Konsep Leverage diterangno

Penting kanggo pedagang lan klien sing ora pengalaman lan sing anyar kanggo dagang forex, utawa memang anyar kanggo dagang ing pasar apa wae, kanggo ngerti konsep konsep leverage lan margin. Terus kerep pedagang anyar sing ora sabar kanggo miwiti dagang lan ora bisa nemokake kepentingan lan nyebabake loro faktor sukses kritis kasebut bakal nduweni hasil sukses potensial.

Pengaruh, minangka istilah sing nyatake, menehi kesempatan kanggo para pedagang ngupaya migunakake dhuwit sing wis ana ing akun kasebut lan beresiko ing pasar, supaya bisa ngoptimalake keuntungan apa wae. Ing prasaja prasaja; yen pedagang nggunakake leverage saka 1: 100 banjur saben dollar sing lagi nglakoni kanthi resiko ngontrol pasar 100 ing pasar. Mulane investor lan pedagang nggunakake konsep pengaruh kanggo ningkatake keuntungan ing sembarang perdagangan tartamtu, utawa investasi.

Ing perdagangan forex, pangaruh ing tawaran umum minangka paling dhuwur ing pasar finansial. Tingkat pengaruh sing disetel dening broker forex lan bisa beda-beda, saka: 1: 1, 1: 50, 1: 100, utawa luwih dhuwur. Makelar bakal ngidini para pedagang bisa nyetel leverage munggah utawa mudhun, nanging bakal nyetel watesan. Contone, ing FXCC maksimal maksimal (ing akun standar ECN kita) yaiku 1: 300, nanging klien bebas milih level leverage sing luwih murah.

Kanthi 1: Leverage 1 saben dollar ing wates akun sampeyan ngetokake dhuwit 1

Kanthi 1: Leverage 50 saben dollar ing wates akun sampeyan ngetokake dhuwit 50

Kanthi 1: Leverage 100 saben dollar ing wates akun sampeyan ngetokake dhuwit 100

Apa watesan?

Margin paling apik dipahami minangka simpenan sing apik kanggo kepentingan trader, trader ngetokake jaminan babagan kredit ing akun kasebut, supaya bisa mbukak posisi (utawa posisi) ing pasar, iki minangka syarat amarga paling Pialang forex ora menehi kredit.

Nalika dagang karo margin lan nggunakake pengaruh, jumlah margin sing dibutuhake kanggo mbukak posisi utawa posisi ditemtokake dening ukuran dagang. Minangka ukuran dagang mundhak tambah syarat margin. Cukup dilebokake; watesan iku jumlah sing dibutuhake kanggo terus perdagangan utawa dagang. Leverage minangka pirang-pirang eksposur kanggo ekuitas akun.

Apa telpon watesan?

Saiki kita wis diterangake manawa watesan iku jumlah imbangan akun sing dibutuhake kanggo terus mbukak perdagangan lan kita wis nerangake yen pengaruh punika pirang-pirang eksposisi babagan ekuitas akun. Dadi, ayo gunakake conto kanggo nerangake babagan watesan lan cara panggilan margin bisa kedadeyan.

Yen pedagang nduweni akun kanthi nilai £ 10,000, nanging kepengin tuku lot 1 (kontrak 100,000) saka EUR / GBP, dheweke kudu nyithak £ 850 saka margin ing akun ninggalake £ 9,150 ing margin sing bisa dienggo (utawa watesan gratis), iki adhedhasar siji tuku euro kira-kira. 0.85 saka pound sterling. A broker perlu kanggo njamin yen perdagangan utawa perdagangan pedagang njupuk ing pasar, wis dijamin dening imbangan ing akun. Margin bisa dianggep minangka safety net, kanggo loro pedagang lan makelar.

Pedagang kudu ngawasi tingkat margin (nerak) ing akun kasebut ing saben-saben wae amarga bisa dadi dagang sing duwe bathi, utawa yakin yen posisi kasebut bakal dadi nguntungake, nanging nemokake perdagangan utawa perdagangan sing ditutup yen syarat margine dilanggar . Yen watese mudhun ing tingkat sing dibutuhake, FXCC bisa miwiti apa sing dikenal minangka "margin call". Ing skenario iki, FXCC bakal menehi saran pedagang kanggo nyetop dana tambahan menyang akun forex, utawa nutup sawetara (utawa kabeh) posisi kanggo mbatesi kerugian, marang pedagang lan broker.

Nggawe rencana dagang, nalika nggawe disiplin pedagang tansah dikelola, kudu nemtokake panggunaan efektif lan wates efektif. Strategi dagang forex, rinci, forex, sing didhukung dening rencana dagang konkrit, minangka salah sawijining tonggak dagang sukses. Digabungake kanthi hormat nggunakne stop kontak lan entuk watesan watesan keuntungan, ditambahake ing dhuwit dhuwit efektif kudu nyengkuyung kegiyatan nggunakake leverage lan margin, kanthi potensial ngijini tradhisi berkembang.

Ing ringkesan, kahanan ing ngendi watesan telpon bisa kedadeyan amerga nggunakake panggunaan leverage sing gedhe banget, kanthi modal ora nyukupi, nalika nyekel mundhake dagang kanggo banget dawa, nalika kudu ditutup.

Pungkasan, ana cara liya kanggo matesi wates telpon lan paling efektif kanggo dagang kanthi nggunakake titik. Kanthi nggunakake titik mandheg ing saben perdagangan, watesan sampeyan diwiwiti maneh.

Ing FXCC, gumantung saka akun ECN sing dipilih, klien bisa milih leverage sing dibutuhake, saka 1: 1 kabeh nganti 1: 300. Klien sing pengin ngganti tingkat pengaruh bisa nindakake kanthi ngirimake panjalukan liwat area dodolan trader utawa email menyang: accounts@fxcc.net

Pengaruh bisa nambah keuntungan, nanging uga bisa nggedhekake kerugian sampeyan. Priksa manawa sampeyan ngerti mekanika pengaruh. Temokake saran bebas yen perlu.

Bukak FREE ECN Account Today!

LIVE DEMO
Currency

Dagang dagang beresiko.
Sampeyan bisa ngalahake kabeh modal sing ditabuh.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.