Dagang lan Indeks

Perdagangan Dow Jones, NASDAQ, S & P, DAX lan akeh liyane
Eksekusi paling apik di kelas lan harga ultra kompetitif.

instrument Description Fluktuasi rega Min Ukuran kontrak Ukuran perdagangan minimal pengaruh Komisi Trading wektu
US30 US Wall Street 30 Indeks 0.01 Rega indeks 1 USD * 0.01 lot 1: 500 $0 01:00 - 23:15, 23:30 - 23:55
US500 Indeks US 500 0.01 Rega indeks 1 USD * 0.01 lot 1: 500 $0 01:00 - 23:15, 23:30 - 23:55
NAS100 Indeks US Tech 100 0.01 Rega indeks 1 USD * 0.01 lot 1: 500 $0 01:00 - 23:15, 23:30 - 23:55
UK100 Indeks UK 100 0.01 1 indeks rega GBP * 0.01 lot 1: 500 $0 03: 00 - 23: 00
GER30 Jerman 30 Indeks 0.01 1 rega indeks * EUR 0.01 lot 1: 500 $0 09: 00 - 23: 00
EUSTX50 Saham UE 50 Indeks 0.01 1 rega indeks * EUR 0.01 lot 1: 500 $0 09: 00 - 23: 00
FRA40 Prancis 40 Indeks 0.01 1 rega indeks * EUR 0.01 lot 1: 500 $0 09: 00 - 23: 00
SPA35 Spanyol 35 Indeks 0.01 1 rega indeks * EUR 0.01 lot 1: 500 $0 09: 00 - 21: 00
SWI20 Swiss 20 Indeks 0.01 1 rega indeks CHF * 0.01 lot 1: 500 $0 09: 00 - 23: 00
HK50 Hong Kong 50 Indeks 0.01 1 rega indeks HKD * 0.01 lot 1: 500 $0 04:15 - 07:00, 08:00 - 11:30, 12:15 - 22:00
JPN225 Jepang 225 Indeks 0.01 1 indeks rega JPY * 0.01 lot 1: 500 $0 01: 00 - 23: 55
AUS200 Indeks 200 Australia 0.01 1 rega indeks * AUD 0.01 lot 1: 500 $0 02:50 - 09:30, 10:10 - 23:55

Saben dina Jumuah wiwit jam 22:00 nganti 24:00 wektu server, pengaruh maksimal kanggo posisi sing dibukak anyar bakal dikurangi dadi 1: 100

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) kadaptar miturut Undhang-undhang Perusahaan Internasional [CAP 222] Republik Vanuatu kanthi nomer registrasi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2021 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.