Pentinge Indikator Ekonomi

Indikator ekonomi minangka statistik utama sing nuduhake arah ekonomi. Acara ékonomi penting nyebabake pergerakan rega forex, saéngga penting kanggo njaluk klasifikasi ekonomi masarakat kanggo nglakoni analisis dhasar sing bener, sing bakal ngidini para pedagang Forex ngupayakake kaputusan dagang kasebut.

Interpretasi lan nganalisa indikator penting kanggo kabeh investor amarga nuduhake kesehatan sakabèhé ekonomi, antisipasi kestabilan lan mbisakake investor kanggo nanggapi wektu kanggo acara sing tiba utawa ora bisa diprediksi, uga dikenal minangka guncangan ekonomi. Dheweke bisa uga diarani minangka senjata rahasia para pedagang amarga dheweke ngandhani apa sing bakal teka sabanjure, apa sing bisa diarepake saka ekonomi lan arah pasar sing bisa ditindakake.

PRODUK DOMESTIC GROSS (PDB)

Laporan PDB minangka salah siji sing paling penting saka kabeh indikator ekonomi, minangka ukuran paling gedhe saka negara sakabèhé ekonomi. Punika total nilai moneter barang lan layanan sing diprodhuksi dening kabeh ekonomi nalika kuota diukur (ora kalebu kegiatan internasional) .Produksi ekonomi lan pertumbuhan - apa GDP sing nggambarake, nduwe pengaruh gedhene ing meh kabeh wong ing ekonomi. Contone, nalika ekonomi sehat, apa sing bakal kita tingali nyatane kurang pengangguran lan mundhut upah nalika bisnis mbutuhake tenaga kerja kanggo ketemu ekonomi sing akeh. Owah-owahan signifikan PDB, munggah utawa mudhun, biasane duweni pangaruh sing signifikan ing pasar, amarga kenyataan yen ekonomi sing ora adil biasane tegese pangentukan sing luwih murah kanggo perusahaan, sing teges dadi dhuwit lan pangsa pasar. Investor pancen kuwatir babagan pertumbuhan PDB sing negatif, yaiku salah sijine faktor ekonomi sing digunakake kanggo nemtokake yen ekonomi ana ing resesi.

INDEKS HARGA KONSUME (CPI)

Laporan iki minangka langkah inflasi paling akeh dipigunakake. Ngukur owah-owahan ing biaya saka barang lan layanan konsumen saka sasi kanggo sasi. Basis pasar taun dasar sing dijenengi CPI, diwenehake saka informasi pengeluaran rinci sing dikumpulake saka ribuan kulawarga ing saindhenging Amerika Serikat, keranjang kasebut kalebu luwih saka kategori barang lan layanan 200 sing dipisahake dadi wolung kelompok: pangan lan minuman, omah , pakaian, transportasi, perawatan medis, rekreasi, pendidikan lan komunikasi lan barang lan jasa liyane. Langkah-langkah ekstensif sing dipigunakaké kanggo mbentuk gambaran sing jelas saka owah-owahan biaya urip mbantu supaya pemain finansial ngalami inflasi, sing bisa numpes ekonomi yen ora dikontrol. Gerakan ing prices barang lan layanan paling langsung ndadekake sekuritase tetep-tetep (investasi sing menehi bali ing wangun pembayaran mesti mesti lan bali principal ing wektu kadewasan). Inflasi sing stabil lan mantep diajukake ing perekonomian sing terus berkembang, ananging yen harga sumber daya sing digunakake kanggo produksi apik lan layanan cepet ningkat, manufaktur bisa ngalami penurunan profiting. Ing sisih liyane, deflasi bisa dadi tandha negatif sing nuduhake mundhut pamindhahan konsumen.

CPI mbokmenawa minangka indikator ekonomi paling penting lan ditonton lan minangka langkah paling apik kanggo nemtokake owah-owahan biaya urip. Iki digunakake kanggo ngatur upah, pensiun keuntungan, kurung pajak lan pratondho ekonomi penting liyane. Sampeyan bisa nyatakake investor saka apa sing bisa kedadeyan ing pasar finansial, sing nuduhake hubungan langsung lan ora langsung karo harga konsumen.

INDEKS HARGA PRODUK (PPI)

Bebarengan karo CPI, laporan iki katon minangka salah sawijining ukuran inflasi sing paling penting. Ngukur rega barang ing tingkat borongan. Minangka kontras kanggo CPI, PPI ngukur manawa prodhuser wis nampa barang kasebut, nanging CPI ngukur biaya sing dibayar dening konsumen kanggo barang kasebut. Atribut paling gedhe ing mata investor yaiku kemampuan PPI kanggo prédhiksi CPI. Teori kasebut yaiku kenaikan biaya sing paling akeh sing dialami dening para pengecer bakal dikirim menyang konsumen. Sawetara kekuatan PPI yaiku:

  • Indikator paling akurat saka CPI mangsa
  • Sajarah operasi 'long' saka seri data
  • Kerusakan apik saka investor ing perusahaan sing ditliti (miming, info komoditas, sawetara sektor layanan
  • Bisa mindhah pasar kanthi positif
  • Data diwenehi lan tanpa penyesuaian mangsan

Ing tangan liyane, kelemahane yaiku:

  • Unsur volatil, kayata energi lan pangan bisa ngiringake data
  • Ora kabeh industri ing ekonomi ditutupi

PPI entuk akeh pajanan kanggo pandangane inflasi lan bisa ditemokake minangka penggerak pasar sing duweni pengaruh. Iku migunani kanggo investor ing industri sing diliputi kanthi nganalisis tren potensial lan tren pangasilan.

INDEKS PENJUALAN RETAIL

Laporan iki ngukur barang sing didol ing industri ritel lan njupuk sampling saka set toko eceran ing negara. Iki nuduhake data saka sasi sadurunge. Perusahaan kabeh ukuran digunakake ing survey, saka Wal-Mart kanggo merdika, bisnis kutha cilik. Minangka survey bakal nutupi sasi sasi sadurunge, iku ndadekake indikator sing tepat wektu ora mung kinerja industri penting nanging aktivitas tingkat rega sakabèhané. Penjualan eceran dianggep minangka indikator bersamaan (metrik sing nuduhake kondisi ekonomi saiki ing wilayah tartamtu) minangka nuduhake kondisi saiki ekonomi, lan uga dianggep indikator pre-inflasi penting, sing nyebabake kapentingan paling gedhe saka Pengamat Wall Street lan Papan Konferensi Konferensi sing nglacak data kanggo direksi Federal Reserve Board. Pelepasan laporan Sales Retail bisa nyebabake volatilitas rata-rata ndhuwur ing pasar.

Kejelasan minangka prediktor saka tekanan inflasi bisa nyebabake para investor ngira-ngira kemungkinan pemotongan tarif utawa kenaikan tarif Fed, gumantung marang arah gaya dhasar. Contone, mundhak tajem ing dodolan toko ing tengah siklus bisnis bisa diterusake kanthi kenaikan jangka pendek ing tingkat kapentingan dening Fed kanthi pangarep-arep mbatesi inflasi. Yen pertumbuhan rusak utawa kurang alon, iki berarti konsumen ora mbuwang ing tingkat sadurunge lan bisa sinyal resesi amerga konsumsi pribadi peran penting ing kesehatan ekonomi.

INDIKATOR EMPLOYMENT

Pengumuman lapangan sing paling penting ana ing Jumat pisanan saben sasi. Iki kalebu tingkat pengangguran (persentase pasukan kerja sing ora nganggur, jumlah proyek sing digawe, jam rata-rata sing digawé saben minggu lan rata-rata penghasilan saben jam). Laporan iki biasane nyebabake gerakan pasar sing penting. Laporan NFP (Non-Farm Employment) mbok menawa laporan sing nduweni kekuwatan paling gedhe kanggo mindhah pasar. Minangka asil akeh analysists, tradhisi lan investor antisipasi nomer NFP lan gerakan arah bakal nyebabake. Kanthi mangkono akeh pihak sing nonton laporan iki lan nerangake, sanajan angka kasebut cocog karo perkiraan, bisa nyebabake owahan sing gedhe.

Minangka pratondho liyane, beda antarane data NFP sing asli lan tokoh sing bakal ditemtokake bakal nemtokake efek sakabèhé data ing pasar. Ing upah non-farm wis berkembang, iku pratondo sing apik yen ekonomi wis akeh lan kosok balene. Nanging, yen mundhak ing NFP dumadi ing tingkat sing cepet, iki bisa nimbulaké inflasi.

INDEKS KONFIDEN KONSUMEN (CCI)

Minangka jeneng kasebut, indikator iki ngukur kapercayan konsumen. Iki ditemtokake minangka tingkat optimisme sing nduwe konsumen ing syarat-syarat negara, sing nduduhake konsumen nyimpen lan mbuwang aktivitas. Indikator ekonomi iki dirilis ing sasi Selasa sasi, lan ngukur manawa wong percaya sing yakin babagan stabilitas pendapatan sing nduweni pengaruh langsung marang keputusan ekonomi, kanthi tembung liya, aktivitas belanja. Kanthi alasan iki, CCI katon minangka indikator kunci kanggo wangun sakabèhé ekonomi.

Pangukuran digunakake minangka indikator saka komponen komponen konsumsi prodhuk domestik bruto lan Federal Reserve katon ing CCI nalika nentokake owahan tingkat kapentingan.

DURABLE GOODS ORDERS

Laporan iki menehi pangukuran babagan jumlah wong sing mbuwang ing panuku-wektu sing luwih cepet (produk sing kira-kira bisa tahan luwih saka 3 taun) lan bisa nyedhiyani wawasan babagan masa depan industri manufaktur. Iku migunani kanggo investor ora mung ing syarat nominal nominal, nanging minangka tandha tuntutan bisnis kanthi wutuh. Barang modal minangka tambahan biaya modal sing luwih dhuwur perusahaan bisa nggawe lan sinyal kapercayan ing kondisi bisnis, sing bisa nimbulake mundhak dodolan munggah rantai pasokan lan hasil ing jam kerja lan non-farm payroll. Sapérangan kekuwatan saka pesenan barang awet yaiku:

  • Kerusakan industri sing apik
  • Data kasedhiya mentahan lan karo pangaturan musiman
  • Nyedhiyakake data sing terus-maju kayata tingkat inventaris lan bisnis anyar, kang bakal ngetung marang mangsa ngarep

Ing tangan liyane, kelemahane sing bisa diidentifikasi yaiku:

  • Sampel survey ora nggawa statistik standar deviasi kanggo ngukur kesalahan
  • Banget molah malih; Rata - rata obah kudu digunakake kanggo ngenali tren jangka panjang

Laporan ing umum menehi wawasan babagan rantai pasokan sing paling indikator, lan bisa uga migunani banget kanggo ngewangi investor kanggo ngrasakake potensial penghasilan ing industri sing paling dituduhake.

BEIGE BOOK

Tanggal rilis indikator iki rong dina Rebo sadurunge saben rapat Federal Market Market (FOMC) patemon ing tingkat kapentingan, wolung (8) kaping saben taun. Istilah 'Beige Book' digunakake kanggo laporan Fed sing disebut Ringkesan Komentar babagan Kondisi Ekonomi Saiki dening Federal Reserve District.

Buku Beige kanthi umum kalebu laporan saka bank-bank lan wawancara karo ahli ekonomi, ahli pasar, lan liya-liyane. Digunakake kanggo ngandhani anggota babagan owah-owahan ekonomi sing uga wis dumadi wiwit patemon pungkasan. Diskusi sing biasane dianakake yaiku watara pasar tenaga kerja, tekanan upah lan rega, kegiatan ritel lan e-commerce, lan output manufaktur. Pentinge sing diterbitake Buku-buku sing diwenehake kanggo para investor yaiku sing bisa ndeleng komentar sing bisa diterusake lan bisa mbantu ngira tren lan ngantisipasi owah-owahan sajrone sawetara wulan sabanjure.

INTEREST RATES

Tarif bunga minangka pembalap utama pasar forex lan kabeh indikator ekonomi kasebut ing ndhuwur sing ditonton dening Komite Pasar Bukak Federal kanggo nemtokake kesehatan sakabèhé ekonomi. The Fed bisa milih miturut aturan kasebut yen bakal ngurangi, mundhut utawa ninggalake tarif kapentingan sing ora diganti, kabeh gumantung bukti-bukti sing diklumpukake ing kesehatan ekonomi. Anane tingkat bunga ngidini peminjam bisa ngetokake dhuwit langsung tinimbang nunggu kanggo nyimpen dhuwit kanggo nggawe tuku. Ing ngisor tingkat kapentingan, wong-wong sing luwih suwe bakal ngutang dhuwit kanggo nggawe dhuwit gedhe, kayata omah utawa mobil. Nalika konsumen mbayar kurang kapentingan, iki menehi dhuwit luwih akeh kanggo nglampahi sing bisa nggawe efek ripple saka tuwuhing ekonomi. Saliyane, tingkat kapentingan sing luwih dhuwur tegese konsumen ora duwe pendapatan sampurna lan kudu ngurangi belanja. Nalika tingkat kapentingan sing luwih dhuwur digabungake karo standar kredit sing luwih dhuwur, bank-bank nggawe silihan maneh. Iki mengaruhi para konsumen, bisnis lan petani sing bakal ngurangi belanja kanggo peralatan anyar, saupama slamet produktivitas utawa ngurangi jumlah karyawan. Yen tingkat kapentingan bisa munggah utawa rontok, kita krungu bab tarif dana federal (bank-bank tarif digunakake kanggo ngutangi dhuwit liyane). Owah-owahan ing tingkat kapentingan bisa nyebabake inflasi lan resesi. Inflasi nuduhake kenaikan barang lan layanan ing wektu, minangka akibat saka ekonomi sing kuwat lan sehat. Nanging, yen inflasi ora dikalahake, bisa nyebabake mundhut daya beli. Minangka bisa ditemokake, tingkat kapentingan mengaruhi ekonomi kanthi mengaruhi belanja konsumen lan bisnis, inflasi lan resesi. Kanthi nyetel tingkat dana federal, Fed mbiyantu njaga ekonomi kanthi imbalan liwat jangka panjang.

Ngartekno hubungan antarane tingkat kapentingan lan ekonomi AS, mbantu investor mangerteni gambar gedhe lan nggawe pancasan investasi sing luwih apik.

DATA HOUSING

Laporan kasebut kalebu nomer omah anyar sing wis miwiti dibangun ing sasi iki lan minangka dodolan omah sing wis ana. Aktivitas kahanan minangka panyebab utama rangsangan ekonomi kanggo negara lan minangka langkah ekonomi sing apik. Sales ngarep sing murah lan wiwitan omah anyar sing kurang bisa dipirsani minangka tandha ekonomi sing lemah. Loro-lorone ijin bangunan lan statistine omah bakal dituduhake minangka owah-owahan persentase saka sasi sadurunge lan periode taun-taun. Perumahan wiwit lan bangunan stats diarani minangka indikator utama, lan tokoh ijin bangunan digunakake kanggo ngitung Indeks Pangunggahan US Papan Induk (indeks sing dipigunakaké saben wulan kanggo ngramal arah gerakan ekonomi global ing sasi sing bakal teka). Iki biasane ora laporan sing nyebabake pasar, ananging sawetara analis bakal nggunakake laporan wiwitan omah kanggo mbantu menehi prediksi kanggo indikator basis konsumen liyane.

Bathi Corporate

Laporan statistik iki digawe dening Biro Analisa Ekonomi (BEA) saben wulan lan nyimpulaken penghasilan net perusahaan ing National Income and Product Accounts (NIPA).

Pentinge kasebut dumunung ing korélasi karo PDB, minangka bathi perusahaan sing kuwat nggambarake mundhak dodolan lan nyurung pertumbuhan proyek. Perusahaan nggunakake keuntungan kanggo ngunggahake pembiayaan, nyayakake dividen menyang pemegang saham utawa kanggo nginvestare maneh bisnis. Kajaba iku, investor golek kesempatan investasi sing apik, saengga ningkatake kinerja pasar saham.

imbangan Trade

Balance Trade yaiku beda antarane impor lan ekspor negara tartamtu kanggo periode wektu tartamtu. Iki digunakake dening para ahli ekonomi minangka alat statistik, saengga bisa mangerteni kekuatan relatif saka ekonomi negara dibanding negara-negara liya lan aliran perdagangan antar negara.

Luwih mundhut dagang sing dikarepake, ing ngendi nilai positif tegese ekspor luwih gedhe sing impor; nalika ing sisih liya, defisit perdagangan bisa nyebabake utang domestik sing signifikan.

Indeks diterbitake saben wulan.

konsumen sentimen

Ukuran kasebut minangka indikator ekonomi kesehatan sakabèhé ekonomi, ditemtokake dening opini konsumen. Perdhagangan kasebut yaiku babagan kesehatan kesehatan sing saiki, kesehatan ekonomi county ing jangka pendek lan prediksi saka pertumbuhan ekonomi jangka panjang.

Sentimen konsumen bisa digunakake kanggo ndeleng carane wong optimis utawa pesimis nyedhaki kahanan pasar saiki.

Manufacturing PMI

PMI Pabrik minangka indikator kesehatan ekonomi sektor manufaktur negara kasebut. Indeks kasebut adhedhasar survey saka manajer sales saka perusahaan-perusahaan terkemuka ing sektor manufaktur, ngukur pendapat saka kondisi ekonomi saiki lan prospek ing mangsa ngarep.

Indeks iki diterbitake dening Markit lan ISM, ing ngendi survey ISM dianggep luwih penting.

Peningkatan indeks ndadekake kuwatir mata uang lan tandha titik 50 dianggep minangka tingkat tombol, ing pundhi aktivitas bisnis manufaktur wis munggah lan ngisor iki nyuda.

Indeks PMI Pabrik diterbitake saben wulan.

Bukak FREE ECN Account Today!

LIVE DEMO
Currency

Dagang dagang beresiko.
Sampeyan bisa ngalahake kabeh modal sing ditabuh.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.