Platform dagang MT4 Mobile minangka gateway sampeyan ing pasar finansial, sanajan sampeyan lagi ing perjalanan, nyedhiyakake sampeyan ringkesan kabeh fitur dagang sing sampeyan seneng nggunakake ing platform desktop MetaTrader 4 sing menang.

Piranti dhaptar charting sing akeh saiki saiki ing tangan kanggo ndhukung aktivitas dagang sampeyan - 30 saka indikator teknis favorit, macem-macem pigura wektu lan harga pasar sing dianyari. Saiki iku gampang kanggo daya ing rencana dagang liwat iPhone / iPad / iPod Touch utawa Android.

Ngakses akses menyang akun dagang FXCC ing langkah-langkah prasaja 3 - ngundhuh, nginstal lan mlebet ing platform dagang seluler nggunakake kredensial akun FXCC.

Ing seluler MT4 sampeyan bisa:

  • Sambungake menyang akun dagang saka ngendi wae;
  • Ngatur entri pasar lan poin metu kanthi mundhut, ngowahi utawa nutup dagang;
  • Aplikasi 30 teknis;
  • Nandur modal kanthi platform sing kondhang.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.