Pedagang profesional sing duwe sawetara akun lan manajer aset butuh alat sing nggawe ngatur akun akeh prasaja lan aman.

Punika ing FXCC kita bangga kangge ngrampungaken masalah sadurunge malah muncul. Mulane, kita menehi tawaran akeh pedagang akun lan manajer dhuwit ing MetaFx MAM (Multi Account Manager) software. MAM nduwe kaluwihan signifikan ing platform liyane kaya MetaTrader Multi Terminal, umpamane.

Aplikasi MAM FXCC saenipun cocok kanggo:

  • Profesional Traders utawa Manajer Uang sing kudu ndagang akun MT4 kanthi bebarengan
  • Pedagang perlu ndeleng status akun lan riwayat kanggo akeh akun
  • Pedagang nggawe grup dagang atas jenenge pirang-pirang akun

Solusi Multi Akun Manager kami ndhukung:

  • Eksekusi instan, Kontrol broker & update server sederhana liwat plugin sisi server
  • Ngidini Expert Advisor (EA) dagang akun ngatur saka klien
  • Aplikasi Perangkat Lunak Side Side kanggo penyesuaian parameter dagang
  • Akun dagang tanpa wates
  • STP ing akun master kanggo eksekusi urutan akeh, kanthi alokasi cepet menyang sub akun
  • Perdagangan - Standard lan Mini Lot minangka keuntungan paling apik
  • Eksekusi "Order Order" saka layar kontrol utama
  • Penutupan parsial pesenan dening eksekusi akun Master
  • Fungsi Full SL, TP & Pending
  • Saben Sub Account duwe output kanggo laporan layar
  • Layar nonton pasar ing MAM
  • Pemantau manajemen pesenan langsung ing MAM kalebu P & L

MAM nawakake opsi fleksibel kanggo alokasi perdagangan:

  • Alokasi Lot: Volume ditudhuh kanthi manual kanggo saben akun
  • Alokasi Persen: Persentasi volume total dagang ing akun master ditugasake kanthi manual menyang saben Akun sub.
  • Dhasar miturut Balance: Fitur Otomatis sing kanthi otomatis ngitung persentasi saldo ing saben sub akun menyang akun master, lan kanthi mangkono distributes volume sing dijupuk ing akun master kanggo kabeh akun sub aktif.
  • Proporsional dening Equity: Fitur Otomatis sing kanthi otomatis ngitung persentasi ekuitas ing saben sub akun menyang akun master, lan kanthi mangkono distributes volume sing dijupuk ing akun master menyang kabeh akun sub aktif.
  • Pangaturan Persen: Ing fitur iki, Akun Manager nemtokake% saka usaha kanggo dipigunakaké saben dagang, ing ngendi X% saka usaha digunakake kanggo saben entri.
Akun Manager Multi
Expert Advisors
Akun Per Instalasi
Unlimited
Charting
Kirim Pricing Perdagangan
Akun Anyar Instan


Salah siji fitur sing paling populer ing MT4 yaiku kemampuan kanggo ndagang langsung saka tangga lagu. Sing nyedhiyakake piranti lunak MAM kita, supaya saiki sampeyan bisa ndagang akun kanthi fungsi dagang grafik sing utuh.

FXCC Multi Account Manager ana ing pinggir teknologi kanggo nangani pirang-pirang akun. Dhaftar fitur sing nyengsemaken lan bakal mandhiri manajemen sawetara akun forex trading.

Tulung dicathet: Piranti lunak MAM yaiku aplikasi pihak katelu. Sembarang masalah technical utawa support kudu diarahake MetaFX.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.