ditolak saka jumlah sing ditahan ing simpenan, kanggo entuk dhuwit anyar ing jumlah simpenan.

Uptick

Iki minangka rega rega anyar sing ana ing rega sing luwih dhuwur tinimbang kutipan sadurunge.

US Prime Rate

Tingkat kapentingan sing dipigunakaké déning bank-bank AS kanggo ngutangi pelanggan utawa pedagang korporasi prima.

USD

Iki minangka tender legal Amerika Serikat, diwakili minangka USD nalika ngatur transaksi valuta asing.

USDX, US Dollar Index

Indeks dolar (USDX) ngukur nilai dollar AS versus nilai basket mata uang negara mitra dagang Amerika Serikat. Saiki, indeks iki diitung kanthi cara nelukake tukar mata uang enem mata uang utama: euro, yen Jepang, dolar Kanada, Inggris pound, krona Swedia lan Swiss franc. Euro duwé bobot paling dhuwur ing dhuwit dollar ing indeks, sing nyatakaké 58% saka nilai bobot, diiringi yen karo kira-kira 14%. Indeks kasebut diwiwiti ing 1973 kanthi basis 100, angka kasebut wiwit relatif marang basa iki.

V
V-Formasi

Iku pola sing diarani dening analis teknis, ing ngendi ditandhani minangka sinyal pambalikan arah.

Tanggal Value

Iki tanggal nalika ijol-ijolan pembayaran antarane mitra transaksi keuangan njupuk Panggonan. Tanggal kadewasan kanggo transaksi mata uang titik biasane rong dina (2) tanggal bisnis nalika posisi dibuka.

VIX

VIX minangka simbol ticker kanggo Indeks Volatilitas CBOE, ukuran populer saka volatility implikasi saka opsi indeks SPX; VIX iki diwilang dening Chicago Board Options Exchange (CBOE). Yen maca VIX kasebut dhuwur, investor lan pedagang kerep percaya yen risiko perdagangan wis meningkat; yen pasar modal utama bisa ing wektu transisi. VIX nyedhiyakake kita karo telung puluh dina standar deviasi saka gerakan taunan ing SPX. Contone, maca 20% bakal nyana pamindhahan% 20, munggah utawa mudhun, sajrone rolas sasi sabanjure.

Volatility

Ditemtokake minangka ukuran fluktuasi rega, sing bisa diukur kanthi nggunakake standar deviasi utawa varians antarane ngasilake saka instrumen sing padha.

volume

Pitungan saka jumlah total aktivitas dagang saka tartamtu: usaha, pasangan mata uang, komoditas, utawa indeks. Kadhangkala uga dianggep minangka nomer total kontrak sing ditindakake sadina-dina.

VPS

Ditetepake minangka "server pribadi virtual". Akses khusus kanggo server remot, sing ndadékaké para pedagang bisa mbukak lan operate EA saka jarak jauh, saéngga bisa perdagangan 24 / 5 ing latency sing kurang, tanpa perlu komputer pribadi diuripake. Layanan liwat FXCC diwenehake dening BeeksFX.

W
Pola Wedge Chart

Pola iki menehi tandha wernane kuwatir, saiki kawujud ing baji. Wedges sami kaliyan wangun segi telu, gadhah garis arah support lan resistance. Pola grafik iki minangka pola jangka panjang sing nuduhaké sawetara rega narrowing.

Whipsaw

Ditetepake minangka kondisi pasar sing molah-malih banget, ing ngendi gerakan rega sing tajem banjur cepet diterusake dening pembalikan sing cetha.

Dhuwit Grosir

Iki nggambarake kedadeyane nalika dhuwit dipinjam ing jumlah gedhe saka lembaga keuangan lan bank, tinimbang jumlah cilik langsung saka investor cilik.

Indeks Price Grosir

Iku rega saka basket wakil barang grosir lan pangukuran owah-owahan ing rega ing sektor manufaktur lan distribusi ekonomi. Kadhangkala indeks indeks rega konsumen dening 60 nganti 90 dina. Harga panganan lan industri asring didaftarake kanthi kapisah.

Working Day

Dina nalika bank-bank ing pusat finansial mata uang mbukak kanggo bisnis, umpamane, liburan bank ing AS, kayata dina Pengetan, bakal berarti yen ora dadi dina kerja kanggo pasangan sing dipetik ing USD.

Bank Dunia

Iku sawijining lembaga keuangan internasional sing kagolong anggota IMF kang mbantu pembangunan negara anggota kanthi nggawe pinjaman ing ngendi modal swasta ora kasedhiya.

Penulis

Dikenal minangka pemberi perdagangan utawa penjual saka posisi mata uang.

Y
yard

Istilah slang sing dipigunakaké kanggo miliyar.

Ngasilake

Ditetepake minangka pengembalian investasi modal.

Panurunan kurva

Iku baris sing ngrancang tingkat kapentingan ing titik tartamtu ing wektu instrumen duwe kualitas kredit sing padha nanging tanggal kadewasan utawa maneh. Iki digunakake kanggo menehi gagasan babagan aktivitas ekonomi sing bakal diarepake ing mangsa ngarep, uga owah-owahan tingkat bunga.

YoY

Taun-taun. Singkatan digunakake kanggo ngitung persentasi owahan indeks liwat periode taunan / tahunan.

Bukak FREE ECN Account Today!

LIVE DEMO
Currency

Dagang dagang beresiko.
Sampeyan bisa ngalahake kabeh modal sing ditabuh.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.