Leveling munggah pengetahuan dagang

Latihan dianggep minangka latihan sing tetep lan konsisten nalika sinau. Ringkesan, jelas lan dhuwur relevansi isi
diwenehake supaya sampeyan bisa maju lan entuk manfaat saka FXCC Academy.

Ngenali Pola
  • Apa pola dagang?
  • Carane ngenali pola berkembang?
  • Carane pola mbantu kita dagang?
Ngerteni Tindakan Tindakan
  • Apa rega tindakan?
  • Lilin Jepang dhasar.
  • Carane nggawe pancasan dagang adhedhasar owahan candlestick?
Support / Resistance Levels and Pivot Points
  • Apa poin Dhukungan / Resistance lan Pivot?
  • Carane digunakake ing dagang?
  • Cara ngetung poin Pivot saben dina?
Risk Management
  • Pentingnya Manajemen Risk.
  • Cara iki diterapake ing strategi dagang.
Piranti dagang
  • Pentingnya Alat Trading.
  • Macem-macem jinis alat Trading.
  • Pentingnya ngerti nilai pip.
Nggunakake Stop Order ing Trading Forex
  • Pentinge stop order.
  • Carane ngetung stop order?
  • Jinis-jinis sing beda-beda sing digunakake ing dagang

Bukak FREE ECN Account Today!

LIVE DEMO
Currency

Dagang dagang beresiko.
Sampeyan bisa ngalahake kabeh modal sing ditabuh.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2020 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.