Sinau langkah dagang Forex langkah demi langkah

 

Content

 

Kepiye cara forex? Syarat dhasar kanggo dagang Forex Langkah-langkah ing dagang Forex

FAQ Trading Forex kesimpulan

 

 

Antarane akeh instrumen investasi, Dagang Forex minangka cara sing menarik kanggo nambah modal kanthi gampang. Miturut survey Bank Triennial Central 2019 dening Bank for International Settlement (BIS), statistik nuduhake yen Trading ing pasar FX udakara $ 6.6 triliun saben dina ing April 2019, saka $ 5.1 triliun telung taun sadurunge.

Nanging kepiye kabeh karya iki, lan kepiye sampeyan bisa sinau langkah forex?

Ing pandhuan iki, kita bakal ngrampungake kabeh pitakon babagan forex. Dadi, ayo miwiti.

 

Kepiye cara forex?

 

Dagang Forex ora kedadeyan ijol-ijolan kaya komoditas lan saham, nanging iki pasar sing over-the counter sing loro partai perdagangan langsung liwat broker. Pasar forex dilakokno liwat jaringan bank-bank. Papat pusat perdagangan forex utama yaiku New York, London, Sydney lan Tokyo. Sampeyan bisa perdagangan 24 jam dina wiwit Senin nganti Jumuah. Ana telung jinis pasar forex sing kalebu pasar forex titik, pasar forex berjangka lan pasar forex maju.

Umume pedagang spekulasi rega forex ora bakal rencana njupuk kiriman mata uang kasebut dhewe; tinimbang nggawe ramalan kurs sampeyan kanggo njupuk kauntungan saka gerakan rega ing pasar.

Mekanisme Dagang Forex

Pedagang Forex kanthi rutin nggawe rega mundhak utawa tiba ing pasangan mata uang kanggo nggayuh bathi. Contone, tarif ijol-ijolan kanggo pasangan mata uang EUR / USD yaiku nilai rasio ing antarane Euro lan Dolar AS. Timbul saka hubungan antara pasokan lan permintaan.

 

Syarat dhasar kanggo dagang forex

 

Sampeyan wis ngrampungake dhasar paling penting kanggo melu perdagangan Forex yen sampeyan duwe komputer lan sambungan internet.

Saiki sampeyan duwe ngerti babagan pasar Forex sing kudu dilalekake, kepiye sampeyan bisa sinau babagan perdagangan Forex langkah demi langkah. 

 

Langkah-langkah ing dagang forex

 

Sadurunge miwiti dagang nyata, ana sawetara perkara sing kudu dianggep luwih dhisik. Langkah-langkah kasebut minangka bagean saka proses belajar sampeyan. 

 

1.   Milih broker sing bener

 

Milih broker tengen minangka langkah paling penting ing dagang forex amarga sampeyan ora bisa nindakake dagang online tanpa maklar lan milih broker salah bisa uga ngalami pengalaman ala ing karir dagang.

Sampeyan kudu nggawe manawa broker nawakake biaya sing murah, antarmuka panganggo sing apik banget, lan sing paling penting, a akun demo

Kanthi akun demo, sampeyan bisa ngerteni apa broker cocog karo sampeyan utawa ora. Sampeyan uga bisa nyoba lan nguji strategi forex sampeyan. 

Yen ana wong sing pengin menehi sampeyan utawa pengin menehi kanthi becik, sampeyan kudu curiga. Sampeyan sarujuk menehi salah siji platform sing wis diatur dening panguwasa negarane.

Milih broker forex

 

2.   Sinau istilah penting

 

Sampeyan kudu sinau istilah dagang tartamtu sadurunge miwiti perjalanan. Mangkene ukara sing kudu sampeyan paham.

- Nilai tukar

Tingkat nuduhake rega saiki pasangan mata uang kasebut. 

- Rega bid

Minangka rega sing diwenehake FXCC (utawa pesta kontra liyane) kanggo tuku pasangan mata uang saka klien. Minangka rega sing bakal dipetik klien nalika pengin adol (lunga cekak) kanthi posisi.

- Rega takon

Minangka rega sing diwenehi dhuwit, utawa instrumen dituku dening FXCC (utawa partai liyane). Rega tanya utawa nawarake kanthi efektif, rega bakal dipetik klien nalika pengin tuku (lunga suwe) jabatan.  

- Pasangan mata uang

Mata uang mesthi didol kanthi pasangan, kayata, EUR / USD. Mata uang pisanan yaiku mata uang dhasar, lan nomer loro yaiku mata uang kutipan. Iki nuduhake sepira jumlah mata uang sing dibutuhake kanggo tuku mata uang dhasar.

- Penyebaran

Bedane antarane tawaran lan rega takon diarani nyebar.

- Ramalan

Proses ngevaluasi denah saiki kanggo prédhiksi cara pasar bakal maju.

- Komisi / biaya

Iki minangka upaman sing bisa diisi dening broker kayata FXCC.

- Pesenan pasar

Pesenan pasar adhedhasar rega saiki sing wis ditemtokake dening pasar. Yen maringi order utawa adol kaya kasebut, sampeyan bakal cepet menyang perdagangan kasebut.

- Watesan supaya

Urutan watesan ngidini pedagang nyetel watesan rega sing bakal ditindakake itungan pasangan dituku utawa didol. Iki ngidini ngrencanakake perdagangan level rega tartamtu lan supaya ora tuku rega sing larang regane utawa adol rega sing regane murah banget.

- Pesenan mandheg

Kanthi mandeg mandheg, pedagang bisa nyilikake kerugian ing perdagangan yen rega dadi ora beda. Pesenan diaktifake nalika rega pasangan mata uang nganti level rega tartamtu. Pedagang bisa nyelehake mandheg nalika mbukak perdagangan utawa bisa diselehake sanajan sawise mbukak perdagangan kasebut. Urutan mandeg minangka salah sawijining alat dhasar kanggo ngatur risiko.

- Pengaruh

Pangaruh ngidini para pedagang kanggo dagang jumlah luwih gedhe tinimbang apa sing diwenehake modal prinsip. Bathi potensial mundhak, nanging risiko uga tambah akeh.

- Margin

Nalika dagang forex, pedagang mung mbutuhake bagean cilik saka ibukutha kanggo mbukak lan njaga posisi dagang. Ibukutha bagean iki diarani margin.

- Pip

Pip minangka unit dhasar ing dagang forex. Iki nuduhake pangowahan rega pasangan mata uang. Pipa cocog karo owah-owahan kursus 0.0001.

- Akeh

Akeh tegese 100,000 unit mata uang dhasar ing perdagangan forex. Broker modern nawakake mini lot sing duwe 10,000 unit lan lot micro kanthi 1,000 unit kanggo pedagang kanthi modal sing murah.

- Pasangan endah

Pasangan eksotis ora didagang kanthi asring kaya "para majelis". Nanging, dheweke dadi mata uang sing luwih lemah, nanging bisa digabung karo EUR, USD, utawa JPY. Amarga sistem finansial sing luwih ora stabil, pasangan mata uang endah kasebut asring tambah gampang tinimbang majune sing biasane stabil.

- Volume

Jilid minangka jumlah dagang kegiatan pasangan mata uang tartamtu. Kadhangkala uga dianggep minangka jumlah kontrak sing wis adol sajrone awan ..

- Ayo dawa

"Ndhuwur kanthi dawa" tegese tuku pasangan mata uang kanthi pangarep-arep kanggo rega rega pasangan mata uang kasebut. Pesenan dadi bathi nalika rega mundhak ndhuwur rega entri.

- Cepet

Singkat pasangan mata uang tegese sampeyan ngarepake rega pasangan mata uang bakal tiba. Pesenan dadi bathi nalika rega kasebut mudhun ing rega mlebu.

- Ora ana akun pertukaran

Kanthi akun swap ora, maklar ora ngisi rollover biaya kanggo nduwe posisi dagang sewengi.

- Akun standar

Broker forex online saiki nawakake kabeh jinis akun. Yen sampeyan ora duwe syarat khusus utawa kekarepan, simpen akun standar.

- Akun mini

Akun mini ngidini para pedagang forex kanggo perdagangan mini-lot.

- Akun mikro

Akun mikro ngidini pedagang forex kanggo perdagangan akeh-mikro.

- Dagang pangilon

Dagang pangilon ngidini pedagang kanthi otomatis nyalin perdagangan pedagang sukses liyane kanthi biaya tartamtu.

- Slippage

Bentenane antara rega pangisi nyata lan rega pangisi disebut slippage. Slippage biasane ana nalika pasar kanthi gampang molah. 

- Scalping

Scalping yaiku gaya dagang jangka pendek. Periode wektu antarane mbukak lan nutup perdagangan bisa beda-beda sawetara detik nganti sawetara menit.

 

3.  Bukak akun demo

 

Disaranake a akun demo sampeyan bisa nyoba dagang forex tanpa ana risiko. Dadi, sampeyan bisa entuk pengalaman FX pisanan tanpa resiko. 

Akun demo bisa digunakake kaya akun nyata kanthi fungsi winates. Ing kene sampeyan duwe dhuwit virtual sing bisa digunakake kanggo dagang. 

Bukak akun demo

4.   Pilih piranti lunak dagang

 

Sawetara makelar nawakake portal perdagangan web eksklusif, nalika makelar FX liyane nyedhiyakake piranti lunak utawa app tartamtu. Umume makelar ndhukung wong sing populer MetaTrader plaform dagang.

Pilih platform dagang

Yen sampeyan nggunakake internet liwat browser sing kurang umum, sampeyan kudu nganggep broker FX ora ndhukung. Kanggo isih bisa dagang karo broker Forex, sampeyan kudu nggunakake aplikasi ing kasus iki - utawa nginstal salah sawijining browser umum ing komputer.

5.   Pilih pasangan mata uang

 

Dagangan Forex digawe ing itungan pasangan mung. Mula, sampeyan kudu mutusake pasangan mata uang sing kudu dilabur. Minangka aturan, jurusan lan bocah cilik kasedhiya. Pasangan mata uang sing paling populer yaiku EURUSD, USDJPY, Lan EURGBP.

Umume pasangan mata uang

6.   Coba sawetara strategi dagang

 

Strategi forex sing koheren kudu kalebu papat poin:

  • sinyal entri sing ditetepake
  • ukuran posisi
  • manajemen resiko
  • metu saka perdagangan. 

Pilih strategi dagang sing paling cocog. 

Mangkene sawetara sing umum Sastranegara dagang:

- Scalping

Ing sing diarani "scalping," posisi umume kanggo wektu sing cendhak. Minangka aturan, dheweke nutup perdagangan sajrone sawetara menit bubuka. Pedagang wis wareg karo pendapatan murah saben dagang nalika scalping. Repetisi sing terus-terusan bisa nyebabake ngasilake dhuwure ing jangka panjang.

- Dagang dina

In dagang dina, perdagangan dibukak lan ditutup sajrone sedina. Pedagang dina nyoba entuk fluktuasi jangka pendek ing pasar forex sing stabil banget.

- Dagang ayunan

Dagang swing minangka mode dagang jangka sederhana ing endi pedagang nyekel posisi saka rong dina nganti sawetara minggu lan dheweke nyoba entuk bathi maksimal saka tren.

- Posisi Dagang

Ing perdagangan posisi, pedagang ngetutake tren jangka panjang kanggo ngerteni potensial maksimal saka gerakan rega.

 

FAQ Trading Forex

 

Apa gunane investasi ing Forex?

 

Kaya usaha apa wae, mesthi ana risiko kerugian nalika dagang Forex. Sampeyan kudu nyiyapake strategi dagang forex sing cocog karo pribadhi dagang sampeyan. Wong-wong sing nandur modal kanthi wicaksana bisa ngasilake bathi saka perdagangan forex.

Apa platform paling apik kanggo dagang forex?

Pilihan platform subyektif banget lan gumantung karo syarat dagang. Sawetara sing kondhang Platform Forex Trading kalebu MetaTrader 4 lan MetaTrader 5. Sanadyan kabeh platform dagang gratis. Kajaba ragad bola-bali saben wulan, sawetara platform bisa uga nyebar.

Sepira angel yen sukses ing perdagangan forex?

Ora diragukan manawa butuh akeh praktek kanggo golek dhuwit karo dagang forex. Saliyane milih pasangan mata uang sing tepat, latihan tetep penting dadi pedagang forex sing sukses.

 

kesimpulan

 

Dagang forex online janji ngasilake bathi gedhe kanggo para investor nanging nuntut akeh. Mung wong-wong sing siap siyap kanggo dagang forex online kanthi bener lan menehi hasil gedhe karo strategi dagang forex sing kudu melu ing pasar forex. 

Kanthi tips sing dibahas ing ndhuwur, sampeyan wis siyap duwe pengalaman forex pisanan lan pungkasane bisa sinau sinau dagang forex.

 

Klik tombol ing ngisor iki kanggo Ngundhuh "Sinau Trading Forex langkah demi langkah" Pandhuan ing PDF

Merek FXCC minangka merek internasional sing kadhaptar lan diatur ing macem-macem yurisdiksi lan setya menehi pengalaman dagang sing paling apik.

Central Clearing LLC (www.fxcc.com) digabungake ing St. Vincent & the Grenadines minangka Perusahaan Tanggung Jawab Terbatas lan didaftarkan dening Otoritas Jasa Keuangan (SVG FSA) kanthi nomer registrasi 2726 LLC 2022. Alamat kadhaptar: Suite 305, Griffith Corporate Pusat, Beachmont, Kingstown, St Vincent lan Grenadines.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.eu) kadhaptar minangka Perusahaan Investasi Siprus (CIF) kanthi nomer registrasi HE258741 lan diatur dening Komisi Sekuritas lan Bursa Siprus (CySEC) miturut nomer lisensi 121/10 sesuai karo Pasar ing Instrumen Keuangan Direktif (MiFID).

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

Central Clearing LLC (www.fxcc.com) ora nyedhiyakake layanan kanggo warga negara EEA, AS lan sawetara negara liyane.

Hak cipta © 2022 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.