Kabeh pedagang nggunakake dana utangan kanthi cara liya utawa liya kanggo nambah potensi laba investasi. Investor asring nggunakake akun margin nalika pengin nandur modal ing saham utawa mata uang, nggunakake dhuwit "diselang" saka makelar kanggo ngontrol posisi gedhe diwiwiti kanthi modal minimal.

Dadi, dheweke bisa duwe resiko setoran sing cukup cilik, nanging bisa tuku akeh, mula yen ora bisa terjangkau. Margin ing Forex minangka topik penting kanggo pedagang pemula. Mula, kita menehi saran kanggo nyinaoni Forex lan ngerteni kanthi rinci.

Apa wates Forex kanthi tembung sing gampang?

Yen sampeyan ora menehi katrangan, wates Forex minangka ukuran tenaga tuku sing diwenehake broker marang sampeyan.

Dagang margin ngidini para pedagang nambah ukuran posisi awal. Nanging kita aja lali yen iki pedhang bermata, amarga nambah bathi lan kerugian. Yen ramalan rega dadi salah, akun Forex ora bakal kejiret amarga kita dagang kanthi volume gedhe.

Napa margin penting kanggo para pedagang Forex?

Pedagang kudu menehi perhatian marang wates ing Forex amarga iki ngandhani yen duwe dana sing cukup kanggo mbukak posisi luwih utawa ora.

Pangerten babagan wates sing luwih apik iku penting banget kanggo para pedagang nalika dagang Forex bisa digunakake. Penting, sampeyan paham manawa dagang kanthi wates duwe potensial dhuwur kanggo bathi lan kerugian. Mula, para pedagang kudu ngerti karo margin lan istilah sing ana gandhengane kaya margin call, level margin, lsp.

Apa level margin?

Tingkat wates minangka persentasi saka jumlah setor sing wis digunakake kanggo dagang. Iki bakal mbantu sampeyan ngerteni pira dhuwit sing digunakake lan pinten dhuwit kanggo dagang luwih lanjut.

Apa wates gratis ing Forex?

Margin gratis minangka tenaga tuku sing kasedhiya kanggo dagang. Margin gratis diitung minangka nyuda wates sing digunakake saka wates total.

Contone wates gratis

Umpama aku duwe saldo $ 8000. Ing perdagangan terbuka, utang $ 2500. Margin gratis yaiku $ 8000 - $ 2500 = $ 5500. Yen nyoba mbukak kesepakatan sing ora cukup dhuwit gratis, pesenan bakal dibatalake kanthi otomatis.

Kepiye hubungane pengaruh lan pengaruh?

Pengaruh lan wates minangka loro saka koin sing padha. Yen wates minangka jumlah minimal sing dibutuhake kanggo nempatake perdagangan sing dimanfaatake, mula pengaruh minangka alat sing ngidini pedagang mindhah akeh sing ora bisa dibayar kanthi biaya 1: 1. Leverage yaiku "tambah akeh tenaga dagang" kasedhiya nalika nggunakake akun wates Forex. Minangka "placeholder" virtual kanggo mbedakake apa sing kita duwe lan sing pengin digunakake.

Leverage asring ditulis kanthi format "X: 1".

Dadi, aku pengin perdagangan akeh USD / JPY standar tanpa wates. Aku butuh $ 100,000 ing akunku. Nanging yen sarat wates mung 1%, aku mung butuh deposit $ 1000. Leverage, ing kasus iki, 100: 1.

Kanthi 1: Leverage 1 saben dollar ing wates akun sampeyan ngetokake dhuwit 1

Kanthi 1: Leverage 50 saben dollar ing wates akun sampeyan ngetokake dhuwit 50

Kanthi 1: Leverage 100 saben dollar ing wates akun sampeyan ngetokake dhuwit 100

Apa sing diarani margin, lan kepiye cara supaya ora?

Telpon wates yaiku kedadeyan nalika pedagang entek wates gratis. Yen jumlah kurang setor saka sing dibutuhake ing syarat-syarat pengaruh, perdagangan mbukak ing Forex bakal ditutup kanthi otomatis. Iki minangka mekanisme sing matesi kerugian lan pedagang ora kelangan luwih saka jumlah setorane. Pedagang bisa nyegah telpon margin yen nggunakake margin kanthi wicaksana. Dheweke kudu matesi ukuran posisine miturut ukuran akun.

Kepiye cara nemokake wates ing terminal MT4?

Sampeyan bisa ndeleng level margin, margin lan margin gratis ing jendela terminal akun. Iki minangka jendela sing padha karo keseimbangan lan ekuitas sampeyan dituduhake.

Ngitung jumlah maksimal kanggo dagang wates

Ukuran lot Forex standar yaiku 100,000 unit mata uang. Kanthi pengaruh 100: 1, saben setoran $ 1000 ing akun dagang menehi tenaga tuku udakara $ 100,000. Pialang ngidini para pedagang mbuwang satus ewu iki, sanajan ana setoran ewu nyata.

Contone, yen bakal tuku 10,000 unit mata uang ing 1.26484 kanthi pengaruh 400: 1, kita bakal entuk luwih saka $ 31 saka wates sing dibutuhake. Iki minangka "jaminan" paling minimal kanggo mbukak perdagangan Forex.

Tuladha dagang margin

Ngomong yen pedagang mbukak akun karo makelar kanthi pengaruh 1: 100. Dheweke mutusake perdagangan pasangan mata uang EUR / USD; yaiku, dheweke tuku euro kanggo dolar AS. Regane 1.1000, lan sing regane standar 100,000 €. Ing dagang normal, dheweke kudu setor 100,000 menyang akun kanggo mbukak perdagangan. Nanging dagang kanthi pengaruh 1: 100, dheweke mung masang $ 1000 menyang akun kasebut.

Prakiraan kenaikan utawa penurunan rega, dheweke mbukak perdagangan dawa utawa cendhak. Yen regane larang, pedagang bakal entuk bathi. Yen ora, drawdown bisa uga ngluwihi deposit sampeyan. Kesepakatan bakal ditutup, pedagang bakal kelangan dhuwit.

kesimpulan

Mesthine, perdagangan wates minangka alat sing migunani kanggo sing pengin dagang Forex kanthi modal wiwitan sing winates. Yen digunakake kanthi bener, dagang sing dienggo nyengkuyung tuwuhing bathi kanthi cepet lan nyedhiyakake luwih akeh kanggo diversifikasi portofolio.

Cara dagang iki uga bisa nambah kerugian lan nglibatake risiko tambahan. Mangkono, kita nyimpulake manawa angel banget kanggo ngetik pasar nyata tanpa ngerti fitur Forex.

Risiko kelangan kabeh dhuwit akeh banget. Minangka kanggo cryptocurrency lan instrumen liyane sing ora stabil, kayata logam, mung pedagang sing duwe pengalaman sing umume duwe level sing apik lan statistik sing sukses bisa mlebu ing kene.

Dadi, sampeyan bakal ngerti yen sampeyan seneng karo Forex, yen sampeyan seneng dagang nganggo dana sing dimanfaatake, lan apa pengaruh favorit sampeyan.

Bukak FREE ECN Account Today!

LIVE DEMO
Currency

Dagang dagang beresiko.
Sampeyan bisa ngalahake kabeh modal sing ditabuh.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) kadaptar miturut Undhang-undhang Perusahaan Internasional [CAP 222] Republik Vanuatu kanthi nomer registrasi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2021 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.