Duwe alat sing tepat ing tangan kanggo nindakake proyek kasebut

Ing FXCC, kita wis tampil kanthi cepet kanggo ngrampungake perkumpulan dagang sing migunani lan ekstensif. Kita wis takon karo ahli; eksternal, ing omah lan luwih penting karo ahli sing paling penting - klien, supaya bisa nyedhiyani dhaptar iki sing komprehensif, sing bakal ditambahake ing pabrik senjata klien nalika dagang ing pasar.

Iki sumber pendidikan penting bakal ngemot akeh unsur ngadeg ing wektu sing lawas. Kebutuhan pokok bagi banyak pedagang yang berpengalaman; kalender ekonomi, dikombinasikake karo tambahan anyar kita; widget tradhisional FX. Nanging, nggunakake kalkulator sing diubah minangka conto, nggambarake tingkat perawatan lan rinci sing wis kita lebokake, supaya bisa nyedhiyani klien kanthi sumber daya sing paling apik.

Kita yakin yen alat kasebut bakal menehi kesempatan kanggo klien kita bisa ngembangake kemampuan lan mulane seneng pengalaman dagang sing luwih sukses. Saben alat wis dipilih kanggo duwe fitur khusus kanggo ngirim keuntungan unik.

Calendar ekonomi

Dipercaya menawa investor alat dagang paling penting lan pedagang kudu tetep desktop, utawa kanthi permanen mbukak tab liyane ing komputer. Kalender ekonomi FXCC saiki bisa disajikake supaya bisa milih para preferensi pribadi para pedagang.

Selengkapnya

Saiki Trading Posisi

Ngerti ing ngendi akeh pedagang FX dipanggonke bisa mbuktekaken dadi ora pantes nalika nggawe keputusan babagan arah pasangan mata uang.

Selengkapnya

Jajak Pendapat Mata Uang

Indikator sentimen, adhedhasar data historis agregat, ngidini para pedagang bisa dadi jendhela menyang sentimen pedagang sacara global.

Selengkapnya

Jam pasar

Kanthi jam pasar kerep diganti, contone, minangka akibat saka wektu musim panas Inggris, penting yen para pedagang tetep waspada marang pasar-pasar pas, kayata New York, mbukak.

Selengkapnya

Sumbangan Bank Sentral

Minangka pancasan tingkat kapital bank pusat sing diterbitake pedagang kudu weruh saka tarif dasar global, utamané saka bank pusat tanggung jawab kanggo mata uang utama kayata; USD, GBP, EUR, YEN.

Selengkapnya

Analysis Technical

Analisis pasar FX dumadi ing loro wujud sing béda; analisis teknis lan dhasar. Pedagang bisa migunakake kombinasi saka loro disiplin, supaya bisa nggawe keputusan dagang luwih akeh

Selengkapnya

News forex

Tetep ing ndhuwur acara warta lan rilis data minangka aspek kritis dagang sukses. Nanging, berita, analisis teknis, analisis dhasar lan pendapat uga menehi kawruh penting ing ngendi pasar dipimpin.

Selengkapnya

Live Quotes

Mirsani ing wektu nyata kuotasi saka ECN, jaringan elektronik sing diatur, supaya proses langsung kita cocog karo pesenan. Likuiditas panyimpenan gabungan iki, dikumpulake minangka asil kegiatan FX antar bank, nyedhiyakake klien FXCC sing ditawakake 24 / 5 sing paling bener, tarif pasar paling apik.

Selengkapnya

Kalkulator Forex

Kalkulator macem-macem nawakake layanan "reckoner siap". Yen sampeyan kudu: ngitung ukuran posisi, recalibrate wates sampeyan mbutuhake, kudu nimbang ukuran lot sing cocok, banjur kalkulator iki bakal dibantu.

Selengkapnya

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.