Aja ngejarke pasar Forex, supaya sampeyan teka

Pedagang wong anyar sing umum nggawe apa sing diarani minangka "nguber pasar". Fenomena iki kedadeyan amarga kombinasi faktor, kayata: ora sabar, emosi, kurang pengalaman lan pungkasane nyoba kanggo mupangat laba metu saka pasar, umumé saka akun sing kurang kapitalisasi. Nguber pasar yaiku kebiasaan sing dilakokake dening pedagang manual, saéngga otomatisasi bakal langsung mbenerake.

Bias konfirmasi lan carane ngatasi kasebut nalika dagang Forex

Bias konfirmasi nyatake yen kita ora bisa nyumurupi kahanan kita kanthi objektif. Nanging kita milih data sing (kanthi prasaja) ndadekake kita rumangsa apik, amarga pratelan prasetya lan konfirmasi prasangka kita. Kanthi konfirmasi bias, sing uga asring diarani minangka "konfirmasi bias", utawa "bias", kita bakal nelusur, nginterpretasikake, ngapresiasi, lan ngelingi informasi sing nyengkuyung kapercayan lan teori sing sadurunge. Ing kahanan lan kahanan akeh, kita uga ngilangi kabeh bukti, luwih seneng gumantung ing dhiri kita, amarga data hard.

Tujuan kanggo keunggulan karo strategi dagang Forex

Perdagangan punika bisnis lan pendhudhuk sing tepat. Ing industri kita, kita kudu nangani persentase lan angka sing cilik banget. Lan prabédan, antarane sukses lan kegagalan, ing industri dagang ritel, bisa dadi cilik banget.

Mratélakaké kerugian sing paling penting yaiku keputusan dagang sing bisa kita gunakaké

Learning carane nampa kerugian punika temtu salah siji saka tantangan paling gedhe kita ngadhepi minangka pedagang. Kerugian bisa kedadean nalika dagang lan ora ana aspek liya saka urip kita ing ngendi kita kudu ngetrapake rencana, sing ngandhut kegagalan bagean minangka bagean integral saka proses kasebut. Kanthi cara tartamtu, kita ngundang kegagalan ing gesang kita nalika kita perdagangan, kang ril lan repels marang kabeh kita wis mulang ing taun formative kita awal.

Bukak FREE ECN Account Today!

LIVE DEMO
Currency

Dagang dagang beresiko.
Sampeyan bisa ngalahake kabeh modal sing ditabuh.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2020 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.