Dagang lan Indeks

Perdagangan Dow Jones, NASDAQ, S & P, DAX lan akeh liyane
Eksekusi paling apik di kelas lan harga ultra kompetitif.

instrument Description Fluktuasi rega Min Ukuran kontrak Ukuran perdagangan minimal pengaruh Komisi Trading wektu
US30 US Wall Street 30 Indeks 0.01 Rega indeks 1 USD * 0.01 lot 1:500 $0 01: 00 - 24: 00
US500 Indeks US 500 0.01 Rega indeks 1 USD * 0.01 lot 1:500 $0 01: 00 - 24: 00
NAS100 Indeks US Tech 100 0.01 Rega indeks 1 USD * 0.01 lot 1:500 $0 01: 00 - 24: 00
UK100 Indeks UK 100 0.01 1 indeks rega GBP * 0.01 lot 1:500 $0 01: 00 - 24: 00
ENG40 Jerman 40 Indeks 0.01 1 rega indeks * EUR 0.01 lot 1:500 $0 09: 00 - 23: 00
EUSTX50 Saham UE 50 Indeks 0.01 1 rega indeks * EUR 0.01 lot 1:500 $0 09: 00 - 23: 00
FRA40 Prancis 40 Indeks 0.01 1 rega indeks * EUR 0.01 lot 1:500 $0 09: 00 - 23: 00
SPA35 Spanyol 35 Indeks 0.01 1 rega indeks * EUR 0.01 lot 1:500 $0 10: 00 - 21: 00
SWI20 Swiss 20 Indeks 0.01 1 rega indeks CHF * 0.01 lot 1:500 $0 09: 00 - 23: 00
HK50 Hong Kong 50 Indeks 0.01 1 rega indeks HKD * 0.01 lot 1:500 $0 04:15 - 07:00, 08:00 - 11:30, 12:15 - 22:00
JPN225 Jepang 225 Indeks 0.01 1 indeks rega JPY * 0.01 lot 1:500 $0 01: 00 - 24: 00
AUS200 Indeks 200 Australia 0.01 1 rega indeks * AUD 0.01 lot 1:500 $0 00:50 - 07:30, 08:10 - 22:00

Saben dina Jumuah wiwit jam 22:00 nganti 24:00 wektu server, pengaruh maksimal kanggo posisi sing dibukak anyar bakal dikurangi dadi 1: 100

Merek FXCC minangka merek internasional sing kadhaptar lan diatur ing macem-macem yurisdiksi lan setya menehi pengalaman dagang sing paling apik.

Azarya: Kabeh layanan lan produk sing bisa diakses liwat situs www.fxcc.com diwenehake dening Central Clearing Ltd Perusahaan sing kadhaptar ing Pulo Mwali kanthi nomer Perusahaan HA00424753.

LEGAL:
Central Clearing Ltd (KM) wis sah lan diatur dening Mwali International Services Panguwasa (MISA) miturut Brokerage Internasional lan Clearing House License no. BFX2024085. Alamat kadhaptar Perusahaan yaiku Bonovo Road – Fomboni, Pulo Mohéli – Comoros Union.
Central Clearing Ltd (KN) kadhaftar ing Nevis ing Company No C 55272. Alamat kedhaftar: Suite 7, Henville Building, Main Street, Charlestown, Nevis.
Central Clearing Ltd (VC) kadhaptar miturut hukum Saint Vincent lan Grenadines miturut nomer registrasi 2726 LLC 2022.
FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) perusahaan sing didaftar ing Siprus kanthi nomer registrasi HE258741 lan diatur dening CySEC miturut nomer lisensi 121/10.

KANGGO RISIKO: Dagang ing Forex lan Contracts for Difference (CFDs), sing minangka produk leverage, banget spekulatif lan duwe risiko kerugian sing signifikan. Sampeyan bisa ilang kabeh modal dhisikan nandur modhal. Mula, Forex lan CFD bisa uga ora cocog kanggo kabeh investor. Mung nandur modal kanthi dhuwit sing bisa ilang. Dadi priksa manawa sampeyan ngerti kanthi lengkap risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

WILAYAH WATES: Central Clearing Ltd ora nyedhiyakake layanan kanggo warga negara EEA, AS lan sawetara negara liyane. Layanan kita ora dimaksudake kanggo distribusi menyang, utawa digunakake dening, sapa wae ing negara utawa yurisdiksi sing distribusi utawa panggunaan kasebut bakal nalisir karo hukum utawa peraturan lokal.

Hak cipta © 2024 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.