Pentingna Analisis ing Pasar Forex

Analisis pasar Forex dumadi ing loro wujud sing béda; analisis teknis lan dhasar. Rembugan-rembugan wis diwiwiti wiwit lair dagang minangka analisis sing paling apik, utawa manawa pedagang kudu migunakake kombinasi saka loro disiplin, supaya bisa nggawe keputusan dagang luwih akeh. Efektivitas analisis teknis lan fundamental uga disengkuyung karo apa sing disebut minangka "hipotesis pasar efekti", sing nyatakake yen harga pasar ora bisa diprediksi.

Wonten ing wekdal-wekdal sampun wonten ing sedasa dinten, minangka wangun analisis ingkang paling apik, salah satunggaling masalah ingkang dipunrembagaken dening para ahli dagang lan analis punika inggih punika wangun lan pitulung ingkang saged mbiyantu para pedagang. Analis uga bakal setuju yen bisa nglakoni praktik lan aplikasi wektu kanggo dadi profesi ing salah siji utawa loro bentuk analisis. Analisis frasa tèknis sing dicathet wiwit ing 1700 dening pedagang lan pedagang Walanda, nalika analisis candlestick diduga wiwit ing China ing abad kaping wolulas, kanthi cara sing dikembangake dening Homma Munehisa, kanggo nemtokake kebutuhan kanggo komoditas dhasar kayata beras.

Akeh analis mendasar bakal ngilangi analisis teknis, nyatakake yen mayoritas indikator teknis ora bisa lan ora bisa digunakake, amarga indikator "mandiri lan lagging". Iki bisa ngrampungi pratondho lan nilai indikator sing paling kerep digunakake kayata: MACD, RSI, stochastics, DMI, PSAR (stop lan parabolic, mundhut), band Bollinger dll. Nanging, ana akeh pedagang sing nganakake analisis teknis ing rencana dagang , sing categorically nyatakake yen nggunakake indikator, kanggo ngetik lan metu perdagangan, bener dianggo. Ora saben-saben, nanging saka segi probabilitas lan rata-rata kinerja, analisis teknis uga bisa digunakake kanthi cepet kanggo mesthekake yen wis ngembangake rencana lan strategi dagang sing bisa dipercaya, "pinggiran" minangka pedagang kerep nyebut.

Nanging, pancen meh kabeh pedagang-pedagang analis dhasar isih nggunakake formulir analisis teknis, sanajan sacara relatif vanila, grafik indikator gratis. Wong-wong bakal mbuktekake apa cara sing disenengi rega sing disenengi: candlestick, Heikin-Ashi, baris, pin-bar, dll. Utawa bakal nggunakake strategi sing cukup dhasar kanggo perdagangan kalebu: luwih dhuwur, sing luwih dhuwur, rata rata, 'pola, fraktal, poin poros, retracement Fibonacci lan garis gaya gambar etc. Sawise sawetara formula kasebut disusun ing bagan, grafik bisa katon minangka sibuk minangka bagan sing akeh indikator sing disebutake. Lan ora ngétung babagan panggonan kanggo nempatake mandheg lan njupuk order watesan proft uga formulir analisis teknis?

Dadi malah pedagang analisa dhasar sing darmabakti isih kudu nggunakake analisis teknis, bakal luwih seneng konsentrasi ing warta, acara lan rilis data kanggo nggawe, utawa kanggo ngatur keputusan. Lan bakal tetep nglacak kabeh rilis, mbok menawa nggunakake Twitter, utawa mbayar biaya ekstra nggunakake apa sing diarani minangka "a squawk", ing upaya kanggo dadi ing ndhuwur pasar lan pancasan dagang.

Nanging, bagean situs iki ora ana ing kene kanggo ngrembug manfaat relatif analisis dhasar lan teknis, kita ngembangake sekolah FX ing ngendi kita bakal nindakake sing dawa, kita mung bakal nyedhiyani ringkesan ringkes saka macem-macem tombol antarane loro analisis wilayah sing béda.

Apa Forex Technical Analysis?

Analisis teknis (asring diarani minangka TA) yaiku prakiraan gerakan rega finansial mangsa adhedhasar pamriksan pergerakan harga sing wis ana. Analisis teknis bisa mbantu para pedagang ngantisipasi apa sing bisa kedadeyan ing wektu-wektu. Analisis teknis nggunakake macem-macem pratondho lan grafik sing nuduhake pergerakan rega liwat periode wektu sing dipilih. Kanthi nganalisa statistik sing diklumpukake saka aktivitas dagang, kayata gerakan rega lan volume, para pedagang bisa ngupayakake keputusan sing bisa ditindakake.

Many technical analysis-traders pay less attention to news. Padha njupuk tampilan sing pungkasanipun rinci lan mbok menawa drama saka warta ekonomi release, pungkasanipun bakal mbukak dhewe ing grafik. Mesthi, rega ing grafik kerep bisa ditanggepi sadurunge pedagang uga weruh data sing dirilis, utawa duwe kesempatan kanggo maca kabar kasebut lan banjur nggawe keputusan. Iki bisa dadi akibat saka pedagang frekuensi / algoritma frekuensi sing bisa nyedhiyakake berita kanthi cepet ing kilat sadurunge akeh sing bisa nanggepi pedagang mortalitas.

Apa Forex Fundamental Analysis?

Analis mendasar nguji nilai intrinsik investasi, ing forex iki mbutuhake pemeriksaan sing cedhak saka kahanan ekonomi sing ngukur pangaji mata uang bangsa. Ana akeh faktor dhasar utama sing nduwe peran ing gerakan mata uang, akeh sing ana ing istilah "indikator ekonomi".

Indikator ekonomi yaiku laporan lan data sing diluncurake dening pemerintah negara, utawa entitas pribadi kayata Markit, sing nyatakake kinerja ekonomi negara. Laporan ekonomi minangka sarana kanggo ngukur kesehatan ekonomi negara. Dirilis ing wektu sing dijadwalake data nyedhiyakake pasar kanthi indikasi kahanan ekonomi negara; wis apik utawa nolak? Ing perdagangan FX, deviasi saka median, data sadurungé, utawa saka apa sing wis diramekaké, bisa nimbulaké obah lan volume sing gedhe.

Kene ana papat laporan utama sing bisa (dibebasake) dadi rega mata uang

Bruto Domestik
Produk (PDB)
PDB minangka langkah paling jembar saka ekonomi negara; total nilai pasar kabeh barang lan layanan sing diprodhuksi ing sawijining negara sajrone wektu sing ditahan. PDB mundhut sithik, saéngga para pedagang kerep fokus marang rong laporan sing diterbitake sadurunge fgures FDP; laporan canggih lan laporan pendahuluan. Revisi ing antarane laporan kasebut bisa nyebabake volatility owahan.
Sales Retail
Rincian penjualan 'ngukur kuitansi kabeh toko ritel ing negara tartamtu. Laporan punika minangka indikator migunani babagan pola belanja konsumen sakabèhé, disetel kanggo variabel musiman. Bisa digunakake kanggo prédhiksi kinerja indikator indikator sing luwih penting lan kanggo netepake arah langsung ekonomi.
Industrial
Produksi

Owah-owahan prodhuksi: pabrik, tambang, lan sarana sajrone perekonomian bangsa bisa nunjukake kesehatan sakabèhé ekonomi. Uga nyatakake kapasitase; jurusan sing saben kapasitas pabrik utawa sarana digunakake. Ideally, bangsa perlu ningkatake produksi, sauntara wis cedhak karo kapasitas maksimal.

Pedagang nggunakake data iki kerep ngawasi prodhuksi sarana, sing bisa molah malih minangka kabutuhan energi, kena pengaruh owahan cuaca. Revisi sing penting antarane laporan bisa disebabake owahan cuaca, sing bisa nimbulaké volatilitas ing mata uang nasional.

Panggonan Konsumen
Index (CPI)
CPI ngukur owah-owahan inflasi ing prices barang konsumen antarane approx. rong atus beda kategori. Laporan iki bisa digunakake kanggo ndeleng manawa negara nggawe utawa entuk dhuwit kanggo produk lan layanan. Sampeyan uga bisa digunakake kanggo nemtokake manawa bank sentral utawa pemerintah bakal ngunggahake utawa ngurangi tingkat kapentingan basis, adhem utawa ngrangsang ekonomi.

Pasar Outlook 2018

Apa sing bisa ditindakake pedagang ing 2018? Ngerteni ing laporan penting FXCC

LEARN MORE

Bukak FREE ECN Account Today!

LIVE DEMO
Currency

Dagang dagang beresiko.
Sampeyan bisa ngalahake kabeh modal sing ditabuh.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.