Tarif Minat

Tingkat suku basis ing bank pusat bisa duwe pengaruh kritis ing kinerja dagang kita. Ing tabel iki, kita wis nyedhiyakake dhaptar lengkap kabeh tarif dhasar kunci, sing ana hubungane karo kabeh bank sentral global.

Yen owah-owahan tarif bisa diumumake, umpamane, salah sijine saka sekawan bank sentral utama: ECB, Bank Jepang, The Fed lan Inggris Bank of England, banjur penyesuaian bisa nyebabake kinerja pasangan mata uang.

Conto: Ayo ngomong yen Fed ngumumake munggah% 0.25 ing tingkat kapentingan USA, banjur kanthi teoritis dollar bakal munggah mungsuh iku paling gedhé lan akèh peer-peor minor. Investor bakal bali menyang dollar amarga bakal menehi hasil investasi sing luwih apik.

Ing istilah prasaja, yen sampeyan mung nampa 0.5% kapentingan ing akun tabungan, banjur nandur modal ing dolar, ing kendaraan tabungan dolar Amerika Serikat sing nganggo tingkat 0.75, dipertimbang dadi luwih terkenal lan bisa mbuktekaken dadi investasi luwih duwe bathi .

Ana uga anggepan liyane babagan tingkat dasar bank-bank pusat, contone, kesempatan kanggo ngeksploitasi apa sing diarani "nggawa kesempatan perdagangan".
Acurrency carry trade minangka strategi sing investor ngedol dhuwit tartamtu, kanthi tingkat kapentingan sing relatif murah lan migunakake dana kanggo tuku mata uang sing beda, sing ngasilake tingkat kapentingan sing luwih dhuwur. A pedagang nggunakake strategi iki nyoba kanggo nggayuh prabédan antarane tarif. Jurang iki bisa asring substansial, gumantung marang level leverage sing diterapake. Kita nyatuhi conto prasaja perdagangan nindakake ing pasar forex kita terus; yen kita mikir dolar bakal munggah mungsuh euro, banjur kita bakal short EUR / USD.

Tanpa kapentingan jangka pendek sing bisa diduweni minangka imbuhan tingkat kapentingan bank pusat diterapake, keuntungan jangka panjang, dening investor sing asring dianggep dadi "pedagang ayunan", utawa "pedagang posisi" sing sensitif banget marang suku bunga basis keputusan bank-bank pusat. Jenis pedagang spesialis iki mung bisa mbalik utawa nggayuh posisi sing luwih suwe ing macem-macem pasangan mata uang, sajrone pangaturan tingkat bunga. Bisa uga ana sawetara dagang saben taun, lan mung perdagangan nalika bank sentral ngganti tarif kapentingan.

Alat iki bisa diakses liwat Traders Hub kita kanggo pemegang akun FXCC.

Login kanggo ngakses FREE trading tools

Kanggo ngaplikasi alat gratis, cukup mlebu menyang Traders Hub maca
Sarat & Ketentuan lan nggawe panjaluk sampeyan.

Njaluk Interest Rates Bank Sentral

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.