Platform dagang

Sampeyan bakal nyana salah sijine pawiyatan ECN-STP kanggo nyedhiyakake sampeyan kanthi canggih, canggih, platform sing bisa diduweni
lan ing FXCC kita ora tau nguciwani. Klien kita bisa ngakses pasar FX ing kabeh piranti sing disenengi; mobiles, tablet, laptop,
PC lan liwat nggunakake server remot. Partner sing disenengi kanggo ngakses pasar yaiku MetaQuotes Software Corporation, sing
pencipta lan pangembang ing platform dagang FX sing unggul lan paling populer ing donya, MetaTrader 4.

Platform MetaTrader

MetaTrader 4 yaiku seri saka platform sing dirancang dening MetaQuotes Software Corporation. MetaQuotes Software Corp. yaiku perusahaan pangembangan piranti lunak sing wiwit dagang ing 2000. Wiwit diwiwiti, perusahaan wis ngembangake reputasi sing ora ditemtokake lan suksès banget kanggo ngembangake lan ngirimake platform dagang, layanan lan solusi dagang sing inovatif, layanan lan solusi menyang arena pasar dagang.

Tingkat kerumitan lan tradhisi sophistication bisa dikembangake supaya cocog karo gaya dagang lan penasarane, kanthi nggunakake macem-macem fitur lan keuntungan sing kasedhiya ing platform MetaTrader, tetep ora bisa ditindakake ing industri. Nanging, kanggo pedagang sing relatif anyar lan ora pengalaman, platform kasebut luar biasa: pangguna sing ramah, sederhana lan langsung.

Apa sampeyan dadi sudagar wektu kanggo ngoptimalake potensial lan kesempatan kanggo sukses, utawa nganggep dadi profesional lengkap, sing pengin nggunakake: server pribadi virtual utawa nggunakake teknik dagang algoritma kanggo ngakses pasar ing kacepetan kilat, MetaTrader duwe solusi sing bener kanggo sampeyan. Menapa malih, lumantar FXCC sampeyan uga ngalami proses kanthi langsung tanpa intervensi meja dealer, nalika ngakses pool panyedhiya likuiditas liwat jaringan ECN sing kita nyedhiyani. Nemtokake yen kuotasi antar bank lan panyebaran sing sampeyan pikantuk minangka refleksi pasar sing sejati saka kahanan saiki.

FXCC nawakake platform ing ngisor iki: MetaTrader 4, MetaTrader 4 Mobile, MetaTrader 4 multi terminal lan MAM (multi account manager).

Coba platform kita!
MetaTrader

Kanthi pedagang MetaTrader 4 ngakses salah siji sing paling populer platform forex ing donya. Reliable, robust and reactive, platform ngemot kabeh alat dagang lan sumber daya sing perlu kanggo ngidini para pedagang: nindakake riset lan analisis, entuk lan metu dagang lan nggunakake software dagang otomatis pihak katelu, Expert Advisors (EAs). Yen sampeyan kepengin nggoleki wong akeh lan EAs sing kasedhiya, banjur MetaTrader uga ngrampungake basa pamrograman dhewe - MQL4, ngidini para pedagang ngetrapake robot dagang otomatis dhewe.

download Saiki Mangerteni liyane Anggota Guide
MetaTradermobile

Nguripake piranti sing paling jembar kanggo dagang forex.

Aplikasi MetaTrader 4 Mobile minangka platform dagang sing dikonfigurasi lan lengkap kanggo piranti seluler Android lan iPhone. Aplikasi unik iki ngidini para pedagang milih saka atusan perusahaan perantara saingan kanggo bisnis pedagang. Program iki nawakake kabeh pedagang supaya bisa ngaktifake perdagangan Forex sukses. Ditempelake ing platform yaiku: set lengkap pesenan, riwayat dagang, grafik interaktif, analisis teknis lan pilihan seluler sing paling jembar.

Pedagang nggunakake MetaTrader 4 Mobile App seneng fungsi kuat kanggo dagang Forex ing kapan lan ing ngendi wae ing planet. Pustaka analytics lan opsi dagang kabeh kasedhiya kanggo piranti seluler.

Dagang kanthi fitur MetaTrader 4

  • Kontrol lengkap liwat akun dagang
  • Dagang saka ngendi wae 24 / 5
  • Kabeh jinis urutan lan mode eksekusi
  • Sejarah dagang
  • Grafik simbol interaktif
  • 3 jenis grafik: bar, candlesticks Jepang lan garis pecah
  • 9 timeframe: saka siji menit nganti sasi
  • 30 saka indikator teknis paling populer
  • Objek analitik 23
  • Kabar pasar financial
  • Gratis obrolan mobile lan email
NjalukGoogle Play kasedhiya ingapp Store Mangerteni liyane Panuntun pangguna Android iOS Guide Guide
MetaTradermulti terminal

Diluncurake ing 2006, MetaTrader 4 MultiTerminal saiki dadi komponen dagang MetaTrader 4 Online Trading. MultiTerminal ditrapake kanggo ngatur akun bebarengan akeh akun. Iki minangka fasilitas lan platform sing paling berharga kanggo wong-wong sing ngatur dana, utawa sing ngatur akun investor lan pedagang makarya kanthi akèh akun bebarengan.

MT4 MultiTerminal kasil nggabungake fungsi pasar sing nggabungake dagang efektif saka akeh akun lan migunani. Antarmuka program meh padha karo Terminal MetaTrader 4 Client. Iku proses inovatif lan intuisi sing prasaja, yen tradhisi sing akrab karo nggunakake Terminal MetaTrader 4 Client, bisa kanthi gampang ngerteni kanthi cepet.

download Saiki Mangerteni liyane Anggota Guide

Akun Manager Multi

MetaFX nyedhiyakake aplikasi perangkat lunak broker komersial sing dikenal minangka MAM (Multi Account Manager) kanggo pedagang profesional dagang akun ngatur dana. MAM ngidini nggarap samubarang akun ngatur, nggunakake metode alokasi canggih, nggarap Expert Advisors lan luwih akeh. Mung sawetara fitur lan manfaat kalebu:

  • Server Side plugin nggawe eksekusi instan
  • Aplikasi Perangkat Lunak Side Side kanggo penyesuaian parameter dagang
  • Akun dagang tanpa wates
  • STP ing akun master kanggo eksekusi urutan akeh, kanthi alokasi cepet menyang sub akun
  • Eksekusi "Order Order" saka layar kontrol utama
  • Ponchotan parsial saka pesenan kanthi execution account Master
  • Fungsi Full SL, TP & Pending
  • Ngidini Expert Advisor (EA) dagang akun ngatur saka klien
  • Ngidini sinyal Tradestasi kanggo diluncurake ing platform MT (modul kapisah)
  • Saben Sub Account duwe output kanggo laporan layar
  • Pemantau manajemen pesenan langsung ing MAM kalebu P & L
Mangerteni liyane

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.