Sinau langkah dagang Forex langkah demi langkah

Content

Kepiye cara forex? Syarat dhasar kanggo dagang Forex Langkah-langkah ing dagang Forex

FAQ Trading Forex kesimpulan

Antarane akeh instrumen investasi, Dagang Forex minangka cara sing menarik kanggo nambah modal kanthi gampang. Miturut survey Bank Triennial Central 2019 dening Bank for International Settlement (BIS), statistik nuduhake yen Trading ing pasar FX udakara $ 6.6 triliun saben dina ing April 2019, saka $ 5.1 triliun telung taun sadurunge.

Nanging kepiye kabeh karya iki, lan kepiye sampeyan bisa sinau langkah forex?

Ing pandhuan iki, kita bakal ngrampungake kabeh pitakon babagan forex. Dadi, ayo miwiti.

Kepiye cara forex?

Dagang Forex ora kedadeyan ijol-ijolan kaya komoditas lan saham, nanging iki pasar sing over-the counter sing loro partai perdagangan langsung liwat broker. Pasar forex dilakokno liwat jaringan bank-bank. Papat pusat perdagangan forex utama yaiku New York, London, Sydney lan Tokyo. Sampeyan bisa perdagangan 24 jam dina wiwit Senin nganti Jumuah. Ana telung jinis pasar forex sing kalebu pasar forex titik, pasar forex berjangka lan pasar forex maju.

Umume pedagang spekulasi rega forex ora bakal rencana njupuk kiriman mata uang kasebut dhewe; tinimbang nggawe ramalan kurs sampeyan kanggo njupuk kauntungan saka gerakan rega ing pasar.

Mekanisme Dagang Forex

Pedagang Forex kanthi rutin nggawe rega mundhak utawa tiba ing pasangan mata uang kanggo nggayuh bathi. Contone, tarif ijol-ijolan kanggo pasangan mata uang EUR / USD yaiku nilai rasio ing antarane Euro lan Dolar AS. Timbul saka hubungan antara pasokan lan permintaan.

Syarat dhasar kanggo dagang forex

Sampeyan wis ngrampungake dhasar paling penting kanggo melu perdagangan Forex yen sampeyan duwe komputer lan sambungan internet.

Saiki sampeyan duwe ngerti babagan pasar Forex sing kudu dilalekake, kepiye sampeyan bisa sinau babagan perdagangan Forex langkah demi langkah.

Langkah-langkah ing dagang forex

Sadurunge miwiti dagang nyata, ana sawetara perkara sing kudu dianggep luwih dhisik. Langkah-langkah kasebut minangka bagean saka proses belajar sampeyan.

1. Milih broker sing bener

Milih broker tengen minangka langkah paling penting ing dagang forex amarga sampeyan ora bisa nindakake dagang online tanpa maklar lan milih broker salah bisa uga ngalami pengalaman ala ing karir dagang.

Sampeyan kudu mesthekake yen maklar nawakake ragad sing murah, antarmuka pangguna sing apik, lan ndhuwur kabeh, akun demo.

Kanthi akun demo, sampeyan bisa ngerteni apa broker cocog karo sampeyan utawa ora. Sampeyan uga bisa nyoba lan nguji strategi forex sampeyan.

Yen ana wong sing pengin menehi sampeyan utawa pengin menehi kanthi becik, sampeyan kudu curiga. Sampeyan sarujuk menehi salah siji platform sing wis diatur dening panguwasa negarane.

Milih broker forex

2. Sinau istilah penting

Sampeyan kudu sinau istilah dagang tartamtu sadurunge miwiti perjalanan. Mangkene ukara sing kudu sampeyan paham.

- Tingkat kurs

Tingkat nuduhake rega saiki pasangan mata uang kasebut.

- Rega tawaran

Minangka rega sing diwenehake FXCC (utawa pesta kontra liyane) kanggo tuku pasangan mata uang saka klien. Minangka rega sing bakal dipetik klien nalika pengin adol (lunga cekak) kanthi posisi.

- Ndhaptar rega

Minangka rega sing diwenehi dhuwit, utawa instrumen dituku dening FXCC (utawa partai liyane). Rega tanya utawa nawarake kanthi efektif, rega bakal dipetik klien nalika pengin tuku (lunga suwe) jabatan.

- Pasangan mata uang

Mata uang mesthi didol kanthi pasangan, kayata, EUR / USD. Mata uang pisanan yaiku mata uang dhasar, lan nomer loro yaiku mata uang kutipan. Iki nuduhake sepira jumlah mata uang sing dibutuhake kanggo tuku mata uang dhasar.

- Penyebaran

Bedane antara rega bid karo rega disebut panyebaran.

- Ramalan

Proses ngevaluasi denah saiki kanggo prédhiksi cara pasar bakal maju.

- Komisi / biaya

Iki minangka upaman sing bisa diisi dening broker kayata FXCC.

- Tatanan pasar

Pesenan pasar adhedhasar rega saiki sing wis ditemtokake dening pasar. Yen maringi order utawa adol kaya kasebut, sampeyan bakal cepet menyang perdagangan kasebut.

- Watesan pesenan

Urutan watesan ngidini sudagar nyetel watesan rega nganti pasangan mata uang dituku utawa didol. Iki ngidini rencana kanggo perdagangan tingkat rega tartamtu lan ngindhari rega sing regane larang utawa adol rega sing murah banget.

- Enteni mandeg

Kanthi mandeg mandheg, pedagang bisa nyilikake kerugian ing perdagangan yen rega dadi ora beda. Pesenan diaktifake nalika rega pasangan mata uang nganti level rega tartamtu. Pedagang bisa nyelehake mandheg nalika mbukak perdagangan utawa bisa diselehake sanajan sawise mbukak perdagangan kasebut. Urutan mandeg minangka salah sawijining alat dhasar kanggo ngatur risiko.

- Kasedhiya

Pangaruh ngidini para pedagang kanggo dagang jumlah luwih gedhe tinimbang apa sing diwenehake modal prinsip. Bathi potensial mundhak, nanging risiko uga tambah akeh.

- Margin

Nalika dagang forex, pedagang mung mbutuhake bagean cilik saka ibukutha kanggo mbukak lan njaga posisi dagang. Ibukutha bagean iki diarani margin.

- Pip

Pip minangka unit dhasar ing dagang forex. Iki nuduhake owah-owahan rega pasangan mata uang. Pipo cocog karo owah-owahan kursus 0.0001.

- Lot

Akeh tegese 100,000 unit mata uang dhasar ing perdagangan forex. Broker modern nawakake mini lot sing duwe 10,000 unit lan lot micro kanthi 1,000 unit kanggo pedagang kanthi modal sing murah.

- Pasangan endah

Pasangan eksotis ora didagang kanthi asring kaya "para majelis". Nanging, dheweke dadi mata uang sing luwih lemah, nanging bisa digabung karo EUR, USD, utawa JPY. Amarga sistem finansial sing luwih ora stabil, pasangan mata uang endah kasebut asring tambah gampang tinimbang majune sing biasane stabil.

- Jilid

Jilid minangka jumlah dagang kegiatan pasangan mata uang tartamtu. Kadhangkala uga dianggep minangka jumlah kontrak sing wis adol sajrone awan ..

- Go dawa

"Ndhuwur kanthi dawa" tegese tuku pasangan mata uang kanthi pangarep-arep kanggo rega rega pasangan mata uang kasebut. Pesenan dadi bathi nalika rega mundhak ndhuwur rega entri.

- Go cendhak

Singkat pasangan mata uang tegese sampeyan ngarepake rega pasangan mata uang bakal tiba. Pesenan dadi bathi nalika rega kasebut mudhun ing rega mlebu.

- Ora ana akun pertukaran

Kanthi akun swap ora, maklar ora ngisi rollover biaya kanggo nduwe posisi dagang sewengi.

- Akun standar

Broker forex online saiki nawakake kabeh jinis akun. Yen sampeyan ora duwe syarat khusus utawa kekarepan, simpen akun standar.

- Akun mini

Akun mini ngidini para pedagang forex kanggo perdagangan mini-lot.

- Akun Mikro

Akun mikro ngidini pedagang forex kanggo perdagangan akeh-mikro.

- Perdagangan miring

Dagang pangilon ngidini pedagang kanthi otomatis nyalin perdagangan pedagang sukses liyane kanthi biaya tartamtu.

- Slippage

Bentenane antara rega pangisi nyata lan rega pangisi disebut slippage. Slippage biasane ana nalika pasar kanthi gampang molah.

- Scalping

Scalping minangka gaya dagang jangka pendek. Wektu antara bukaan lan nutup perdagangan bisa beda-beda saka sawetara detik nganti sawetara menit.

3. Bukak akun demo

Disaranake akun demo sing bisa nyoba dagang forex tanpa risiko. Dadi, sampeyan bisa entuk pengalaman FX pisanan tanpa risiko.

Akun demo mlaku kaya akun nyata kanthi fungsi sing winates. Ing kene sampeyan duwe dhuwit virtual sing bisa digunakake kanggo dagang.

Bukak akun demo

4. Pilih piranti lunak dagang

Sawetara makelar nawakake portal perdagangan web eksklusif, nalika makelar FX liyane nyedhiyakake piranti lunak utawa app tartamtu. Umume makelar ndhukung wong sing populer MetaTrader plaform dagang.

Pilih platform dagang

Yen sampeyan nggunakake internet liwat browser sing kurang umum, sampeyan kudu nganggep broker FX ora ndhukung. Kanggo isih bisa dagang karo broker Forex, sampeyan kudu nggunakake aplikasi ing kasus iki - utawa nginstal salah sawijining browser umum ing komputer.

5. Pilih pasangan mata uang

Dagangan Forex digawe ing itungan pasangan mung. Mula, sampeyan kudu mutusake pasangan mata uang sing kudu dilabur. Minangka aturan, jurusan lan bocah cilik kasedhiya. Pasangan mata uang sing paling populer yaiku EURUSD, USDJPY, Lan EURGBP.

Umume pasangan mata uang

6. Coba sawetara strategi dagang

Strategi forex sing koheren kudu kalebu papat poin:

  • sinyal entri sing ditetepake
  • ukuran posisi
  • manajemen resiko
  • metu saka perdagangan.

Pilih strategi dagang sing paling cocog.

Mangkene sawetara sing umum Sastranegara dagang:

- Scalping

Ing sing diarani "scalping," posisi umume kanggo wektu sing cendhak. Minangka aturan, dheweke nutup perdagangan sajrone sawetara menit bubuka. Pedagang wis wareg karo pendapatan murah saben dagang nalika scalping. Repetisi sing terus-terusan bisa nyebabake ngasilake dhuwure ing jangka panjang.

- Dagang

Ing perdagangan dina, perdagangan dibukak lan ditutup sajrone sedina. Sudagar dina nyoba kanggo entuk saka fluktuasi jangka cendhak ing pasar forex sing molah malih.

- Tukang dagang

Dagang swing minangka mode dagang jangka sederhana ing endi pedagang nyekel posisi saka rong dina nganti sawetara minggu lan dheweke nyoba entuk bathi maksimal saka tren.

- Dagang Posisi

Ing perdagangan posisi, pedagang ngetutake tren jangka panjang kanggo ngerteni potensial maksimal saka gerakan rega.

FAQ Trading Forex

Apa gunane investasi ing Forex?

Kaya usaha apa wae, mesthi ana risiko kerugian nalika dagang Forex. Sampeyan kudu nyiyapake strategi dagang forex sing cocog karo pribadhi dagang sampeyan. Wong-wong sing nandur modal kanthi wicaksana bisa ngasilake bathi saka perdagangan forex.

Apa platform paling apik kanggo dagang forex?

Pilihan platform banget subyektif lan gumantung marang syarat perdagangan. Sawetara platform dagang Forex sing misuwur kalebu MetaTrader 4 lan MetaTrader 5. Ora kabeh platform dagang gratis. Loro saka biaya ambalan saben wulan, sawetara platform bisa uga nyebar luwih akeh.

Sepira angel yen sukses ing perdagangan forex?

Ora diragukan manawa butuh akeh praktek kanggo golek dhuwit karo dagang forex. Saliyane milih pasangan mata uang sing tepat, latihan tetep penting dadi pedagang forex sing sukses.

kesimpulan

Dagang forex online janji ngasilake bathi gedhe kanggo para investor nanging nuntut akeh. Mung wong-wong sing siap siyap kanggo dagang forex online kanthi bener lan menehi hasil gedhe karo strategi dagang forex sing kudu melu ing pasar forex.

Kanthi tips sing dibahas ing ndhuwur, sampeyan wis siyap duwe pengalaman forex pisanan lan pungkasane bisa sinau sinau dagang forex.

RISIKO WARNING: CFDs minangka instrumen sing rumit lan teka kanthi resiko dhuwit kanthi cepet kanthi cepet amarga pengaruh. 79% akun retail investor bakal ilang nalika dagang CFDs karo panyedhiya iki. Sampeyan kudu nimbang apa sampeyan ngerti carane CFDs bisa digunakake lan sampeyan bisa entuk risiko gedhe mundhut dhuwit. Mangga klik kene kanggo maca lengkap Pengungkapan Risiko.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) kadaptar miturut Undhang-undhang Perusahaan Internasional [CAP 222] Republik Vanuatu kanthi nomer registrasi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2020 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.