Dagang lan Indeks

Perdagangan Dow Jones, NASDAQ, S & P, DAX lan akeh liyane
Eksekusi paling apik di kelas lan harga ultra kompetitif.

Instruments Description Currency nyebar Persentase Margin Fluktuasi rega Min Stop / Watesan Tingkat pt Spesifikasi Kontrak Max Trade Size Trading Steps (Lots) Sesi dagang (Server wektu) Akun sing didhukung
AUS200.c Australia 200 Cash Index AUD ngambang 1% 0.01 1 1 lot = Titik indeks 1 750 0.1 lot Mon. - Fri. 01: 50 - 08: 30, 09: 10 - 23: 00 Advanced Account Only
DJ30.c Jerman 30 Cash Index EUR ngambang 1% 0.01 1 1 lot = Titik indeks 1 100 0.1 lot Mon. - Fri. 01: 00 - 23: 15 / Tue. - Thu 01: 00 - 23: 15 & 23: 30- 24: 00 Advanced Account Only
DE30.c Indeks Dow Jones 30 USD ngambang 1% 0.01 1 1 lot = Titik indeks 1 750 0.1 lot Mon. - Fri. 09: 00 - 23: 00 Advanced Account Only
ES35.c Spanyol 35 Cash Index EUR ngambang 1% 0.01 1 1 lot = Titik indeks 1 100 0.1 lot Mon. - Fri. 09.00 - 21: 00 Advanced Account Only
F40.c Perancis 40 Cash Index EUR ngambang 1% 0.01 1 1 lot = Titik indeks 1 750 0.1 lot Mon. - Fri. 09: 00 - 23: 00 Advanced Account Only
N25.c Indeks 25 Tunas Walanda EUR ngambang 1% 0.01 1 1 lot = Titik indeks 1 750 0.1 lot Mon. - Fri. 09: 00 - 23: 00 Advanced Account Only
STOXX50.c Euro 50 Cash Index EUR ngambang 1% 0.01 1 1 lot = Titik indeks 1 750 0.1 lot Mon. - Fri. 09: 00 - 23: 00 Advanced Account Only
SWI20.c Indeks 20 Swiss CHF ngambang 1% 0.01 1 1 lot = Titik indeks 1 100 0.1 lot Mon. - Fri. 09: 00 - 23: 00 Advanced Account Only
UK100.c UK 100 Cash Index GBP ngambang 1% 0.01 1 1 lot = Titik indeks 1 750 0.1 lot Mon. 03: 00 - Fri. 23: 00 / Tue.-Thu 01: 00 - 23: 15 & 23: 30 - 24: 00 Advanced Account Only
USTEC.c Nasdaq 100 Cash Index USD ngambang 1% 0.01 1 1 lot = Titik indeks 1 100 0.1 lot Mon. - Fri. 01: 00 - 23: 15 / Tue. - Thu 01: 00 - 23: 15 & 23: 30 - 24: 00 Advanced Account Only
US500.c Indeks 500 Cash Standard & Poor's USD ngambang 1% 0.01 1 1 lot = Titik indeks 1 750 0.1 lot Mon. - Fri. 01: 00 - 23: 15 / Tue. - Thu 01: 00 - 23: 15 & 23: 30 - 24: 00 Advanced Account Only

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.