MetaTrader 4 Multi Terminal minangka bagean integral saka paket MT4 lan digawe kanggo ngidini manajer dhuwit lan pedagang forex profesional kanggo ngatur macem-macem akun forex trading bebarengan.

Sembarang pedagang sing akrab karo MT4 bakal langsung manggon karo antarmuka panganggo ing Terminal Multi MT4 uga. Iki ngetutake tata letak pangguna sing padha lan uga nggabungake fungsi sing luwih maju ngijini kanggo nangani nomer akun, njupuk kuotasi kanggo pasangan mata uang, nempatake macem-macem jinis pesenan uga nglaporake majeng lan fungsi dagang dagang.

Fitur Utama MetaTrader 4 Multi Terminal:

  • Single-Klik, Single-Platform, Multiple Accounts
  • Saben-saben sampeyan perdagangan akun tanpa wates
  • Ngatur akun forex dagang lan logam mulia
  • Ngatur aktivitas dagang ing wektu nyata
  • Panggonan Market lan Pesenan ditundha
  • Dhukungan kanggo hedging, perdagangan warta lan scalping


Keperluan Sistem:

MetaTrader 4 Multi Terminal mbutuhake Windows XP, 2003, Vista, 2008 utawa 7

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.