Live Forex News

FXCC ngupaya supaya pedagang FX kita dilaporake kanthi diterbitake: breaking news, opinion, facts, figures, alerts etc. ing bagean warta FX kita. Kita uga bakal mangerteni sampeyan, liwat saluran media sosial kita, kanthi pranala menyang kabeh publikasi kita.

Kabeh pedagang sing wis pengalaman bakal menehi katrangan babagan carane acara ekonomi makro lan efek warta dhuwur ing nilai-nilai mata uang. Apa sampeyan dadi scalper; mbok menawa nggunakake cara dagang otomatis lan penasehat ahli kanggo dagang pasar FX, sing kudu reaksi ing cepet fashion kilat. Utawa sampeyan pedagang ayunan; sing njupuk pendekatan sing luwih dianggep sadurungé nutup utawa ngowahi arah perdagangan, tetep ana ing acara berita minangka faktor sukses kritis nalika dagang FX.





Konten materi iki minangka komunikasi pemasaran, lan dudu saran utawa riset investasi independen.

Materi kasebut mung kanggo tujuan informasi umum (utawa ora nyatakake pendapat). Ora ana bahan ing materi iki (utawa kudu dianggep legal), legal, investasi utawa saran liyane babagan katergantungan sing kudu diselehake. Ora ana pendapat sing diwenehake ing materi kasebut minangka rekomendasi dening FX Central Clearing Ltd utawa penulis manawa investasi, keamanan, transaksi utawa strategi investasi tartamtu cocog kanggo wong tartamtu.

Sanajan informasi sing diatur ing komunikasi pemasaran iki dipikolehi saka sumber sing dipercaya dipercaya, FX Central Clearing Ltd ora njamin akurasi utawa kelengkapane. Kabeh informasi minangka indikatif lan bisa diganti tanpa kabar lan bisa uga kadaluwarsa ing wektu tartamtu. Sanadyan FX Central Clearing Ltd utawa penulis materi iki ora bakal tanggung jawab kanggo mundhut apa wae sing bisa ditindakake, langsung utawa ora langsung, sing muncul saka investasi apa wae adhedhasar informasi apa wae sing ana ing kene. Golek saran independen yen dibutuhake.

Merek FXCC minangka merek internasional sing kadhaptar lan diatur ing macem-macem yurisdiksi lan setya menehi pengalaman dagang sing paling apik.

Azarya: Kabeh layanan lan produk sing bisa diakses liwat situs www.fxcc.com diwenehake dening Central Clearing Ltd Perusahaan sing kadhaptar ing Pulo Mwali kanthi nomer Perusahaan HA00424753.

LEGAL:
Central Clearing Ltd (KM) wis sah lan diatur dening Mwali International Services Panguwasa (MISA) miturut Brokerage Internasional lan Clearing House License no. BFX2024085. Alamat kadhaptar Perusahaan yaiku Bonovo Road – Fomboni, Pulo Mohéli – Comoros Union.
Central Clearing Ltd (KN) kadhaftar ing Nevis ing Company No C 55272. Alamat kedhaftar: Suite 7, Henville Building, Main Street, Charlestown, Nevis.
Central Clearing Ltd (VC) kadhaptar miturut hukum Saint Vincent lan Grenadines miturut nomer registrasi 2726 LLC 2022.
FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) perusahaan sing didaftar ing Siprus kanthi nomer registrasi HE258741 lan diatur dening CySEC miturut nomer lisensi 121/10.

KANGGO RISIKO: Dagang ing Forex lan Contracts for Difference (CFDs), sing minangka produk leverage, banget spekulatif lan duwe risiko kerugian sing signifikan. Sampeyan bisa ilang kabeh modal dhisikan nandur modhal. Mula, Forex lan CFD bisa uga ora cocog kanggo kabeh investor. Mung nandur modal kanthi dhuwit sing bisa ilang. Dadi priksa manawa sampeyan ngerti kanthi lengkap risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

WILAYAH WATES: Central Clearing Ltd ora nyedhiyakake layanan kanggo warga negara EEA, AS lan sawetara negara liyane. Layanan kita ora dimaksudake kanggo distribusi menyang, utawa digunakake dening, sapa wae ing negara utawa yurisdiksi sing distribusi utawa panggunaan kasebut bakal nalisir karo hukum utawa peraturan lokal.

Hak cipta © 2024 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.