MetaTrader 4 Multi Terminal minangka bagean integral saka paket MT4 lan digawe kanggo ngidini manajer dhuwit lan pedagang forex profesional kanggo ngatur macem-macem akun forex trading bebarengan.

Sembarang pedagang sing akrab karo MT4 bakal langsung manggon karo antarmuka panganggo ing Terminal Multi MT4 uga. Iki ngetutake tata letak pangguna sing padha lan uga nggabungake fungsi sing luwih maju ngijini kanggo nangani nomer akun, njupuk kuotasi kanggo pasangan mata uang, nempatake macem-macem jinis pesenan uga nglaporake majeng lan fungsi dagang dagang.

Fitur Utama MetaTrader 4 Multi Terminal:

  • Single-Klik, Single-Platform, Multiple Accounts
  • Saben-saben sampeyan perdagangan akun tanpa wates
  • Ngatur akun forex dagang lan logam mulia
  • Ngatur aktivitas dagang ing wektu nyata
  • Panggonan Market lan Pesenan ditundha
  • Dhukungan kanggo hedging, perdagangan warta lan scalping


Keperluan Sistem:

MetaTrader 4 Multi Terminal mbutuhake Windows XP, 2003, Vista, 2008 utawa 7

Merek FXCC minangka merek internasional sing kadhaptar lan diatur ing macem-macem yurisdiksi lan setya menehi pengalaman dagang sing paling apik.

Central Clearing LLC (www.fxcc.com) digabungake ing St. Vincent & the Grenadines minangka Perusahaan Tanggung Jawab Terbatas lan didaftarkan dening Otoritas Jasa Keuangan (SVG FSA) kanthi nomer registrasi 2726 LLC 2022. Alamat kadhaptar: Suite 305, Griffith Corporate Pusat, Beachmont, Kingstown, St Vincent lan Grenadines.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.eu) kadhaptar minangka Perusahaan Investasi Siprus (CIF) kanthi nomer registrasi HE258741 lan diatur dening Komisi Sekuritas lan Bursa Siprus (CySEC) miturut nomer lisensi 121/10 sesuai karo Pasar ing Instrumen Keuangan Direktif (MiFID).

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

Central Clearing LLC (www.fxcc.com) ora nyedhiyakake layanan kanggo warga negara EEA, AS lan sawetara negara liyane.

Hak cipta © 2022 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.