Trading Precious Metal

Tuku lan ngedol logam larang paling populer (Gold, Silver, lan Palladium)
Eksekusi paling apik di kelas lan harga ultra kompetitif.

instrument Description Currency nyebar Ukuran kontrak Persentase Margin Fluktuasi rega Min Stop / Watesan Tingkat pt Trading Steps (Lots) Sesi dagang (Server wektu) Akun sing didhukung
XAGEUR Silver Spot Euro EUR ngambang 5000 1% 0.001 1 0.01 lot Mon. - Thu. 01: 05 -23: 55, Jum. 01: 05 -23: 45 Advanced Account Only
XAGUSD Silver Spot United States Dollar USD ngambang 5000 1% 0.001 1 0.01 lot Mon. - Thu. 01: 05 -23: 55, Jum. 01: 05 -23: 45 XL, Standar lan Lanjut
XAUEUR Gold Spot Euro EUR ngambang 100 1% 0.01 1 0.01 lot Mon. - Thu. 01: 05 -23: 55, Jum. 01: 05 -23: 45 Advanced Account Only
XAUUSD Gold Spot Dolar Amerika Serikat USD ngambang 100 1% 0.01 1 0.01 lot Mon. - Thu. 01: 05 -23: 55, Jum. 01: 05 -23: 45 XL, Standar lan Lanjut
XPDUSD Palladium Spot US Dollar USD ngambang 1 5% 0.01 1 1 lot Mon. - Thu. 01: 05 -23: 55, Jum. 01: 05 -23: 45 Advanced Account Only
XPTUSD Platinum Spot Dollar Amerika Serikat USD ngambang 1 5% 0.01 1 1 lot Mon. - Thu. 01: 05 -23: 55, Jum. 01: 05 -23: 45 Advanced Account Only

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.