MetaTrader 4 minangka salah sawijining platform dagang forex sing paling populer ing donya iki. Kabeh piranti dagang lan sumber daya sing ana ing tangan bakal ngidini para pedagang nganakake riset lan analisis, entuk lan metu perdagangan lan uga nggunakake perangkat lunak dagang pihak katelu otomatis (Expert Advisors utawa EA's). Ora seneng karo EA? MetaTrader migunakake basa pamrograman dhewe MQL4, sing ngidini sampeyan gawé program robot otomatis dhewe.

Piranti lunak MetaTrader 4 Broker nawakake macem-macem alat analisis sing nyengsemaken. Sembilan timeframe kasedhiya kanggo saben instrumen finansial. Iki nyedhiyakake analisis rinci dinamika kutipan. Perpustakaan sing pinunjul luwih saka 50 indikator lan alat ngrampungake proses analisis, ngijini para pedagang ngenali tren, nemtokake maneka warna pasar, nemtokake titik metu lan metu, pencét grafik apa wae instrumen lan nganakake analisis "ing kertas" dhewe.

MetaTrader 4 kalebu kabeh fungsi dagang sing perlu forex trader modern. Pesenan pasar, ditundha lan mandheg pesenan, trailing mandheg - kabeh ana ing pucuk driji karo MT4.

Platform ngidini pesenan kanggo diselehake ing macem-macem cara, kalebu dagang langsung saka grafik. Garis centang sing ditempelake minangka cara banget migunani kanggo nemtokake titik akurat lan metu saka akurat.

MetaTrader 4 kalebu tandha dagang, alat sing berguna kanggo mbantu sampeyan ngreksa lingkungan dagang lan kondisi pasar sing paling nguntungake. Kanthi arsenal dagang FXCC MT4 ing pembuangan sampeyan, kabeh energi sampeyan bisa disalurake menyang ngleksanakake strategi dagang sampeyan, ngamanake ing kawruh yen piranti ing MT4 ana kanggo gawe sampeyan.

Karo transaksi keuangan, keamanan informasi sing ditularake penting banget. Piranti lunak MetaTrader 4 FXCC ngirimake informasi menyang lan saka pasar ing sambungan enkripsi 128-bit. Iki ana kanggo njamin keamanan kabeh perdagangan sampeyan. Saliyane iki, FXCC uga nawakake kamungkinan kanggo nggunakake algoritma keamanan umum Public Cry Cryptography. Informasi sing kasedhiya ing mode iki meh ora bisa digodha kanthi jumlah wektu sing cendhak.

MetaTrader 4 nyakup kabeh fungsi sing gampang dieling-eling, supaya mung sawetara menit kanggo njaluk nyaman karo kabeh opsi sing kasedhiya kanggo sampeyan minangka pedagang. Platform nduweni fungsi "Bantuan" ing jero supaya sampeyan bisa njaluk jawaban kanggo pitakonan paling umum langsung saka piranti lunak kasebut, supaya sampeyan bisa konsentrasi ing bab penting - dagang.

Ing acara apa wae, yen fungsi bantuan MT4 ora bisa njawab pitakonan sampeyan, para operator dhukungan FXCC bisa.

MetaQuotes Language4 (MQL4)

Platform dagang MetaTrader 4 dilengkapi karo basa dhewe-dhewe kanggo strategi dagang program. MQL4 ngidini sampeyan nggawe EA (Expert Advisor) dhewe lan ngotomatisasi perdagangan sampeyan miturut strategi sing diprogram dhewe. Nggunakake MQL4 sampeyan bisa mbangun perpustakaan dhewe indikator adat, skrip lan database fungsi. Wiwit popularitas platform MetaTrader 4 Broker Forex, akeh forum lan komunitas online sing akeh muncul, ing ngendi pangguna bisa interaksi lan ngganti tips lan strategi kanggo ngoptimalake pamrograman MQL4 lan MetaTrader 4 ing umum.

  • Penasihat ahli yaiku sistem perdagangan mekanik (MTS) sing disambung menyang plot tartamtu. Penasehat ora mung bisa ngandhani sampeyan babagan kamungkinan kanggo ngetik dagang, nanging uga nggawe tawaran ing akun perdagangan kanthi otomatis lan langsung nuntun menyang server dagang. Kaya sistem sing paling dagang, terminal MetaTrader 4 Trading ndhukung pengujian strategi babagan data historis kanthi tampilan grafis saka entri dagang lan titik metu.

  • Indikator Kustom yaiku MetaTrader 4 njupuk teknis indikator. Indikator khusus ngidini nggawe pratondo minangka tambahan marang sing wis diintegrasi menyang terminal MetaTrader 4. Kaya indikator sing dibangun ing MT4, pratondho adat ditemtokake ing analisis teknis lan ora bisa mbukak utawa nutup dagang kanthi otomatis.

  • Skrip yaiku program sing ditrapake kanggo eksekusi siji tumindak. Boten kados Expert Advisors, Scripts boten mlampah kanthi cetha lan boten gadhah akses dhateng fungsi indikator.

  • Libraries minangka database fungsi pangguna ing ngendi blok sing kerep digunakake kode MQL4 disimpen. Nalika program minangka strategi tartamtu utawa EA ing MQL4, para pengguna bisa nggambar saka pustaka kode lan nambah fungsi kasebut menyang robot dagang sing anyar.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.