Live Forex News

FXCC ngupaya supaya pedagang FX kita dilaporake kanthi diterbitake: breaking news, opinion, facts, figures, alerts etc. ing bagean warta FX kita. Kita uga bakal mangerteni sampeyan, liwat saluran media sosial kita, kanthi pranala menyang kabeh publikasi kita.

Kabeh pedagang sing wis pengalaman bakal menehi katrangan babagan carane acara ekonomi makro lan efek warta dhuwur ing nilai-nilai mata uang. Apa sampeyan dadi scalper; mbok menawa nggunakake cara dagang otomatis lan penasehat ahli kanggo dagang pasar FX, sing kudu reaksi ing cepet fashion kilat. Utawa sampeyan pedagang ayunan; sing njupuk pendekatan sing luwih dianggep sadurungé nutup utawa ngowahi arah perdagangan, tetep ana ing acara berita minangka faktor sukses kritis nalika dagang FX.



Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.