Cara maca grafik Forex

Ing jagad dagang Forex, sampeyan kudu sinau grafik sadurunge miwiti dagang. Minangka basis kanggo umume tarif ijol-ijolan lan prakiraan nganalisa, mula iku minangka alat pedagang sing paling penting. Ing grafik Forex, sampeyan bakal bisa ndeleng prabédan mata uang lan tarif ijol-ijolan lan kepiye rega saiki ganti karo wektu. Harga kasebut kalebu saka GBP / JPY (kilogram Inggris nganti yen Jepang) nganti EUR / USD (Euros menyang Dolar AS) lan pasangan mata uang liyane sing bisa dideleng.

Carta Forex ditetepake minangka ilustrasi visual rega mata uang sing dipasangake sajrone pigura wektu tartamtu.

Cara maca Bagan Forex

Iki nggambarake kegiatan dagang sing ditindakake sajrone durasi dagang tartamtu saliyane ana sawetara menit, jam, dina utawa minggu. Owah-owahan rega kedadeyan kanthi acak nalika ora ana sing bisa ngarep-arep kanthi pedagang, kita kudu bisa nanggung risiko dagang kasebut lan nggawe kemungkinan lan sampeyan bakal mbutuhake pitulung grafik kasebut.

Gampang banget kanggo nggunakake denah amarga sampeyan bisa ngerteni owah-owahan rega kanthi mung ndeleng. Ing denah kasebut, sampeyan bakal bisa ndeleng kepiye macem-macem mata uang lan sampeyan bisa ngerteni manawa bakal munggah utawa mudhun ing wektu tartamtu. Wis magepokan karo rong sumbu lan y-sumbu ana ing sisih vertikal, lan tegese skala rega nalika wektu digambar ing sisih horisontal yaiku x-sumbu.

Biyen, wong nggunakake tangane nggambar denah nanging saiki, ana piranti lunak sing bisa ngrancang kiwa menyang tengen tengen x-sumbu.

Kepiye fungsi grafik rega

Bagan rega nuduhake macem-macem permintaan lan pasokan lan jumlah kasebut saben transaksi dagang sampeyan kapan wae. Ana macem-macem barang warta sing bakal sampeyan tingali ing grafik lan iki kalebu uga berita lan harapan sing bakal mbantu para pedagang nyetel rega. Nanging, kabar kasebut bisa uga beda karo apa sing bakal teka, lan ing wektu iki, pedagang uga bakal nggawe pangaturan sing luwih adoh lan ngganti rega. Iki terus lan terus-terusan nalika siklus.

Apa kegiatan kasebut teka saka pirang-pirang algoritma utawa manungsa, grafik kasebut campuran. Mangkono uga sampeyan bakal nemokake macem-macem informasi ing grafik uga saka pedagang, bank pusat, AI, utawa uga pedagang ritel babagan transaksi.

Beda karo denah Forex

Ana macem-macem jinis denah ing Forex nanging sing paling misuwur lan misuwur yaiku denah baris, denah bar, Lan denah candlestick.

Garis garis

Bagan Line paling gampang kanggo kabeh. Iki nggambar garis kanggo gabung karo harga nutup lan kanthi cara iki, nggambarake mundhak mata uang sing wis dipasang karo wektu. Sanajan gampang dipatuhi, ora menehi informasi kanggo para pedagang babagan rega prilaku. Sampeyan mung bakal bisa ngerteni sawise rega rampung ing X lan ora ana liyane.

Nanging, nulungi sampeyan kanthi gampang ndeleng tren lan nggawe perbandingan karo rega tutup saka macem-macem wektu. Kanthi bagan garis, sampeyan bisa entuk ringkesan gerakan ing rega kaya ing conto EUR / USD ing ngisor iki.

Cara maca Chart Line

Denah Bar

Cara maca Bar Chart

Sing mbandhingake karo garis garis, tangga lagu cukup rumit sanajan ngluwihi baris nyedhiyakake rincian sing cukup. Bagan bar uga menehi tampilan mbukak, nutup, rega dhuwur lan murah pasangan mata uang. Ing sisih ngisor sumbu vertikal sing jembar kanggo perdagangan umum kanggo pasangan mata uang, sampeyan bakal nemokake rega dagang paling murah nalika iku paling dhuwur ing ndhuwur.

Sumpah horisontal nuduhake rega bukaan ing sisih kiwa bagan garis bar lan rega tutup ing sisih tengen.

Kanthi turun naik rega ing fluktuasi rega, bar saya tambah gedhe nalika mudhun nalika fluktuasi. Turunan kasebut amarga pola pambangunan garis kasebut.

Gambar ing ngisor iki kanggo pasangan mata uang EUR / USD bakal nuduhake sampeyan kanthi apik babagan pola grafik.

Cara maca Bar Chart

Grafik candlestick

Tabel candlestick nggunakake garis vertikal kanggo nuduhake kisaran dagang paling dhuwur, kaya pola grafik Forex liyane. Ana sawetara blok sing sampeyan bakal nemokake ing tengah sing nuduhake kisaran rega pambukaan lan nutup.

Blok tengah sing warnane utawa diisi tegese rega tutup saka pasangan mata uang luwih murah tinimbang regane mbukak. Ing sisih liya, nalika blok tengah duwe warna sing beda utawa durung tuntas, mula ditutup kanthi rega sing luwih dhuwur tinimbang sing dibukak.Cara maca Chart Candlestick

Carane Waca Gambar Candlestick

Kanggo maca bagan candlestick, sampeyan kudu luwih dhisik ngerti yen ana ing rong formasi; lilin bakul lan bakul kaya ing ngisor iki.

Cara maca Chart Candlestick

Formulir lilin kasebut uga menehi informasi pedagang sing penting banget. Iki kalebu:

  • Lilin ijo sing sok-sok putih nggambarake panuku lan nerangake manawa panuku menang ing wektu tartamtu amarga tingkat rega tutup luwih dhuwur tinimbang bukaan kasebut.
  • Lilin abang sing sok-sok ireng nggambarake bakul lan nerangake manawa bakul menang ing wektu tartamtu amarga tingkat rega tutup luwih murah tinimbang bukaan kasebut.
  • Tingkat rega murah lan paling dhuwur nerangake manawa rega paling murah lan rega sing paling dhuwur sing diraih sajrone wektu dipilih.

Cara maca Chart Candlestick

kesimpulan

Yen sampeyan ora ngerti tumindak Forex, sampeyan kudu nggawe sawetara kesalahan lan langkah pertama kanggo nyegah kasebut kedadeyan yaiku ngerti babagan maca grafik. Ana macem-macem jinis bagan Forex nanging telu sing wis disorot ing kene yaiku sing paling dhuwur. Sampeyan bisa melu apa sing dirasakake cocog karo sampeyan lan ngerti carane grafik bisa sadurunge nyemplung ing jagad Forex.

RISIKO WARNING: CFDs minangka instrumen sing rumit lan teka kanthi resiko dhuwit kanthi cepet kanthi cepet amarga pengaruh. 79% akun retail investor bakal ilang nalika dagang CFDs karo panyedhiya iki. Sampeyan kudu nimbang apa sampeyan ngerti carane CFDs bisa digunakake lan sampeyan bisa entuk risiko gedhe mundhut dhuwit. Mangga klik kene kanggo maca lengkap Pengungkapan Risiko.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) kadaptar miturut Undhang-undhang Perusahaan Internasional [CAP 222] Republik Vanuatu kanthi nomer registrasi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2020 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.