Trading Precious Metal

Tuku lan ngedol logam larang paling populer (Gold, Silver, lan Palladium)
Eksekusi paling apik di kelas lan harga ultra kompetitif.

instrument Description Fluktuasi rega Min Ukuran kontrak Ukuran perdagangan minimal pengaruh Komisi Trading wektu
XAUUSD Spot Emas vs Dolar AS 0.01 100 oz 0.01 lot 1: 500 $0 01: 05 - 23: 55
XAUEUR Spot Emas vs EUR 0.01 100 oz 0.01 lot 1: 500 $0 01: 05 - 23: 55
XAGUSD Spot Silver vs Dolar AS 0.001 5000 oz 0.01 lot 1: 500 $0 01: 05 - 23: 55
XPDUSD Spot Palladium vs Dolar AS 0.01 100 Troyoz 0.01 lot 1: 500 $0 01: 05 - 23: 55
XPTUSD Platinum Spot vs Dolar AS 0.01 100 Troyoz 0.01 lot 1: 500 $0 01: 05 - 23: 55

Saben dina Jumuah wiwit jam 22:00 nganti 24:00 wektu server, pengaruh maksimal kanggo posisi sing dibukak anyar bakal dikurangi dadi 1: 100

Merek FXCC minangka merek internasional sing kadhaptar lan diatur ing macem-macem yurisdiksi lan setya menehi pengalaman dagang sing paling apik.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) perusahaan sing kudu didaftar ing Nevis miturut perusahaan No C 55272. Alamat kadhaptar: Suite 7, Gedung Henville, Main Street, Charlestown, Nevis.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.eu) perusahaan sing didaftar ing Siprus kanthi nomer registrasi HE258741 lan diatur dening CySEC miturut nomer lisensi 121/10.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

Informasi ing situs iki ora diarahake menyang residents saka negara EEA utawa Amerika Serikat lan ora dimaksudaké kanggo distribusi kanggo, utawa digunakake dening, sapa wae ing negara utawa yurisdiksi ngendi distribusi utawa nggunakake kuwi bakal nalisir hukum utawa peraturan lokal. .

Hak cipta © 2023 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.