Tabel Jam Pasar Forex

Tabel jam pasar FX arupa prasaja, gampang dipikir, peta panas volume, sing langsung nuduhake ing saindhenging dina dagang, pasar sing mbukak lan sing ditutup.

Apa Jam Pasar alat penting?

  • Njupuk informasi sing jelas lan visualis babagan jam dagang pasar
  • Ngenali wektu dagang paling luweh saka dina sing cocog karo rencana dagang sampeyan
  • Ngenali periode kanthi kemungkinan sing luwih dhuwur saka volatilitas pasar
  • Aja nyekel pasar sing kerep bisa nyebabake kerugian sing ora perlu lan sing ora dikarepake

Ora ana petungan sing luwih rumit dibutuhake kanggo nemtokake nalika London mbukak utawa New York ditutup, visual cetha nyedhiyakake informasi kasebut. Pedagang saiki bisa ngenali wektu dagang sing paling luweh ing dina sing cocog karo rencana dagang, mbok menawa wektu kanthi kemungkinan luwih dhuwur saka volatilitas pasar. Pedagang bisa nyegah kejutan pasar, amarga bukaan pasar asring rawan karo gerakan sing penting sing kerep bisa nyebabake kerugian sing ora perlu lan sing ora dikarepake.

Alat iki bisa diakses liwat Traders Hub kanggo pemegang akun FXCC.

Login kanggo ngakses FREE trading tools

Kanggo ngaplikasi alat gratis, cukup mlebu menyang Traders Hub maca
Sarat & Ketentuan lan nggawe panjaluk sampeyan.

Jam Pasar Forex

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.