Tabel Jam Pasar Forex

Tabel jam pasar FX arupa prasaja, gampang dipikir, peta panas volume, sing langsung nuduhake ing saindhenging dina dagang, pasar sing mbukak lan sing ditutup.

Apa Jam Pasar alat penting?

  • Njupuk informasi sing jelas lan visualis babagan jam dagang pasar
  • Ngenali wektu dagang paling luweh saka dina sing cocog karo rencana dagang sampeyan
  • Ngenali periode kanthi kemungkinan sing luwih dhuwur saka volatilitas pasar
  • Aja nyekel pasar sing kerep bisa nyebabake kerugian sing ora perlu lan sing ora dikarepake

Ora ana petungan sing luwih rumit dibutuhake kanggo nemtokake nalika London mbukak utawa New York ditutup, visual cetha nyedhiyakake informasi kasebut. Pedagang saiki bisa ngenali wektu dagang sing paling luweh ing dina sing cocog karo rencana dagang, mbok menawa wektu kanthi kemungkinan luwih dhuwur saka volatilitas pasar. Pedagang bisa nyegah kejutan pasar, amarga bukaan pasar asring rawan karo gerakan sing penting sing kerep bisa nyebabake kerugian sing ora perlu lan sing ora dikarepake.

Alat iki bisa diakses liwat Traders Hub kanggo pemegang akun FXCC.

Login kanggo ngakses FREE trading tools

Kanggo ngaplikasi alat gratis, cukup mlebu menyang Traders Hub maca
Sarat & Ketentuan lan nggawe panjaluk sampeyan.

Jam Pasar Forex

Merek FXCC minangka merek internasional sing kadhaptar lan diatur ing macem-macem yurisdiksi lan setya menehi pengalaman dagang sing paling apik.

Central Clearing LLC (www.fxcc.com) digabungake ing St. Vincent & the Grenadines minangka Perusahaan Tanggung Jawab Terbatas lan didaftarkan dening Otoritas Jasa Keuangan (SVG FSA) kanthi nomer registrasi 2726 LLC 2022. Alamat kadhaptar: Suite 305, Griffith Corporate Pusat, Beachmont, Kingstown, St Vincent lan Grenadines.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.eu) kadhaptar minangka Perusahaan Investasi Siprus (CIF) kanthi nomer registrasi HE258741 lan diatur dening Komisi Sekuritas lan Bursa Siprus (CySEC) miturut nomer lisensi 121/10 sesuai karo Pasar ing Instrumen Keuangan Direktif (MiFID).

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

Central Clearing LLC (www.fxcc.com) ora nyedhiyakake layanan kanggo warga negara EEA, AS lan sawetara negara liyane.

Hak cipta © 2022 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.