Tabel Quotes Forex

Iki dinamis, urip, Tabel menehi wawasan transparan menyang pasar bener lan nyebar sing kasedhiya sajrone jam pasar. Liwat model STP (straight through processing), pesenan dikirim menyang ECN (jaringan dikonfigurasi elektronik), kanggo pertandhingan dagang langsung, ing pool liquidity antarbank kita. Minangka bisa ditemokake kanthi cetha, kutipan urip iki ana ing owah-owahan owah-owahan konstan, kaya pasar FX. Nalika sampeyan milih dagang, liwat platform sing dipilih, sampeyan bakal oleh penawaran pasar nyata sing bener lan panyebaran sing paling apik sing kasedhiya, ora nyebar, diobahake.

Ing FXCC ora ana campur tangan, misi kita bisa entuk dhuwit menyang pasar sanalika bisa. Kita ora ngoperasikake model dagang "dealing desk" lan kita ora "gawe pasar" ing FX. Pesenan sampeyan diproses liwat model dagang STP / ECN sing cekap sabisa, supaya sampeyan bisa dagang kanthi cara sing paling profesional.

Alat iki bisa diakses liwat Traders Hub kanggo pemegang akun FXCC.

Login kanggo ngakses FREE trading tools

Kanggo ngaplikasi alat gratis, cukup mlebu menyang Traders Hub maca
Sarat & Ketentuan lan nggawe panjaluk sampeyan.

Priksa Quotes Live Forex

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.