Simpenan / mundur total
cara

Wektu Processing * simpenan Ditampa
simpenan Narik Fees duit
Dana forex akun karo kertu kredit Kalebu
1 jam
5-10
dina
Zero
Ditutup dening
FXCC **
USD, EUR,
GBP
FUND SEKARANG

Watesan: ***
simpenan
min $ 50
Max (Per Kartu) - Saben $ 5,000 -Sampeyan $ 20,000
Narik
min $ 50
Max nganti jumlah asli didanai
Cara pembayaran forex kertu kredit
5-7 digunakake
Wektu kanggo mbusak
5-7
dina
Klien
Bank
Fees
USD FUND SEKARANG

Watesan: ***
simpenan
min $ 500
Max Ora Ana jumlah maksimum
Narik
min $ 150
Max Ora Ana jumlah maksimum
Kalebu
1 jam
2-5
dina
Zero
Ditutup dening
FXCC **
USD
(Diubah
saka CNY)
FUND SEKARANG

Watesan: ***
simpenan
min $ 50
Max Batas kertu bank klien
Narik
min ¥ 100 per transfer
Max ¥ 100000 per transfer
Cara pembayaran forex Neteller Kalebu
1 jam
Real
wektu
Zero
Ditutup dening
FXCC **
USD, EUR,
GBP
FUND SEKARANG

Watesan: ***
simpenan
min $ 50
Max Batas akun pribadi
Narik
min $ 50
Max nganti jumlah asli didanai
Kalebu
1 jam
Real
wektu
Zero
Ditutup dening
FXCC **
USD, EUR,
GBP
FUND SEKARANG

Watesan: ***
simpenan
min $ 50
Max Batas akun pribadi
Narik
min $ 50
Max nganti jumlah asli didanai
Dana forex akun karo Skrill
Kalebu
1 jam
7 digunakake
dina kanggo mbusak
Zero
Ditutup dening
FXCC **
USD, EUR,
GBP
FUND SEKARANG

Watesan: ***
simpenan
min $ 50
Max $ 3000
Narik
min $ 50
Max nganti jumlah asli didanai
2-5 digunakake
dina kanggo mbusak
7 digunakake
dina kanggo mbusak
Zero
Ditutup dening
FXCC **
USD, EUR,
GBP
FUND SEKARANG

Watesan: ***
simpenan
min $ 50
Max $ 500
Narik
min $ 50
Max nganti jumlah asli didanai
1-2 digunakake
dina kanggo mbusak
7 digunakake
dina kanggo mbusak
Zero
Ditutup dening
FXCC **
USD, EUR,
GBP
FUND SEKARANG

Watesan: ***
simpenan
min $ 50
Max $ 3000
Narik
min $ 50
Max nganti jumlah asli didanai
2-5 digunakake
dina kanggo mbusak
7 digunakake
dina kanggo mbusak
Zero
Ditutup dening
FXCC **
USD, EUR,
GBP
FUND SEKARANG

Watesan: ***
simpenan
min $ 50
Max $ 500
Narik
min $ 50
Max nganti jumlah asli didanai
2-5 digunakake
dina kanggo mbusak
7 digunakake
dina kanggo mbusak
Zero
Ditutup dening
FXCC **
USD, EUR,
GBP
FUND SEKARANG

Watesan: ***
simpenan
min $ 50
Max $ 500
Narik
min $ 50
Max nganti jumlah asli didanai
2-5 digunakake
dina kanggo mbusak
7 digunakake
dina kanggo mbusak
Zero
Ditutup dening
FXCC **
USD, EUR,
GBP
FUND SEKARANG

Watesan: ***
simpenan
min $ 50
Max $ 500
Narik
min $ 50
Max nganti jumlah asli didanai
1-2 digunakake
dina kanggo mbusak
7 digunakake
dina kanggo mbusak
Zero
Ditutup dening
FXCC **
USD, EUR,
GBP
FUND SEKARANG

Watesan: ***
simpenan
min $ 50
Max $ 3000
Narik
min $ 50
Max nganti jumlah asli didanai
2-5 digunakake
dina kanggo mbusak
7 digunakake
dina kanggo mbusak
Zero
Ditutup dening
FXCC **
USD, EUR,
GBP
FUND SEKARANG

Watesan: ***
simpenan
min $ 50
Max $ 500
Narik
min $ 50
Max nganti jumlah asli didanai
2-5 digunakake
dina kanggo mbusak
7 digunakake
dina kanggo mbusak
Zero
Ditutup dening
FXCC **
USD, EUR,
GBP
FUND SEKARANG

Watesan: ***
simpenan
min $ 50
Max $ 500
Narik
min $ 50
Max nganti jumlah asli didanai
1-2 digunakake
dina kanggo mbusak
7 digunakake
dina kanggo mbusak
Zero
Ditutup dening
FXCC **
USD, EUR,
GBP
FUND SEKARANG

Watesan: ***
simpenan
min $ 50
Max $ 500
Narik
min $ 50
Max nganti jumlah asli didanai
1-2 digunakake
dina kanggo mbusak
7 digunakake
dina kanggo mbusak
Zero
Ditutup dening
FXCC **
USD, EUR,
GBP
FUND SEKARANG

Watesan: ***
simpenan
min $ 50
Max $ 500
Narik
min $ 50
Max nganti jumlah asli didanai
Kalebu
1 jam
Real
wektu
Zero
Ditutup dening
FXCC **
USD, EUR,
RUB
FUND SEKARANG

Watesan: ***
simpenan
min 10 RUB
Max 600,000 RUB
Narik
min 10 RUB
Max 500,000 RUB saben transaksi
Kalebu
1 jam
Real
wektu
Zero
Ditutup dening
FXCC **
USD, EUR,
RUB
FUND SEKARANG

Watesan: ***
simpenan
min $ 50
Max Batas akun pribadi
Narik
min $ 50
Max nganti jumlah asli didanai
Cara pembayaran forex Neosurf Kalebu
1 jam
5-10
dina
Zero
Ditutup dening
FXCC **
EUR, GBP FUND SEKARANG

Watesan: ***
simpenan
min € 50
Max Ora Ana jumlah maksimum
Narik
min € 50
Max nganti jumlah asli didanai
Dana forex akun karo Neosurf

* Diproses Sajrone jam kerja bisnis normal

** Minangka bagean saka pengabdian sing terus-terusan kanggo klien kita, kita nawarake promosi "simpenan nol" promosi! Iki tegese FXCC bakal mbayar lengkap utawa sebagian mbayar biaya sing diwenehake dening prosesor pambayaran nalika sampeyan simpenan dana karo kita liwat cara pembayaran sing bisa ditampa dening FXCC. Sampeyan kudu nyathet yen ing kasus mundur sing ora duwe kegiatan dagang sing sadurunge utawa cukup, utawa yen ana bentuk penyalahgunaan sing ana gandhengane karo kabijakan "rol simpenan nol", FXCC nduweni hak kanggo ora mbayar ragad simpenan utawa mbayar ulang biaya simpenan sing dibayar FXCC kanggo dana sampeyan

*** Watesan kudu diowahi menyang mata uang sing setara miturut kurs rata-rata

Login & Dana Akun Sampeyan Kanthi SIFAR SIFAR

Minangka bagean saka pengabdian sing terus-terusan kanggo klien kita, kita nawakake promosi "nol simpenan"!

  • Amanen
  • Gampang
  • Cepet
Durung didaftar REGISTER NOW

Kebijakan Perusahaan FXCC

  • Biaya netepake lan simpenan bakal didol kanthi kapisah ing akun dagang
  • Panjaluk mundur total bakal dikirim kanthi cara sing padha dana ditampa lan nganti jumlah setor dhisikan. Keuntungan bakal ditarik nggunakake Transfer Bank Wire
  • Nomer mbayar paling larang perusahaan saben metode yaiku $ 50 kajaba khusus kasebut ing tabel ing ndhuwur
  • Watesan simpenan minimal kanggo jumlah sing padha. Simpenan pisanan digawe karo FXCC kudu nimbang minimal jinis akun
  • Kanggo alternatif cara pembayaran, FXCC ora nyetel jumlah simpenan maksimal. Kanggo pitakon apa wae sing kudu dicenthang karo panyedhiya cara pembayaran
  • Privasi mbalekaken: Kabeh pembayaran kanggo akun Klien dianggep minangka final lan ora bisa dibalekake. Kabeh penarikan kudu dilakoni kanthi nggunakake prosedur mundur saka Departemen Keuangan FXCC. Ing kasus endi wae deposit ditolak dening FXCC utawa ing kasus sing luar biasa, mbalekake maneh bisa digawe kanthi njaluk saka kertu Kredit / Kertu Debit, menyang Kartu Kredit / Debit saka ngendi simpenan kasebut digawe

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2020 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.