Live Forex News

FXCC ngupaya supaya pedagang FX kita dilaporake kanthi diterbitake: breaking news, opinion, facts, figures, alerts etc. ing bagean warta FX kita. Kita uga bakal mangerteni sampeyan, liwat saluran media sosial kita, kanthi pranala menyang kabeh publikasi kita.

Kabeh pedagang sing wis pengalaman bakal menehi katrangan babagan carane acara ekonomi makro lan efek warta dhuwur ing nilai-nilai mata uang. Apa sampeyan dadi scalper; mbok menawa nggunakake cara dagang otomatis lan penasehat ahli kanggo dagang pasar FX, sing kudu reaksi ing cepet fashion kilat. Utawa sampeyan pedagang ayunan; sing njupuk pendekatan sing luwih dianggep sadurungé nutup utawa ngowahi arah perdagangan, tetep ana ing acara berita minangka faktor sukses kritis nalika dagang FX.





Konten materi iki minangka komunikasi pemasaran, lan dudu saran utawa riset investasi independen.

Materi kasebut mung kanggo tujuan informasi umum (utawa ora nyatakake pendapat). Ora ana bahan ing materi iki (utawa kudu dianggep legal), legal, investasi utawa saran liyane babagan katergantungan sing kudu diselehake. Ora ana pendapat sing diwenehake ing materi kasebut minangka rekomendasi dening FX Central Clearing Ltd utawa penulis manawa investasi, keamanan, transaksi utawa strategi investasi tartamtu cocog kanggo wong tartamtu.

Sanajan informasi sing diatur ing komunikasi pemasaran iki dipikolehi saka sumber sing dipercaya dipercaya, FX Central Clearing Ltd ora njamin akurasi utawa kelengkapane. Kabeh informasi minangka indikatif lan bisa diganti tanpa kabar lan bisa uga kadaluwarsa ing wektu tartamtu. Sanadyan FX Central Clearing Ltd utawa penulis materi iki ora bakal tanggung jawab kanggo mundhut apa wae sing bisa ditindakake, langsung utawa ora langsung, sing muncul saka investasi apa wae adhedhasar informasi apa wae sing ana ing kene. Golek saran independen yen dibutuhake.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) kadaptar miturut Undhang-undhang Perusahaan Internasional [CAP 222] Republik Vanuatu kanthi nomer registrasi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2022 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.